Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Lili Eu wrote: Ar fi fain are o multime de hainute le am vazut avea 5 cuti pline de hainute ca are 2 fetite si a pastrat si de la cea mare...
Imi mai si spui Mie nu are cine sa-mi dea. Toate cunostintele mele care au copii de 1 an si peste nu s-au sesizat cu nimic si evident ca eu nu as spune nimic. Noi sa fim sanatosi! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Asa imi promisese si mie o fosta colega care ma inteleg si in prezent bine cu ea, ca imi da hainute patut dar dar tot fetita are dar acum nu mai zice nimic ca imi da patutul....dar nu ii mai zic nimic daca nu sa oferit :) ii cumpar eu patut dar atunci mai aproape sa nasc. carut nu are rost sa cumpar acum, nasc in martie si nu are rost ptr ca nu o sa ies cu el la plimbare cu carutu in martie. il cumpar dupa ce nasc am timp. pai nasa imi zicea sa nu cumpar hainute ca imi mai da ea si ca nu are rost sa cumpar ca o sa primesc atunci multe hainute! dar eu vreau sa cumpar macar strictul necesar pt prina luna apoi mai vedem...ca daca o sa fac cezariana nu cred ca o sa pot sa plec asa repede la cumparaturi....si eu vreau sa ii cumpar eu, nu vreau sa se duca al meu ca cine stie ce imi cumpara, ma refer la hainute.....!!! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Lili Eu wrote: Asa imi promisese si mie o fosta colega care ma inteleg si in prezent bine cu ea, ca imi da hainute patut dar dar tot fetita are  dar acum nu mai zice nimic ca imi da patutul....dar nu ii mai zic nimic daca nu sa oferit :) ii cumpar eu patut dar atunci mai aproape sa nasc. carut nu are rost sa cumpar acum, nasc in martie si nu are rost ptr ca nu o sa ies cu el la plimbare cu carutu in martie. il cumpar dupa ce nasc am timp. pai nasa imi zicea sa nu cumpar hainute ca imi mai da ea si ca nu are rost sa cumpar ca o sa primesc atunci multe hainute! dar eu vreau sa cumpar macar strictul necesar pt prina luna apoi mai vedem...ca daca o sa fac cezariana nu cred ca o sa pot sa plec asa repede la cumparaturi....si eu vreau sa ii cumpar eu, nu vreau sa se duca al meu ca cine stie ce imi cumpara, ma refer la hainute.....!!! Fetelor si eu am o prietena care a tot dat lucruri la diverse prietene si nu vreti sa stiti ce vorbe ca nu i le aduce inapoi si tot felul...oricum ea e genul asta ca vb de oricine si chiar i am zis sotului ca nu vreau nimic de la nimeni...dupa sa imi scoata ochi sau sa aibe cn stie ce pretenti...cum sa ma port cu ea...eu nu sunt genul daca am dat ceva e bun dat dar cand am auzit o chiar m am gandit cand am vazut ca ati scris de primit...mai bn mai putine si de calitate fetelor...va dati seama ca eu o sa trebuiasca sa iau totul la dublu...doamne doamne ne ajuta sa ne luam puiutilor nostri ce e mai bun pt ei! Lili, Anastasia fiti pe faza in ianuarie februarie cand sunt reduceri la h&m si c&a, au produse de calitate si la pret super bun atunci! |
|

| NicoN wrote:Fetelor si eu am o prietena care a tot dat lucruri la diverse prietene si nu vreti sa stiti ce vorbe ca nu i le aduce inapoi si tot felul...oricum ea e genul asta ca vb de oricine si chiar i am zis sotului ca nu vreau nimic de la nimeni...dupa sa imi scoata ochi sau sa aibe cn stie ce pretenti...cum sa ma port cu ea...eu nu sunt genul daca am dat ceva e bun dat dar cand am auzit o chiar m am gandit cand am vazut ca ati scris de primit...mai bn mai putine si de calitate fetelor...va dati seama ca eu o sa trebuiasca sa iau totul la dublu...doamne doamne ne ajuta sa ne luam puiutilor nostri ce e mai bun pt ei! Lili, Anastasia fiti pe faza in ianuarie februarie cand sunt reduceri la h&m si c&a, au produse de calitate si la pret super bun atunci! Nu stiu ce fel de prietene ai tu.... dar eu intodeauna sunt foarte atenta cand aleg pe cineva sa imi fie prieten..... eu daca vad pe cineva care nu ma simt confortabil in preajma lui ii evit....nu am nevoie de astfel de persoane in jurul meu poate sa imi fie si sora o tratez cu indiferenta... pur si simplu nu am nevoie.... |
|

