Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela1234
Scris: Monday, October 3, 2016 9:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:
Neata fetelor...am scris jumatate de mesaj si am inchis din greseala Cray Crazy uff e luni alcool alcool
Haideti la un ceiut si un croisant computerlove

Lili, ce dragalasa esti tu asa suparici ras ras Ce data probabila ai, prin februarie ?...deci tot frigut frown frown Eu la fel ca si ANyta am luat totul dupa 7 luni, pana atunci nu am luat nimic, si nu din superstitie, ca mi se pare o prostie. Trebuie sa mai tratezi cu sotul, oricum trebuie sa cumperi totul inante de nastere ....nu poti lasa dupa. Mai joaca si hormoneii deci relax...si explica-i si sotului ca trebuie sa te informezi inainte de a cumpara ceva , de utilitatea lucrului, si ca mai apoi o sa fii cu burtica mare si nu o sa te poti deplasa f usor, si pe gheata pe afara. Cat despre cumparaturile online, eu tot ce tine de ingrijirea bebelinei si bagajul de spital am luat cam tot online ( in afara de papuci, halat, sutiene, si ce tine de farmacie). E mai simplu asa si nu mi-am pierdut timpul cascand ochii in supermarket la pampers, sampoane, absorbante etc...
Anyta, ce frumoscoeur mai e asa putin Love Love Sa ne zici si noua noutatile dupa vizita la medic Cheek Kiss
Alexa e f completa lista ta Bravoo Halat ia-ti linistita , ca daca o sa fie nevoie sa cobori putin o sa ai nevoie de un halat pe tine, nu umbli in camasa prin spital.
Sterilizator ti-ar trebui in cazul in care nu o sa alaptezi, eu zic sa cauti exact care iti place si dupa daca ai nevoie numai sa il cumperi. Eu una nu mi-am luat, sper sa avem laptic.
La biberoane vezi ca uneori ai biberon si in pompa de san, deci sa iei in calcul si asta, ca din nou daca alaptezi sa zicem ca ai nevoie doar de unul. In rest listuta e super DistanceKiss
Teutza, intr-adevar am si eu pe FB frumishop si sunt lucrusoare ff frumoase si ieftine.

Eu astazi am in plan sa mi pun ceva borcanele pt iarna ca apoi cu siguranta nu o sa mai pot...asta e ultimul tren alcool alcool iar sapt asta vreau sa incep sa spal hainitele, am dat comanda de patut+saltea si lenjerie si am primit mesaj ca nu mai au pe stoc pale angry angry angry asa ca acusi am sa verific altundeva daca au in stoc ...cand m-am hotarat si eu ce vreau .... cearta cearta

Neata Eillen. Exact la ceai si corn te citesc acum :). Mai lucrezi sau gata?

Si eu sunt nerabdatoare sa incep sa cumpar..as vrea din timp pentru ca pe noi in urmatoarele luni ne asteapta o gramada de cheltuieli pe langa bebe..Trebuie sa ne mutam in apartament nou, adica eu sper sa ma mut in decembrie sa prind Craciunul acolo..insa momentam mai speram sa prindem prima casa cu fondurile de acum..si apoi sa incepem sa o mobilam si utilam. Daca facem ipotecar..ne scade cosiderabil din fondurile disponibile :D..

La mine cumnata mea a zis ca imi da niste hainute, dar sigur o sa ii cumpar si eu mai ales un fasulet ca sa il am cand il scot din spital..ea a nascut in mai, sigur nu are. Eu am sa nasc in februarie..

