Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Thursday, September 29, 2016 11:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
La capitolul asta eu stau foarte bine. Am primit foarte multe hainute pana la 2 ani,( dar am mai cumparat si eu), scoica , patuturi am doua,unul primit si unul cumparat,saci de dormit pentru bebelusi.
Chiar nu pot sa ma plâng. Are mai multe haine decat mine!!! Lol
Ramâne doar sa treaca timpul mai repede sa facem cunostinta în sfâr?it ca nu mai pot de nerabdare dance
Eileen
Scris: Friday, September 30, 2016 7:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Nico, felicitari Bravoo Bravoo dance dance Sarcina usurica in continuare, asculta de medic, ia ce iti da el, ce nu esti sigura intreaba. Cert este ca nu prea reusim sa luam tot ce ne trebuie din alimentatie , mai ales ca tu ai doi puiuti, si mai ales ca vine frigu si dispar bunatatile din piata.
Fetelor, aveti timp sa luati tot ce va trebuie, eu am inceput acum 2 saptamani alcool alcool Dar de acum le iau pe toate, ca sa pregatesc si bagajelul pt spital, mai am cate ceva de luat de la farmacie, si pt mine (sutiene alaptat, halat si papucei ) in rest am cam luat de toate. Absorbante o sa iau si un pachet de care ziceti voi, ca oricum sunt sigura ca o sa le folosesc pe toate.Aaa si patutul sper sa-l iau weekendul acesta, asa mi-am propus.
Fetelor ce urat sa iti dea cineva ceva pt bebe iar apoi sa scoata vorbe...uhhhh !!!Asemenea persoane trebuie evitateCrazy Si eu am primit hainute, si recunosc ca imi prinde tare bine, salvezi f multi bani.
Anyta...trece timpul, si acusi va vedeti coeur
Anastasia, cu siguranta nu o sa stea fata in fundul gol.Oricum o sa primesti cate ceva atunci la nastere, dar tu trebuie sa-ti cumperi deja ce trebuie, nu poti sti ce primesti alcool
Lili, nici eu nu cumpar carut acum, mai ales ca prind iarna, o sa luam dupa, cand va fi nevoie. Cred ca am mai zis ca am un ham si il vom folosi pe acela daca vom iesi la plimbarica.
Georgy, de f multe ori asa se intampla, lucrurile frumoase sa vina din partea unor strainiCheek Kiss .
Sonya, materialul ar trebui tivit, ori il dai la croitorie , ori cuiva care are masina sa ti le faca. Mie mi le-a cumparat si le face nasica la bebelina. A zis ca se ocupa ea de ele.
Alexa,ai rabdarica ca o sa prinzi si reducerile. Abia esti la jumatate si iti permiti sa mai astepti .
Alexa001
Scris: Friday, September 30, 2016 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
NicoN wrote:

Cu siguranta iti zic ca si eu tot atunci o sa cumpar daca e cv pt vara, dar body urile si astea ma gandesc ca nu difera, te ai uitat la cele 2+ 1 gratis au cam tot anul promotia astaCheek Kiss

