Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Saturday, September 24, 2016 2:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Georgy,si la mine mi se pare ca mica burta. Cred ca la Anastasia pare mai mare pentru ca era mai slaba.
Anastasia,si eu am pus pe mine 16 kg. Sunt enorma. E posibil de acum sa nu mai pui foarte mult. Si eu am pus cel mai mult în primele 2 trimestre. De la 28 saptamani am mai luat maxim 3 kg.
anasstasia
Scris: Saturday, September 24, 2016 10:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Of Doamne, sa te auda Dumnezeu! Nr. 38 la pantalon inca nu imi este fix dar desi sunt pantaloni cu marsupiu, nu ma mai cuprind la burta. Merg cu 40. Zici ca sunt clawn cu pantalonii aia oribili intinsi pe un cerc.

Georgy, esti superba! Ai un chip...esti foarte frumoasa!
Teutza
Scris: Saturday, September 24, 2016 1:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Fetele sunteti niste burtoase frumoase! Lasand la o parte faptul ca va ingreuneaza voua activitatea, vedem partea buna a lucrurilor si anume ca sunt bebeii bine. Va tin pumnii sa nu va mai ingrasati. Incerc sa atasez si eu ;) Am +7.5 kg la aproape 38 de sapt. Dar am impresia ca am ditamai burta...sau cel putin asa resimt coastele mele noaptea :))

Teutza attached the following image(s):
_img_000000_000000.jpgimg_20160924_130839091.jpg

anasstasia
Scris: Saturday, September 24, 2016 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Ce frumoasa esti Teutza! Mai fetelor, numai mamici frumoase avem aici. De burtica nu zic nimic, a mea e aproape cat a ta. Cred ca nasc un pui de elefant :)))))

Mihaela1234
Scris: Saturday, September 24, 2016 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Ce burtici mari si frumoase!coeur

Asta e burtica mea la fix 20 de saptamanitopai

Mihaela1234 attached the following image(s):
14459869_1330424086997851_1000908193_n.jpg14459077_1330424280331165_1830034194_n (1).jpg

elala
Scris: Saturday, September 24, 2016 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2009
emanicole wrote:
Sarcini usoare tuturor gravidutelor! Eu nu va cunosc pe toate ca am nascut acum 2 ani, insa revin cu test pozitiv aziyes alcool
eileen computerlove

Vai , Ema, ce veste frumoasa!!! Felicitari! love love love Va avea Stefanut o surioara sau un fratiormajoreta majoreta majoreta
SArcina usoara si pupici de la Ericut! pupici pupici pupici
Teutza
Scris: Saturday, September 24, 2016 5:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
anasstasia wrote:
Ce frumoasa esti Teutza! Mai fetelor, numai mamici frumoase avem aici. De burtica nu zic nimic, a mea e aproape cat a ta. Cred ca nasc un pui de elefant :)))))

Mersi tare mult! Am ras copios la faza cu puiul de elefant :))) lasa ca puiul tau e fara trompa:))

