Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anasstasia
Scris: Saturday, September 10, 2016 9:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Gummy Bear, felicitari!!!! Cat a durat travaliul? Am atatea intrebari...Te pupam si recuperare usoara!
Lili Eu
Scris: Saturday, September 10, 2016 11:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Mihaela1234 wrote:
Neatza fetelor,

Eu incep din ce in ce mai mult sa ma simt ca o balena..Acum recent aveam 56 de kg si deodata cand m-am cantarit m-am trezit cu 58:(. Sarcina am inceput-o cu 55..

Mi-e greu pt ca sunt mica, am 1.58 si se vede ciudat..Speram sa pun doar la burta dar de ce imi era frica nu am scapat..am pus si pe pulpe si pe coapse . Macar sa nu fac vergeturi ca dau eu jos dupa..

Tocmai mi-au venit rezultatele la analize si cand le-am trimis la doctorita mi-a zis sa iau Altrifer. Mai ia cineva dintre voi? Mi-au iesit hematocritele usor sub limita..pp ca de asta pt ca cutasem pe net dinainte. Deci pana acum luam femibion si magnerot, si acum si Altrifer.

O zi frumoasa!
Eu am luat Altrifer. dar nu am putut sa iau toata cutia pt imi venea sa mor camd mergeam la baie ,m-am constipat de imi venea sa urlu de durere de burta. si am renuntat la el...computerlove
Albinuta
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
gummy bear wrote:
Buna gagici! Am nascut pe 9 septembrie, la 39sapt si 4zile, natural fara epidurala, pe bebele meu iubit, 3400gr si 52cm. Suntem f bine, exceptie usturimile epiziotomiei ras
Va pup, aveti grija de voi!!

Felicitari! Laptic din plin ?i fara colici!
A?teptam sa ne poveste?ti în detaliu
marea întâlnire.
Recuperare usoara
Albinuta
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2016
Mihaela1234 wrote:
Neatza fetelor,

Eu incep din ce in ce mai mult sa ma simt ca o balena..Acum recent aveam 56 de kg si deodata cand m-am cantarit m-am trezit cu 58:(. Sarcina am inceput-o cu 55..

Mi-e greu pt ca sunt mica, am 1.58 si se vede ciudat..Speram sa pun doar la burta dar de ce imi era frica nu am scapat..am pus si pe pulpe si pe coapse . Macar sa nu fac vergeturi ca dau eu jos dupa..

Tocmai mi-au venit rezultatele la analize si cand le-am trimis la doctorita mi-a zis sa iau Altrifer. Mai ia cineva dintre voi? Mi-au iesit hematocritele usor sub limita..pp ca de asta pt ca cutasem pe net dinainte. Deci pana acum luam femibion si magnerot, si acum si Altrifer.

O zi frumoasa!

Si eu sunt cam în aceea?i situa?ie tot 3 kg am luat ?i am 1.60
De 57 la 60 kg acum dar nu am ce sa fac vad eu cum scap dupa. Sanatoase sa fim noi și bebelu?ii
lara_plus
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
gummy bear wrote:
Buna gagici! Am nascut pe 9 septembrie, la 39sapt si 4zile, natural fara epidurala, pe bebele meu iubit, 3400gr si 52cm. Suntem f bine, exceptie usturimile epiziotomiei ras

Multe multe felicitari!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!! Sa nu ne uiti si sa ne spui peripetiile nasterii.
lara_plus
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Danamat wrote:
Anyta, am incercat de toate si nimik NuImiPasa
Offf ,grea e asteptarea astaCray

Sa nu mai fi suparata!! Doctorul a zis ca bebe e ok? Adica placenta e ok si lichidul amniotic. Sunt bebei care stau 42 de saptamani. Se mai rumenesc putin la cuptor. Numai sa te monitorizeze cineva care stie. Mai e putin putin!
Lili Eu
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:39 PM
Nivel

gummy bear wrote:
Felicitari mamyyyyyy Bravoo sa iti traiasca bebeicul sa fie papacios si cuminte! si sa ai laptic...computerlove
Danamat
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
lara_plus wrote:

Sa nu mai fi suparata!! Doctorul a zis ca bebe e ok? Adica placenta e ok si lichidul amniotic. Sunt bebei care stau 42 de saptamani. Se mai rumenesc putin la cuptor. Numai sa te monitorizeze cineva care stie. Mai e putin putin!