Din ce am apucat sa ma uit pe site am vazut seturi de 2 bucati la 40 ron...
Alexa001
Scris: Friday, September 30, 2016 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Eileen wrote:
Nico, felicitari Bravoo Bravoo dance dance Sarcina usurica in continuare, asculta de medic, ia ce iti da el, ce nu esti sigura intreaba. Cert este ca nu prea reusim sa luam tot ce ne trebuie din alimentatie , mai ales ca tu ai doi puiuti, si mai ales ca vine frigu si dispar bunatatile din piata.
Fetelor, aveti timp sa luati tot ce va trebuie, eu am inceput acum 2 saptamani alcool alcool Dar de acum le iau pe toate, ca sa pregatesc si bagajelul pt spital, mai am cate ceva de luat de la farmacie, si pt mine (sutiene alaptat, halat si papucei ) in rest am cam luat de toate. Absorbante o sa iau si un pachet de care ziceti voi, ca oricum sunt sigura ca o sa le folosesc pe toate.Aaa si patutul sper sa-l iau weekendul acesta, asa mi-am propus.
Fetelor ce urat sa iti dea cineva ceva pt bebe iar apoi sa scoata vorbe...uhhhh !!!Asemenea persoane trebuie evitateCrazy Si eu am primit hainute, si recunosc ca imi prinde tare bine, salvezi f multi bani.
Anastasia, cu siguranta nu o sa stea fata in fundul gol.Oricum o sa primesti cate ceva atunci la nastere, dar tu trebuie sa-ti cumperi deja ce trebuie, nu poti sti ce primesti alcool
Lili, nici eu nu cumpar carut acum, mai ales ca prind iarna, o sa luam dupa, cand va fi nevoie. Cred ca am mai zis ca am un ham si il vom folosi pe acela daca vom iesi la plimbarica.
Georgy, de f multe ori asa se intampla, lucrurile frumoase sa vina din partea unor strainiCheek Kiss .
Sonya, materialul ar trebui tivit, ori il dai la croitorie , ori cuiva care are masina sa ti le faca. Mie mi le-a cumparat si le face nasica la bebelina. A zis ca se ocupa ea de ele.
Alexa,ai rabdarica ca o sa prinzi si reducerile. Abia esti la jumatate si iti permiti sa mai astepti .

Intr-un fel ai dreptate...dar pe de alta parte gandeste-te ce vreme buna ai prins tu pentru plimbari prin magazine :) eu voi naste in februarie,...deci teoretic ar trebui sa fac cumparaturile undeva in decembrie-ianuarie. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce vreme urata o sa fie...mi-e groaza oricum de frig...pur si simplu il detest. Frigul si umezeala, si floscaiala aia de pe jos..ca zapada calumea nu avem niciodata in Bucuresti, numai mazga din aia urata. Sunt genul ala de om care daca ar putea ar hiberna toata iarna hohot eu nu suportam nici pana acum sa ies din casa iarna...mi-as fi luat concediu an de an numai ca sa nu vin la lucru pe zapada...d-apai anul asta, cu burtica, parca ma si vad, ca un urs polar...m-as infofoli cu tot sifonierul Lol
Sonya
Scris: Friday, September 30, 2016 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Fetelor si eu am primit 2 cutii de hainute, dar i-am luat si eu cateva, ca erau tare dragute si nu m-am putut abtine. Eu o sa primesc patut si carucior cu landou de la o matusa, sper sa nu se razgandeasca :)
Eileen cu siguranta o sa-mi tivesc scutecele, altfel tot cte o ata o sa am prin casa :) mi-am luat numai alb deocamdata,mi se pare mai ok pt batistute.
Eu am inceput sa-mi iau din bagajul pt maternitate de acum, ca sa nu simt asa de tare la buzunar in ultimele luni. plus ca, daca prind o reducere, cum am prins la scutece cu 50% reducere, de ce sa nu iau ca oricum am nevoie si nu expira :)
Acum vreau sa imi caut un biberon, imi place tare mult cel de Tomnee Tippee closer to nature, care imita sanul si tetina e anticolici. dar e cam scump, aproape 30 lei.Dar mi-l doresc si cred ca o sa-l cumpar ca nu e chiar o avere :)
Teutza
Scris: Friday, September 30, 2016 10:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Fetele ocazional baga si la lidl hainute de bebe foarte frumoase si ok ca pret. Iar pt body-uri de toata ziua sau hainute d-alea de nu le primesti cadou (ca toata lumea aduce costumase si rochite), dar le schimbi de cateva ori pe zi gasiti si in Cora la preturi mici -am vazut body-uri si pantalonasi de la 6 la 15 lei - din bumbac clar.

