|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Fetelor, morfologia de trimestrul 2 cand trebuie facuta mai exact? Doctorita mea mi-a zis intre 20-22 de saptamani, mi-a sugerat la cine sa ma programez (ea nu face) si din inconstienta mea am calculat gresit si m-am programat la 22 de sapt si 3 zile pentru ca eu credeam ca o sa am 21 de saptamani si 3 zile..E ok asa? Cu chiu cu vai am gasit locul asta si asta a fost acum o saptamana..cand mi-am dat seama ieri seara imi venea sa ma bat :( |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Baby Gimi mersi de sfat...eu ma gandeam ca sigur il nasc pe peste 3kg si ca o sa fie bune alea nr2, dar la faptul ca ar putea sa dea pe langa nu m-am gandit. O sa iau si un set nr1, ca nu raman celelalte nefolosite sigur:)
Danamat tinem pumnii! Nastere usoara! Te asteptam cu vesti.
Mihaela1234, nu cred sa fie probleme pentru 3 zile. Eu cand am facut-o calculasem ca am 22w1d,dar conform masuratorilor aveam 22w3d, deci tot cam pe acolo, asa ca stai linistita. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| NicoN wrote:Burtici noi o sa avem 2 minuni!!! Sunt super fericita dar si fff speriata! Wow Nico! Sanatate multa va doresc la toti 3. Ce frumos ar fi sa fie fetita si baiat! Mama mea are un frate geaman si m-am speriat tare ca voi avea si eu gemeni. Iti mai amintesti faza cu beta meu? :)) O sa te descurci, ai sa vezi! |
| Teutza de unde ti-ai luat chiloteii de unica folosinta? Si tampoane sterile din vata si tifon nu iti faci? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| exista tampoane speciale de lauzie.Alea facute acasa mi se par aiurea rau.Eu am avut de la natracare la început apoi am trecut pe absorbante normale dar din bumbac bio fara alte bazaconii. |
| RalukM wrote:exista tampoane speciale de lauzie.Alea facute acasa mi se par aiurea rau.Eu am avut de la natracare la început apoi am trecut pe absorbante normale dar din bumbac bio fara alte bazaconii. Stiam de tampoanele astea pt lauze, dar nu stiu de unde le pot cumpara. De la farmacie sau se gasesc si in supermarketuri? Si inca ceva, cam de cate bucati ar fi nevoie? Un pachet de 15 ajung, sau mai bine de 30 buc? |
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Teutza wrote:Baby Gimi mersi de sfat...eu ma gandeam ca sigur il nasc pe peste 3kg si ca o sa fie bune alea nr2, dar la faptul ca ar putea sa dea pe langa nu m-am gandit. O sa iau si un set nr1, ca nu raman celelalte nefolosite sigur:)
Danamat tinem pumnii! Nastere usoara! Te asteptam cu vesti.
Mihaela1234, nu cred sa fie probleme pentru 3 zile. Eu cand am facut-o calculasem ca am 22w1d,dar conform masuratorilor aveam 22w3d, deci tot cam pe acolo, asa ca stai linistita.
Pai bebele meu tot asa, ecografic e mai mare cu 2 zile..deci ecografic ar fi de 22 sapt si 5 zile..Asa mi-e ciuda..Am sa incerc sa sunt totusi..poate ma poate strecura mai devreme..desi nu cred.. :(.
Oricum ultima data l-am vazut pe bebe la 16 sapt si vreo 4 zile. Ar insemna 6 saptamani pana il vad iar :D. Noroc ca il simt miscand ca altfel.. |
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Sonya wrote: Stiam de tampoanele astea pt lauze, dar nu stiu de unde le pot cumpara. De la farmacie sau se gasesc si in supermarketuri? Si inca ceva, cam de cate bucati ar fi nevoie? Un pachet de 15 ajung, sau mai bine de 30 buc?
Sonya, nu cred ca iti ajung doar 15 in pachet. Se gasesc peste tot, farmacii, supermarketuri. Eu am si acum lohii, ar maine fac 3 saptamani de la nastere. Ce-i drept, nu mai sunt asa abundente. Am avut absorbante de lauze de la Hartmann, si de la Seni Lady. Cele de la Seni Lady au fost folosite si in maternitate si mi-am mai luat si acasa.
Legat de chilotii postnatali, recomand cu cea mai mare caldura chilotii de la Hartmann. Sunt 3 in pachet, lavabili, se usuca super repede. Sunt sub forma de plasa, ca niste pantaloni scurti, super lejeri (mai alea in cazul meu, cu cezariana). De asemenea, asta am folosit si in maternitate, tot de la Hartmann, asta mi-au dat ei acolo. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Sonya wrote: Wow Nico! Sanatate multa va doresc la toti 3. Ce frumos ar fi sa fie fetita si baiat! Mama mea are un frate geaman si m-am speriat tare ca voi avea si eu gemeni. Iti mai amintesti faza cu beta meu? :)) O sa te descurci, ai sa vezi!
Da Sonya imi aduc aminte!! Si ru sunt un pic speriata, dar Dumnezeu va fii alaturi de noi si va fii bine! |
| Sonya wrote:Teutza de unde ti-ai luat chiloteii de unica folosinta? Si tampoane sterile din vata si tifon nu iti faci?
Nici nu mi-a dat prin cap sa fac tampoane din vata si tifon. Nu ar avea rost sa ma chinui. Am comandat chiloteii de unica folosinta de pe Emag, impreuna cu tampoanele de san si tampoanele de lauze. Sunt de la BabyOno, nu am vazut de la Hartmann, dar sper sa fie ok. BabyGimi, tu unde ai gasit de la Hartmann? Acum ca ai spus si tu am realizat ca am luat un pachet mic de absorbante postnatale. O sa mai iau un pachet:)) |
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Teutza wrote:
Nici nu mi-a dat prin cap sa fac tampoane din vata si tifon. Nu ar avea rost sa ma chinui. Am comandat chiloteii de unica folosinta de pe Emag, impreuna cu tampoanele de san si tampoanele de lauze. Sunt de la BabyOno, nu am vazut de la Hartmann, dar sper sa fie ok. BabyGimi, tu unde ai gasit de la Hartmann? Acum ca ai spus si tu am realizat ca am luat un pachet mic de absorbante postnatale. O sa mai iau un pachet:))
Teutza, eu am luat chilotii de la Bebe Supermarket Militari, la un moment dat erau si pe emag.ro dar vad ca nu ii mai gasesc.
Acum, in schimb, i-am gasit la farmacia Dona: http://www.donaonline.ro/scutece-adulti/6509-hartmann-molipants-pantalon-plasa-nr2-x-3.html?search_query=hartmann+molipants&results=5
Sunt de 2 marimi, nr 1 si nr 2, in functie de fizicul fiecareia:) eu traiesc in ei de 3 sapt (bine, am luat mai multe perechi, evident:)) ), nu pot inca din cauza cezarienei sa imi iau niste chiloti normali, ca vin exact pe cusatura :( |

