|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Multumim pt casuta noua! Vreau si eu pe listuta, te rog! Doina , nici noi nu avem pregatit bagajul . Sper sa reusim sa il aranjam saptamana asta. Pupici dulci pt toate gravidutele |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Multumim pt casuta! Si eu as vrea sa ma treci pe listuta! din pacate nu am ticker, dar fie vorba intre noi nici nu stiu cum sa il pun Si eu urmeaza sa merg miercuri la eco, dar am asa o frica, de imi vine sa merg azi la o prietena sa imi faca eco sa stau linistita Azi am 9 saptamani fix, si sper ca bobita sa fie bine. |
Inregistrat: 5/9/2016 Mesaje: 64
| Multumesc pentru casutaaa haha sunt pe locul 9 Fetelor e posibil sa simt la 17 sapt cum misca? Adica azi de 2 ori am simtit ca si cum as avea un pestisor in burta |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Am primit in sfarsit rezultatul la beta 2... e 1383 a cu 48 de ore in urma a fost 674 |
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Dea wrote: Mihaela!! De acum liniste si relaxare,sa creasca bobita!!!! Dr ti-a placut,te-ai simtit ok?? Ai putea sa iti notezi din timp ce vrei sa discuti cu medicul daca te pierzi,sau sa o suni dupa.interesanta faza cu analizele pt sot...chiar sunt curioasa ce a cerut si de ce. Te-a chemat peste cat timp la control? La noi a fost BPM mai mare,dar aveam 8 sapt cand am masurat. nd frumos!
Dea,da a fost ok. Calma, zambitoare,rabadatoare, mi-a dat un feeling bun. Pana acum e ok. :) Am sa imi notez. De obicei nu ma pierd, dar eram asa stresata ca bobita sa fie ok, incat dupa ce l-am vazut pe ecran m-am relaxat..si cand am iesit mi-am dat seama ca vroiam sa o mai intreb de alte chestii gen cafea..daca fibromul o sa ma impiedice sa nasc natural..despre sex
Ma duc peste 2 saptamani, ea a zis 10-14 zile. Deci cand o sa am 8 saptamani. BPM-ul nu stiu, nu mi-a zis nimic e el, am intrebat-o daca totul e ok, a zis ca da si m-a felicitat.
Analizele mi s-au parut mie multe, dar sunt cele pe care le-am vazut si aici. Am atasat foaia. Pentru sot sunt cele gen HiV si transmitere sexuala..acum daca tot le-a dat, nu strica sa le faca. Noi inainte de nunta nu am mai facut analize cum trebuia..asa ca..macar acum.
Weekend frumos si voua! Eu ma pregatesc sa merg la o nunta1
Eileen si noi avem liber luni! Mihaela1234 attached the following image(s):
|
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Anutza wrote:Multumesc pentru casutaaa haha sunt pe locul 9 Fetelor e posibil sa simt la 17 sapt cum misca? Adica azi de 2 ori am simtit ca si cum as avea un pestisor in burta
Buna ..eu pe bebelina l-am simtit de la 17 saptamani, deci e de bine...e un sentiment frumos |
| Danamat wrote:Buna ..eu pe bebelina l-am simtit de la 17 saptamani, deci e de bine...e un sentiment frumos Awww...da eu stateam in pat si baldabac simt ceva prin burtica ii minunat.si pe urma miscarile au fost regulate?? |
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Eu nu m-am mai putut abtine si am mers azi la un eco. Pare sa fie totul bine, lui bebe ii bate inimioara si se misca usor M-am indragostit pe loc! |
| mazdravela wrote:Eu nu m-am mai putut abtine si am mers azi la un eco. Pare sa fie totul bine, lui bebe ii bate inimioara si se misca usor M-am indragostit pe loc! Si eu de cand am fost la primul eco cref in dragoste la prima vedere |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Anutza wrote:Awww...da eu stateam in pat si baldabac simt ceva prin burtica ii minunat.si pe urma miscarile au fost regulate?? La mine tot la 17 saptamani au aparut miscarile. Nu sunt regulate. Au fost zile cand nu am simtit o. Abia de pe la 21 saptamani au început miscarile regulate cat de cat si mai puternice. Cel putin asa a fost la mine! |
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mihaela ce vesti frumoase ai adus E superNoi la 6w3d aveam 119batai, apoi la 8s4d aveam 166. Deci dupa cum ti a zis e totul ok Dupa cum povestesti mi se pare ca ai fost incantata de medic,asteptam detaliile Mazdravela Anutza,si eu inceput sa simt bolboroseli de la 16sapt, sigur e bebe ce simti Alexa, e super beta Deci calm si relax ca bebe creste
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| hello fetelor .. abia acum incep sa va retin :)) de aia nu prea am scris va pupppp |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Salutare burticute frumoase! Felicitari noilor burtici! Alexa001 ooo cat ma bucur sa aflu ca esti burtica! Lara_plus asteptam cu nerabdare sa stiu ca sunteti bine! Ma bucur mult ca totul e ok! Sa stiti ca nici eu nu am avut anticorpi pt toxoplasma si toata sarcina m am ferit si a fost bine pana la sfarsit...acum am in brate un bebe perfect! Pisica nu e obligatoriu sa o dai afara din casa, daca este vaccinata si deparazitata, apoi litiera o poate curata sotul, am o prietena care cu toate ca are pisici de mica nu a avut anticorpi si cat a fost gravida a avut doua pisici, totul a fost ok. Fructele si legumele trebui sa fie bine spalate, fara carne in sange, fara oua crude (se folosesc in prajituri, maioneze) fara fructe de mare.
Tin minte Lara ca tu m-ai intrebat daca am facut miscare pe perioada sarcinii. Chiar nu am facut deloc, mai mult la pat am stat..si doar treburile casnice, din cauza ca toata sarcina colul meu a fost scurtat si imi era frica de cerclaj...si uite ca cu toate astea am nascut usor, dar eu am fost optimista, nu m-a speriat nasterea in sine, eram nerabdatoare sa-mi cunosc puisorul.
Off e atat de frumos sa fii mamica...va veni timpul pentru fiecare dintre voi, intr-adevar sunt mult mai multe griji si temeri si oboseala stres dar este frumos, acesti mici omuleti merita tot sacrificiul!
Va pup pe toate si sa va bucurati de fiecare etapa in sarcina, de fiecare moment!
Atasez si cateva poze cu ingerasul meu mic! Nasmyne attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Nasmyne, ce bebe frumusel ai ! sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii ! Pisoiul o sa il mai tin pana reusesc sa ajung cu el la veterinar si apoi il duc la mama la tara...cu toate ca imi este foarte greu nu numai lipsa anticorpilor la toxoplasma e problema...sunt mai multe chestii la mijloc
Mie a inceput sa imi curga nasul si sa stranut...ce as putea sa iau pana ajung la medic? Abia vineri ma duc, la cabinetul particular e doar martea si vinerea, iar pentru marti nu mai am cand sa ma programez |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nasmyne sa ti traiasca minunea mica!! Sa fie sanatos ?i sa l cresteti frumos!!! Alexa poti lua oscillo, maxim 3/ zi daca debuteaza raceala....ai grija de tine. La inceput poti lua doar unu daca e doar nasul |
|
|