|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| anasstasia wrote:Anca, doctorita mea lucreaza doar la Medlife. Elala, imi pare rau ca ati trecut prin momente grele, ma bucur ca puiul a recuperat repede. anasstasia , ai PM
|
|

Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| AncaB7 wrote:Bunaaa!  Am fost astazi la eco, bebe are 6 saptamani (am auzit si vazut inimioara  ), 6,3 mm, sacul gestational are 21,1 mm, sacul Yolk 4,2 mm si 118 bpm. M-am linistit ca eram tare stresata ca nu l-am vazut  , mai ales ca nu stiam sigur ce varsta are datorita ciclurilor mele neregulate (UM 15 iunie)
Felicitari!!!!!E cea mai frumoasa prima senzatie
Anasstasia eu am cumparat deja suzeta aia...pana mea. Exact de ce imi era frica sa nu iau prostii. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Elala multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Ma bucur tare ca a fost cu final fericit si e bine de stiut ca se poate.
Anastassia, din pacate nu te pot sfatui in privinta doctorilor sau clinicilor deoarece eu sunt din Constanta, dar oricum costurile mentionate la Medlife mi se par mai mult decat exagerate!! Cred ca indiferent de ce medic vei alege acum, cu siguranta va intelege de ce ti-ai schimbat optiunile. Daca nu, nu e medicul potrivit pt tine si trebuie sa cauti pana dai de cel care ti se potriveste. Cauta pana esti multumita si impacata de alegerea ta!!
In urma sfaturilor voastre m-am hotarat si o sa iau termometru de fundulet, cel mai practic, eficient si economic iar pt nasuc o sa aleg pompita clasica. Din ce am citit, batista bebelusului e mai utila daca raceste bebe si nu face fata pompita sa traga mucisorii, dar parca ideea aia de a o folosi cu aspiratorul ma sperie:)) sper sa nu raceasca bebe si sa fie ok cu pompita. Daca va fi cazul sa raceasca...vedem atunci:)
Ps: ca si pont..eu o sa iau anumite articole de la Nichiduta (nu stiu daca sunt alte magazine mai ok in Buc). Ideea e ca pe net sunt preturi mai bune decat in magazin asa ca, cercetati cautati si dupa cumparati:D 10 lei de aici, 20 de dincolo..se simte :) unde mai pui ca daca iei de pe net ti le si aduce acasa:D eu azi am fost in magazin, am vazut anumite produse si urmeaza sa le comand de pe net:))) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Buna fetelor!!! azi am reusit sa fac si eu morfologia, bebe e in regule si se pare ca avem un cocosel deci visul meu ca voi avea baietel s-a adeverit |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
|
Felicitari pentru cocosel Lili,ma bucur tare mult ca sunteti bine si ca e ceea ce ti-ai dorit...initial si noi ne doream baietel dar cand mi-a spus ca e fata ma apucat plansul de fericire si dupaia stateam cu stres la fiecare eco sa nu cumva sa imi zica ca e baiat... va pupacesc pe amandoi |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| apropo de ce scriati zilele trecute cu ce ati cumparat pt bebe,eu pot sa zic ca am absolut tot ce am nevoie,unele lucruri le-am primit altele le-am cumparat noi,altele la mana a 2...cum eu am sarcina cu risc de nastere prematura nu am pututr sa ma culc pe-o ureche ca am timp asa ca eu de laa 12 saptamani am inceput achizitionarea : -carutul trio brevi ovo,costa in jur de 650€ si l-am platit 200€ folosit 6 luni deci e practic nou -patutul normal l-am primit -patut chicco next to me ,nou e in jur de 200€ iar eu l-am loat cu 80 tot asa folosit 4 luni -hainute am destule pana face fata 1 anisor,majoritatea primite iar de cumparat am cumparat in jur de vreo 300€ - produse pentru ingrijirea bebelusului,creme ,uleiuri,sampoon,biberoane,suzete,termometre,pompite,solutii nazale,trusa pentru unghiute,pompa de sani manuala si electrica si tot felui de minuni la fel am indeajuns pana la 1 an cred ( casa mea a devenit practic un depozit) -leagane am vreo 3 cu baterii diferite masuri -premergatoare am deja 2 -cantar electric si normal -paturici lenjerii de patut -aparatori la patut -pampersi 2 pachete mici ,caci vreau sa vad daca i se potrivesc si nu o irita cand o sa mai imi amintesc o sa va mai zic,ca si cost nu stiu sa va zic un total,caci le-am loat pe parcurs cand le gaseam in magazine la reduceri loam din fiecare cate ceva,nu imi sta in caracter sa dau multi bani deodata,ma simt mai bine cand dau mai putin si des va pupacesc,eu de acu ma apuc sa le spal inca odata caci le-am mai spalat odata si probabil pana nasc le voi mai spala odata caci imi sant asa de dragi lucrusoarele ei si cred eu ca as fi pregatita cam cu tot,astept pana saptamana viitoare cand mi se va da lista de la spital cu ce contine geanta de spital...va pupacesc georgy gya attached the following image(s):

