|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Eileen wrote:Hey mamici Danamat felicitari mami  Mult laptic si recuperare usoara NicoN, felicitari  Wooowww , 2 inimioare , vad ca au saci diferiti,deci n-o sa fie identici , nu? Mire, tsh mai mare avea Doinanuta care acum e mamica  Isi facea griji la un moment dat ca e mai mare, nu mai stiu cat avea... Mihaela e ok, eu tot asa am facut morfologia Luizik, felicitari mami Teutza, multumim de listuta Noi suntem bine, am inceput sa cumpar si eu cate una alta, ma mai inspir de la voi  Nu prea mai avem timp de nimic, inca mai lucrez, cam o luna o sa mai merg, asa zic eu...acu vedem cum ne permite printesa. Trebuie sa ma apuc acusica de spalat hainitele, am luat ariel sensitive lichid sa spal, balsam de rufe nu o sa punem. Vom vedea dupa daca ne place detergentul ori ba  Pana nu le poarta nu poti sa-ti dai seama. Pampers eu am mai vb cu o prietena de -a mea care a nascut si a zis sa iau 2-ul, mai ales daca o sa aiba peste 3kg la nastere. Daca are doar 3 sa zicem ca ar merge si 1, dar daca are vreo 3.500 eu cred ca trebuie 2-ul. Oricum o sa iau pt inceput un pachet de 80 si apoi o sa mai luam ce trebuie in functie de marime. Mie mi s-a zis ca imi trebuie vata pt spital, o sa vad si de tampoane de lauzie, eventual sa am la mine in caz ca trebuie. Sa aveti o zi frumoasa si sarcini usurele Eilen da sunt in saci diferiti, am ovulat de pe ambele ovare, am fost un pic socata, speriata, dar acum sunt super fericita!!! Sper sa fie totul ok si sa ii pot duce cat mai aproape de termen! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon.
Felicitari!!!!!! Super! Deci totul s-a terminat cu bine si acum incepe o noua poveste
Nicon felicitari de 2 ori! Eu personal mi-am dorit mereu gemeni dar n-a fost sa fie. Intr-adevar o sa fie greu dar si iubirea este dubla! Sper sa te ajute familia.
Eu o sa nasc la privat si mi-au zis ca vin doar cu buletinul dar sunt suspicioasa. Sa nu iau si eu tampoane acolo speciale? si celelalte lucruri...? A mai nascut cineva la privat? Sa ne spuna cum a fost? Ce se da? |
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Turti Maria wrote:Am o rugaminte pentru cele care au trecut deja prin experienta unei nasteri, daca ne pot spune si noua care au fost in cazul lor primele simptome ale travaliului? ( cred ca pe majoritatea celor care sunt la prima nastere le framanta acest gand). Eu voi naste cu cezariana si va fi programata, dar nu stiu de ce am o presimtire ( poate gresesc) ca printesa mea nu va sta pana pe la 39 de saptamana cand va fi cezariana, iar in cazul in care se grabeste pentru mine este foarte important sa imi sun medicul cat mai repede...