Si eu vreau sa alaptez insa..de exemplu daca vreau sa ies la o plimbare singurica sau poate sotul o sa iasa numai cu bebe..ma gandeam sa las lapte de al meu in frigider ca sa se descurce ..sincer nu prea as vrea sa fie 100% dependent de mine, cred ca am sa o iau razna :D. Cel putin asa simt acum..sa vedem..poate cand se naste nu vreau sa ma mai despart de el :)) Nu m-am gandit prea mult la asta dar stiu ca in frigider laptele matern rezista cateva ore..si normal parca vreo 3. Ma mai documentez oricum. Insa pt asta imi trebuie pompa..care automat vreau sa fie electrica, sterilizator si biberon.
korina
Scris: Monday, October 3, 2016 9:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Lili Eu wrote:
La tine cum misca bebe? cum il simti? la mine saptamana trecute misca cand si cand erau zile cand nu ii simteam, dar acum de cateva zile ii simt zilnic, si azi a miscat aproape toata ziua Lol dar ma loveste finut de 2 sau 3 ori si se opreste mai mult ma loveste jos sus pe langa buric mai rar. azi chear radeam cred ca joaca fotbal ca prea da din picioare Lol eu asa cred ca acolo jos sunt piciorusele.... computerlove

Lili eu de o sapt si jumatate am simtit bebele cam in fiecare zi,mai mult prin jurul pranzului..simt cate 2-3 ghionturi apoi liniste.mai simt si dimineata cate un ghiont 2 apoi spre seara..si pe mine tot in partea de jos sau mai pe la mijlocul uterului ma loveste..
korina
Scris: Monday, October 3, 2016 9:20 AM
Nivel

anyta88 wrote:

Cunosc...si eu am luat progesteron pana la 36 saptamani si am.facut injectii cu amestec litic pana pe la 25 saptamani.
Nici sa nu ridici nimic. Eu curatenie si mâncare am facut. Chiar am.si cununat la 28 saptamani. Plimbari scurte poti face dar fara efort sau contact sexual.

Lili , stiu ca e greu iarna ca e frig dar crede ma ca si vara este îngrozitor sa ai burta mare. Am crezut ca mor de cald. Nu am transpirat in halul astta niciodata. Si inca sufar de caldura chiar daca e rece afara.
Oricum o sa faci cumparaturi cu sotul si in spatii inchise deci nu te ingrijora.computerlove

Anyta tu injectii pt ce ai facut?
Turti Maria
Scris: Monday, October 3, 2016 9:49 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
anyta88 wrote:
Ce liniste este pe aici!!!
Teutza,Turti Maria,ceva semne ca se apropie marea întalnire?
Eu mâine dimineata ma duc sa ma programez pentru cezariana.
Nu cred ca mai dureaza mult pentru ca o simt foarte jos si abia reu?esc sa fac cativa pa?i.

În legatura cu hainutele,eu am luat de la 62. 56 mi se par pentru papu?i! Lol
Pampers am luat pentru 2-5 kg si bine am facut pentru ca are 3 kg.
Pe mine ma dispera persoanele superstitioase cum ca nu trebuie sa cumperi nimic inainte.

Anyta, noi tocmai asteptam sa intram in operatie... imediat ne vom cunoaste printesa sic
Deocamdata e aiurea asteptarea...
Sonya
Scris: Monday, October 3, 2016 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Buna dimineata fetelor! Am citit ca ati vb de superstitii. Eu i-am cumparat la fetita in materie de hainute tot ce are nevoie, am si primit multe,le am in cutii doar ca nu le-m spalat inca, le spal prin decembrie,cam asa,ca doar in ianuarie mi-e termenul.Am cumparat si pampersi si sampon,trusa de unghiute,pompita pt nasuc, material finet sa-i fac scutecele si batistute. Mie nu imi place sa las totul pe ultima suta de metri si apoi sa fiu ca un pepsi sa nu uit ceva,prefer sa stiu ca le am, daca Doamne fereste ceva nu merge bine cu siguranta nu e din cauza ca am cumparat dinainte.Asta e strict parerea mea.Mie imi place sa fiu pregatita,pt mine am luat tampoane pt sani ca am gasit la pepco 60 buc cu 20 lei, mi s-a parut un pret bun. Am primit un sutien pt alaptare dar mai vreau sa-mi iau unul, este in Cora cu 30 lei de la Uniconf. Foarte bun si comod,cel putin mie imi place. Sunt norocoasa ca sotul meu nu e superstitios deloc,si nici nu mi-a interzis sa cumpar de pe acum.
Fetele asta este ultima luna cand mai vin la lucru apoi intru in prenatal. Iupyyy, abia astept!
Sonya
Scris: Monday, October 3, 2016 9:57 AM
Nivel

