Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexa001
Scris: Monday, October 3, 2016 2:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Sonya wrote:
Eileen unde ai gasit sutiene asa ieftine?Da-ne si noua pontul :) Si inca ceva ma freaca pe creier, fetelor, ce biberoane luati?Eu vreau sa alaptez , daca imi ajuta Dumnezeu si am lapte, dar tot trebuie si biberon, pt cand ramane cu tati sau cand plecam la plimbare. Eu una nu-mi scot sanii in public.

Si eu vreau sa cumpar...chiar daca sper sa pot alapta. Tot in ideea ca poate voi avea nevoie cine stie cand si cum :) Numai ca trebuie sa ma interesez cat poate fi tinut laptele matern la frigider ras
Pana acum eu am ochit biberoanele de la Avent..cele din gama Natural. Sunt destul de scumpute ce-i drept...cam 30-40 ron bucata. Cele clasice sunt un pic mai ieftine.
Nu ma incanta cele "anticolici"...din experienta altor mamici se pare ca nu au nici un efect.
Cu tetinele sunt in ceata...de care trebuiesc in primele saptamani de la nastere? Flux lent? ras
anyta88
Scris: Monday, October 3, 2016 2:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Sonya,eu am luat de la chicco 0+ din sticla.
Da Alexa. Scrie pe ele 0+. La cel pe care l am cumparat eu trebuie schimbata tetina la 2 luni. Intradevar sunt destul de scumpe.....
Sonya
Scris: Monday, October 3, 2016 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Alexa001 wrote:

Si eu vreau sa cumpar...chiar daca sper sa pot alapta. Tot in ideea ca poate voi avea nevoie cine stie cand si cum :) Numai ca trebuie sa ma interesez cat poate fi tinut laptele matern la frigider ras
Pana acum eu am ochit biberoanele de la Avent..cele din gama Natural. Sunt destul de scumpute ce-i drept...cam 30-40 ron bucata. Cele clasice sunt un pic mai ieftine.
Nu ma incanta cele "anticolici"...din experienta altor mamici se pare ca nu au nici un efect.
Cu tetinele sunt in ceata...de care trebuiesc in primele saptamani de la nastere? Flux lent? ras

Alexa nu stiu nici eu care e treaba cu fluxul, dar o sa iau cu flux normal. Eu am mai zis ca imi plac cele de la Tommee Tippee dar sunt cam scumpe, mai ales ca tot trebuie schimbate tetinele. Si cele de la Avent si Chicco sunt bune. Acum parerile sunt impartite, nasa mea zice ca nu merita sa dau atatia bani ca sunt bune si cele de la primii pasi.
NicoN
Scris: Monday, October 3, 2016 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Sonya wrote:

Alexa nu stiu nici eu care e treaba cu fluxul, dar o sa iau cu flux normal. Eu am mai zis ca imi plac cele de la Tommee Tippee dar sunt cam scumpe, mai ales ca tot trebuie schimbate tetinele. Si cele de la Avent si Chicco sunt bune. Acum parerile sunt impartite, nasa mea zice ca nu merita sa dau atatia bani ca sunt bune si cele de la primii pasi.

Sonia intra pe emag au oferte ff fain la tommee si pe beboo.ro
Eileen
Scris: Monday, October 3, 2016 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:
Eileen unde ai gasit sutiene asa ieftine?Da-ne si noua pontul :) Si inca ceva ma freaca pe creier, fetelor, ce biberoane luati?Eu vreau sa alaptez , daca imi ajuta Dumnezeu si am lapte, dar tot trebuie si biberon, pt cand ramane cu tati sau cand plecam la plimbare. Eu una nu-mi scot sanii in public.

Sonya am luat de la mine din oras dintr-un complex de magazine,deci nu e ceva marca. Doar pt fetele din Iasi ar fi de folos Cheek Kiss
Mihaela1234
Scris: Monday, October 3, 2016 8:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
[quote=Eileen]
Sonya am luat de la mine din oras dintr-un complex de magazine,deci nu e ceva marca. Doar pt fetele din Iasi ar fi de folos Cheek Kiss [/quote

Pe mine ma intereseaza . Sunt din E-gros cumva?
Pe h&m le tot urmaresc..astept o promotie ceva .insa sunt cam scumpe..

