Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Friday, October 7, 2016 3:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Teutza,maine e ziua cea mare?
Eu luni merg la spital....am niste emotii si o frica de nedescris!!!
Teutza
Scris: Friday, October 7, 2016 5:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
anyta88 wrote:
Teutza,maine e ziua cea mare?
Eu luni merg la spital....am niste emotii si o frica de nedescris!!!

Frumos ca ai retinut! Mersi! Da, maine dim trebuie sa fim la clinica. Eu nu am deloc emotii. Eu mai tare imi fac griji sa ii las sotului totul ok acasa, sa ii las mancare, sa fie rufele spalate...:))
Oricum avem totul pregatit. Urmeaza ultima masa, baita, mani-pedi si sunt pregatita sa imi cunosc baiatul:)

Am urmarit aici toate discutiile, nu am lipsit:D

Iti tin pumnii Anyta! Relaxeaza-te weekend-ul asta si sa dea Domnul sa incepi cu bine urmat saptamana:)

Va pup fetelor si o sa incerc sa va dau maine vesti bune:) weekend placut!
maria2013
Scris: Friday, October 7, 2016 5:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Sarcina usoara, Teutza! Sa ne dai vesti bune și sa ai un baietel frumos, sanatos si norocos!
BabyGimi
Scris: Friday, October 7, 2016 5:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Alexa001 wrote:

Aha...acum am inteles. Oricum e mai naspa asa...decat cum intelesesem eu. 85% din net e mai putin decat 85% din brut banghead pai in felul asta nu prea te mai incurajeaza sa stai 2 ani acasa...mai degraba vi la lucru, ca iei mai multi bani. Sau poate nu...depinde...din cate stiu nu se mai impoziteaza, ci se opreste numai CAS.

Pai.. nu cred ca e in interesul nimanui ca femeile sa stea acasa cu copiii si sa primeasca mai multi bani decat daca ar munci, nu?
Si tot e bine acum, ca stai aproape 2 ani sa iti cresti copilul, dar pana in iulie anul asta, stii ca indemnizatia era si plafonata la un nivel maxim (indiferent ca tu poate aveai salariul dublu), iar daca voiai sa stai 2 ani acasa, luai 1200 lei.

Teutza, Anyta, mai este atat de putin!!! hearts Ce a trecut timpul :) O sa fie totul super bine :)
Mihaela1234
Scris: Friday, October 7, 2016 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Alexa001 wrote:

Aha...acum am inteles. Oricum e mai naspa asa...decat cum intelesesem eu. 85% din net e mai putin decat 85% din brut banghead pai in felul asta nu prea te mai incurajeaza sa stai 2 ani acasa...mai degraba vi la lucru, ca iei mai multi bani. Sau poate nu...depinde...din cate stiu nu se mai impoziteaza, ci se opreste numai CAS.

Eu initial am zis ca stau un an acasa..acum incep sa am dubii.De care sefa inca nu stie. ras Pt ca si sotul a discutat cu colegii lui si ei nu intelegeau de ce nu vreau sa stau 2 ani..pt ca daca ma intorc primesc supliment de 500 de lei..pe cand o bona e 800-1000 de lei..Iesi in minus si cu asta si cu faptul ca sincer, mai bine ai grija tu de copil decat o "straina", nu? Oricum, la 11 luni nu mai vreau sa ma intorc..sper sa nu faca sefa figuri cand afla:p..da la cat suport am vazut din partea ei pana acum..ma astept la orice. Oricum nu are ce sa imi faca.

.Stie cineva daca acum cu legea noua valabila din iulie se suspenda contractul automat pe 2 ani ? Sau trebuie sa zici din start cat vrei sa stai? Eileen? Tu ziceai ca lucrezi la HR?ras
korina
Scris: Friday, October 7, 2016 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Teutza wrote:

Frumos ca ai retinut! Mersi! Da, maine dim trebuie sa fim la clinica. Eu nu am deloc emotii. Eu mai tare imi fac griji sa ii las sotului totul ok acasa, sa ii las mancare, sa fie rufele spalate...:))
Oricum avem totul pregatit. Urmeaza ultima masa, baita, mani-pedi si sunt pregatita sa imi cunosc baiatul:)

Iti tin pumnii Anyta! Relaxeaza-te weekend-ul asta si sa dea Domnul sa incepi cu bine urmat saptamana:)

