Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anasstasia
Scris: Wednesday, August 24, 2016 11:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Si eu as prefera oricand nastere naturala decat sa ma transeze ca pe porc. Am vazut operatie cezarianta live cand eam in practica, credeti-ma, nu vreti sa stati pe masa aceea. Din pacate si la mine este cu indicatie de cezariana.
elala
Scris: Wednesday, August 24, 2016 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2009
BabyGimi
Scris: Thursday, August 25, 2016 12:57 AM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Fetelor, si eu am vesti. Am nascut azi un baietelhearts
Si pt ca tot se vorbea de cezariana vs nastere naturala.. Mie mi s-a rupt apa azi-noapte, la 4.30. Pe la 5.30 eram deja la clinica, mi s-a confirmat ruperea membranelor, m-am internat, dar dilatatie 0.

Si am stat si am asteptat vreo 6 ore si... nimic. Colul era lung, inchis, contractii nu aveam deloc. Prin urmare, doctorul a decis ca sunt sanse minime sa nasc natural si nu avea rost sa stau 20 de ore intr-un travaliu, ca apoi, sa ajung ca in majoritatea cazurilor, tot la cezariana.

M-am resemnat, desi vestea a venit ca un soc, desi imi era frica de nastere naturala, insa tot voiam macar sa incerc. Nu a fost sa fie:)

Si legat de cezariana si sunt agresiva acum, dar mai am putin si ma arunc pe geam. Daca sunteti ca mine, ei bine, E DUREROASA recuperarea! Nu am simtit nimic in timpul operatiei, nici macar acea presiune despre care vorbesc mamicile cand se scoate copilul. Insa restul?! Dumnezeule mare, cred ca daca mai aud pe cineva (iar eu, culmea, eram una dintre cei care gandeau la fel) ca alegerea cezarienei este "the easiest way", atunci fac scandal.. sau plang in sinea mea, una din doua:))
Corect, nu toata lumea este la fel, unele femei au o recuperare super usoara, dar nici nu ai de unde sa stii cum reactionezi la o asemenea operatie. Prin urmare, stau cu calmante la fiecare 2 ore, pt ca altfel nu pot functiona, cand am crize de dureri pur si simplu, inainte de o noua doza, tremur toata si cel mai ciuda imi e ca nu pot sa am grija de minunea mea mica si iubita, asa cum mi-as dori.

In concluzie, daca puteti si nu aveti cauze medicale care sa impiedice asta, atunci dati o sansa nasterii naturale! Macar incercati! Pentru ca nu stiti cum va reactiona corpul vostru si e pacat.
gummy bear
Scris: Thursday, August 25, 2016 1:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Recuperare usoara si rapida, BabyGimi!! Maine cu siguranta va fi mai bine..sa va traiasca printisorul, sa fie sanatos si sa va bucurati la maxim de el hearts
La cate sapt ai nascut? Cat cantareste bebe?
Urmez si eu acusica Crazy
BabyGimi
Scris: Thursday, August 25, 2016 3:52 AM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
gummy bear wrote:
Recuperare usoara si rapida, BabyGimi!! Maine cu siguranta va fi mai bine..sa va traiasca printisorul, sa fie sanatos si sa va bucurati la maxim de el hearts
La cate sapt ai nascut? Cat cantareste bebe?
Urmez si eu acusica Crazy

Multumim mult!! Nastere usoara iti doresc si sper din suflet ca totul sa iasa perfect!!! Sa fiti sanatosi si tu si bebe, ca tare nevoie aveti unul de altul hearts

Am nascut la 38s4z si desi burtica mea era destul de mare si ne asteptam atat noi, cat si doctorul ca bebe sa aiba injur de 3500g, mititelul meu a avut doar 3090 g la nasterehearts

Ah, sentimentele care te incearca atunci cand se rupe apa sunt ireale! Emotiile cu care mergi la spital, stiind ca iti vei vedea puiul cat de curand, si momentul acela de panica de cateva secunde pana cand efectiv bebe incepe sa planga, sunt unice in viata! Ca sa nu mai zic de momentul cand ti-l pun la obraz si il simti asa caldut si fin si ii dai primul lui pupichearts E minunat!
ingrig
Scris: Thursday, August 25, 2016 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
BabyGimi wrote:
Si pt ca tot se vorbea de cezariana vs nastere naturala.. Mie mi s-a rupt apa azi-noapte, la 4.30. Pe la 5.30 eram deja la clinica, mi s-a confirmat ruperea membranelor, m-am internat, dar dilatatie 0.