Nici nu stiu daca sa mai astept sau nu..mai cresc sanii in ultimele luni?
Roxana_mami
Scris: Monday, October 3, 2016 8:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/3/2016
Burtici ceva optiuni pentru o promotie buna la pampers stie cineva ? Noi mai avem destul pana la nastere dar am auzit ca e bine sa cumperi din timp. Pentru haine de gravida incercati la HM Unirii, eu mi-am cumparat de acolo o bluza pt alaptat foarte simpatica cu 30Lei. Au ceva reduceri, mai multe decat pe site oricum.

Credeti ca e bine sa astept pana la Black Friday ? Are cineva experienta cu ei in anii precedenti? Au facut ceva reduceri atunci si la copii sau doar la electro
Teutza
Scris: Monday, October 3, 2016 9:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Fetelor eu am luat doar un biberon de la Avent (ce-i drept a fost cam 35lei) sticluta mica de 0+ cu tetina ce imita sanul. Am luat doar unul sa fie pt ca sper sa alaptez, cand o sa mai fie nevoie mai iau. Nu am luat sterilizator ca nu are rost pentru 1-2 biberoane.
Sutiene de alaptat gasiti in Cora/Auchan/ Carrefour de la Uniconf la vreo 30lei. Mie nu prea mi-au crescut sanii si oricum eu mi'am cumparat la 8luni sutienele, deci imi inchipuiam cam cat de mult ar mai fi putut sa imi creasca intr-o luna sanii:P La Carrefour gasiti si pijamale de alaptat la vreo 60lei dar urmariti postarile anterioare ca parca Anastassia spunea ca a gasit si mai ieftine pe net, nu mai tin minte exact.
Cu pampersii nu cred ca e cazul sa va grabiti. Acum sa fim seriosi, cat de mari pot fi diferentele? Eventual daca de la 7luni jumate urmariti timp de o luna ofertele, trebuie sa gasiti niste reduceri. Dar acum stiti cum e, fiecare cumpara cand se simte pregatit:)
anyta88
Scris: Monday, October 3, 2016 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Turti Maria asteptam vesti de la tine! Sper ca sunteti bine tu si bebe.
Eu nu mi am luat nici acum sutien de alaptat si nici pompa de san. Vreau intai sa fiu sigur ca pot alapta.
Cum zice si Teutza,nu prea vad rostul sa iei pampers cu 5 luni înainte,dar fiecare face cum crede. Eu am luat la 36 saptamani.
Turti Maria
Scris: Monday, October 3, 2016 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2016
Multumim mult pentru incurajari si sustinere pupici
Noi suntem bine amandoua, Sara Irina s-a nascut cu 3500 g si 55 cm, nota 10, e f cuminte, doarme mereu, a fost pusa la san de fiecare data cand a cerut, avem colostru, sfarcuri nu prea am asadar e mai greu pentru ea, dar pt cat are nevoie de inceput ne-am descurcat.
Eu sunt bine, sunt o fire mai puternica si nu pot spune k a fost f rau, rezist excelent, Sara a stat in salon cu mine si cu tati aproape mereu.
Suntem extrem de fericiti si sunt niste sentimente de nedescris, tati e topit dupa ea, a plans de bucurie, desi e un caracter f puternic si stapan pe sine sic
E totul perfect pupici si multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns sa traiesc aceste momente deosebite.
Multa sanatate si curaj Teutza si Anyta, fiindca atunci cand va veti vedea minunile uitati de toate durerile, va garantez. Pupici pupici pupici
Sonya
Scris: Monday, October 3, 2016 10:49 PM
Nivel

Fetelor care aveti magazin Cora la voi in orad, urmariti ofertele la pampers. V-am zis luna trecuta ca eu am luat pampersuri huggies cu 50 % reducere. Au si site. Tot de acolo am luat si trusa pt unghiute si aspiratorul nazal. Vreau sa va întreb, am vazut paturici pt schimbat scutecul de la Dalin 10 buc cu 15 lei, tot in Cora. Oare merita sa investesc in asa ceva, or fi de folos? Dimensiunea 90x90.voi ati cumparat?
Sonya
Scris: Monday, October 3, 2016 10:51 PM
Nivel