| Lili Eu wrote: Nu stiu ce fel de prietene ai tu....  dar eu intodeauna sunt foarte atenta cand aleg pe cineva sa imi fie prieten.....  eu daca vad pe cineva care nu ma simt confortabil in preajma lui ii evit....nu am nevoie de astfel de persoane in jurul meu poate sa imi fie si sora o tratez cu indiferenta... pur si simplu nu am nevoie.... E colega de faculta si chiar ne am inteles bine dar cand am vazut ca vb aiurea de toata lumea exact asta am facut si eu...o evit ... dar nu stii niciodata cand se intampla...si asa cumpar eu ce vreau pt copii mei si oricum nu se uzeaza nici haine nici obiectele le poti scoate la vanzare linistita...mai scoti cv banuti din investitie |
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| In legatura cu hainitele si eu voi primi din multe parti ca prietenii si familia au asteptat mult momentele astea...iar cum sora mea a nascut in mai, are o multime de lucruri pentru noi...ieri m-a sunat si nasa copilului sa ma intrebe de ce am nevoie ca fata lor are deja un an si cateva luni si are si patut, si carusel si cosulet cu baldachin si cate si mai cate...patut avem de la socrii din lemn masiv pe care il va reconditiona sotul...cumnata imi trimite din Germania cativa saci cu hainite de firma de la finutul nostru care are deja 6 ani- ni le-a pastrat si sunt aproape toate noi...dar evident ca o sa luam si noi pentru primele luni- ca nu l-am asteptat atat (incercam de 4 ani) ca acum sa lasam totul pe mana altora...multe obiecte vreau sa le iau eu personal si imi prind tare bine discutiile de aici... pupici cu sclipici pentru burtici! |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Am fost la Pepco astazi...intr-adevar preturile sunt destul de mici materialele imi par de calitate...la cat ma pricep eu cel putin... In schimb mi s-au parut cam putinele lucruri si ravasite...ca si cum o armata de mamici a trecut pe acolo si au ras tot poate chiar asa s-a intamplat...cine stie Am fost in cel din Auchan Dr. Taberei...dar am de gand sa merg si in cel de pe Iuliu Maniu.
Am vazut scutece de finet la 5 lei bucata, 80x60 cm. Mai erau si din alt material (tot bumbac...ceva cu M ?) nu ma pricep la materiale delooooc dar am citit ca tot bumbac era... La set nu am vazut, poate nu mai erau.'
Mi-au mai atras atentia body-urile, preturile incepeau de la 10 ron. Voi ce marimi o sa cumparati? Si cam cate bucati? Am vazut ca toate sunt cu capse intre picioare..nu stiu ce sa spun...nu sunt greu de pus? Nu ar fi mai ok cele cu capse de sus pana jos? Din alea nu am vazut decat pe la mall, la H&M sau Waikiki..nici nu mai stiu.
Cred ca incep sa imi fac o lista cu cele necesare...
PS : eu nu voi primi hainute..nu am de la cine. Si la nastere cine stie cine si ce imi aduce...poate sunt prea mici/prea mari. Deci va trebui sa imi cumpar strictul necesar dinainte. Cine a avut baietei in familie (cumnatele) nu s-au aratat doritoare sa imi ofere ceva...baieteii au acum 2 ani :) In plus, pentru ca voi naste in februarie, as vrea sa fac cat mai multe cumparaturi pana in sarbatori...nu stiu ce iarna va fi anul asta si nu as vrea sa umblu prin magazine cu ditamai burtoiul...sa ies pe ger...etc. Prefer sa ma stiu pregatita si la iarna sa hibernez in caz ca sunt -15 grade
|
|