Eu cu vreo 2-3 saptamani inainte de nastere, mergem extrem de des la toaleta, chiar de cateva ori pe zi. Am inteles ca se spune ca e un fel de clisma naturala si asa se pregateste corpul pt nastere. Dopul gelatinos nu cred (sincer) ca l-am pierdut, desi la un moment dat am avut o secretie mai ciudata, gelatinoasa. Desi eu stiam ca arata altfel, dar na, cine stie. Si contractii aveam mai dese in ultima vreme, contractii Braxton Hicks am avut toata sarcina, dar in ultimele saptamani, au devenit foarte incomode. Mie mi s-a rupt apa noaptea si a fost ca in filme :)) un mare fleosc cand am reusit sa ajung la baie:)) Ca pana atunci, cred ca am stat 5 min in pat, uda si in soc :))) Dar na.. eu am avut 0 dilatatie timp de 8 ore, 0 contractii si am fost nevoita sa fac cezariana. acum, nush dc e mai bine ca travaliul sa inceapa normal, cu contractii si apa sa se rupa ulterior, ca vad ca la mine nu a fost ok cu ruptul apei inainte :( dar fiecare cu experienta ei. Bafta multa si nastere cat mai usoara, sa fiti sanatosi si tu si bebe |

| lara_plus wrote:Felicitari!!!!!! Super! Deci totul s-a terminat cu bine si acum incepe o noua poveste Nicon felicitari de 2 ori! Eu personal mi-am dorit mereu gemeni dar n-a fost sa fie. Intr-adevar o sa fie greu dar si iubirea este dubla! Sper sa te ajute familia. Eu o sa nasc la privat si mi-au zis ca vin doar cu buletinul dar sunt suspicioasa. Sa nu iau si eu tampoane acolo speciale? si celelalte lucruri...? A mai nascut cineva la privat? Sa ne spuna cum a fost? Ce se da? Multumesc, da o sa ma ajute! Lara din cate am inteles nu trebuie nimic, doar hainute pt bebe cand il duci acas, pupici |
| lara_plus wrote:Felicitari!!!!!! Super! Deci totul s-a terminat cu bine si acum incepe o noua poveste Nicon felicitari de 2 ori! Eu personal mi-am dorit mereu gemeni dar n-a fost sa fie. Intr-adevar o sa fie greu dar si iubirea este dubla! Sper sa te ajute familia. Eu o sa nasc la privat si mi-au zis ca vin doar cu buletinul dar sunt suspicioasa. Sa nu iau si eu tampoane acolo speciale? si celelalte lucruri...? A mai nascut cineva la privat? Sa ne spuna cum a fost? Ce se da?
Lara, eu am nascut la privat si mi s-a pus la dispozitie tot. de la chiloti postnatali (pe care i-am folosit de a 2a zi, cand mi-au scos sonda), crema cu lanolina pt sani, absorbante pt sani, un pachet de absorbante pt lauze, camasi de noapte la discretie, periuta si pasta de dinti etc. Apa si ceai de lactatie in fiecare zi, cate 2 termosuri pe zi. In prima zi cu cezariana nu am avut voie sa mananc absolut nimic, doar apa si ceai neindulcit am baut. Apoi am inceput de a 2a zi sa mananc ceva usor. Practic, din geanta mea de maternitate, nu am folosit decat o perie de par, un spray de gura, pt improspatare, ca nu ma puteam da jos din pat in prima zi dupa cezariana, sa ma spal pe dinti si niste servetele intime (le-am preferat in favoarea hartiei igienice).
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Turti Maria,cred ca o sa ti dai seama cand o sa vina momentul. Mersul la toaleta nu cred ca e neaparat semn de nastere. Eu sunt asa de 3 luni aproape. Orice mananc ma deranjeaza la burta! Eu o sa fac cezariana si mi e frica rau! Poate ne mai povestesc fetele care au facut cezariana cum a fost |
| anyta88 wrote:Turti Maria,cred ca o sa ti dai seama cand o sa vina momentul. Mersul la toaleta nu cred ca e neaparat semn de nastere. Eu sunt asa de 3 luni aproape. Orice mananc ma deranjeaza la burta! Eu o sa fac cezariana si mi e frica rau! Poate ne mai povestesc fetele care au facut cezariana cum a fost
