Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Turti Maria
Scris: Friday, September 2, 2016 7:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
lara_plus wrote:
E fetita!!!!!!!

yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes topai topai topai majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

A zis doctorita ca 89 % e fetita. Sa ma mai duc si saptamana viitoare ca sa avem certitudine. Am uitat de toate pur si simplu cand mi-a zis si mai ales cand am vazut-o!!! Sunt fara cuvinte. Din pacate nu am aflat nimic de col, de placenta de cordon- mi-a zis ca totul e ok. A masurat tot si are 285 grame. A zis ca masuratorile sunt in grafic si sa ma mai linistesc. Eu sunt de principiu ca un om informat este un om linistit si ii puneam multe intrebari si poate am innebunit-o. E fetita!! Nici acum nu-mi vine sa cred si scriu randurile astea zambindtopai

Eillen, ai dreptate...mai astept o saptamana, doua....o sa simt bombonica. Doctorita mi-a zis ca sigur misca dar eu nu-mi dau seama, cred ca sunt matele sau stomacul ceva. La morfo nu statea o clipa, incontinuu se misca si abia abia i-am vazut chipul. Abia astept sa ma duc la urmatoarea.Tu mai ai putin rau...in doua luni o sa canti cantece de leagan!

Am semnat si contractul de nastere. Mi-au zis ca la internare vin cu buletinul si fara nimic pentru mine si pentru bebe. Eu care imi facusem deja listuta. Parca nu as putea sa ma duc fara nimic nimic...si eu ca romanul suspicios pana la proba contrarie.

Mi-am luat tot azi si concediu de risc maternal. Acum parca toate se aseaza usor usor si pot sa trec la alegeri pentru bombonica si in privinta culorilor. Eu nu ma omor cu roz si rosu, dar in anumite cazuri probabil o sa merg dupa stereorip.

Sotul canta incontinuu- Are tata o fetitaLove Love Love

Felicitari mamico, pupam dulce mica printzesapupici
Sa fie sanatoasa, iar tu sa ai sarcina usoara incontinuare si nu te mai stresa asa de mult ca totul va fi foarte bine, bucurate de aceste momente minunate pupici ras
NicoN
Scris: Friday, September 2, 2016 8:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Eileen wrote:
Nico felicitari pt beta coeur coeur a crescut frumos. Mai dozezi de acum ?
Aly, bine ai venit, sarcina usoara si la termen majoreta
Lara, felicitari pt fetita mami de fetita mami de fetita confeti Ma bucur sa te "vad" asa fericita floare2 floare2 Eu cred ca tu confunzi miscarile ei cu matzele ras ras Faza e ca atunci cand face scandal un intestin nu face insistent in acelasi locras ras ...ia sa fii atenta Cheek Kiss Cheek Kiss
Daaaa noi mai avem putin, mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc....abia astept yes yes azi am schimbat prefixul, avem 30 saptamani Love Love Love Love Love
Cat despre culori nici eu nu vreau doar roz....patutul vreau ceva alb sau culoarea lemnului, nu colorat, nu vreau sa fie totul roz/rosu.

Ce achizitii ati mai facut ? Eu am intrat in febra patutului, doar ca nu reusesc sa ajung si in magazine, tot ce am vazut e online, iar sotul insista sa si vedem intai ...

Va puuuuup pe toate de la A la Zcomputerlove computerlove

Plecam in grecia o sapt si dupa merg direct la dr cred ca o sa se vada la eco o sa am 5 sapt si cateva zile. coeur
gummy bear
Scris: Friday, September 2, 2016 9:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Desi nu am ticker, dupa listuta se pare ca urmez eu ras azi am 38sapt si 4zile..acum o sapt am inceput sa pierd dopul, deci cred ca bebe poate aparea any minute hearts
Vad ca Dea si Danamat nu ne-au mai dat de veste ..sper ca sunt bine ele si bebeii lor..
Bun venit noilor burticute! Sa va bucurati de sarcina cat de mult puteti, caci cele 9 luni vor zbura ca vantul si ca gandul! DistanceKiss
NicoN
Scris: Friday, September 2, 2016 9:45 AM
Nivel

gummy bear wrote:
Desi nu am ticker, dupa listuta se pare ca urmez eu ras azi am 38sapt si 4zile..acum o sapt am inceput sa pierd dopul, deci cred ca bebe poate aparea any minute hearts
Vad ca Dea si Danamat nu ne-au mai dat de veste ..sper ca sunt bine ele si bebeii lor..
Bun venit noilor burticute! Sa va bucurati de sarcina cat de mult puteti, caci cele 9 luni vor zbura ca vantul si ca gandul! DistanceKiss

