Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anasstasia
Scris: Thursday, September 29, 2016 12:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
korina
Scris: Thursday, September 29, 2016 12:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Alexa001 wrote:

In general pe partea stanga adorm...dar noaptea nu stiu ce fac...ma rasucesc involuntar ras

Scutece din finet de unde ati cumparat?
Si inca ceva...ce dimensiuni cumparati body-urile?

EDIT : am vazut ca ati scris de PEPCO...o sa ma interesez si eu daca este prin Bucuresti si pe unde. In alta parte unde s-ar mai putea gasi gata facute? eu masina de cusut nu am :D
Absorbantele alea pentru maternitate se gasesc in hypermarketuri...farmacii..?

Alexa absorbante gasesti si la farmacii si la hypermarketuri la raftul de absorbante am gasit eu..
anyta88
Scris: Thursday, September 29, 2016 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
?i eu tot de la pepco am cumparat scutecele.
Sonya,eu am spalat hainutele cu detergent biopuro.
Alexa001
Scris: Thursday, September 29, 2016 1:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Mihaela1234 wrote:

Am sa caut si eu..sunt foarte simpaticecoeur
Eu pana acum nu am luat nimic pentru bebe...carut si patut am zis ca poate gasesc o oferta buna de Black Friday.

Hainute astept sa vad ce primesc de la cumnata mea care a are tot baietel (de un an acum) si apoi vad.

Eu am luat numai carutul. Luna octombrie o sa fie full de cheltuieli (cu masina), deci probabil nu mai cumpar nimic. Si din noiembrie incolo sper sa reusesc sa dau startul la shopping ras Pana atunci imi fac listute cu tot ce trebuie..ma interesez ca sa stiu ce vreau...etc.
Lili Eu
Scris: Thursday, September 29, 2016 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Sonya wrote:

Da chiar, ce faine sunt!ce dimensiuni au?
90×90
Sonya
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Alexa ce ai facut pana la urma cu Tomy? stiu ca voiai sa-l duci la bunici...
Sonya
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Lili Eu wrote:
90×90

e super. Acum mi-e ciuda ca am cumparat material din magazin. am mai dat si 33 lei pe el. O sa-mi fac batistute!
Lili Eu
Scris: Thursday, September 29, 2016 2:04 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Lili, merg eu la nasa ta sa iau hainutele de fetita hohot

Aici adresele magazinelor Pepco:
https://www.aicipromotii.ro/bucuresti/magazine/pepco
Ar fi fain are o multime de hainute le am vazut avea 5 cuti pline de hainute ca are 2 fetite si a pastrat si de la cea mare...Lol computerlove
Alexa001
Scris: Thursday, September 29, 2016 2:12 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Lili, merg eu la nasa ta sa iau hainutele de fetita hohot

Aici adresele magazinelor Pepco:
https://www.aicipromotii.ro/bucuresti/magazine/pepco

Woooow ! Am si aproape de casa, in drumul taberei ! Supeeer ! Multumim Anastassia !

Ce ma surprinde este ca apare pe harta si pe bd. Iuliu Maniu, imediat dupa Praktiker, dar eu nu l-am observat niciodata ras si trec zilnic pe acolo banghead
Alexa001
Scris: Thursday, September 29, 2016 2:19 PM
Nivel

Sonya wrote:
Alexa ce ai facut pana la urma cu Tomy? stiu ca voiai sa-l duci la bunici...

Thomasina e acum la mama...la tara sic s-a adaptat foarte bine acolo...a crescut, e o frumusete de pisoi ! Ziua sta numai pe afara, vaneaza fluturi, vrabiute, muste...tot ce misca..si noatea intra si doarme in casa, pe sifonier Lol De papat are grija mama sa ii dea tot ce i-am dat si eu pana acum...dar se pare ca prefera si alte alimente in afara de conserve si bobite, cartoful fiert e preferatul lui hohot
Se intelege bine si cu "veteranul" de acolo, motanul cel batran...nu s-au luat la bataie...ba dimpotriva, acum sunt de nedespartit. Tommy e deja mai mare ca el, se pare ca difera ca si talie...in februarie implineste un anisor si totusi l-a intrecut ca si dimensiuni ras
NicoN
Scris: Thursday, September 29, 2016 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Mihaela1234 wrote:

Eu pana la 12 saptamani nu am luat decat acid folic (pe care il luam din ianuarie si eu am ramas in iunie) si mi-a mai zis sa iau 2 capsule de ulei de peste zilnic, eu am luat de la Hofigal.

Apoi dupa dublu test mi-a zis sa incep cu Femibion 2, si mi-a dat si Magnerot pentru ca m-am plans de dureri de cap. Dupa ce am repetat hemoleucograma si mi-a iesit o usoara anemie m-a pus sa iau si fier (Altrifer).
Abia astept sa ne anunti ce se ascunde in burtica coeur . Pana atunci sarcina usoara!