Anyta88, nu te speria dinainte, nu ai de unde sa stii ce toleranta la durere ai :) Eu am patit-o naspa cu cezariana si mi-a fost si inca imi e greu, dar am 2 prietene care au nascut tot prin cezariana de urgenta, cu cateva saptamani inaintea mea si s au recuperat fantastic de usor. Ai incredere in tine si in corpul tau, ca oricum, acum nu poti face nimic, doar sa te pregatesti psihic. Dar o sa fii bine :) Fiecare experienta e diferita si fiecare dintre noi reactioneaza altfel, ca si in cazul nasterii naturale, de altfel. Pt unele e mai usor, pt altele mai greu. Hai ca mai ai asa de putin, macar sa stea bebe pana la 37 saptamani in burtica, sa nu fie considerat prematur |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| BabyGimi wrote:Anyta88, nu te speria dinainte, nu ai de unde sa stii ce toleranta la durere ai :) Eu am patit-o naspa cu cezariana si mi-a fost si inca imi e greu, dar am 2 prietene care au nascut tot prin cezariana de urgenta, cu cateva saptamani inaintea mea si s au recuperat fantastic de usor. Ai incredere in tine si in corpul tau, ca oricum, acum nu poti face nimic, doar sa te pregatesti psihic. Dar o sa fii bine :) Fiecare experienta e diferita si fiecare dintre noi reactioneaza altfel, ca si in cazul nasterii naturale, de altfel. Pt unele e mai usor, pt altele mai greu. Hai ca mai ai asa de putin, macar sa stea bebe pana la 37 saptamani in burtica, sa nu fie considerat prematur Pai tocmai ca am operatie de fiere. Stiu cat de groaznic a fost. Primele zile am avut niste dureri de simteam ca mor!de asta sunt asa speriata! Mi as fi dorit sa nasc natural! |

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| depinde de gradul de suportabilitate al durerii pe care îl are fiecare.E nasoala senza?ia de dupa într adevar, eu am stat cu trusa de epidurala pâna ziua 3 si pr acolo îmi administrau calmante când era nevoie.Nu am avut dureri mari, mi am ?inut puiuta în bra?e imediat, m am ridicat la câteva ore dupa opera?ie a fost ok la mine. Lara la privat da, nu î?i trebuie nimic decât haine de externare pt bebe si pt tine. |
|

Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Multumesc de raspunsuri...m-am linistit. Macar mi-am luat o grija cu bagajul |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Eileen wrote:Hey mamici Danamat felicitari mami  Mult laptic si recuperare usoara NicoN, felicitari  Wooowww , 2 inimioare , vad ca au saci diferiti,deci n-o sa fie identici , nu? Mire, tsh mai mare avea Doinanuta care acum e mamica  Isi facea griji la un moment dat ca e mai mare, nu mai stiu cat avea... Mihaela e ok, eu tot asa am facut morfologia Luizik, felicitari mami Teutza, multumim de listuta Noi suntem bine, am inceput sa cumpar si eu cate una alta, ma mai inspir de la voi  Nu prea mai avem timp de nimic, inca mai lucrez, cam o luna o sa mai merg, asa zic eu...acu vedem cum ne permite printesa. Trebuie sa ma apuc acusica de spalat hainitele, am luat ariel sensitive lichid sa spal, balsam de rufe nu o sa punem. Vom vedea dupa daca ne place detergentul ori ba  Pana nu le poarta nu poti sa-ti dai seama. Pampers eu am mai vb cu o prietena de -a mea care a nascut si a zis sa iau 2-ul, mai ales daca o sa aiba peste 3kg la nastere. Daca are doar 3 sa zicem ca ar merge si 1, dar daca are vreo 3.500 eu cred ca trebuie 2-ul. Oricum o sa iau pt inceput un pachet de 80 si apoi o sa mai luam ce trebuie in functie de marime. Mie mi s-a zis ca imi trebuie vata pt spital, o sa vad si de tampoane de lauzie, eventual sa am la mine in caz ca trebuie. Sa aveti o zi frumoasa si sarcini usurele
Eileen, multumesc de raspuns. Am sunat la cabinet si persoana de acolo mai avea putin si radea de mine..a zis ca nu e nici o problema, ca morfologia se face pana la 24 de saptamani. Totusi 6 saptamani in care nu imi vad puiutul de loc..e asa mult :D. Partea buna e ca il simt in fiecare zi lovind..desi parca e cam jos.dar cred ca e si normal daca am placenta joasa, nu? .uneori seara cand stau putin intinsa simt si o umflatura tare pe partea dreapta..e ceva acolo si din cauza la bebe e mai evidenta? sper ca nu vorbesc prostii.
