Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Teutza
Scris: Wednesday, October 5, 2016 10:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Fetelor nu stiu daca poti naste undeva la stat si sa nu dai nimic . As fi chiar fff surprinsa. Mai ales daca vrei si sa fii tratata cum trebuie.
Eu sunt din Constanta. Daca nasti la spital trebuie sa dai la doctor si restul echipei; cat dai depinde de medic. Cu cat e mai bun, cu atat dai mai mult.
Eu nasc la privat. Totul ma costa 1000euro:nasterea indif cum o fi, naturala,cezariana, sub apa si indiferent de anestezie + 1 zi la terapie intensiva+3 zile spitalizare rezerva proprie, partenerul poate sta mereu cu mine acolo, 3 mese pe zi pt aman2 in regim catering (de la un restaurant)+ toate consumabilele incluse,eu merg doar cu pijamalele si periuta de dinti, vaccinurile gratuite, consultul neonatologului si in prima sapt dupa nastere un control gratuit al copilului. Eu zic ca e ff bine. Nu fac mare economie daca nasc la spital si nu am aceleasi conditii.
Am auzit de doctori carora la spital li se dau 250euro..doctorului meu de ex nu as putea sa ii dau mai putin de 500euro...deci repet, depinde de doctor, de spital,de oras..si pana la urma de posibilitatile fiecaruia. Normal ar fi sa te trateze la fel indiferent de onorariu, dar stim prea bine ca nu prea se intampla asa.

Si inca ceva..eu nu am facut eco saptamanal in ultima perioada..doctorul a zis ca daca totul e ok de ce sa stresez copilul?:P am facut morfo la cam 33sapt, eco la 37sapt parca si ne mai vedem la nastere:)

Va tin pumnii mamici. Sa luati cele mai bune decizii si sa aveti parte de cele mai bune servicii.

Anastassia mersi mult de info. Nu am apucat sa accesez linkul trimis de tine, dar sigur o sa il vad cat de curand. Multumesc!
anasstasia
Scris: Wednesday, October 5, 2016 11:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Sonya, nu vreau sa te contrazic, insa la privat ecografiile se platesc, cel putin pe unde am fost eu si am cam luat clinicile la rand. Deci nasterea costa undeva la 5000 lei cu reducere inclusa si fiecare eco. cca 350 lei + costul analizelor care si acelea unt foarte scumpe.
Tu faci cum crezi, eu nu vreau sa fiu tratata urat. Iar preturile afisate de mine credeti-ma ca sunt cam cele mai mici. Mi-au raspuns fete care au nascut in Bucuresti insa nu la un spital anume, ci peste tot. Nu am auzit pe nimeni sa nu dea nimic, doar o cafea sau o atentie.
BabyGimi
Scris: Wednesday, October 5, 2016 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
anasstasia wrote:
Aha, deci tot ei. Sa inteleg ca 100 vor fi tocmai bune? Si eu vroiam sa le folosesc peste tot, insa ma gandeam sa nu fie prea multe.

100 probabil ca sunt prea multe :) eu am folosit pana acum, in aproape 6 saptamani, foarte multe, dar tocmai in ideea ca stiu ca am o gramada si nu stau sa le menajez.

Cumnata mea, despre care ziceam ca a avut 50, dupa ce le-a impartit cu altcineva, s-a descurcat de minune cu ele si i-au fost de ajuns. Nu a avut nevoie de mai multe. Cel mic are acum 1 an.
Eileen
Scris: Wednesday, October 5, 2016 11:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela1234 wrote:

Eileen eu as vrea in continuare la Arcadia, insa 70 de milioane cat m-ar ajunge pentru medic colaborator parca e muult prea mult :(..imi mobilez bucataria de banii astia..cel putin zic eu. Daca nu am fi avut atatea cheltuieli cu apartamentul ar mai fi fost ceva..Dar asa...Asa ca 90% ramane Cuza, astept sa imi revii dupa nastere sa imi spui ca a decurs foaret bine. Sunt curioasa de asistente cum sunt..

