Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexa001
Scris: Friday, September 30, 2016 1:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
NicoN wrote:

http://m2.hm.com/m/ro_ro/productpage.0146626018.html
Uite de astea ziceam eu,2 seturi cu unul gratis si il poti lua marimi diferite iti iese body ul la aprox 10 lei....super pret pupici

Wow...asa da ! dar nu pot accesa link-ul, poate l-ai pus de pe mobil si de-asta... ras defapt il accesez dar nu ma duce catre oferta.
Alexa001
Scris: Friday, September 30, 2016 1:11 PM
Nivel

NicoN wrote:

Multumesc mult! Si tie la fel!DistanceKiss
Da cam asa e dispar, dar am in congelator ff multe afine, mure, caise, toate din sursa sigura si o sa trec pe smothi uri...daca e vreun deficit clar ca o sa iau dar nu vreau sa exagerez...
Stiti ce vreau sa va intreb, voua de la cat timp vi s-a vazut burtica? Eu seara doar o am putin evidenta...e ok? Am 8s azi!coeur pupam burticileCheek Kiss computerlove

La mine nu se vedea nimic la 8 saptamani...eram doar putin mai balonata sic
Incerc sa pun poze cu burtica mea, facute astazi la munca Lol

PS : mie mi s-a parut ca abia pe la 16-17 saptamani a inceput sa capete forma...pana atunci paream doar mai grasa. Eu tot visam ca e ceva, dar nimeni nu ma credea ca sunt insarcinata hohot in fine...si la cat se pricep oamenii la burtici...chiar ieri ma intreba cineva la lucru cat am si nu ma credea ca 5 luni.. NuStiu

Alexa001 attached the following image(s):
20160930_125113_resized.jpg20160930_125138_resized.jpg

Sonya
Scris: Friday, September 30, 2016 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Alexa001 wrote:

La mine nu se vedea nimic la 8 saptamani...eram doar putin mai balonata sic
Incerc sa pun poze cu burtica mea, facute astazi la munca Lol

PS : mie mi s-a parut ca abia pe la 16-17 saptamani a inceput sa capete forma...pana atunci paream doar mai grasa. Eu tot visam ca e ceva, dar nimeni nu ma credea ca sunt insarcinata hohot in fine...si la cat se pricep oamenii la burtici...chiar ieri ma intreba cineva la lucru cat am si nu ma credea ca 5 luni.. NuStiu

Alexa esti super. esti slabutica . Dar sa stii ca nu ai 5 luni. abia ai 4.5 luni. se calculeaza putin diferit :) Va atasez si eu o poza cu balenuta de mine.facuta azi, de 5 min.

Sonya attached the following image(s):
img_20160930_131258.jpg

Lili Eu
Scris: Friday, September 30, 2016 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Sonya wrote:

Alexa esti super. esti slabutica . Dar sa stii ca nu ai 5 luni. abia ai 4.5 luni. se calculeaza putin diferit :) Va atasez si eu o poza cu balenuta de mine.facuta azi, de 5 min.
Eeeee asa da burtica mareeee Hilar Felicitari!!!!Bravoo
Sonya
Scris: Friday, September 30, 2016 1:37 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Eeeee asa da burtica mareeee Hilar Felicitari!!!!Bravoo

Mltumesc Lili, sa stii ca sapt trecuta nu imi era asa,dar creste de la o zi la alta. Am aproape 6 luni,peste 2 sapt :)
Lili Eu
Scris: Friday, September 30, 2016 1:41 PM
Nivel

Sonya wrote:

Mltumesc Lili, sa stii ca sapt trecuta nu imi era asa,dar creste de la o zi la alta. Am aproape 6 luni,peste 2 sapt :)
Eheeee si mai are de crescut.....!!!!!Lol oare cat are de gand:))) eu ma gandesc cu groaza ce ma fac la iarna cu ditamai burta Haha o sa imi fie si frica sa ies din casa!!! bine ca stau acasa si nu trebuie sa plec la servici zi de zi. cred ca o sa plec cu al meu peste tot de frica da nu cad pe strada...Lol
Sonya
Scris: Friday, September 30, 2016 1:41 PM
Nivel