Eu am cumparat cateva ca deh, nu m-am putut abtine si, in plus, merita si copilul meu niste hainute noi, dar mi-a dat si nasa ff multe. Si mai are pe categorii de varsta...cum mai creste, mai iau o transa:))
Eileen
Scris: Friday, September 30, 2016 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Alexa, SOnya, aveti dreptate, daca gasiti ceva la reducere merita luat imediat...si da... intr-adevar sa faci cumparaturi in dec -ianuarie pe frig si ger e cam nasol... brrr !!!
Lili Eu
Scris: Friday, September 30, 2016 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Fetelor sa na laud ?i eu cu burtica mea!!! coeur computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
14518308_1253748464676641_176479258_n.jpg

NicoN
Scris: Friday, September 30, 2016 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Eileen wrote:

Multumesc mult! Si tie la fel!DistanceKiss
Da cam asa e dispar, dar am in congelator ff multe afine, mure, caise, toate din sursa sigura si o sa trec pe smothi uri...daca e vreun deficit clar ca o sa iau dar nu vreau sa exagerez...
Stiti ce vreau sa va intreb, voua de la cat timp vi s-a vazut burtica? Eu seara doar o am putin evidenta...e ok? Am 8s azi!coeur pupam burticileCheek Kiss computerlove
NicoN
Scris: Friday, September 30, 2016 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Alexa001 wrote:

Din ce am apucat sa ma uit pe site am vazut seturi de 2 bucati la 40 ron...

http://m2.hm.com/m/ro_ro/productpage.0146626018.html
Uite de astea ziceam eu,2 seturi cu unul gratis si il poti lua marimi diferite iti iese body ul la aprox 10 lei....super pret pupici
Mihaela1234
Scris: Friday, September 30, 2016 12:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Mihaela1234
Scris: Friday, September 30, 2016 12:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
NicoN wrote:

Multumesc mult! Si tie la fel!DistanceKiss
Da cam asa e dispar, dar am in congelator ff multe afine, mure, caise, toate din sursa sigura si o sa trec pe smothi uri...daca e vreun deficit clar ca o sa iau dar nu vreau sa exagerez...
Stiti ce vreau sa va intreb, voua de la cat timp vi s-a vazut burtica? Eu seara doar o am putin evidenta...e ok? Am 8s azi!coeur pupam burticileCheek Kiss computerlove

La 8 saptamani la mine nu se vedea absolut nimic :)). Cand aveam vreo 12 au inceput sa ma deranjeze blugii pt ca atunci a inceput sa rasara putintel burtica, dar nu foarte tare. Mi-am luat blugi maternity sa fie lejeri si indoiam materialul ala de la burta pentru ca imi era larg :)). Cand eram insarcinata in 18 sapt am fost la o nunta si lumea nu si-a dat seama...Si nu aveam rochita larga..aveam o rochita pe care o mai purtasem pana atunci.

Depinde f mult de la persoana la persoana. :) Oricum..acum mi se pare ca creste mult de la sapt la alta. Poza e de la 19 sapt :)

Mihaela1234 attached the following image(s):
untitled.jpg

korina
Scris: Friday, September 30, 2016 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Si la mine se vede putin dar eu sunt mai slabanoaga..16s3zras

korina attached the following image(s):
imag0993.jpg

Turti Maria
Scris: Friday, September 30, 2016 12:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
Fetele hainute la preturi bune gasiti si in auchan si intradevar uneori la lidl ( acum in perioada asta aveau ceva jerseuri tricotate, bluzite, f frumoase)...
Uneori in H&M gasesti reduceri, cum au fost la inceputul lunii septembrie 20% reducere la toate hainele de copii.
Mie imi plac f mult cele din c&a, dar intradevar sunt cam scumpe ( luam lucruri mai deosebite sau cand sunt reduceri). Ideea este ca trebuie urmarit mereu pe unde gasesti reduceri sau lucruri frumoase ras
Lili Eu
Scris: Friday, September 30, 2016 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eu am doar 17saptamani si 3z, cred ca pama la 9 luni o sa fiu o balenuta!!!Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.