| Teoftici wrote:In legatura cu hainitele si eu voi primi din multe parti ca prietenii si familia au asteptat mult momentele astea...iar cum sora mea a nascut in mai, are o multime de lucruri pentru noi...ieri m-a sunat si nasa copilului sa ma intrebe de ce am nevoie ca fata lor are deja un an si cateva luni si are si patut, si carusel si cosulet cu baldachin si cate si mai cate...patut avem de la socrii din lemn masiv pe care il va reconditiona sotul...cumnata imi trimite din Germania cativa saci cu hainite de firma de la finutul nostru care are deja 6 ani- ni le-a pastrat si sunt aproape toate noi...dar evident ca o sa luam si noi pentru primele luni- ca nu l-am asteptat atat (incercam de 4 ani) ca acum sa lasam totul pe mana altora...multe obiecte vreau sa le iau eu personal si imi prind tare bine discutiile de aici... pupici cu sclipici pentru burtici! Esti o norocoasa Teo...si eu o sa primesc cateva de la sora mea...are o groaza care nu i le a dat deloc sau doar o data ca a fost maricel si i am luat si eu si ea marimi mici care nu s au potrivit... |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| scumpele mele,apropo de hainute...acu vreo 3 luni eram stresata ca nu aveam hainute,aveam asa zise prietene care credeam eu ca imi sunt prietene,care am dat sute si sute de euro pentru haine pt bebei lor cand au fost gravide...plus haine de la mine ca se ingrasasera si sa nu mai strice bani sa le cumpere noi...drept multumire am 33 de saptamani si nici pana in zi de azi nu sa oferit sa-mi zica macar ca imi da din hainute de la fata ei,plus de asta imi zice ''fata da de ce ti-ai cumparat carut ca ti-l vindeam eu pe al meu'' si carutul ei e facut varza si pe deasupra ea la primit nici nu la cumparat...si am vazut pe un grup pe facebook aici la noi in care se fac cadou lucruri care nu le mai folosesti,si scria ca face cadou haine de fetita nou nascut ...am zis ca fac spume la gura...si imi mai si scrie ca i se pare ei sau o cam evit in ultimul timp...imi sta pe limba sa ii zic toate chestile astea in fata,dar nu cred ca o sa ma mai abtin mult... In schimb de la fete care erau cunostinte nici macar prietene foarte apropiate am primit plase intregi de haine,jur am 2 dulapuri pline cu de toate,nu mi-a venit sa cred ,am ramas cu gura cascata ...toate de calitate si bine intretinute,plu aste chestii sterilizator,pompa si electrica si manuala,biberoane,exagerrat de multe am...si mi-au zis ca dupa ce nu mai am nevoie de ele sa le dau cadou la cineva care e nevoias...chiar pot sa zic ca sunt o norocoasa...va pupacesc si va sfatuiesc sa nu stati in baza nimanui,mai bine mai putine lucruri si ale voastre decat sa va scoata ochii cineva sau sa nu vi le dea din suflet...va pupacesc si pacat ca nu suntem mai aproape ca va faceam eu cadou lucruri la bebei |
|

| Alexa001 wrote:Am fost la Pepco astazi...intr-adevar preturile sunt destul de mici  materialele imi par de calitate...la cat ma pricep eu cel putin... In schimb mi s-au parut cam putinele lucruri si ravasite...ca si cum o armata de mamici a trecut pe acolo si au ras tot  poate chiar asa s-a intamplat...cine stie Am fost in cel din Auchan Dr. Taberei...dar am de gand sa merg si in cel de pe Iuliu Maniu. Am vazut scutece de finet la 5 lei bucata, 80x60 cm. Mai erau si din alt material (tot bumbac...ceva cu M ?) nu ma pricep la materiale delooooc  dar am citit ca tot bumbac era... La set nu am vazut, poate nu mai erau.' Mi-au mai atras atentia body-urile, preturile incepeau de la 10 ron. Voi ce marimi o sa cumparati? Si cam cate bucati? Am vazut ca toate sunt cu capse intre picioare..nu stiu ce sa spun...nu sunt greu de pus? Nu ar fi mai ok cele cu capse de sus pana jos? Din alea nu am vazut decat pe la mall, la H&M sau Waikiki..nici nu mai stiu. Cred ca incep sa imi fac o lista cu cele necesare... PS : eu nu voi primi hainute..nu am de la cine. Si la nastere cine stie cine si ce imi aduce...poate sunt prea mici/prea mari. Deci va trebui sa imi cumpar strictul necesar dinainte. Cine a avut baietei in familie (cumnatele) nu s-au aratat doritoare sa imi ofere ceva...baieteii au acum 2 ani :) In plus, pentru ca voi naste in februarie, as vrea sa fac cat mai multe cumparaturi pana in sarbatori...nu stiu ce iarna va fi anul asta si nu as vrea sa umblu prin magazine cu ditamai burtoiul...sa ies pe ger...etc. Prefer sa ma stiu pregatita si la iarna sa hibernez in caz ca sunt -15 grade Alexa nush cu care din prietenele mele cu copii am vb de pepco si zicea ca nu e multumita...oricum timp ai sa fc cumparaturi si mai bn astepti reducerile, si pe site la h&m au atatea si mai au iarasi seturi de 5 body parca 2 seturi cu unul gratis...si la mai multe hainite de bumbac au 2+1 gratis |
|