Luni am fost la control si a zis k lichid mai este, placenta e de gradul II-III.luni mai merg iar la control.mi-a mai zis ca colul e lung, dar se pregateste. Apai nu stiu ce sa inteleg prin asta
Faza cea mai rea e ca de 2 zile parca am intrat in depresie, plang fara motiv si am o stare psihica foarte naspa.Cray
gummy bear
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Multumim computerlove DistanceKiss
Totul a durat 10 ore, din care 8 acasa cu dureri de spate, de burtica si contractii care se indeseau si intensificau in timp. Apoi 2 ore a mai durat de cand am ajuns la spital si pana am nascut. topai
Toate contractiile au fost suportabile, in schimb cusatura epiziotomiei si a rupturii vaginale mi s-au parut horror. E o experienta de neuitat, e f important sa ascultati de doctor cand sunteti pe masa de nastere, chiar daca vi se pare ca ceea ce va cere e greu sau poate imposibil.
anasstasia
Scris: Saturday, September 10, 2016 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Unde ai nascut? Cred ca ai mai spus dar incurc informatiile.

Ma bucur ca s-a terminat destul de repede si cu bine.
Ai alaptat? E bebe cu tine in camera sau ti-l aduce doar la alaptat! Ce bucurie!

Danamat, mai e putin, nu ai de ce sa fi suparata! Capul sus ca acus-acus iti vei tine ingerul in brate!
anyta88
Scris: Saturday, September 10, 2016 1:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Fetele cu sarcina mai avanSATA,vi se a întâmplat sa aveti zile când bebe misca foarte putin spre deloc? Nu prea am simtit o azi decât foarte putin si destul de încet.
gummy bear
Scris: Saturday, September 10, 2016 1:28 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Unde ai nascut? Cred ca ai mai spus dar incurc informatiile.

Ma bucur ca s-a terminat destul de repede si cu bine.
Ai alaptat? E bebe cu tine in camera sau ti-l aduce doar la alaptat! Ce bucurie!

Danamat, mai e putin, nu ai de ce sa fi suparata! Capul sus ca acus-acus iti vei tine ingerul in brate!

La Regina Maria..bebe e mereu cu mine, exceptie noaptea. Incerc sa stimulez lactatia, deocamdata am colostru, dar cu rabdare sper sa apara si lapticul in curand newclap
gummy bear
Scris: Saturday, September 10, 2016 1:31 PM
Nivel

anyta88 wrote:
Fetele cu sarcina mai avanSATA,vi se a întâmplat sa aveti zile când bebe misca foarte putin spre deloc? Nu prea am simtit o azi decât foarte putin si destul de încet.

Da, mi s-a intamplat si mie de cateva ori..e normal cand sarcina e mai avansata si bebe are tot mai putin loc..sau poate sta intr-o pozitie care ii place..vezi diseara, maine dimin cum il simti..pt linistea ta, poti suna si doctorul
Roxyfoxy
Scris: Saturday, September 10, 2016 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Lili Eu wrote:
Te inteleg foarte bine... dar nu o sa fac asta foarte des, poate ma mai vopsesc peste alte 4 luni sau poate deloc ca vine iarna si o sa stau mau mult in casa si ma mai vopsesc dupa ce nasc Lol computerlove
Eu m-am vopsit pe la 4 luni de sarcina dupa ce am întrebat medicul.Parerile sunt împartite,dar dr. spunea ca e foarte putin probabil ca substantele din vopsea sa treaca prin sânge si apoi la bebe.
Lili Eu
Scris: Saturday, September 10, 2016 2:49 PM
Nivel

Roxyfoxy wrote:
Eu m-am vopsit pe la 4 luni de sarcina dupa ce am întrebat medicul.Parerile sunt împartite,dar dr. spunea ca e foarte putin probabil ca substantele din vopsea sa treaca prin sânge si apoi la bebe.
Multimesc! azi ma fac frumoasa....! yes si asta nu zic pt ca sunt urata...! Lol computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.