Turti Maria wrote:

Anyta, noi tocmai asteptam sa intram in operatie... imediat ne vom cunoaste printesa sic

Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat. Parca am emotii eu pt tine :). Recuperare usoara si laptic din plin!
Teutza
Scris: Monday, October 3, 2016 10:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Turti Maria tinem pumnii!! Doamne Ajuta!
Te asteptam cu vesti bune.

Fetele daca tineti minte si eu am avut pe la 5 luni desprindere de placenta, m-am refacut dupa repaus la pat si dupa am fost mai ok ca niciod. Am muncit pana la 8 luni, am fost la nunti, in concediu:)))

In ceea ce priveste cumparaturile, consider ca nu ai cum sa nu ii iei nimic pana cand se naste!! In primul rand, nu o sa stai lauza sa umbli dupa cumparaturi. In plus, iti trebuie multe si cand nasti si pe perioada spitalizarii. Ce faci, ce folosesti tu in spital, cu ce scoti copilul, etc? Nu spune nimeni sa le iei de la 4 luni...eu tineti minte ca spuneam ca am asteptat pana la 8 luni si atunci am luat tot. Aveam listuta facuta, a venit sotul, am intrat in concediu si gata. Majoritatea le-am luat online, deci cele care veti prinde iarna nu va faceti griji ca aveti solutii.

Anastassia ce mai faci? Ai intrat in hibernare?:))

Anyta te asteptam cu vesti de la doctor.

Va doresc o saptamana frumoasa si cu fluturasi in burtica!
anyta88
Scris: Monday, October 3, 2016 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Turti Maria,ce emotii!!!!majoreta facem galerie dance
Korina,am facut injectii pentru contractii. Am lasat dosarul si a ramas sa ne auzim la telefon. Colul este inchis. Teutza tu cand ai programare?
Lili Eu
Scris: Monday, October 3, 2016 10:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Eileen wrote:
Neata fetelor...am scris jumatate de mesaj si am inchis din greseala Cray Crazy uff e luni alcool alcool
Haideti la un ceiut si un croisant computerlove

Lili, ce dragalasa esti tu asa suparici ras ras Ce data probabila ai, prin februarie ?...deci tot frigut frown frown Eu la fel ca si ANyta am luat totul dupa 7 luni, pana atunci nu am luat nimic, si nu din superstitie, ca mi se pare o prostie. Trebuie sa mai tratezi cu sotul, oricum trebuie sa cumperi totul inante de nastere ....nu poti lasa dupa. Mai joaca si hormoneii deci relax...si explica-i si sotului ca trebuie sa te informezi inainte de a cumpara ceva , de utilitatea lucrului, si ca mai apoi o sa fii cu burtica mare si nu o sa te poti deplasa f usor, si pe gheata pe afara. Cat despre cumparaturile online, eu tot ce tine de ingrijirea bebelinei si bagajul de spital am luat cam tot online ( in afara de papuci, halat, sutiene, si ce tine de farmacie). E mai simplu asa si nu mi-am pierdut timpul cascand ochii in supermarket la pampers, sampoane, absorbante etc...
Anyta, ce frumoscoeur mai e asa putin Love Love Sa ne zici si noua noutatile dupa vizita la medic Cheek Kiss
Alexa e f completa lista ta Bravoo Halat ia-ti linistita , ca daca o sa fie nevoie sa cobori putin o sa ai nevoie de un halat pe tine, nu umbli in camasa prin spital.
Sterilizator ti-ar trebui in cazul in care nu o sa alaptezi, eu zic sa cauti exact care iti place si dupa daca ai nevoie numai sa il cumperi. Eu una nu mi-am luat, sper sa avem laptic.
La biberoane vezi ca uneori ai biberon si in pompa de san, deci sa iei in calcul si asta, ca din nou daca alaptezi sa zicem ca ai nevoie doar de unul. In rest listuta e super DistanceKiss
Teutza, intr-adevar am si eu pe FB frumishop si sunt lucrusoare ff frumoase si ieftine.