Mihaela esti bine bine! Asteptam sa te vedem si pe tine pe la +25-30sapt cu un pui de elefant:))
Danamat
Scris: Saturday, September 24, 2016 7:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
buna burtici...am revenit sa va povestesc despre nastere...totul a inceput in noaptea de luni spre marti de la ora 2 m-am trezit cu o mica durere de spate care era la distanta de 10 minute...apoi la 5 minute, dar nu erau dureroase tare.
pe la 7 m-am trezit (intre contractii atipeam) si am tot umblat prin casa.la ora 8 ma duc la baie si cand ma uit pe hartie vad ceva gelatinos .dupa ce am pierdut dopul gelatinos contractiile au devenit neregulate dar mai dureroase...pe la ora 3 dupa-masa il sun pe dr si il intreb daca sa ma duc la spital si a zis sa ma duc sa ma monitorizeze.la ora 4 am ajuns la spital si m-a pus la monitorizare dar nu se vedeau la monitor contractiile.dupa aceea dr ma controlat pe masa si a zis ca intra un deget dar cu greu si mi-a zis sa vb cu sotul daca vreau sa ma internez (eu i-am zis ca nu depinde de el).am mers la masina sa i-au bagajele si m-am internat.m-a pus dinou la monitorizare si arata ca am contractii mari ,dar mie mi se pareau suportabile.cu timpul au devenit tot mai dureroase.pe la ora 12 noaptea m-a pus moasa pe masa sa vada cat sunt de dilatata si eram 2 cm.la ora 2 contractiile erau la interval de 3 minute si imi venea sa imping.i-am zis moasei si m-a pus pe masa si eram dilatata aproape complet.m-a pus ca la fiecare contractie sa imping cat pot de tare si din 3 imsinsaturi a iesit bebe Luca...
dupa aceea a urmat cusatura.nu m-a durut(mi-a facut anestezie) ,dar e o senzatie naspa.la ora 7 mi la adus si l-am pus la san chear daca nu aveam colostru.
m-am cam lungit, daca aveti intrebari va raspund cu drag
georgy gya
Scris: Saturday, September 24, 2016 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
sunteti toate superbe,io cred ca cele mai frumoase femei sunt femeile gravide...eu cel putin ma simt superbaLol chiar daca am 86 de kg le port cu placere si mandrie,am loat 8 kg total dar nu ma intereseaza pot sa mai iau inca 10,important e ca fata mea sa fie bine...toata lumea imi zice daca mi-am facut botox,am niste buze carnoase de toata frumusetea,nu am nici o pata pe fata,ma simt asa de fericita de imi iese fericirea prin toti pori si sincer lumea observa...sunteti minunate voi si burticile voastre care mai mari care mai miciiloveyou hearts coeur
NicoN
Scris: Saturday, September 24, 2016 10:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Danamat wrote:
buna burtici...am revenit sa va povestesc despre nastere...totul a inceput in noaptea de luni spre marti de la ora 2 m-am trezit cu o mica durere de spate care era la distanta de 10 minute...apoi la 5 minute, dar nu erau dureroase tare.
pe la 7 m-am trezit (intre contractii atipeam) si am tot umblat prin casa.la ora 8 ma duc la baie si cand ma uit pe hartie vad ceva gelatinos .dupa ce am pierdut dopul gelatinos contractiile au devenit neregulate dar mai dureroase...pe la ora 3 dupa-masa il sun pe dr si il intreb daca sa ma duc la spital si a zis sa ma duc sa ma monitorizeze.la ora 4 am ajuns la spital si m-a pus la monitorizare dar nu se vedeau la monitor contractiile.dupa aceea dr ma controlat pe masa si a zis ca intra un deget dar cu greu si mi-a zis sa vb cu sotul daca vreau sa ma internez (eu i-am zis ca nu depinde de el).am mers la masina sa i-au bagajele si m-am internat.m-a pus dinou la monitorizare si arata ca am contractii mari ,dar mie mi se pareau suportabile.cu timpul au devenit tot mai dureroase.pe la ora 12 noaptea m-a pus moasa pe masa sa vada cat sunt de dilatata si eram 2 cm.la ora 2 contractiile erau la interval de 3 minute si imi venea sa imping.i-am zis moasei si m-a pus pe masa si eram dilatata aproape complet.m-a pus ca la fiecare contractie sa imping cat pot de tare si din 3 imsinsaturi a iesit bebe Luca...
dupa aceea a urmat cusatura.nu m-a durut(mi-a facut anestezie) ,dar e o senzatie naspa.la ora 7 mi la adus si l-am pus la san chear daca nu aveam colostru.

Ce frumos! Sa iti traiasca puiutul si sa fie sanatos! DistanceKiss
emanicole
Scris: Sunday, September 25, 2016 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
elala wrote:

Vai , Ema, ce veste frumoasa!!! Felicitari! love love love Va avea Stefanut o surioara sau un fratiormajoreta majoreta majoreta
SArcina usoara si pupici de la Ericut! pupici pupici pupici

Multumeeeeesc!! iloveyou Va pupam si noi si va asteptam la burticiras
Eileen
Scris: Monday, September 26, 2016 7:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
emanicole wrote:
Va asigur ca este pozitiv yes yes .

yes yes yes Emaaaa felicitaaari mami coeur coeur coeur coeur Se vede liniuta Love Love
Sarcina usoara !!!
Anastasia ce burtici frumos ai Love Love
GEorgy Love Love Burtica ta e perfecta, nu o mai compara cu altele. Asta e cea mai mare greseala a noastra, fiecare are o alta constituie, de exemplu comparativ cu ANastasia esti mai bine facuta, ea e micuta si slaba pe deasupra , deci unde sa-si faca loc puiul inauntru ?ras ras Noi fiind mai mari...eu de ex am 1.8, si cam numa burtica e de mine, m-am ingrasat cam 12 kg dar abia abia se vede ca m-am ingrasat si eu putin...Lol
POate reusesc si eu sa pun o poza recenta mai tarziu astazi coeur
Teutza Love Love Love hearts Esti superba mami !!
Mihaela, ce dulcica e ....parca imi aduc aminte de mine ca o masuram toata ziua si abia asteptam sa creasca bounce
Danamat, ce norocoasa ai fost mami...ma bucur ca ai avut nastere asa usoara!!!! Mult laptic si fara colici la bebe topai topai
Noi trebuie sa mergem la eco sapt asta, sa vad astazi cand ma poate primi...abia astept sa o vad coeur coeur coeur dance dance
korina
Scris: Monday, September 26, 2016 9:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Danamat wrote:

Danamat sa fie sanatos si mancacios puiul tau si Doamne ajuta sa avem parte si noi de o nastere asa usoara ca a ta!!newclap
Eileen
Scris: Monday, September 26, 2016 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Revenim...noi am fost la eco , avem 2127 grame hearts hearts cu capul in jos, tot cu cordonelul dupa gat, dar suntem bine...ne-a dat si 3d...e o scumpica...seamana cu tati coeur coeur yes yes hainoroc
Turti Maria
Scris: Monday, September 26, 2016 3:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
Inca 6 zile, asteptam cu nerabdare marea intalnire Love

Turti Maria attached the following image(s):
img-20160926-wa0002.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.