Fetele, mai stiti ceva de Sin? Oare a nascut ?
Lili Eu
Scris: Friday, September 30, 2016 1:53 PM
Nivel

Eu am luat 3 body de la pepco cu 10 lei!! bucata. o sa atasez pozca! Cheek Kiss eu am inteles ca astea cu capse intre picioruse sunt mai practuce ptr cu nu trebuie sa dezbraci copilu ptr ai schimba scutecul. ii desfaci doar capsele si ii schimbi, acum sa ne spuna mamicile care au deja bebelusi acasa!!!Cheek Kiss

Lili Eu attached the following image(s):
_20160930_134851.jpg

Mihaela1234
Scris: Friday, September 30, 2016 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:
Eu am luat 3 body de la pepce cu 10 lei!! bucata. o sa atasez pozca! Cheek Kiss eu am inteles ca astea cu capse intre picioruse sunt mai practuce ptr cu nu trebuie sa dezbraci copilu ptr ai schimba scutecul. ii desfaci doar capsele si ii schimbi, acum sa ne spuna mamicile care au deja bebelusi acasa!!!Cheek Kiss

Ce simpatic e :). Pt schimbat scutec da, e ok. Dar pt imbracat te chinui mai mult cu asta decat cu cel care are capse de sus pana jos..asa pe o parte. Stiu atsa de la nepotelul meu.

Sa vedem ce zic actualele mamicitopai
korina
Scris: Friday, September 30, 2016 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Sonya wrote:
Fetele, mai stiti ceva de Sin? Oare a nascut ?

Sin e bine..nu a nascut..are 32 s 4 z..inca nu..
korina
Scris: Friday, September 30, 2016 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Sonya wrote:

Felicitari pt burtica Sonya!!Noi mai avem pana te prindem din urma!!!
Sonya
Scris: Friday, September 30, 2016 2:08 PM
Nivel

korina wrote:

Felicitari pt burtica Sonya!!Noi mai avem pana te prindem din urma!!!

Multumesc! Cred ca si din cauza kg in plus e asa maricica burtica.
Alexa001
Scris: Friday, September 30, 2016 2:09 PM
Nivel

Sonya wrote:

Aaaaaras eu am calculat "babeste"...si am zis 5 luni pentru ca ecografic bebe e mai mare, are 20 saptamani. Asa a fost de la inceput sic si facusem eu asa...20 saptamani impartit la 4 saptamani pe luna...egal 5 hohot
Alexa001
Scris: Friday, September 30, 2016 2:11 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Eheeee si mai are de crescut.....!!!!!Lol oare cat are de gand:))) eu ma gandesc cu groaza ce ma fac la iarna cu ditamai burta Haha o sa imi fie si frica sa ies din casa!!! bine ca stau acasa si nu trebuie sa plec la servici zi de zi. cred ca o sa plec cu al meu peste tot de frica da nu cad pe strada...Lol

De asta imi este si mie cel mai frica...de cazutul pe strada..de alunecat pe gheata.. Eu abia ma tineam pe picioare cand nu eram gravida, d-apai cu ditamai burta ras Si la cum se curata strazile la noi (adica deloc), ma gandesc cu groaza ce voi face la iarna.. De-asta tot o tineam una si buna ca eu vreau sa imi fac cumparaturile mai devreme sic
Alexa001
Scris: Friday, September 30, 2016 2:12 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Eu am luat 3 body de la pepco cu 10 lei!! bucata. o sa atasez pozca! Cheek Kiss eu am inteles ca astea cu capse intre picioruse sunt mai practuce ptr cu nu trebuie sa dezbraci copilu ptr ai schimba scutecul. ii desfaci doar capsele si ii schimbi, acum sa ne spuna mamicile care au deja bebelusi acasa!!!Cheek Kiss

Le-am vazut si eu pe astea ! Dar nu ar fi si mai ok cele care au capse de sus pana jos...pe lateral asa? Cu manutele si caputul cum ne descurcam? Intreb si eu...ca nu ma pricep ras
Si inca ceva...voi ce marimi luati? Am mai intrebat o data dar nu cred ca mi-a raspuns nimeni...sau nu am vazut eu Blushing
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.