|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Felicitari mamico, pupam dulce mica printzesa Sa fie sanatoasa, iar tu sa ai sarcina usoara incontinuare si nu te mai stresa asa de mult ca totul va fi foarte bine, bucurate de aceste momente minunate |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Eileen wrote:Nico felicitari pt beta  a crescut frumos. Mai dozezi de acum ? Aly, bine ai venit, sarcina usoara si la termen Lara, felicitari pt fetita  Ma bucur sa te "vad" asa fericita  Eu cred ca tu confunzi miscarile ei cu matzele  Faza e ca atunci cand face scandal un intestin nu face insistent in acelasi loc  ...ia sa fii atenta Daaaa noi mai avem putin, mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc....abia astept  azi am schimbat prefixul, avem 30 saptamani Cat despre culori nici eu nu vreau doar roz....patutul vreau ceva alb sau culoarea lemnului, nu colorat, nu vreau sa fie totul roz/rosu. Ce achizitii ati mai facut ? Eu am intrat in febra patutului, doar ca nu reusesc sa ajung si in magazine, tot ce am vazut e online, iar sotul insista sa si vedem intai ... Va puuuuup pe toate de la A la Z Plecam in grecia o sapt si dupa merg direct la dr cred ca o sa se vada la eco o sa am 5 sapt si cateva zile. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Desi nu am ticker, dupa listuta se pare ca urmez eu azi am 38sapt si 4zile..acum o sapt am inceput sa pierd dopul, deci cred ca bebe poate aparea any minute Vad ca Dea si Danamat nu ne-au mai dat de veste ..sper ca sunt bine ele si bebeii lor.. Bun venit noilor burticute! Sa va bucurati de sarcina cat de mult puteti, caci cele 9 luni vor zbura ca vantul si ca gandul! |

| gummy bear wrote:Desi nu am ticker, dupa listuta se pare ca urmez eu  azi am 38sapt si 4zile..acum o sapt am inceput sa pierd dopul, deci cred ca bebe poate aparea any minute Vad ca Dea si Danamat nu ne-au mai dat de veste ..sper ca sunt bine ele si bebeii lor.. Bun venit noilor burticute! Sa va bucurati de sarcina cat de mult puteti, caci cele 9 luni vor zbura ca vantul si ca gandul! Wow ce trece timpul!!! Sa ai nastere usoara, recuperare rapida si un bebe sanatos si voinic!!! |
Inregistrat: 9/1/2016 Mesaje: 8
| Multumesc Anasstasia, am citit si eu despre ele insa nu erau acum 7 ani cand am nascut ultima oara. Lara felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa!! NicoN, eu sunt in Creta acum, deja de vreo 6 zile si mai am inca 5 de stat, intr-un concediu planificat demult si nu pot manca nimic, sunt praf, abia astept sa ma intorc acasa Inteleg ca tu esti fericita si nu iti e rau deloc? Cand ai DPN? Eileen si Lara eu i-am facut camera fetitei mele intr-un galben luminos combinat cu un albastru foarte deschis cu mobila alba si bine am facut ca in 2 ani a venit baiatul si s-au potrivit culorile pentru amandoi:) Gummy Bear sa ai nastere usoara si bebe sanatos Acum ma tarasc la plaja de parca m-as duce la taiere
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Lara, pupam fetita pe codite! Ma bucur ca e ce ti-ai dorit! Doamne ajuta sa fiti sanatoase acum, ca atat conteaza.
Gummy bear, nastere usoara si recuperare rapida. Asteptam pozici cat de curand de la tine cu un ingeras mititel. |

| aly0510 wrote:Multumesc Anasstasia, am citit si eu despre ele insa nu erau acum 7 ani cand am nascut ultima oara. Lara felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa!! NicoN, eu sunt in Creta acum, deja de vreo 6 zile si mai am inca 5 de stat, intr-un concediu planificat demult si nu pot manca nimic, sunt praf, abia astept sa ma intorc acasa  Inteleg ca tu esti fericita si nu iti e rau deloc? Cand ai DPN? Eileen si Lara eu i-am facut camera fetitei mele intr-un galben luminos combinat cu un albastru foarte deschis cu mobila alba si bine am facut ca in 2 ani a venit baiatul si s-au potrivit culorile pentru amandoi:) Gummy Bear sa ai nastere usoara si bebe sanatos Acum ma tarasc la plaja de parca m-as duce la taiere Imi pare rau si mie imi e frica sa nu ma apuce raul...in mai din ce am calculat eu, nu am fost inca la dr merg dupa ce vin, am doar 4 sapt app...tu cat ai? Nu ai incercat ceai de ghimbir ? Si sa nu stai mult la soare! Pupam burtica |
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Mamicutelor am incercat sa va tot citesc si sa nu ratez nimic, dar nu am apucat sa va mai scriu.
Lara felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la momentul primei imbratisari.
Anastassia mi-e tare drag cand vad ca esti mai linistita. Ma bucur pt tine.
Bun venit si noilor gravidute.
Gummy mai ai putin! Ai emotii?
Noi facem duminica 35 de sapt. Sapt asta a fost ultima in care am fost la munca. Eu as mai fi mers 2 sapt, dar sotul meu a zis ca intind coarda:)) mai avem o nunta maine si dupa ne apucam si noi de cumparaturi pt bebe sa nu se grabeasca sa vina si sa ne prinda nepregatiti:D deocamdata avem caruciorul si am comandat patutul ...si cam atat! Acum ma tot uit....ce pempersi sa iau, ce detergent, ce cosmetice de bebe... Doamne, parca nici un servetel nu pot sa iau fara sa ma gandesc "dar oare e cea mai buna alegere?":)) Azi mergem si la doctor sa vedem ce ne mai spune si urmeaza sa mergem la clinica sa semnam contractul. Cred ca o sa avem o luna plina!
Va pup si va mai astept cu sfaturi pe cele care v-ati apucat din timp de cumparaturi (mai ales la cosmetice plsss spuneti-mi ce brand ati ales)
Va pup burtici! |