Wow ce trece timpul!!! Sa ai nastere usoara, recuperare rapida si un bebe sanatos si voinic!!!hearts
aly0510
Scris: Friday, September 2, 2016 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 9/1/2016
Multumesc Anasstasia, am citit si eu despre ele insa nu erau acum 7 ani cand am nascut ultima oara. Lara felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa!!majoreta
NicoN, eu sunt in Creta acum, deja de vreo 6 zile si mai am inca 5 de stat, intr-un concediu planificat demult si nu pot manca nimic, sunt praf, abia astept sa ma intorc acasapale
Inteleg ca tu esti fericita si nu iti e rau deloc? Cand ai DPN?
Eileen si Lara eu i-am facut camera fetitei mele intr-un galben luminos combinat cu un albastru foarte deschis cu mobila
alba si bine am facut ca in 2 ani a venit baiatul si s-au potrivit culorile pentru amandoi:)
Gummy Bear sa ai nastere usoara si bebe sanatosmajoreta
Acum ma tarasc la plaja de parca m-as duce la taiereBye2
anasstasia
Scris: Friday, September 2, 2016 10:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Lara, pupam fetita pe codite! Ma bucur ca e ce ti-ai dorit! Doamne ajuta sa fiti sanatoase acum, ca atat conteaza.

Gummy bear, nastere usoara si recuperare rapida. Asteptam pozici cat de curand de la tine cu un ingeras mititel.
NicoN
Scris: Friday, September 2, 2016 10:51 AM
Nivel

aly0510 wrote:
Multumesc Anasstasia, am citit si eu despre ele insa nu erau acum 7 ani cand am nascut ultima oara. Lara felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa!!majoreta
NicoN, eu sunt in Creta acum, deja de vreo 6 zile si mai am inca 5 de stat, intr-un concediu planificat demult si nu pot manca nimic, sunt praf, abia astept sa ma intorc acasapale
Inteleg ca tu esti fericita si nu iti e rau deloc? Cand ai DPN?
Eileen si Lara eu i-am facut camera fetitei mele intr-un galben luminos combinat cu un albastru foarte deschis cu mobila
alba si bine am facut ca in 2 ani a venit baiatul si s-au potrivit culorile pentru amandoi:)
Gummy Bear sa ai nastere usoara si bebe sanatosmajoreta
Acum ma tarasc la plaja de parca m-as duce la taiereBye2

Imi pare rau si mie imi e frica sa nu ma apuce raul...in mai din ce am calculat eu, nu am fost inca la dr merg dupa ce vin, am doar 4 sapt app...tu cat ai? Nu ai incercat ceai de ghimbir ? Si sa nu stai mult la soare! Pupam burtica Cheek Kiss
Teutza
Scris: Friday, September 2, 2016 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/8/2016
Mamicutelor am incercat sa va tot citesc si sa nu ratez nimic, dar nu am apucat sa va mai scriu.

Lara felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la momentul primei imbratisari.

Anastassia mi-e tare drag cand vad ca esti mai linistita. Ma bucur pt tine.

Bun venit si noilor gravidute.

Gummy mai ai putin! Ai emotii?

Noi facem duminica 35 de sapt. Sapt asta a fost ultima in care am fost la munca. Eu as mai fi mers 2 sapt, dar sotul meu a zis ca intind coarda:)) mai avem o nunta maine si dupa ne apucam si noi de cumparaturi pt bebe sa nu se grabeasca sa vina si sa ne prinda nepregatiti:D deocamdata avem caruciorul si am comandat patutul ...si cam atat! Acum ma tot uit....ce pempersi sa iau, ce detergent, ce cosmetice de bebe... Doamne, parca nici un servetel nu pot sa iau fara sa ma gandesc "dar oare e cea mai buna alegere?":))
Azi mergem si la doctor sa vedem ce ne mai spune si urmeaza sa mergem la clinica sa semnam contractul. Cred ca o sa avem o luna plina!

Va pup si va mai astept cu sfaturi pe cele care v-ati apucat din timp de cumparaturi (mai ales la cosmetice plsss spuneti-mi ce brand ati ales)

Va pup burtici!
NicoN
Scris: Friday, September 2, 2016 12:38 PM
Nivel

Teutza wrote:
Mamicutelor am incercat sa va tot citesc si sa nu ratez nimic, dar nu am apucat sa va mai scriu.

Lara felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la momentul primei imbratisari.

Noi facem duminica 35 de sapt. Sapt asta a fost ultima in care am fost la munca. Eu as mai fi mers 2 sapt, dar sotul meu a zis ca intind coarda:)) mai avem o nunta maine si dupa ne apucam si noi de cumparaturi pt bebe sa nu se grabeasca sa vina si sa ne prinda nepregatiti:D deocamdata avem caruciorul si am comandat patutul ...si cam atat! Acum ma tot uit....ce pempersi sa iau, ce detergent, ce cosmetice de bebe... Doamne, parca nici un servetel nu pot sa iau fara sa ma gandesc "dar oare e cea mai buna alegere?":))
Azi mergem si la doctor sa vedem ce ne mai spune si urmeaza sa mergem la clinica sa semnam contractul. Cred ca o sa avem o luna plina!

Va pup si va mai astept cu sfaturi pe cele care v-ati apucat din timp de cumparaturi (mai ales la cosmetice plsss spuneti-mi ce brand ati ales)

Va pup burtici!