Multumesc! Sarcina usoara si tie si multa sanatate!!!
Fetele cred ca si eu am vazut pe undeva sau am visat scutece hohot
Deja incep sa uit...ca batranei...am uitat aragazul aprins vreo ora 2 cred...si dupa mi am facut iar de mancare si m am ars la degete...aiuritaDistanceKiss
inna19
Scris: Thursday, September 29, 2016 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
BabyGimi wrote:
Eileen, absorbantele de noapte probabil ca sunt bune putin mai tarziu. La inceput vei avea nevoie de absorbante pt lauze, sunt mult mai mari si mai absorbante.Eu am folosit Always abia din saptamana 3 (iar lohiile m-au tinut 3 saptamani, dupa cezariana).

Fetelor cu cezariana, chiar sunt curioasa daca in ziua operatiei, pana cand va veti da jos din pat, voi veti avea chiloti postnatali. Eu nu am avut, din cauza sondei, iar absorbantele le tineam efectiv intre picioare, iar cu toaleta ma ajutau asistentele. Eu eram oricum leguma. Am avut un soc initial, dar na:) Nici nu mi-a mai pasat apoi:)

Legat de vitamine, primele 2 sapt dupa nastere m-am simtit foarte, foarte slabita, nu stiu motivul; era sa si lesin de 3 ori. A fost un sentiment ingrozitor, prin urmare, m-am hotarat sa iau in continuare Elevit, pe care le luam si in sarcina, si acum imi e infinit mai bine. Alaptez exclusiv si la cerere si cred ca acum chiar am avut ceva carente de calciu, dar inca nu am ajuns la analize. Urmeaza..

Va pup, abia astept vesti despre fetele care urmeaza sa nasca zilele urmatoare hearts O sa fie totul perfect pt fiecare in parte :)

Am nascut cu cezariana. Chilotii de unica folosinta cat si tampoanele le-am folosit dupa ce mi-au scos sonda, le tineam intre picioare si eu.
Cat despre vitamine, eu am luat in sarcina Elevit. Acum avem 10 luni, e alaptat la san(inca e titi baza, nu prea papa mancarica) si inca le iau. Medicul mi-a zis dupa ce am nascut sa le mai iau cel putin 1 luna dupa nastere si apoi cat simt eu nevoia. Oricum dupa nastere va recomand muuuulta vit. C deoarece imunitatea e 0 si riscul de a te imbolnavi e foarte mare.
Salutam toate gravidutele, sarcina si nastere usoara SimplyLove
Cat de curand ne punem pe treaba pt bebe 2. Abia astept sa revin printre voi Love
Lili Eu
Scris: Thursday, September 29, 2016 3:23 PM
Nivel

inna19 wrote:

Am nascut cu cezariana. Chilotii de unica folosinta cat si tampoanele le-am folosit dupa ce mi-au scos sonda, le tineam intre picioare si eu.
Cat despre vitamine, eu am luat in sarcina Elevit. Acum avem 10 luni, e alaptat la san(inca e titi baza, nu prea papa mancarica) si inca le iau. Medicul mi-a zis dupa ce am nascut sa le mai iau cel putin 1 luna dupa nastere si apoi cat simt eu nevoia. Oricum dupa nastere va recomand muuuulta vit. C deoarece imunitatea e 0 si riscul de a te imbolnavi e foarte mare.
Salutam toate gravidutele, sarcina si nastere usoara SimplyLove
Cat de curand ne punem pe treaba pt bebe 2. Abia astept sa revin printre voi Love
Multumim de sfaturi!!! si te asteotam cu drag!!! sa sti ca si pe mine ma bate gandul de bebe 2 desi nu mai sunt asa tinerica....sa ajung cu bebe bine pana la capat si cat o sa pot de repede o sa fac si bebe 2 ptr ca imi doresc sa aibe un fratior sau o surioara!!!! Lol computerlove
Albinuta
Scris: Thursday, September 29, 2016 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Alexa001 wrote:

In general pe partea stanga adorm...dar noaptea nu stiu ce fac...ma rasucesc involuntar ras

Scutece din finet de unde ati cumparat?
Si inca ceva...ce dimensiuni cumparati body-urile?

EDIT : am vazut ca ati scris de PEPCO...o sa ma interesez si eu daca este prin Bucuresti si pe unde. In alta parte unde s-ar mai putea gasi gata facute? eu masina de cusut nu am :D
Absorbantele alea pentru maternitate se gasesc in hypermarketuri...farmacii..?

Pepco e unul în militari ?i unul în drumul taberei unde e auchan, la parter. Scutecele de finet am în?eles ca se gasesc ?i la ikeia.
Alexa001
Scris: Thursday, September 29, 2016 4:09 PM
Nivel

Albinuta wrote:

Pepco e unul în militari ?i unul în drumul taberei unde e auchan, la parter. Scutecele de finet am în?eles ca se gasesc ?i la ikeia.

Aaaaa...cred ca stiu unde e Auchan in drumul taberei ras pe cel din militari spre iesirea din Bucuresti nu l-am observat...maine dimineata in drum spre lucru o sa casc ochii pe acolo Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.