|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon.
Felicitari Danamat Ai nascut intr-o zi de mare sarbatoare Inaltarea Sfintei Cruci...Ai un bebelus norocos |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon.
Felicitariiiiii |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
Bravooo! Sa fiti sanatosi si sa iti revii repede. Ai avut dinainte colostru sau a venit acum? Aveti grija de voi! |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon. Felicitari!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon. bravo Mamy sa iti traiasca cocoselu! ! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor! Cocoselu meu tocmai a miscat e o senzatie super placuta la inceput ma speriat nu stiam ce se intampla de se misca burtica |
|
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon. Felicitari! sa fie sanatos si cuminte si tie recuperare usoara. Sa vina lapticul repede |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon. Felicitari!!! Sa iti traiasca!!! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Hey mamici Danamat felicitari mami Mult laptic si recuperare usoara NicoN, felicitari Wooowww , 2 inimioare , vad ca au saci diferiti,deci n-o sa fie identici , nu? Mire, tsh mai mare avea Doinanuta care acum e mamica Isi facea griji la un moment dat ca e mai mare, nu mai stiu cat avea... Mihaela e ok, eu tot asa am facut morfologia Luizik, felicitari mami Teutza, multumim de listuta
Noi suntem bine, am inceput sa cumpar si eu cate una alta, ma mai inspir de la voi Nu prea mai avem timp de nimic, inca mai lucrez, cam o luna o sa mai merg, asa zic eu...acu vedem cum ne permite printesa. Trebuie sa ma apuc acusica de spalat hainitele, am luat ariel sensitive lichid sa spal, balsam de rufe nu o sa punem. Vom vedea dupa daca ne place detergentul ori ba Pana nu le poarta nu poti sa-ti dai seama. Pampers eu am mai vb cu o prietena de -a mea care a nascut si a zis sa iau 2-ul, mai ales daca o sa aiba peste 3kg la nastere. Daca are doar 3 sa zicem ca ar merge si 1, dar daca are vreo 3.500 eu cred ca trebuie 2-ul. Oricum o sa iau pt inceput un pachet de 80 si apoi o sa mai luam ce trebuie in functie de marime. Mie mi s-a zis ca imi trebuie vata pt spital, o sa vad si de tampoane de lauzie, eventual sa am la mine in caz ca trebuie.
Sa aveti o zi frumoasa si sarcini usurele |
|
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Am o rugaminte pentru cele care au trecut deja prin experienta unei nasteri, daca ne pot spune si noua care au fost in cazul lor primele simptome ale travaliului? ( cred ca pe majoritatea celor care sunt la prima nastere le framanta acest gand). Eu voi naste cu cezariana si va fi programata, dar nu stiu de ce am o presimtire ( poate gresesc) ca printesa mea nu va sta pana pe la 39 de saptamana cand va fi cezariana, iar in cazul in care se grabeste pentru mine este foarte important sa imi sun medicul cat mai repede... |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon. Felicitari!Cand ai timp sa ne povestesti cum a decurs totul! Recuperare rapida si bebe sanatos! |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Lili Eu wrote:Buna fetelor! Cocoselu meu tocmai a miscat  e o senzatie super placuta la inceput ma speriat nu stiam ce se intampla de se misca burtica
Ce ma bucur pt tine si ca bebe e ok,hai ca o sa vezi ce repede trece si o sa il ai in brate .Iti doresc sarcina usoara in continuare . Pup toate burticutele |
|

| Turti Maria wrote:Am o rugaminte pentru cele care au trecut deja prin experienta unei nasteri, daca ne pot spune si noua care au fost in cazul lor primele simptome ale travaliului? ( cred ca pe majoritatea celor care sunt la prima nastere le framanta acest gand). Eu voi naste cu cezariana si va fi programata, dar nu stiu de ce am o presimtire ( poate gresesc) ca printesa mea nu va sta pana pe la 39 de saptamana cand va fi cezariana, iar in cazul in care se grabeste pentru mine este foarte important sa imi sun medicul cat mai repede...
Eu am nascut cu cezariana dar pot sa spun ca inainte cu 3 zile de nastere am avut stari de rau,de greata ,ameteli de numa si dureri de cap cumplite ,nu mi sa rupt apa sau sa curga dopul asa ca pe atunci nu stiam de ce ma simt asa rau,am sunat dr in final iar la control a zis ca a inceput sa mi se deschida colul si in scurt timp as fi intrat in travaliu .Asa a fost la mine ,intram in sapt 39 asa ca nu a mai asteptat si am nascut atunci oricum eram programata peste cateva zile la cezariana . |
|

| Eileen wrote:Hey mamici Danamat felicitari mami  Mult laptic si recuperare usoara NicoN, felicitari  Wooowww , 2 inimioare , vad ca au saci diferiti,deci n-o sa fie identici , nu? Mire, tsh mai mare avea Doinanuta care acum e mamica  Isi facea griji la un moment dat ca e mai mare, nu mai stiu cat avea... Mihaela e ok, eu tot asa am facut morfologia Luizik, felicitari mami Teutza, multumim de listuta Noi suntem bine, am inceput sa cumpar si eu cate una alta, ma mai inspir de la voi  Nu prea mai avem timp de nimic, inca mai lucrez, cam o luna o sa mai merg, asa zic eu...acu vedem cum ne permite printesa. Trebuie sa ma apuc acusica de spalat hainitele, am luat ariel sensitive lichid sa spal, balsam de rufe nu o sa punem. Vom vedea dupa daca ne place detergentul ori ba  Pana nu le poarta nu poti sa-ti dai seama. Pampers eu am mai vb cu o prietena de -a mea care a nascut si a zis sa iau 2-ul, mai ales daca o sa aiba peste 3kg la nastere. Daca are doar 3 sa zicem ca ar merge si 1, dar daca are vreo 3.500 eu cred ca trebuie 2-ul. Oricum o sa iau pt inceput un pachet de 80 si apoi o sa mai luam ce trebuie in functie de marime. Mie mi s-a zis ca imi trebuie vata pt spital, o sa vad si de tampoane de lauzie, eventual sa am la mine in caz ca trebuie. Sa aveti o zi frumoasa si sarcini usurele
Pt pampers iti rec pe 2,fetita mea a avut 3500 si am avut pt spital un pachet de 1 dar numai la spital am putul sa il folosesc ca bebeii cresc repede si deja acasa ii lasa urma asa ca ori iei pt spital 1 dar la pachet mic 42 buc pareca sau iei direct 2 . Tampoane multe trebuie indiferent cum nasti (numai daca nasti la privat nu trebuie ca intra in costul nasterii tot)dar recomand cumparate gata speciale pt nastere ca sunt mai ok decat sa te chinui acasa si plus ca trebuie sa fie mari ( pret tifon +vata =tampoane gata facute ) |
|
|