| Teutza wrote:Mamicutelor am incercat sa va tot citesc si sa nu ratez nimic, dar nu am apucat sa va mai scriu.
Lara felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la momentul primei imbratisari.
Noi facem duminica 35 de sapt. Sapt asta a fost ultima in care am fost la munca. Eu as mai fi mers 2 sapt, dar sotul meu a zis ca intind coarda:)) mai avem o nunta maine si dupa ne apucam si noi de cumparaturi pt bebe sa nu se grabeasca sa vina si sa ne prinda nepregatiti:D deocamdata avem caruciorul si am comandat patutul ...si cam atat! Acum ma tot uit....ce pempersi sa iau, ce detergent, ce cosmetice de bebe... Doamne, parca nici un servetel nu pot sa iau fara sa ma gandesc "dar oare e cea mai buna alegere?":)) Azi mergem si la doctor sa vedem ce ne mai spune si urmeaza sa mergem la clinica sa semnam contractul. Cred ca o sa avem o luna plina!
Va pup si va mai astept cu sfaturi pe cele care v-ati apucat din timp de cumparaturi (mai ales la cosmetice plsss spuneti-mi ce brand ati ales)
Va pup burtici! Mai un pic! Spor la cumparaturi si ne arati si noua ce ai cumparat! Eu am tot citit de bioderma ca ar fii ff ok, am trecut si eu pe bioderma de ceva vreme |

| Teutza, esti pe ultima 100 m. Abea astept sa ajung si eu acolo....
Referitor la marci, am citit de am inebunit si am ajuns la concluzia ca cele mai bune ar fi Mustela gama Stelatopia, Bioderma gama Atoderm si Topfer. De asemenea se recomanda pentru iritatii de scutec uleiul de masline si uleiul de cocos. |
| Teutza wrote:Mamicutelor am incercat sa va tot citesc si sa nu ratez nimic, dar nu am apucat sa va mai scriu.
Va pup burtici! Teutza draga se pare ca noi avem acelasi DPN La cosmetice eu am ales Topfer, am citit si am auzit doar lucruri bune despre aceste produse. Scutece eu am luat Pampers premium care, carucior (am mai spus) Baby Merc Neo Style 3 in 1 ( culoare gri brodat cu floricele), patut din lemn alb cu sertar Mamo Tato. Acum cautam cercei si trebuie sa mai comandam lenjerie pentru patut, am ales un model complet de la Klups, dar nu exista in stoc momentan. Bagaj pentru maternitate pregatit, hainutele cumparate, spalate, calcate.... doar bebelina lipseste si o asteptam cu nerabdare |

| Aaaaaaa, noi avem cercei. Dar cum am ajuns sa avem noi cercei??? Anul trecut, de ziua mea vine al meu cu cadou. Stia ca-mi doresc cercei din aur alb. Foarte incantata desfac cadoul si cand ma uit ma bufneste rasul: cumparase tortite! I-am zis ca apreciz gestul dar in veci nu voi purta tortite de copii si a ramas sa le pastram poate facem anul asta o fetita. Si ce sa vezi, facem fetita! |
| anasstasia wrote:Aaaaaaa, noi avem cercei. Dar cum am ajuns sa avem noi cercei??? Anul trecut, de ziua mea vine al meu cu cadou. Stia ca-mi doresc cercei din aur alb. Foarte incantata desfac cadoul si cand ma uit ma bufneste rasul: cumparase tortite! I-am zis ca apreciz gestul dar in veci nu voi purta tortite de copii si a ramas sa le pastram poate facem anul asta o fetita. Si ce sa vezi, facem fetita!
a stiut sotul tau de cumpara acei cercei, sa-i poarte printzesa sanatoasa |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Lara!!!sa îti traiasca fetita si sa se nasca la termen!!! |
|

Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Buna, stiu ca scriu mai rar, bebe este bn crestem si noi mari am fost la contro si avem eco, este de sapt trecuta dar acum reusesc si eu sa o postez.
luizika27 attached the following image(s):

|
|
|