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Danamat,cum mai esti? Ceva noutati? |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| anyta88 wrote:Danamat,cum mai esti? Ceva noutati?
Sunt la spital.durerile sunt tot mai dureroase si dese,Dar le suport, iar colul doar de un desti ii deschis. Asa ca asteptam ... |
| BabyGimi wrote:Teutza, eu am luat chilotii de la Bebe Supermarket Militari, la un moment dat erau si pe emag.ro dar vad ca nu ii mai gasesc. Acum, in schimb, i-am gasit la farmacia Dona: http://www.donaonline.ro/scutece-adulti/6509-hartmann-molipants-pantalon-plasa-nr2-x-3.html?search_query=hartmann+molipants&results=5 Sunt de 2 marimi, nr 1 si nr 2, in functie de fizicul fiecareia:) eu traiesc in ei de 3 sapt (bine, am luat mai multe perechi, evident:)) ), nu pot inca din cauza cezarienei sa imi iau niste chiloti normali, ca vin exact pe cusatura :(
Mersi mult! O sa ma uit si eu la farmacia Dona..sa iau sa fie :D |
|

Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Buna fetelor ieri am facut morfologia si totul este bine astept si rezultatul la bi-test dar sunt foarte optimista ca totul va fi bine acum Dr ma anuntat ca e posibil sa am fetita dar nu se pronunta 100% luizika27 attached the following image(s):

|
|
|