Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anasstasia
Scris: Thursday, June 30, 2016 4:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Mihaela1234 wrote:

Da, stiu :(. Intr-un fel ma asteptam..nu stiu de ce. Dar asta e. Cat de des trebuie repetata? O colega mi-a spus ca ei i-a cerut in fiecare luna...

Daaa, la fiecare luna. Si la listeria trebuie repetata.
Alexa001
Scris: Thursday, June 30, 2016 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
anasstasia wrote:

Daaa, la fiecare luna. Si la listeria trebuie repetata.

Listeria asta ce este? ras

Dar herpes simplex 2?
anasstasia
Scris: Thursday, June 30, 2016 4:39 PM
Nivel

lara_plus wrote:

Wooow. Ce burtica la 15 saptamani. De cand ti a crescut asa?mie imi place muuult. Si Georgy arata foarte bine. Cand merg pe strada si vad o burticuta trag cu ochiul si visez si eu la burticuta mare. topai am cerut greturi si am primit din plin acum cer burtica si sigur iar primesc din plinhainoroc am 10 sapramani si nu am luat deloc in greutate. Burta nu se vede...si am 53 kg la 166 cmHands Hands

De la o luna a inceput sa se vada. Bineee, o vedeam eu pentru ca ma stiam cum eram inainte. La 2 luni ma vedea toata lumea.
La 13 saptamani a inceput lumea sa-mi dea voie sa iau loc in metrou. Deci devenise foarte vizibila.
Eu sunt mica de inaltime si mica ca si conformatie si de aceea nu are unde sa creasca, burtica se duce in fata. Daca si mananac...e jale, se face mult mai mare.
anasstasia
Scris: Thursday, June 30, 2016 4:45 PM
Nivel

Mihaela1234
Scris: Thursday, June 30, 2016 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
anasstasia wrote:

Alexa, te bat! Crazy Nu ai voie sa nu stii!
Ce ti-am spus eu chiar ieri cu privire la documentare?

Herpesul sunt acele bubulite care apar la nivelul buzelor. Poate fi si genital.
https://www.synevo.ro/profil-virus-herpes-simplex-hsv1-hsv2-anticorpi-igg/

Listeria se ia din lactate nepasteurizate. Daca nu ai facut analiza la listeria trebuie OBLIGATORIU facuta. Este foarte nenorocita.
https://www.synevo.ro/listeria-monocytogenes-serologie/

Listeria nu stiu de ce nu e inclus in Profilul Torch, dar mie mi l-a dat sa il fac. Eu nu beau lapte sau lactate de felul meu..deci doar daca in inghetata sau mancrauri ceva au pus lapte nepasteurizat :D.

Virusul Herpes simplu e cel la nivelul buzelor si 2 e cel genital..cel putin asa am citit.. De ala la buze am avut, am anticorpi, de cel 2 nu am.

Listeria imi apare inca in lucru la Synevo..
Alexa001
Scris: Thursday, June 30, 2016 4:56 PM
Nivel

anasstasia wrote:

Alexa, te bat! Crazy Nu ai voie sa nu stii!
Ce ti-am spus eu chiar ieri cu privire la documentare?

Herpesul sunt acele bubulite care apar la nivelul buzelor. Poate fi si genital.
https://www.synevo.ro/profil-virus-herpes-simplex-hsv1-hsv2-anticorpi-igg/

Listeria se ia din lactate nepasteurizate. Daca nu ai facut analiza la listeria trebuie OBLIGATORIU facuta. Este foarte nenorocita.
https://www.synevo.ro/listeria-monocytogenes-serologie/

Stiam ce e herpesul...ca's bubitele alea care apar la gura, am facut si eu, dar am vazut ca sunt 2 tipuri si nu intelegeam care e diferenta ras
Si legat de listeria...asta chiar ca nu o stiam, nici nu am facut analiza, ca deh...medicul ala minunat la care am fost nu mi-a dat nimic, profilul TORCH il aveam facut asa, de capul meu. Si mai zicea cineva ca e normal sa astept pana la 10 saptamani...pai daca e asa nenorocita cum spui, cum naiba sa stau pana la 10 saptamani? Nu trebuie facuta acum, la inceput?
Parerea mea ca medicul asta trebuia sa ma intrebe ce analize am facut sa imi dea sa le fac macar pe astea periculoase... Eu oricum ma feresc de lactate nepasteurizate, carne neprocesata...chestii din astea..dar pentru ca am aflat de la voi sau din alta parte de pe net, medicul nu mi-a zis nimic. Nici macar de toxo...si eu am pisica in casa. Daca era din aia care iese si pe afara si haleste soareci?
Alexa001
Scris: Thursday, June 30, 2016 4:59 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Listeria nu stiu de ce nu e inclus in Profilul Torch, dar mie mi l-a dat sa il fac. Eu nu beau lapte sau lactate de felul meu..deci doar daca in inghetata sau mancrauri ceva au pus lapte nepasteurizat :D.