| georgy gya wrote:scumpele mele,apropo de hainute...acu vreo 3 luni eram stresata ca nu aveam hainute,aveam asa zise prietene care credeam eu ca imi sunt prietene,care am dat sute si sute de euro pentru haine pt bebei lor cand au fost gravide...plus haine de la mine ca se ingrasasera si sa nu mai strice bani sa le cumpere noi...drept multumire am 33 de saptamani si nici pana in zi de azi nu sa oferit sa-mi zica macar ca imi da din hainute de la fata ei,plus de asta imi zice ''fata da de ce ti-ai cumparat carut ca ti-l vindeam eu pe al meu'' si carutul ei e facut varza si pe deasupra ea la primit nici nu la cumparat...si am vazut pe un grup pe facebook aici la noi in care se fac cadou lucruri care nu le mai folosesti,si scria ca face cadou haine de fetita nou nascut ...am zis ca fac spume la gura...si imi mai si scrie ca i se pare ei sau o cam evit in ultimul timp...imi sta pe limba sa ii zic toate chestile astea in fata,dar nu cred ca o sa ma mai abtin mult... In schimb de la fete care erau cunostinte nici macar prietene foarte apropiate am primit plase intregi de haine,jur am 2 dulapuri pline cu de toate,nu mi-a venit sa cred ,am ramas cu gura cascata ...toate de calitate si bine intretinute,plu aste chestii sterilizator,pompa si electrica si manuala,biberoane,exagerrat de multe am...si mi-au zis ca dupa ce nu mai am nevoie de ele sa le dau cadou la cineva care e nevoias...chiar pot sa zic ca sunt o norocoasa...va pupacesc si va sfatuiesc sa nu stati in baza nimanui,mai bine mai putine lucruri si ale voastre decat sa va scoata ochii cineva sau sa nu vi le dea din suflet...va pupacesc si pacat ca nu suntem mai aproape ca va faceam eu cadou lucruri la bebei Exact asa am facut si eu cu toate prietenele care au copii, numai lucruri ok le am cumparat si mama tot zicea cand ma vedea cu lucruri de copii las ca o sa vezi tu ce o sa primesti....asa e de la cn nu te astepti si nu e asa apropiat iti face mai mult bine...imp ii sa fim noi sanatosi si cu siguranta o sa ne crestem copii frumos si sanatos!!! Eu nu mai am asteptari ca atunci sigur o sa fiu dezamagita...abia ast sa cumpar pt minunile mele tot ce e mai bun si mai frumos |
|

| georgy gya wrote:scumpele mele,apropo de hainute...acu vreo 3 luni eram stresata ca nu aveam hainute,aveam asa zise prietene care credeam eu ca imi sunt prietene,care am dat sute si sute de euro pentru haine pt bebei lor cand au fost gravide...plus haine de la mine ca se ingrasasera si sa nu mai strice bani sa le cumpere noi...drept multumire am 33 de saptamani si nici pana in zi de azi nu sa oferit sa-mi zica macar ca imi da din hainute de la fata ei,plus de asta imi zice ''fata da de ce ti-ai cumparat carut ca ti-l vindeam eu pe al meu'' si carutul ei e facut varza si pe deasupra ea la primit nici nu la cumparat...si am vazut pe un grup pe facebook aici la noi in care se fac cadou lucruri care nu le mai folosesti,si scria ca face cadou haine de fetita nou nascut ...am zis ca fac spume la gura...si imi mai si scrie ca i se pare ei sau o cam evit in ultimul timp...imi sta pe limba sa ii zic toate chestile astea in fata,dar nu cred ca o sa ma mai abtin mult... In schimb de la fete care erau cunostinte nici macar prietene foarte apropiate am primit plase intregi de haine,jur am 2 dulapuri pline cu de toate,nu mi-a venit sa cred ,am ramas cu gura cascata ...toate de calitate si bine intretinute,plu aste chestii sterilizator,pompa si electrica si manuala,biberoane,exagerrat de multe am...si mi-au zis ca dupa ce nu mai am nevoie de ele sa le dau cadou la cineva care e nevoias...chiar pot sa zic ca sunt o norocoasa...va pupacesc si va sfatuiesc sa nu stati in baza nimanui,mai bine mai putine lucruri si ale voastre decat sa va scoata ochii cineva sau sa nu vi le dea din suflet...va pupacesc si pacat ca nu suntem mai aproape ca va faceam eu cadou lucruri la bebei
Pfff...te inteleg perfect. Asa se lauda nasa (si cumnata imi este in acelasi timp), ca ne pastreaza noua scoica auto..patutul... La fel si cealalta cumnata. Si ce crezi? Cand am ramas eu insarcinata le-a pus pe OLX merci frumos...mai bine nu te mai laudai ca mi le dai mie. Lasa ca ma descurc si fara...dar asa ca idee...cand e vorba de lauda toate spun ca ti le pastreaza, apoi prefera sa le vanda sau le fac altora cadou. Si daca aveau o situatie financiara mai proasta intelegeam ca au preferat sa le vanda...dar nu-i chiar asa. Asta e...eu nu asteptam "pomana" neaparat, dar pana sa raman imi spui de fiecare data cand ne vedem ca o sa imi pastrezi hainute de la baiat si patut si scoica si tarc...si cand in sfarsit raman insarcinata te faci ca ploua...urat |
|