Dar mai ai sa te bucuri de sarcina pana atuncitopai

Mihaela, intr-adevar la privat e mai comod sa zic. Eu de la inceput am mers pe ideea de a naste la Cuza. Prietena mea a nascut la Cuza, cum am mai zis, si nu e lapte si miere ca la privat, dar a fost totul f bine. Si nah nu prea poti sa nu dai deloc...mai ales la nastere ...dar cu siguranta nu ajungi la 7000 lei. Eu am fost de 2 sau 3 ori la Cuza pt ecograf si nu am dat niciun leut ...dar la nastere....Crazy Crazy O sa revin cu impresii cu siguranta, sa ti zic cum a decurs Cheek Kiss Cheek Kiss
RalukM
Scris: Wednesday, October 5, 2016 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Sonya, 1000 lei la privat na?tere naturala chiar nu pot crede, chiar ?i cu abonament...mi se pare mai pu?in si decât la stat.Stiu ca în afara Bucure?tiului sunt preturi mai decente.Eu la prima na?tere la privat am dat 6000 parca ?i asta pt ca aveam abonament si am vrut anumite condi?ii.In rest nu am platit decât 900 lei toata sarcina pe o ecografie si analize pe care nu le acoperea ab.Acum la a 2a dau7150 lei la fel cu abonament si reducere pt a 2a na?tere , daca nu ceream Anumite lucruri era mai ieftin în jur de 5000cam a?a.La naturala prietena mea de a nascut luna trecuta a platit 3500 lei având ab la ei,dar nu cu rezerva single sau alte chestii incluse extra in pachetul de na?tere.
anyta88
Scris: Wednesday, October 5, 2016 12:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Ce bine e de voi care aveti spitale private in oras. Si eu mi as fi dorit la privat dar cel mai aproape este la 250 km si eu am avut sarcina cu probleme si n am avut voie sa merg cu ma?ina.
Sonya
Scris: Wednesday, October 5, 2016 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Ati inteles toate gresit. Eu nu m-am referit la 1000 de lei nasterea, ci la toate cheltuielile adunate, ajungi sa platesti aproape ca si la privat.
Anasstsia la clinica de care ziceam eu, unde 500 lei e urmarirea sarcinii nu se mai platesc ecografiile, pt ca intra in acel pret.La alte clinici private, sincer, nu stiu daca se platesc separat ecografiile pt ca nu m-am interesat. Oricum eu o sa nasc la stat, doctorita mea doar acolo participa la nasteri, la consultatii merg la privat, tot la ea!Plus ca la noi, medicii nu prea accepta atentii, ei zic ca au salar si noi avem ce face cu banii.Acum sa vedem doctorita mea cum gandeste, medicul cu care a nascut nasa nu a vrut sa ia niciun ban, si i-a facut cezariana, necesara,nu la cerere.
anasstasia
Scris: Wednesday, October 5, 2016 12:57 PM
Nivel

Nu stiu de unde esti, insa in Bucuresti lucrurile stau altfel. Am dat la bani pe ecografii de m-am uscat. Nu mai zic de alte analize.
NicoN
Scris: Wednesday, October 5, 2016 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Si la noi la privat nasterea e in jur de 5800 de lei...dar nu ai inclus nici o analiza sau eco inainte...mi se pare ca dupa nastere ai un consult gratuit la copil...deci totusi e destul plus eco in jur de 250...media ca morfologiile sunt 300 parca...plus analize..
RalukM
Scris: Wednesday, October 5, 2016 1:28 PM
Nivel

anastasia cel mai rentabil e cu abonament la clinica unde mergi.
anasstasia
Scris: Wednesday, October 5, 2016 2:30 PM
Nivel

Pai am abonament prin firma cu reducere 30% din costul nasterii insa nimic altceva inclus, adica restul analizelor si ecografiilor pana la nastere se platesc. Ce am scris mai sus m-am referit chiar la abonament.
doinanuta
Scris: Wednesday, October 5, 2016 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
anyta88 wrote:

Nu nu. Cum sa ma supar? Am caateva primite nr 56 si o sa le folosesc daca sunt potrivite.
Ce face bebelul? Sunteti bine?
Fetele cu cezariana care ati nascut la spitale de stat,cat a fost atentia pentru medici? Daca imi puteti spune.
Eu ma gândeam 700 1 mana, 300 a doua mana,200 anestezist,200 neonatolog. O fi bine?

E suficient cat vrei sa dai.Eu am dat la fel dar fara mana 2.
Bevelusa e bine ,am botezat-o acum 3 saptamani.

doinanuta attached the following image(s):
received_1315288951815152.jpegreceived_1315288951815152.jpegreceived_1305650149445699.jpegreceived_1307992359211478.jpeg

anyta88
Scris: Wednesday, October 5, 2016 9:11 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
doinanuta wrote:

Ce printesa frumoasa ai tu acolo!!computerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, October 6, 2016 12:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
doinanuta wrote:

ce bebelina frumosa ai!!!!!newclap ce parisor mare are :) pana la mot ii faci codite!!! newclap computerlove
RalukM
Scris: Thursday, October 6, 2016 10:27 AM
Nivel

anasstasia wrote:
Pai am abonament prin firma cu reducere 30% din costul nasterii insa nimic altceva inclus, adica restul analizelor si ecografiilor pana la nastere se platesc. Ce am scris mai sus m-am referit chiar la abonament.

la ce clinica? e ciudat sa ai absi sa plate?ti analize si eco...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.