|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Fetelor, nu stiu cum e la privat, eu o sa nasc la stat, cu acelasi medic cu care a nascut nasa mea. Ea a dat 700 ron la cezariana acum 2 ani si jumatate...aproape 3. Ma gandeam ca daca o sa dau 1000 o sa fie ok. Nasul a zis ca oricum nu s-a uitat cati bani sunt, cel putin nu atunci in momentul ala, si ca s-a comportat foarte frumos si in urmatoarele zile. |
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Imi arata tickerul ca bebe este acum cat o banana. Cum naiba vine asta...cat o banana? la ce banane se gasesc la noi pe piata...ar insemna sa fie tare pricajit saracutul |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alexa001 wrote:Fetelor, nu stiu cum e la privat, eu o sa nasc la stat, cu acelasi medic cu care a nascut nasa mea. Ea a dat 700 ron la cezariana acum 2 ani si jumatate...aproape 3. Ma gandeam ca daca o sa dau 1000 o sa fie ok. Nasul a zis ca oricum nu s-a uitat cati bani sunt, cel putin nu atunci in momentul ala, si ca s-a comportat foarte frumos si in urmatoarele zile. Si eu tot la stat o sa nasc, ptr ca Dr la care sunt acum e la maternitate....si vreau sa nasc cu el e un Dr foarte bun....si nu cred ca as da atata bani la privat doar ptr ca sunt conditii mai bune!...mai bine bani aia ii folosesc pt bebe.....plus ca aici la noi emodernizata maternitate ptr nasteri si e foarte ok....si ptr 3 sau 4 zile cat o sa stau nu cred ca va fi chear atat de rau conteaza ca bebe sa fie bine.... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Buna dragele mele,am tot citit zilele astea despre cat platiti voi in romania ca sa nasteti,jur ca mi se ridica parul in cap de nervi la fiecare mesaj care il scrieti cu cati bani trebuie sa dati...mi se pare inadmisibil si inuman asa ceva,pai si daca omu nu isi permite sa plateasca ce se intampla????lasa copilul in ea????eu inca nu pot crede asa ceva,scuzati-ma ca va zic dar toate astea se intampla din cauza mentalitatii unora care s-au invatat asa cu plicul,si au impresia ca daca dau bani merge totul roz...ce fac daca dau bani si pt enspemii de motive apar complicatii? nu garanteaza nimeni ca daca dai bani vei avea o nastere fara dureri fara complicatii sau alte chestii... iara nu inteleg motivul pentru care trebuie sa fie neaparat medicul care te-a monitorizat pe timpul sarcini la nastere,ce face el in plus?in italia si daca ii dai 10000 de euro nu vine nimeni,nu exista asa ceva,daca ai norocul sa se nimereasca de garda in momentul in care nasti e ok,sau daca nu in cazul in care ai complicatii dinainte de nastere nu in momentul ei ti se programeaza cezariana cu medicul tau daca l-ai avut la privat,daca e cezariana de urgenta se face cu ce medic e de garda....va rog sa nu-mi sariti in cap,e pur si simplu parerea mea nu am nimic personal cu nimeni,eu daca as fi fost sa nasc acasa nu dateam 1 leu la nimeni in afara de ceea ce trebuia sa platesc consultatii si altele,si as fi vrut sa le vad ca ma lasa acolo fara sa se uite la mine ca le-as fi adus toata inspectia si garda si televiziunea pe cap...va pupacesc si va imbratisez cu drag |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| doinanuta wrote: E suficient cat vrei sa dai.Eu am dat la fel dar fara mana 2. Bevelusa e bine ,am botezat-o acum 3 saptamani.