NicoN wrote:

Sonia intra pe emag au oferte ff fain la tommee si pe beboo.ro

Nico, am vazut ofertele dar sunt la set, eu vreau doar unul.
Teutza
Scris: Monday, October 3, 2016 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Turti Maria wrote:
Multumim mult pentru incurajari si sustinere pupici
Noi suntem bine amandoua, Sara Irina s-a nascut cu 3500 g si 55 cm, nota 10, e f cuminte, doarme mereu, a fost pusa la san de fiecare data cand a cerut, avem colostru, sfarcuri nu prea am asadar e mai greu pentru ea, dar pt cat are nevoie de inceput ne-am descurcat.
Eu sunt bine, sunt o fire mai puternica si nu pot spune k a fost f rau, rezist excelent, Sara a stat in salon cu mine si cu tati aproape mereu.
Suntem extrem de fericiti si sunt niste sentimente de nedescris, tati e topit dupa ea, a plans de bucurie, desi e un caracter f puternic si stapan pe sine sic
E totul perfect pupici si multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns sa traiesc aceste momente deosebite.
Multa sanatate si curaj Teutza si Anyta, fiindca atunci cand va veti vedea minunile uitati de toate durerile, va garantez. Pupici pupici pupici

Doamne ma bucur pt tine cum m-as bucura pt mine cred! Bravo! Ma bucur ca sunteti bine amandoua!
Tu ai avut si inainte colostru? Ca nu mai tin minte. Daca nu te descurci cu alaptatul din cauza lipsei sfarcurilor, am auzit ca tetinele alea de pus pe sfarcuri sunt ff utile pana ti se formeaza tie. Laptic sa ai ca te descurci tu:)
Sper sa te ridici repede din pat si sa te refaci repede. Felicitari pt ca esti puternica si...sa traiesti la maxim aceste clipe. Venim si noi din urma. Multumim de incurajari!
Turti Maria
Scris: Monday, October 3, 2016 11:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2016
Teutza wrote:

Doamne ma bucur pt tine cum m-as bucura pt mine cred! Bravo! Ma bucur ca sunteti bine amandoua!
Tu ai avut si inainte colostru? Ca nu mai tin minte. Daca nu te descurci cu alaptatul din cauza lipsei sfarcurilor, am auzit ca tetinele alea de pus pe sfarcuri sunt ff utile pana ti se formeaza tie. Laptic sa ai ca te descurci tu:)
Sper sa te ridici repede din pat si sa te refaci repede. Felicitari pt ca esti puternica si...sa traiesti la maxim aceste clipe. Venim si noi din urma. Multumim de incurajari!

Da, am avut colostru si inainte, am si mameloane, dar e mai greu pt ea,vedem pe maine cand o sa ma ridic si eu, deocamdata eu nu am voie cu capul sus deci nici pozitia mea nu o ajuta deloc, dar sunt sigura k de maine ne vom descurca mai bine, lapte sa avem doar alcool
BabyGimi
Scris: Tuesday, October 4, 2016 12:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Turti Maria, Felicitari!!! Sa fiti sanatosi, tie recuperare usoara si stai linistita, o sa ai laptic si vei putea alapta, chiar dc nu ai sfarcurile formate, nu te da batuta!

Sonya, alezele sunt indispensabile cand schimbi copilul! eu am luat un set de 100 aleze, cu 100 lei. le folosim in prostie.. le pun si sub scutec, cand il pun in patut sau oriunde sta el, caci bebele meu vomita non stop pale

Fetelor, dupa nastere mi-au mai crescut sanii cu un nr. Ce crescusera si in timpul sarcinii, dar acum, fiind plini de lapte, sunt enormi. Mi-au aparut si niste vergeturi de toata frumusetea pe eiuff Asadar, cand luati sutien pt alaptare, sa luati in considerare ca dupa nastere, pana se regleaza lactatia, vor creste si mai mult sanii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.