Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
|
Wow...asa da ! dar nu pot accesa link-ul, poate l-ai pus de pe mobil si de-asta... defapt il accesez dar nu ma duce catre oferta. |
|
| NicoN wrote:Multumesc mult! Si tie la fel! Da cam asa e dispar, dar am in congelator ff multe afine, mure, caise, toate din sursa sigura si o sa trec pe smothi uri...daca e vreun deficit clar ca o sa iau dar nu vreau sa exagerez... Stiti ce vreau sa va intreb, voua de la cat timp vi s-a vazut burtica? Eu seara doar o am putin evidenta...e ok? Am 8s azi! pupam burticile
La mine nu se vedea nimic la 8 saptamani...eram doar putin mai balonata Incerc sa pun poze cu burtica mea, facute astazi la munca
PS : mie mi s-a parut ca abia pe la 16-17 saptamani a inceput sa capete forma...pana atunci paream doar mai grasa. Eu tot visam ca e ceva, dar nimeni nu ma credea ca sunt insarcinata in fine...si la cat se pricep oamenii la burtici...chiar ieri ma intreba cineva la lucru cat am si nu ma credea ca 5 luni.. Alexa001 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Alexa001 wrote:La mine nu se vedea nimic la 8 saptamani...eram doar putin mai balonata Incerc sa pun poze cu burtica mea, facute astazi la munca PS : mie mi s-a parut ca abia pe la 16-17 saptamani a inceput sa capete forma...pana atunci paream doar mai grasa. Eu tot visam ca e ceva, dar nimeni nu ma credea ca sunt insarcinata in fine...si la cat se pricep oamenii la burtici...chiar ieri ma intreba cineva la lucru cat am si nu ma credea ca 5 luni.. Alexa esti super. esti slabutica . Dar sa stii ca nu ai 5 luni. abia ai 4.5 luni. se calculeaza putin diferit :) Va atasez si eu o poza cu balenuta de mine.facuta azi, de 5 min. Sonya attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Sonya wrote: Alexa esti super. esti slabutica . Dar sa stii ca nu ai 5 luni. abia ai 4.5 luni. se calculeaza putin diferit :) Va atasez si eu o poza cu balenuta de mine.facuta azi, de 5 min.
Eeeee asa da burtica mareeee Felicitari!!!! |
|
| Lili Eu wrote: Eeeee asa da burtica mareeee Felicitari!!!! Mltumesc Lili, sa stii ca sapt trecuta nu imi era asa,dar creste de la o zi la alta. Am aproape 6 luni,peste 2 sapt :) |
|
| Sonya wrote: Mltumesc Lili, sa stii ca sapt trecuta nu imi era asa,dar creste de la o zi la alta. Am aproape 6 luni,peste 2 sapt :)
Eheeee si mai are de crescut.....!!!!! oare cat are de gand:))) eu ma gandesc cu groaza ce ma fac la iarna cu ditamai burta o sa imi fie si frica sa ies din casa!!! bine ca stau acasa si nu trebuie sa plec la servici zi de zi. cred ca o sa plec cu al meu peste tot de frica da nu cad pe strada... |
|
| Fetele, mai stiti ceva de Sin? Oare a nascut ? |
|
| Eu am luat 3 body de la pepco cu 10 lei!! bucata. o sa atasez pozca! eu am inteles ca astea cu capse intre picioruse sunt mai practuce ptr cu nu trebuie sa dezbraci copilu ptr ai schimba scutecul. ii desfaci doar capsele si ii schimbi, acum sa ne spuna mamicile care au deja bebelusi acasa!!! Lili Eu attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote:Eu am luat 3 body de la pepce cu 10 lei!! bucata. o sa atasez pozca! eu am inteles ca astea cu capse intre picioruse sunt mai practuce ptr cu nu trebuie sa dezbraci copilu ptr ai schimba scutecul. ii desfaci doar capsele si ii schimbi, acum sa ne spuna mamicile care au deja bebelusi acasa!!!
Ce simpatic e :). Pt schimbat scutec da, e ok. Dar pt imbracat te chinui mai mult cu asta decat cu cel care are capse de sus pana jos..asa pe o parte. Stiu atsa de la nepotelul meu.
Sa vedem ce zic actualele mamici |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Sonya wrote:Fetele, mai stiti ceva de Sin? Oare a nascut ? Sin e bine..nu a nascut..are 32 s 4 z..inca nu.. |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Sonya wrote: Alexa esti super. esti slabutica . Dar sa stii ca nu ai 5 luni. abia ai 4.5 luni. se calculeaza putin diferit :) Va atasez si eu o poza cu balenuta de mine.facuta azi, de 5 min.
Felicitari pt burtica Sonya!!Noi mai avem pana te prindem din urma!!! |
|
| korina wrote: Felicitari pt burtica Sonya!!Noi mai avem pana te prindem din urma!!!
Multumesc! Cred ca si din cauza kg in plus e asa maricica burtica. |
|
Aaaaa eu am calculat "babeste"...si am zis 5 luni pentru ca ecografic bebe e mai mare, are 20 saptamani. Asa a fost de la inceput si facusem eu asa...20 saptamani impartit la 4 saptamani pe luna...egal 5 |
|
| Lili Eu wrote: Eheeee si mai are de crescut.....!!!!! oare cat are de gand:))) eu ma gandesc cu groaza ce ma fac la iarna cu ditamai burta o sa imi fie si frica sa ies din casa!!! bine ca stau acasa si nu trebuie sa plec la servici zi de zi. cred ca o sa plec cu al meu peste tot de frica da nu cad pe strada...
De asta imi este si mie cel mai frica...de cazutul pe strada..de alunecat pe gheata.. Eu abia ma tineam pe picioare cand nu eram gravida, d-apai cu ditamai burta Si la cum se curata strazile la noi (adica deloc), ma gandesc cu groaza ce voi face la iarna.. De-asta tot o tineam una si buna ca eu vreau sa imi fac cumparaturile mai devreme |
|
| Lili Eu wrote:Eu am luat 3 body de la pepco cu 10 lei!! bucata. o sa atasez pozca! eu am inteles ca astea cu capse intre picioruse sunt mai practuce ptr cu nu trebuie sa dezbraci copilu ptr ai schimba scutecul. ii desfaci doar capsele si ii schimbi, acum sa ne spuna mamicile care au deja bebelusi acasa!!!
Le-am vazut si eu pe astea ! Dar nu ar fi si mai ok cele care au capse de sus pana jos...pe lateral asa? Cu manutele si caputul cum ne descurcam? Intreb si eu...ca nu ma pricep Si inca ceva...voi ce marimi luati? Am mai intrebat o data dar nu cred ca mi-a raspuns nimeni...sau nu am vazut eu |
|
|