Sa va traiasca e o scumpa!!! |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| georgy gya wrote:Buna dragele mele,am tot citit zilele astea despre cat platiti voi in romania ca sa nasteti,jur ca mi se ridica parul in cap de nervi la fiecare mesaj care il scrieti cu cati bani trebuie sa dati...mi se pare inadmisibil si inuman asa ceva,pai si daca omu nu isi permite sa plateasca ce se intampla????lasa copilul in ea????eu inca nu pot crede asa ceva,scuzati-ma ca va zic dar toate astea se intampla din cauza mentalitatii unora care s-au invatat asa cu plicul,si au impresia ca daca dau bani merge totul roz...ce fac daca dau bani si pt enspemii de motive apar complicatii? nu garanteaza nimeni ca daca dai bani vei avea o nastere fara dureri fara complicatii sau alte chestii... iara nu inteleg motivul pentru care trebuie sa fie neaparat medicul care te-a monitorizat pe timpul sarcini la nastere,ce face el in plus?in italia si daca ii dai 10000 de euro nu vine nimeni,nu exista asa ceva,daca ai norocul sa se nimereasca de garda in momentul in care nasti e ok,sau daca nu in cazul in care ai complicatii dinainte de nastere nu in momentul ei ti se programeaza cezariana cu medicul tau daca l-ai avut la privat,daca e cezariana de urgenta se face cu ce medic e de garda....va rog sa nu-mi sariti in cap,e pur si simplu parerea mea nu am nimic personal cu nimeni,eu daca as fi fost sa nasc acasa nu dateam 1 leu la nimeni in afara de ceea ce trebuia sa platesc consultatii si altele,si as fi vrut sa le vad ca ma lasa acolo fara sa se uite la mine ca le-as fi adus toata inspectia si garda si televiziunea pe cap...va pupacesc si va imbratisez cu drag La arad maternitatea e horor si nu vreau sa nasc acolo, am fost in vara cu o verisoara de a sotului...nu am cuvinte de sala in care i s a facut cezariana, legat de bani la stat daca nu dai chiar nu te baga nimeni in seama, finuta mea acu 6 ani a nascut fetita natural de 4.300 gr si totul a fost ok pana s a schimbat tura si a fost acolo mama ei de le a indesat cu bani...dar nu a fost ispirata sa stea pana se schimba tura si noaptea nimeni dar nimeni nu au bagat o in seama si ea nici nu se putea ridica din pat...deci a fost groaznic... Legat de dr. Mie mi se pare normal sa nasti cu cel ce te a urmarit toata sarcina si daca e vreo problema sa stie cum sa actioneze...si cred ca si pt tine e mult mai ok ca il cumosti si stii pe mana cui esti. |
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Raluca, abonamentul este la Medlife.
Georgy din afara e usor sa zici asa. Nu stiu de cand ai plecat din tara... Eu la doctori nu dau bani in general si chiar merg la doctori, insa la nastere nu am curaj. Nu fac 1000 de copii, nu risc sa intre copilul in suferinta fetala pentru ca fac pe dura si nu da apoi nimeni 2 bani pe mine. Nu ma mai ajuta cu nimic ca fac eu gura daca raman cu copilul leguma. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Fetelor costurile difera f mult de la un oras la altul. Eu sunt din Baia Mare si am nascut la privat, cu medicul care mi-a urmarit sarcina, cu cezariana la cererea mea. Pretul e de 3300 lei, 5 zile spitalizare, rezerva proprie, cu toate incluse si pentru tine si pentru bebe (tu mergi doar cu perie de dinti si periuta, eu personal mi-am dus lucruri intime fiindca ma simt mai bine cu ale mele). Eu adevarat ca ecografiile si analizele nu sunt incluse, am platit separat cate 130 lei o ecografie. Conditiile f bune, toata lumea se comporta f frumos cu tine, medicul in ziua nasterii m-a vizitat de vreo 4 ori.... Chiar nu am nimic de obiectat, si intradevar mi se pare ieftin pe langa cat aveti voi de platit in alte orase, dar difera. La stat si la nou a nascut fina mea luna trecuta, cu cezariana 250€ la medicul ei, iar la restul (anestezist, neonatolog) nu stiu ca nu am intrebat + la fiecare asistenta, infirmiera ( tura se schimba si incepi de la capat). Dar fiecare alege in functie de preferinte si posibilitati, nu e nimeni de condamnat. Pupici tuturor si nastere usoara Teutza si Anyta, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Georgy nici la noi in Cipru nu se plateste nimic la maternitatea de stat..doar la fiecare control cand te duci la dr platesti o inscriere de 6euro..asa e la toate spitalele de stat.La nastere nu se plateste nimic..se incearca nasterea naturala,daca nu ai probleme din cate stiu nu poti cere cezariana,dar daca sunt probleme ti se face cezariana.Iar de asistat asista medicul de garda. |