Mai un pic! Spor la cumparaturi si ne arati si noua ce ai cumparat! Eu am tot citit de bioderma ca ar fii ff ok, am trecut si eu pe bioderma de ceva vreme Cheek Kiss
anasstasia
Scris: Friday, September 2, 2016 1:06 PM
Nivel

Teutza, esti pe ultima 100 m. Abea astept sa ajung si eu acolo....

Referitor la marci, am citit de am inebunit si am ajuns la concluzia ca cele mai bune ar fi Mustela gama Stelatopia, Bioderma gama Atoderm si Topfer. De asemenea se recomanda pentru iritatii de scutec uleiul de masline si uleiul de cocos.
Turti Maria
Scris: Friday, September 2, 2016 1:11 PM
Nivel

Teutza wrote:

Va pup burtici!

Teutza draga se pare ca noi avem acelasi DPN ras
La cosmetice eu am ales Topfer, am citit si am auzit doar lucruri bune despre aceste produse. Scutece eu am luat Pampers premium care, carucior (am mai spus) Baby Merc Neo Style 3 in 1 ( culoare gri brodat cu floricele), patut din lemn alb cu sertar Mamo Tato.
Acum cautam cercei si trebuie sa mai comandam lenjerie pentru patut, am ales un model complet de la Klups, dar nu exista in stoc momentan. Bagaj pentru maternitate pregatit, hainutele cumparate, spalate, calcate.... doar bebelina lipseste si o asteptam cu nerabdare Hilar
anasstasia
Scris: Friday, September 2, 2016 1:20 PM
Nivel

Aaaaaaa, noi avem cercei. Dar cum am ajuns sa avem noi cercei??? Anul trecut, de ziua mea vine al meu cu cadou. Stia ca-mi doresc cercei din aur alb. Foarte incantata desfac cadoul si cand ma uit ma bufneste rasul: cumparase tortite! I-am zis ca apreciz gestul dar in veci nu voi purta tortite de copii si a ramas sa le pastram poate facem anul asta o fetita. Si ce sa vezi, facem fetita!
Turti Maria
Scris: Friday, September 2, 2016 1:36 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Aaaaaaa, noi avem cercei. Dar cum am ajuns sa avem noi cercei??? Anul trecut, de ziua mea vine al meu cu cadou. Stia ca-mi doresc cercei din aur alb. Foarte incantata desfac cadoul si cand ma uit ma bufneste rasul: cumparase tortite! I-am zis ca apreciz gestul dar in veci nu voi purta tortite de copii si a ramas sa le pastram poate facem anul asta o fetita. Si ce sa vezi, facem fetita!

ras a stiut sotul tau de cumpara acei cercei, sa-i poarte printzesa sanatoasa pupici
korina
Scris: Friday, September 2, 2016 1:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
lara_plus wrote:
E fetita!!!!!!!

yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes topai topai topai majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

A zis doctorita ca 89 % e fetita. Sa ma mai duc si saptamana viitoare ca sa avem certitudine. Am uitat de toate pur si simplu cand mi-a zis si mai ales cand am vazut-o!!! Sunt fara cuvinte. Din pacate nu am aflat nimic de col, de placenta de cordon- mi-a zis ca totul e ok. A masurat tot si are 285 grame. A zis ca masuratorile sunt in grafic si sa ma mai linistesc. Eu sunt de principiu ca un om informat este un om linistit si ii puneam multe intrebari si poate am innebu nit-o. E fetita!! Nici acum nu-mi vine sa cred si scriu randurile astea. zambindtopai

Eillen, ai dreptate...mai astept o saptamana, doua....o sa simt bombonica. Doctorita mi-a zis ca sigur misca dar eu nu-mi dau seama, cred ca sunt matele sau stomacul ceva. La morfo nu statea o clipa, incontinuu se misca si abia abia i-am vazut chipul. Abia astept sa ma duc la urmatoarea.Tu mai ai putin rau...in doua luni o sa canti cantece de leagan!

Am semnat si contractul de nastere. Mi-au zis ca la internare vin cu buletinul si fara nimic pentru mine si pentru bebe. Eu care imi facusem deja listuta. Parca nu as putea sa ma duc fara nimic nimic...si eu ca romanul suspicios pana la proba contrarie.

Mi-am luat tot azi si concediu de risc maternal. Acum parca toate se aseaza usor usor si pot sa trec la alegeri pentru bombonica si in privinta culorilor. Eu nu ma omor cu roz si rosu, dar in anumite cazuri probabil o sa merg dupa stereorip.

Sotul canta incontinuu- Are tata o fetitaLove Love Love

Felicitari Lara!!!sa îti traiasca fetita si sa se nasca la termen!!!newclap
luizika27
Scris: Friday, September 2, 2016 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2014
Buna, stiu ca scriu mai rar, bebe este bn crestem si noi mari am fost la contro si avem eco, este de sapt trecuta dar acum reusesc si eu sa o postez.

luizika27 attached the following image(s):
image.jpegimage.jpeg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.