In schimb oboseala e mare..la servici e treaba..imi cauta si inlocuitor..eu intentionez sa stau pana la sf lui noiembrie..asa am anuntat, mai am si 14 zile de concediu si din cate am calculat iese bine cu tot cele 42 de zile sau cate sunt care trebuie sa imi ramana dupa nastere..Dar sincer nu mai pot, dupa morfologie o sa ma trec la 6 ore, din fericire se poate la noi.
Daca nu ma insel ai zis ca nasti la Cuza? Tare rau imi pare ca Dea nu a mai intrat sa ne povesteasca experienta ei..Sunt din ce in ce mai interesata pentru ca desi pana acum vroiam sa nasc la Arcadia, dupa ce am vazut ca au majorat preturile..6000 pentru cezariana cu medic de al lor..si eu cum am colaborator o sa fie mai mult..nu vad sa se mai merite..e absurd.. Mai ales ca doctorita mea e mai mult la Cuza..
Sper ca tu dupa nastere sa revii si sa dai un feedback:D. Dar mai ai ceva pana acolo :) Nu mult, dar mai e :) |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| NicoN wrote:Da Sonya imi aduc aminte!! Si ru sunt un pic speriata, dar Dumnezeu va fii alaturi de noi si va fii bine!
Nico, si eu ma gandeam la gemeni, si am gandeam ce frumos ar fi, mai ales cand vedeam pe strada mamicute plimband carucioare cu gemanasi Dar eu cand am aflat ca sunt insarcinata stiam ca e unul singur, pt ca fusesem la control inainte si aveam un singur folicul dominant.
Sunt sigura ca e greu cu 2..si sarcina,,si costurile am vazut ca sunt duble, dar si bucuria si dragostea e dubla . Ai primit un dar superb si sunt sigura ca Dumnezeu o sa aiba grija sa fie bine |
|

| Mihaela1234 wrote:Nico, si eu ma gandeam la gemeni, si am gandeam ce frumos ar fi, mai ales cand vedeam pe strada mamicute plimband carucioare cu gemanasi Dar eu cand am aflat ca sunt insarcinata stiam ca e unul singur, pt ca fusesem la control inainte si aveam un singur folicul dominant. Sunt sigura ca e greu cu 2..si sarcina,,si costurile am vazut ca sunt duble, dar si bucuria si dragostea e dubla  . Ai primit un dar superb si sunt sigura ca Dumnezeu o sa aiba grija sa fie bine Si eu am avut tot un folicul dominant de aceea cred ca a fost socul mai mare, l am si intrebat pe dr cum 2 daca am avut doar un folicul sper sa trec cu bine de perioada critica si sa fie sanatosi! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon.
Felicitari ! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii !
|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mihaela, da, nasc la Cuza. Prietena mea cea mai buna a nascut in martie tot acolo si ma ajuta tare mult ca mi a zis ce-mi trebuie si ce nu are rost sa cumpar. Ea a fost multumita per ansamblu de nastere, de spital. A nascut cu aceeasi dra la care sunt si eu, prin cezariana. E normal sa simti bebele asa jos la 18 saptamani, nu e pt ca ai placenta jos, ci pt ca e inca micut bebe. Asa simteam si eu, in zona ovarelor. S-au ridicat destul de tarziu miscarile. Si mie mi se pare obositor acum, dar in limite normale, oricum mi se pare ca nu mai am timp de nimic deja Eu mai merg pana la mijlocul lui octombrie la servicu Rocsana, multumesc de raspuns , am decis sa iau nr.2 direct , din aceleasi motive pe care le-ai explicat si tu. AM dat comanda de o cutie mare de 144, oricum se consuma repede la inceput. Eu inca nu am inceput cu panica pentru nastere, mi-e frica si de natural, si de cezariana dar sunt constienta ca fiecare din noi e unica, depinde de corpul fiecareia si de norocul pe care il ai la nastere, la cum esti tratat. O sa vedem la controlul urmator cum e bebelina cu cordonul. |
|
|