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Turti Maria wrote:Fetelor costurile difera f mult de la un oras la altul. Eu sunt din Baia Mare si am nascut la privat, cu medicul care mi-a urmarit sarcina, cu cezariana la cererea mea. Pretul e de 3300 lei, 5 zile spitalizare, rezerva proprie, cu toate incluse si pentru tine si pentru bebe (tu mergi doar cu perie de dinti si periuta, eu personal mi-am dus lucruri intime fiindca ma simt mai bine cu ale mele). Eu adevarat ca ecografiile si analizele nu sunt incluse, am platit separat cate 130 lei o ecografie. Conditiile f bune, toata lumea se comporta f frumos cu tine, medicul in ziua nasterii m-a vizitat de vreo 4 ori.... Chiar nu am nimic de obiectat, si intradevar mi se pare ieftin pe langa cat aveti voi de platit in alte orase, dar difera. La stat si la nou a nascut fina mea luna trecuta, cu cezariana 250€ la medicul ei, iar la restul (anestezist, neonatolog) nu stiu ca nu am intrebat + la fiecare asistenta, infirmiera ( tura se schimba si incepi de la capat). Dar fiecare alege in functie de preferinte si posibilitati, nu e nimeni de condamnat. Pupici tuturor si nastere usoara Teutza si Anyta, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii Felicitari si sa iti traiasca printesa, unde ai nascut, la Euromedica? |
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Fetelor mie una mi se pare interminabila aceasta discutie despre banii dati la medici. Cert este ca asa cum a zis Anastasia când vine vb de copilas nu t poti risca ...la noi asa este sistemul...cel mai frumos ar fi sa fie totul pe fata, sa fie totul platit nu ca acum ca esti asigurat si tot nu beneficiezi de mare branza. Nu e nimeni incantat sa mearga cu plicul...mie una mi se pare penibil gestul...Dar ce sa facem... degeaba vii cu televiziunile din lume dupa ce Doamne fereste se intampa ceva cu bb din culpa medicala. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Asa este fetele. Aveti dreptate. Daca nu dai nimic nu se uita nimeni la tine. Eu am un super doctor si imi face placere sa i dau o aten?ie pentru ca toata sarcina a avut grija de mine. Pe de alta parte nu trebuie nici sa dam sume aberante. Este datoria lor . Eu am observat ca asistentele si infirmierele sunt mult mai rele. Daca nu cotizezi sunt in stare sa te ia la bataie. Georgy, mie mi se pare normal sa ti faca cezariana medicul tau. Intradevar la nastere naturala nu vine nici aici. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| monica maria wrote: Felicitari si sa iti traiasca printesa, unde ai nascut, la Euromedica?
Da, la Euromedica, cu Roman Radu. |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Fetelor va rog sa nu mi-o loati in nume de rau,doamne fereste nu am nimic cu nimeni....probabil pentru ca nu am avut contact cu medici in romania deaia reactionez asa...am 10 ani de cand am plecat de acasa,inainte stateam in deva dar acum de 7 ani stau la Bals...nici eu nu as risca viata copilului meu,doar ca nu cred ca te lasa asa acolo,nu ii convine nimanui sa aiba complicatii pe tura lui...vb de doctori,isdi risca meseria si tot ce are...asistentele sunt niste nesimtite...eu va zic ca aici am mers la doctor privat,plateam 70 euro consultatia eco absolut tot,acest doctor este seful sectiei de ginecologie,mai bun ca el in zona nu este,pe cat e de bun si de faimos la privat ma chemat de 3 ori in rest ma chema in spital,desi ar fi putut profita de situatie...am facut pana acuma la 34 de saptamanai aproximativ 20 de ecografii,am vreo 16 seturi de analize facute ,si pana acum am platit 210€ consultatiile,55€ dublul test,92 anestezia epidurala si in jur de vreo 50 € niste analize care nu erau pe lista de gratuite...atat...la spital cand nasc trebuie sa am cu mine doar pijamale si strictul necesar in rest da tot ei,absorbante ,chilotii de unica folosinta,la bebe pampersi si servetele si tie daca nu poti alapta silicon de pus pe san sa suga bebe mai usor daca nu ai sfarcul format,o gramada de conditii jur si e de stat,la clinica privata nu vreau sa-mi imaginez ce oiti fac aici...va pup si va imbratisez cu drag |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Georgy stai linistita ca te credem pe cuvant si nu ti o luam in nume de rau. Stim toate ca in alte tari sunt alte conditii iar la noi lasa totul de dorit si platim degeaba la sanatate. Asta e ce sa facem .... |
|
|