|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Teutza wrote:
Frumos ca ai retinut! Mersi! Da, maine dim trebuie sa fim la clinica. Eu nu am deloc emotii. Eu mai tare imi fac griji sa ii las sotului totul ok acasa, sa ii las mancare, sa fie rufele spalate...:)) Oricum avem totul pregatit. Urmeaza ultima masa, baita, mani-pedi si sunt pregatita sa imi cunosc baiatul:)
Am urmarit aici toate discutiile, nu am lipsit:D
Iti tin pumnii Anyta! Relaxeaza-te weekend-ul asta si sa dea Domnul sa incepi cu bine urmat saptamana:)
Va pup fetelor si o sa incerc sa va dau maine vesti bune:) weekend placut!
Iti doresc o nastere usoara, bebe sanatos si mancacios si tie mult laptic si recuperare usoara! Te asteptam cu vesti si pozici cand o sa ai timp |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
|
Korina suntem in aceeasi situatie noi 2,si eu citesc fetele din rom si le invidiez...in italia e altfel,eu de ex de la 12 sapt sunt in maternitate anticipata,adica sarcina cu risc,iau in jur de 16oo€ salar mai mult cu vreo 150 fata de cand lucram 40 de ore pe saptamana cu tot cu sporuei de noapte si duminica la munca...deci salar 100% in maternitate anticipata+la 7 luni se intra in maternitate obligatorie pentru 5 luni pana face bebe 3 luni iar cand are 3 luni poti alege doar daca vrei maternitatea facoltativa pentru 6 luni care e platita cu 30 % din salar dupa astea 6 luni trebuie sa te intorci la munca...faza e ca eu cand am plecat in maternitate am lasat vreo 200 de ore de concediu +ce am mai acumulat acuma si ce o sa acumulez pana in august cand ar trebui sa ma intorc ar fi vreo 500 si ceva de ore impartit la 40 pe saptamana as avea in jur de 3 luni de concediu de odihna...mai ai dreptul sa ceri 1 an sa stai acasa pentru diferite motive,personale ce vrei tu iti pastrezi locul de munca dar nu primesti nici un ban si nici taxe nu se vor plati pentru tine din partea angajatorului..nu este obligat de lege sa iti accepte ,ramane la aprecierea lui daca te lasa sau nu...eu o sa iau tot ce se poate lua chiar si acel an fara plata,imi convine decat sa dau fata la gradinita,asa mica costa in jur de 700 € pe luna gradinita mai devreme de varsta de 2 ani a copilului..va pupacesc |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| georgy gya wrote:
Korina suntem in aceeasi situatie noi 2,si eu citesc fetele din rom si le invidiez...in italia e altfel,eu de ex de la 12 sapt sunt in maternitate anticipata,adica sarcina cu risc,iau in jur de 16oo€ salar mai mult cu vreo 150 fata de cand lucram 40 de ore pe saptamana cu tot cu sporuei de noapte si duminica la munca...deci salar 100% in maternitate anticipata+la 7 luni se intra in maternitate obligatorie pentru 5 luni pana face bebe 3 luni iar cand are 3 luni poti alege doar daca vrei maternitatea facoltativa pentru 6 luni. care e platita cu 30 % din salar dupa astea 6 luni trebuie sa te intorci la munca...faza e ca eu cand am plecat in maternitate am lasat vreo 200 de ore de concediu +ce am mai acumulat acuma si ce o sa acumulez pana in august cand ar trebui sa ma intorc ar fi vreo 500 si ceva de ore impartit la 40 pe saptamana as avea in jur de 3 luni de concediu de odihna...mai ai dreptul sa ceri 1 an sa stai acasa pentru diferite motive,personale ce vrei tu iti pastrezi locul de munca dar nu primesti nici un ban si nici taxe nu se vor plati pentru tine din partea angajatorului..nu este obligat de lege sa iti accepte ,ramane la aprecierea lui daca te lasa sau nu...eu o sa iau tot ce se poate lua chiar si acel an fara plata,imi convine decat sa dau fata la gradinita,asa mica costa in jur de 700 € pe luna gradinita mai devreme de varsta de 2 ani a copilului..va pupacesc
La mine se plateste 75% din salariu cat stau acum acasa..salariul fiind 924euro,din care 73 euro asigurare medicala,iar in mana 851euro.deci o sa iau in jur de 650 in fiecare luna..plus ca banii vin dupa 4-5 luni..primii o sa vina pe la sf lui noiembrie,apoi dupa alta luna si tot asa..si la noi sunt cate 40 de ore pe sapt,fara sporuri sau altele..lucrez in 2 schimburi 1 si 2.La mine o sa vina mama-soacra sa stea cu bebe,vine de fapt de luna viitoare sa stea cu noi ca eu nu am voie sa fac nimic,nici mancare ,curatenie etc |

| Aici se intra in concediu prenatal cu 2 sapt inainte de a naste si mai stai inca 3 luni jumatate |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Nastere usoara Teutza si bebe sanatos !!! |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Gravidutelor am facut si beta3.. Beta1 45 Beta2 157 Beta3 585
Toate repetate la 48h.Sunt ok?? EDIT: Am vorbit acum cu medicul si a zis ca sunt bune. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari. |
|

| Teutza wrote:Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari.
Felicitari!!Sa va bucurati de el! Am intrat prima data sa scriu la gravidute si deja am dat de o proaspata mamici si un bebel!! |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Teutza wrote:Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari. Felicitari!!! tu te simt bine? Cum a fost operatia? Mire,felicitari!! Sarcina usoara!!! |
|

| anyta88 wrote:Felicitari!!!  tu te simt bine? Cum a fost operatia? Mire,felicitari!! Sarcina usoara!!!
Multumesc!Si nastere usoara ca vad ca te apropii cu pasi repezi. |
|

| Teutza wrote:Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari. Felicitari Teutza!!Bele sanatos si mancacios iar tie recuperare usoara!!! |
|

| Mire wrote:Gravidutelor am facut si beta3.. Beta1 45 Beta2 157 Beta3 585
Toate repetate la 48h.Sunt ok?? EDIT: Am vorbit acum cu medicul si a zis ca sunt bune. Felicitari inca o data Mire si sarcina usoara si la termen,cu bebe sanatos!!! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Teutza wrote:Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari. Felicitaaaariiiii mami !! Recuperare rapida! Cum a fost? Pe mine parca incet incet ma iau emotiile. Anyta cum esti? Mai e asa putin Mai e cineva dupa tine...sau eu urmez? Mire felicitari pt beta a evoluat super! Sarcina usoara!! Cand mergi la eco? |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Teutza wrote:Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari. Felicitari! recuperare usoara si spor la laptic! si un bebe mancacios si fara colici!!! |
|

| Eileen wrote:Felicitaaaariiiii mami !! Recuperare rapida! Cum a fost? Pe mine parca incet incet ma iau emotiile. Anyta cum esti? Mai e asa putin Mai e cineva dupa tine...sau eu urmez? Mire felicitari pt beta  a evoluat super! Sarcina usoara!! Cand mergi la eco?
Luni sun,cred ca zilele urmatoare. |
|
|