Si am stat si am asteptat vreo 6 ore si... nimic. Colul era lung, inchis, contractii nu aveam deloc. Prin urmare, doctorul a decis ca sunt sanse minime sa nasc natural si nu avea rost sa stau 20 de ore intr-un travaliu, ca apoi, sa ajung ca in majoritatea cazurilor, tot la cezariana.

M-am resemnat, desi vestea a venit ca un soc, desi imi era frica de nastere naturala, insa tot voiam macar sa incerc. Nu a fost sa fie:)

Si legat de cezariana si sunt agresiva acum, dar mai am putin si ma arunc pe geam. Daca sunteti ca mine, ei bine, E DUREROASA recuperarea! Nu am simtit nimic in timpul operatiei, nici macar acea presiune despre care vorbesc mamicile cand se scoate copilul. Insa restul?! Dumnezeule mare, cred ca daca mai aud pe cineva (iar eu, culmea, eram una dintre cei care gandeau la fel) ca alegerea cezarienei este "the easiest way", atunci fac scandal.. sau plang in sinea mea, una din doua:))
Corect, nu toata lumea este la fel, unele femei au o recuperare super usoara, dar nici nu ai de unde sa stii cum reactionezi la o asemenea operatie. Prin urmare, stau cu calmante la fiecare 2 ore, pt ca altfel nu pot functiona, cand am crize de dureri pur si simplu, inainte de o noua doza, tremur toata si cel mai ciuda imi e ca nu pot sa am grija de minunea mea mica si iubita, asa cum mi-as dori.

In concluzie, daca puteti si nu aveti cauze medicale care sa impiedice asta, atunci dati o sansa nasterii naturale! Macar incercati! Pentru ca nu stiti cum va reactiona corpul vostru si e pacat.
Sa va traiasca minunea sa va aduca multe bucurii ! computerlove
Turti Maria
Scris: Thursday, August 25, 2016 8:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
BabyGimi wrote:

Si am stat si am asteptat vreo 6 ore si... nimicp. Colul era lung, inchis, contractii nu aveam deloc. Prin urmare, doctorul a decis ca sunt sanse minime sa nasc natural si nu avea rost sa stau 20 de ore intr-un travaliu, ca apoi, sa ajung ca in majoritatea cazurilor, tot la cezariana.

Felicitari BabyGimi,cel mai important este ca tu si ingerashul tau sunteti bine, cel mai sigur in 2-3 zile vei uita durerile su o sa te poti bucura linistita de puiucul tau. Sanatate multa amandurora
anasstasia
Scris: Thursday, August 25, 2016 11:09 AM
Nivel

Gimi, esti atat de curajoasa! Felicitari mamica scumpa, pupam noul ingeras venit in lume si va dorim multa sanatate si recuperare rapida.
Am inteles ca primele 24-48 de ore dupa cezariana sunt crunte, apoi lucrurile se normalizeaza.

Lapticul a venit? Ai putut sa-l alaptezi? Ah, abea astept primele poze!!!!
Teoftici
Scris: Thursday, August 25, 2016 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
Recuperare rapida si mult laptic pentru minunea voastra BabyGimi! si multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta!
Capsunica nu ne cunoastem,dar eu am citit tot despre drumul tau pana in acest punct si iti doresc si tie recuperare rapida, bebe mancacios si laptic mult si consistent!
DianaFa
Scris: Thursday, August 25, 2016 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/13/2016
Buna seara fetelor! Nu prea am intrat eu pe acest forum si mi-e si mai greu sa inteleg cum si unde ar trebui sa scriu. Sunt insarcinata in 12 saptamani, si am un maare of si o mare dezamagire. Vad ca sunt aici multe mamici si unite. As putea sa pun copy-paste aici "romanul" meu, in caz ca ma pot ajuta mai multe mamici cu sfaturi? Multumesc anticipat si sarcini usoare si frumoase tuturor mamicilor!! DistanceKiss
anasstasia
Scris: Thursday, August 25, 2016 9:04 PM
Nivel

Poti face asta, insa si acolo ai primit raspunsuri. Daca faci ce ti-am spus eu si celelalte mamici ajungi "la zi" cu tot ce trebuia facut.
Sin
Scris: Thursday, August 25, 2016 9:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
BabyGimi, felicitari! Pentru curaj, pentru ca ti-ai dorit dar nu a depins numai de tine, pentru ca acum esti mamica in adevaratul sens al cuvantului. Recuperare usoara iti doresc si sa fiti sanatosi cu totii. Ce bucurie!!!hearts

Capsunica si eu, ca si alte foste aspirici, iti citeam trairile de la prima sarcina pana ai aparut cu vestea minunata ca deja esti la bebe 2. Sa va traiasca ingerasii! coeur

DianaFa, incearca sa te documentezi si pe internet de anumiti pasi (obligatorii) care trebuie facuti in sarcina, intreaba-ti si medicul ce mai trebuie facut, ca a intreba nu este rusinos mai ales ca tu platesti acele consultatii si ai nevoie de tot sprijinul pe care ti-l poate acorda. Am vazut ca esti in 12 saptamani, iar in mod normal pt vremurile noastre si in practica medicala din tara se face in intervalul 12-14 saptamani un test numit bitest sau dublu test care consta intr-o ecografie prealabila si ulterior o donare sanatoasa de sange pt a-ti fi stabilite, in baza unor statistici si nu batut in cuie, riscul unor malformatii care pot sa apara la fat.