Eu astazi am in plan sa mi pun ceva borcanele pt iarna ca apoi cu siguranta nu o sa mai pot...asta e ultimul tren alcool alcool iar sapt asta vreau sa incep sa spal hainitele, am dat comanda de patut+saltea si lenjerie si am primit mesaj ca nu mai au pe stoc pale angry angry angry asa ca acusi am sa verific altundeva daca au in stoc ...cand m-am hotarat si eu ce vreau .... cearta cearta
Multumesc!!! si tu esti foarte draguta! Cheek Kiss data mea probabila sa nasc e fix pe 8 martie coeur o sa primesc cel mai frumos cadou!! daca bebe vrea sa stea cumintel pana atunci o sa cer sa imi faca cezariana pe 8 martie!!! computerlove pai asta crede si el ca e o prostie sa cumpar dupa acum, zice sa nu imi fac griji ca bebelusul va avea tot ce ii trebuie cumpara el tot ce e nevoie...ce nu intelege e ca eu imi doresc sa cumparam inpreuna si sa ma bucur de toate lucrurile.....eu cand cumpar ceva ptr bebe sunt foarte fericita....si nu imi doresc sa ma pariveze de aceasta etamp pe care eu o astept cu drag. sper sa inteleaga ca e foarte importamt ptr mine acest lucru...!!! computerlove
Teutza
Scris: Monday, October 3, 2016 11:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
anyta88 wrote:
Turti Maria,ce emotii!!!!majoreta facem galerie dance
Korina,am facut injectii pentru contractii. Am lasat dosarul si a ramas sa ne auzim la telefon. Colul este inchis. Teutza tu cand ai programare?

Sambata pe 8. Pai si nu te-a programat?:( of cred ca nu ai stare :)
Eileen
Scris: Monday, October 3, 2016 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela, mai merg pana pe 15 la serviciu...desi nu prea as mai vrea...stau cam greu pe scaunuff uff Sper sa va mutati cat mai repede in casuta coeur coeur stiu cum e , si noi ne-am mutat intre ani in casa noua( la inceputul anului asta) . Sper sa prindeti prima casa, ca la ipotecar e avans f mare, noi am prins cu 15% anul trecut ras ras
Turti Maria, abia asteptam sa ne povestesti Love Love DistanceKiss DistanceKiss computerlove computerlove dance dance
Sonya, e f bine ca ti-ai luat atatea, superstitiile sunt niste chestii babesti...si o Doamne cate mai sunt pe langa ...sa nu faci aia sau ailalta cand esti gravida alcool alcool eu nu am bagat nimic in seama de genulras ras Eu sutiene de alaptare am gasit cu 15 lei, mi am luat 2, o sa mai iau dupa aia eventual ca nu prea stiu ce sa urmaresc la ele cand le cumpar ...si eventual poate trebuie o masura mai mare ras ras
Lili ce frumos, pe 8 martie , si prietena mea cea mai buna a nascut pe 8 martie anul asta coeur Lasa ca o sa vezi ca o sa o scoti tu la capat cu sotul Cheek Kiss Cheek Kiss DistanceKiss DistanceKiss
Teutza, ai pus punctul pe i cu achizitiile inainte de nastere Cheek Kiss
Alexa001
Scris: Monday, October 3, 2016 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Buna dimineata tarzie ! computerlove

Turti Maria, iti tin pumnii ! Doamne-ajuta sa fie totul bine si te asteptam cu vesti bune ! majoreta

BabyGimi, multumesc frumos pentru sfaturi si completari Cheek Kiss am adaugat apa oxigenata pe lista, si spirt. Spirtul cred ca l-am omis pentru ca am in casa in permanenta :)))