Virusul Herpes simplu e cel la nivelul buzelor si 2 e cel genital..cel putin asa am citit.. De ala la buze am avut, am anticorpi, de cel 2 nu am.

Listeria imi apare inca in lucru la Synevo..

Asa este...cu herpesul..acum m-am lamurit si eu. Nici eu nu am imunitate la cel de tip 2.
Eu beau lactate de fel...dar mai nou ma uit pe etichete, inghetatele sunt majoritatea cu lapte praf sau pasteurizat, pana acum nu am gasit nimic cu lapte nepasteurizat. Chiar si laptele de-l cumpar de obicei, ala Zuzu, e pasteurizat, eu nu ma interesam de chestiile astea pana acum, habar nu aveam Haha
Cred ca neprocesate mai sunt doar alea cumparate de la tarani, de la ferme, de la ciobani etc., pe piata nu am gasit nimic cu lactate nepasteurizate inca
anasstasia
Scris: Thursday, June 30, 2016 5:08 PM
Nivel

Sunt si in magazin. Am gasit eu in Mega Image telemea de bivolita din lapte nepasteurizat.

Doctorul la care ai fost este un superficial.
De aceea tot spun eu ca trebuie sa ne informam, ca dam de unul caruia nu-i pasa si noi tragem pe urma. Analizele pentru torch trebuiesc facute imediat cum viitoarea mamica afla ca este insarcinata.
Asa si mie doctorita mea mi-a spus ca trebuie sa repet analiza pentru toxoplasma, de listeria nu mi-a spus ca trebuie sa o repet. Si trebuie repetata!
Dea
Scris: Thursday, June 30, 2016 6:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Burtici superbe ce sunteti!!!!
computerlove

Eu tremur de emotii,una din prietenele mele insarcinate(mai am inca 2) e in sala de operatii acum!!!!vine fetitaDistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Dea attached the following image(s):
img_20160630_180155.jpg

anasstasia
Scris: Thursday, June 30, 2016 6:32 PM
Nivel

Waaaa, ce burta frumoasa!!!!!
RalukM
Scris: Thursday, June 30, 2016 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
ma mut si eu timid la voiras Luni merg la eco sa vad bobitacomputerlove
Danamat
Scris: Thursday, June 30, 2016 10:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
Buna burticute...as pune si eu poza dar nu stiu cum.intru de pe telefon.
Bebele meu astazi a fost cam lenes.si acuma misca dar foarte putin pale
Sper sa fie bine si sa fi avut o zi mai proasta.
Va doresc sarcina usoara în continuare
Eileen
Scris: Friday, July 1, 2016 7:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Love Love Dea, Georgy ce burtici frumoase Cheek Kiss DistanceKiss
Georgy asa devreme faci morfologica ? Eu am la 22 saptamaniNuStiu
Raluk, te asteptam Clap Clap
anasstasia
Scris: Friday, July 1, 2016 7:32 AM
Nivel

Danamat, nu cred merge de pe telefon sa postezi poze.
georgy gya
Scris: Friday, July 1, 2016 7:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Eileen wrote:
Love Love Dea, Georgy ce burtici frumoase Cheek Kiss DistanceKiss
Georgy asa devreme faci morfologica ? Eu am la 22 saptamaniNuStiu
Raluk, te asteptam Clap Clap

buna dimineata frumuseti,da draga mea aici se face intre saptamana 19 si 22,si am facut-o ieri la 20+2...a zis doctorul ca din punctul lui de vedere e perfecta fetita mea,corespunde perfect masuratorilorplacenta e la locul ei,lichid normal,fetita are 358 g coeur e o scumpete fetita mea statea numai cu manuta in gurita si cu picioarele incrucisate,se pare ca e timida dragfa de eaSimplyLove am de repetat o gramada de analize,toxo care o fac in fiecare luna ca nu am imunitate,toate o sa le fac saptamana viitoare caci acum plec la mareeeeeeee,ma duc sa bronzez burtica o saptamana,cam intr-o ora plec....va pupacesc tare de totiloveyou coeur hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.