Nastere usoara Teutza!!bebe cuminte,sanatos si mancacios sa ai!!!!
Eileen
Scris: Friday, October 7, 2016 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Fetelor multumesc de complimente Blushing pupici si voi sunteti toate superbecoeur
Noi ne am apucat intr un final de spalat hainutele, ne a venit si patutul love love inca nu l am montat dar abia astept sa il pregatim putin mai incolo.
Legat de indemnizatie Baby gimi a explicat bine calculul. Pe timpul concediului medical salariul net este mai mare, deci si indemnizatia va fi mai mare. Acum fiecare isi face socoteala cum ii iese mai bine. Si da. Se calculeaza din salariile nete.
Mihaela chiar daca ti suspenzi ctr de munca pe 2ani revii la un an si iei suplimentul de insertie. Eu am zis din start ca stau 2ani ca nu vreau sa mi creasca altcineva copilul ,plus ca bona e cam 1000lei cum a zis ?i tu si parerea mea e ca oricat de buna ar fi ea nu s ar implica in cresterea copilului asa cum e dispus un parinte sa o faca.
Teutza nastere usoara si mult lapticmajoreta majoreta
anasstasia
Scris: Friday, October 7, 2016 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Teutza, maine vei avea cea mai frumoasa zi din viata ta! Este atat de emotionant! multa putere, copil sanatos si mancacios iar lapticul sa vina cat de repede!
Lasa-l pe sot, tu si bebe sunteti cei mai importanti acum!
Mihaela1234
Scris: Friday, October 7, 2016 6:24 PM
Nivel

Eileen wrote:
Fetelor multumesc de complimente Blushing pupici si voi sunteti toate superbecoeur
Noi ne am apucat intr un final de spalat hainutele, ne a venit si patutul love love inca nu l am montat dar abia astept sa il pregatim putin mai incolo.
Legat de indemnizatie Baby gimi a explicat bine calculul. Pe timpul concediului medical salariul net este mai mare, deci si indemnizatia va fi mai mare. Acum fiecare isi face socoteala cum ii iese mai bine. Si da. Se calculeaza din salariile nete.
Mihaela chiar daca ti suspenzi ctr de munca pe 2ani revii la un an si iei suplimentul de insertie. Eu am zis din start ca stau 2ani ca nu vreau sa mi creasca altcineva copilul ,plus ca bona e cam 1000lei cum a zis ?i tu si parerea mea e ca oricat de buna ar fi ea nu s ar implica in cresterea copilului asa cum e dispus un parinte sa o faca.

Multumesc de raspuns Eileen!

Deci la Hr trebuie sa le spun dinainte daca un an sau 2?..hmm..nu o sa ii placa sefei mele asta ras
Eileen
Scris: Friday, October 7, 2016 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela1234 wrote:

Multumesc de raspuns Eileen!

Deci la Hr trebuie sa le spun dinainte daca un an sau 2?..hmm..nu o sa ii placa sefei mele asta ras

Aaa nu, se suspenda pe 2 ani. Pana acum trebuia sa specifici daca vrei un an sau doi. Daca o sa vrei sa revii la un an atunci se face procedura de incetare a suspendarii. Totusi poate ar fi ok sa anunti , ca ei sa ia in considerare ca le trebuie un om de schimb pt 2ani.
Turti Maria
Scris: Friday, October 7, 2016 6:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
Teutza wrote:

Teutza nastere usoara si sa ai un baietel sanatos, cuminte si mancacios alcool
Recuperare rapida si sa vina lapticul repede pupici
Noi mergem maine acasa, abia asteptam yes
anyta88
Scris: Friday, October 7, 2016 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Nastere usoara si recuperare rapida!! Asteptam cu nerabdare vestile bune. Mie nu mi vine sa cred ca mai sunt 2 zile si o sa o cunosc in sfarsit.
Sonya
Scris: Friday, October 7, 2016 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Teutza iti doresc o nastere usoara, fara complicatii, recuperare rapida dupa si mult laptic. Sa aduci pe lume un bebel sanatos. Te a?teptam cu vesti cand te vei sim?i in stare.
Mihaela1234
Scris: Friday, October 7, 2016 7:01 PM
Nivel

Eileen wrote:

Aaa nu, se suspenda pe 2 ani. Pana acum trebuia sa specifici daca vrei un an sau doi. Daca o sa vrei sa revii la un an atunci se face procedura de incetare a suspendarii. Totusi poate ar fi ok sa anunti , ca ei sa ia in considerare ca le trebuie un om de schimb pt 2ani.

Am sa ii zic..ideea e ca nu sunt sigura..asta e mai rau..Dar mai bine sa stie si sa vin mai devreme decat invers.
korina
Scris: Friday, October 7, 2016 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Fetelor ce bine e de voi ca aveti 2 ani de concediu...in Cipru e de 4 luni,respectiv 18 saptamani concediu..noroc ca o sa am o luna de concediu de odihna pe 2017 si am mai ramas cu inca 15 zile de concediu de anul acesta..eu sunt in medical din iulie pana o sa nasc in martie..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.