| NicoN wrote:Alexa nush cu care din prietenele mele cu copii am vb de pepco si zicea ca nu e multumita...oricum timp ai sa fc cumparaturi si mai bn astepti reducerile, si pe site la h&m au atatea si mai au iarasi seturi de 5 body parca 2 seturi cu unul gratis...si la mai multe hainite de bumbac au 2+1 gratis
Da, apropo de H&M, numai de la reduceri ma pot apropia, altfel sincer...nu imi permit. Am fost si pe acolo, m-am uitat la preturi...momentan nu ma pot apropia. La fel si LC Waikiki. Anul trecut am prins niste oferte cu pana la 70% reducere, cautam hainute pentru nepotei. Poate am si anul asta bafta sa nimeresc reducerile...daca afli ceva anunta-ma |
|

| Alexa001 wrote:Da, apropo de H&M, numai de la reduceri ma pot apropia, altfel sincer...nu imi permit. Am fost si pe acolo, m-am uitat la preturi...momentan nu ma pot apropia. La fel si LC Waikiki. Anul trecut am prins niste oferte cu pana la 70% reducere, cautam hainute pentru nepotei. Poate am si anul asta bafta sa nimeresc reducerile...daca afli ceva anunta-ma Cu siguranta iti zic ca si eu tot atunci o sa cumpar daca e cv pt vara, dar body urile si astea ma gandesc ca nu difera, te ai uitat la cele 2+ 1 gratis au cam tot anul promotia asta |
|

| Alexa001 wrote:Am fost la Pepco astazi...intr-adevar preturile sunt destul de mici  materialele imi par de calitate...la cat ma pricep eu cel putin... In schimb mi s-au parut cam putinele lucruri si ravasite...ca si cum o armata de mamici a trecut pe acolo si au ras tot  poate chiar asa s-a intamplat...cine stie Am fost in cel din Auchan Dr. Taberei...dar am de gand sa merg si in cel de pe Iuliu Maniu. Am vazut scutece de finet la 5 lei bucata, 80x60 cm. Mai erau si din alt material (tot bumbac...ceva cu M ?) nu ma pricep la materiale delooooc  dar am citit ca tot bumbac era... La set nu am vazut, poate nu mai erau.' Mi-au mai atras atentia body-urile, preturile incepeau de la 10 ron. Voi ce marimi o sa cumparati? Si cam cate bucati? Am vazut ca toate sunt cu capse intre picioare..nu stiu ce sa spun...nu sunt greu de pus? Nu ar fi mai ok cele cu capse de sus pana jos? Din alea nu am vazut decat pe la mall, la H&M sau Waikiki..nici nu mai stiu. Cred ca incep sa imi fac o lista cu cele necesare... PS : eu nu voi primi hainute..nu am de la cine. Si la nastere cine stie cine si ce imi aduce...poate sunt prea mici/prea mari. Deci va trebui sa imi cumpar strictul necesar dinainte. Cine a avut baietei in familie (cumnatele) nu s-au aratat doritoare sa imi ofere ceva...baieteii au acum 2 ani :) In plus, pentru ca voi naste in februarie, as vrea sa fac cat mai multe cumparaturi pana in sarbatori...nu stiu ce iarna va fi anul asta si nu as vrea sa umblu prin magazine cu ditamai burtoiul...sa ies pe ger...etc. Prefer sa ma stiu pregatita si la iarna sa hibernez in caz ca sunt -15 grade Ai dreptate ca se cumpara, eu de fiecare data când ma duc la Pepco vad mamici cu bratul plin de hainu?e pt copii, eu zic ca sunt hainu?e chear bune ?i la calitate ?i la pre?, sunt zile când are ?i oferte dar trebuie sa te nimeresc ca nu are mereu! |
|
|