|
|

| georgy gya wrote:Felicitari pentru cocosel Lili,ma bucur tare mult ca sunteti bine si ca e ceea ce ti-ai dorit...initial si noi ne doream baietel dar cand mi-a spus ca e fata ma apucat plansul de fericire si dupaia stateam cu stres la fiecare eco sa nu cumva sa imi zica ca e baiat...  va pupacesc pe amandoi Multumesc..! eu mereu am visat la o fetita.. am mai povestit eu visul meu. ca inainte sa pierd sarcina trecuta am visat o fetita, pe care o strigam sofia...si era fetita mea, eu vb cu al meu ca daca e fetita sa o cheme Sofia, si eram nelinistita ca pleca de linga mine...si iainte sa plece eu o stigam disperata si sa uitat la mine apoi la picioarele mele si m-am uitat si eu sa vad ce vede si jos la picioare aveam un baietel.... care plingea sa il iau in brate, si tot timpul dupa ce am pierdut sarcina ma bantuit acel vis...si am stiut inainte de a ramane insarcinata ca o sa am un baietel...! si eu sunt fericita ca e baietel :)) de al meu nici nu mai vb el baieat a vrut, dar a zis ca daca era fetita tot fericit era nu conta..
|
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| neata burtici si bebelusi minune din burtici! Si noi am fost ieri la eco la control deoarece am fost tare nemultumita la controlul de la 12 saptamani (alt medic, a mea era in co) si am vazut ca totul este in regula si s-ar parea ca avem cocosel... exact cum a zis mama inainte sa raman- la sora mea i-a zis cand ramasese insarcinata ca e fata ca asa a visat si are o frumusete de fata de 6,5 kg la 3 luni. Sarcini usoare sa aveti si bebei cuminti pana la termen si multumim de sfaturile voastre! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
|
Super Lili! Deci amandoua am avut acelasi presentiment. Eu imi doream baiat mai mult pentru sotul meu..si cand am fost amandoi la controlul de 16 saptamani eram asa relaxata , simteam ca o imi zica ca e baietel.
Acum putem sa ne gandim si la nume dar mi se pare extraordinar de greu.. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Felicitari mamico, ma bucur ca sunteti bine si este exact asa cum ti-ai dorit. Sa fie sanatos bebele si sa ai sarcina usoara si fara probleme |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Felicitari Lili si Teoftici pt cocosei!! Important e ca totul decurge bine, fara probleme Eu sunt in sapt 40, al meu se lasa asteptat, cred ca ii place tare mult in burtica |
|

| Mihaela1234 wrote:
Super Lili! Deci amandoua am avut acelasi presentiment. Eu imi doream baiat mai mult pentru sotul meu..si cand am fost amandoi la controlul de 16 saptamani eram asa relaxata , simteam ca o imi zica ca e baietel.
Acum putem sa ne gandim si la nume dar mi se pare extraordinar de greu..
multumesc!!!! ufff si mie mi se pare foarte greu sa ma hotarasc la nume cu toate ca eu mereu am simtit ca e baiat...am cautat mereu nume de baietei.... dar nu am gasit unu sa imi placa foarte mult....eu pt puiu meu vreau 2 nume unu de sfant si unul mai rar....dar nu ma pot hotara... Acum imi place Dominic Andrei ....dar nu ramane batut in cuie... |
|

| Multumesc fetelor!!!! |
|

| gummy bear wrote:Felicitari Lili si Teoftici pt cocosei!! Important e ca totul decurge bine, fara probleme Eu sunt in sapt 40, al meu se lasa asteptat, cred ca ii place tare mult in burtica Mulumesc!! poate se razgandeste zilele astea si o sa vrea sa te cunoasca!!! nastere usoare un bebe sanatos si mancacios!!!! |
|

Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Felicitari fetelor!
Lili, tare mult imi place numele Dominic! |
|
|