In mod normal, orice medic fie el de familie sau ginecolog/obstetrician la care mergi pt urmarirea sarcinii, iti da inca de la prima ta aparitie in cabinet un set uzual de analize, ceva mai amanuntite, la sange, la urina, o cultura de col, ceva sa se edifice cu privire la starea ta de sanatate. Aceste analize le vei tot repeta in sarcina trimestrial, iar altele mai importante sau oe care le considera medicul, de mai multe ori.

De baza, PRIMORDIAL, in sarcina este profilul Torch, analiza de sange care contine informatii despre anumiti anticorpi ai mamei care exista/nu in organism in functie de anumite virusuri contactate de-a lungul timpului si care pt adulti nu sunt fatale/chiar atat de periculoase (unele), insa pt o gravida, pt fat pot fi periculoase sau fatale ramase netratate si mai ales contactate nu neaparat in primele 3 luni de sarcina cat si in toata sarcina. Anticorpii toxoplasmei sunt unii dintre cei ai complexului Torch, pe langa Anticorpi ai Citomegalovirusului (CMV), rubeola, sifilis, hepatita B si C, virusul herpes simplex. Nu e tarziu sa le faci acum, oricum decat deloc fa-le cat mai repede.

Nu-mi vin nici mie in minte acum toate, sunt multe de povestit dar sfatul meu este in primul rand sa te informezi tu citind de pe internet, mai ales ca sunt atatea site-uri de unde poti citi informatii utile si nu orori sau porcarii, culege de peste tot informatii si sfatuieste-te cu medicul. Daca nu iti inspira incredere, schimba-l. Nu toti suntem pe aceeasi lungime de unda si dureaza ceva pana sa gasesti un medic pe placul tau.

Noi mai suntem pe aici cu sfaturi dar nu sta cu mainile in san. Sarcina difera de la o graviduta la alta, la fel si problemele, simptomele, etc. Sarcina usoara iti doresc, fara probleme! Iar cele pe care le-ai avut pana acum sau le ai, sa nu te doboare ci sa te intareasca pt bebele tau care merita sa traiasca.
korina
Scris: Friday, August 26, 2016 9:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
DianaFa wrote:
Buna seara fetelor! Nu prea am intrat eu pe acest forum si mi-e si mai greu sa inteleg cum si unde ar trebui sa scriu. Sunt insarcinata in 12 saptamani, si am un maare of si o mare dezamagire. Vad ca sunt aici multe mamici si unite. As putea sa pun copy-paste aici "romanul" meu, in caz ca ma pot ajuta mai multe mamici cu sfaturi? Multumesc anticipat si sarcini usoare si frumoase tuturor mamicilor!! DistanceKiss

Buna fetelor!!Tocmai am citit povestea ta Diana si in legatura cu contractiiile se vad la eco...eu la 6 sapt am avut putin sânge si m-am dus imediat la medicul meu..mi-a facut eco si a zis ca am contractii,de aici si sangerarea..l-a trimis pe sot la farmacie sa cumpere injectii cu hormon de sarcina si mi-a zis ca trebuie facute pâna la 14 sapt.eu am aproape 12 sapt,mi-a recomandat repaos,mai mult întinsa in pat,ovule cu progesteron pâna la 20 de saptamâni..Asa ca e important sa ai un medic care sa te înteleaga si sa faca tot ce trebuie pt bebe mai ales,cat si pt tine.Mie mi-a dat concediu medical sa pot sta linistita.Schimba medicul cat mai repede pt binele bebelului,cat si pt al tau!!
anyta88
Scris: Saturday, August 27, 2016 9:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Fetelor,voi ce marime de pampers a?i luat?
Danamat
Scris: Saturday, August 27, 2016 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2016
anyta88 wrote:
Fetelor,voi ce marime de pampers a?i luat?

Buna, eu am luat un pachet cu 43 de bucati marimea 1.
Dar am vorbit cu fina mea care a nascut acum 3 saptamani si deja ii da marimea 2.iar copilul are acuma 4 kg 200.
Eu dupa ce nasc am sa imi cumpar bax mai mare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.