Am vazut ca ati vorbit despre nume...noi pana acum ne-am decis la Alexandru Gabriel. Chiar daca multa lume va stramba din nas cand vor auzi ca ii pun numele meu...pur si simplu altceva nu ne place. Gabriel o sa fie dupa nasa...cu toate ca ea nu a avut pretentii, eu am decis sa ii punem asa, pentru ca nu este un nume urat. Probabil ca daca nu imi placea numele nasilor renuntam la idee ras
L-am tot intrebat pe sot...el defapt nu a venit cu nici o propunere, eu am propus si el a acceptat. Am luat apoi toate numele gasite pe internet la rand, nimic nu ne-a placut. Mereu il intreb daca s-a razgandit si daca are alta idee, el nu si nu, ramane asa. Sper sa nu se razgandeasca fix pe ultima suta de metri si sa vina cu o propunere din aia care mie mi se pare oribila..si sa nu mai avem timp sa "negociem" hohot

Am vazut ca astazi apar niste body-uri la Lidl...merg si eu dupa-amiaza sa vad cum sunt..sper sa mai si gasesc ceva Lol Marimi daca nu ma insel sunt de la 64 in sus, dar nu-i nimic, oricum aveam de gand sa iau si mai maricele, sub 60 nu stiu daca o sa iau mai mult de 3-4.

Anyta, nici mie nu imi plac superstitiile de genul "nu cumpara nimic inainte". Pai si ce fac frate, le cumpar pe toate dupa ce nasc? hohot cine mai sta atunci sa umble dupa hainute? Februarie, eventual zapada pana la gat, minus 15 grade, lauza, cu bebe care trebuie sa suga destul de des...si eu umblu prin magazine? :))) Apoi spala-le, calca-le...cine sta de asa ceva atunci? As putea trimite sotul, dar sa fim seriosi..cati barbati se descurca sa cumpere ceva pentru bebelusi? sic Iar online nu imi place sa cumpar decat anumite chestii. Hainute de exemplu nu as cumpara. Eu de-abia ma pricep sa le aleg asa, cand le vad si le pipai, d-apai de pe net ras daca ma trezesc cu cine stie ce materiale si nu sunt multumita?
Si ce perioada e mai placuta ca acum pentru plimbari? Caldura mare nu este....ger nu este..e la fix ! ras

korina
Scris: Monday, October 3, 2016 12:39 PM
Nivel

Turti Maria wrote:

Turti Maria sa treci cu bine de operatie si sa ne aduci vesti despre cum a decurd totul!!Sa fie bebelina mancacioasa,sanatoasa si cuminte!!!
Lili Eu
Scris: Monday, October 3, 2016 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Fetelor nu va inchipuiti cat de incapatinata pot sa fiu....Lol Doar sunt un taur am cornite cand imi pun ceva incap asta fac....Lol o sa cumpar tot ptr bebe..dinainte ptr ca asa e normal cat despre sot oricum face mereu cum imi doresc.... Crazy mereu imi face pe plac, eri cred ca hormoni isi faceau treaba...hohot el saracu a zis ca nu sa uitat in nici un fel la mine dar eu vedeam ca se uita in felu in care nu era deacord cu mine.....eu mai am apucaturi de asta...ma descarc apoi imi trece ca si cand nu sa intamplat nimic.... Lol am noroc ca el ma lasa in pace sa ma descarc si nu imi da apa la moara hohot
Sonya
Scris: Monday, October 3, 2016 1:21 PM
Nivel

Eileen unde ai gasit sutiene asa ieftine?Da-ne si noua pontul :) Si inca ceva ma freaca pe creier, fetelor, ce biberoane luati?Eu vreau sa alaptez , daca imi ajuta Dumnezeu si am lapte, dar tot trebuie si biberon, pt cand ramane cu tati sau cand plecam la plimbare. Eu una nu-mi scot sanii in public.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.