|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. Andreina
2. Doinanuta
3. Capsunica
4. Dea
5. Danamat
6. Anyta88
7. Eileen
8. Georgy Gya
9. Sin
10. Anutza
11. Anasstasia
12. Sonya
13. Lara_plus
14. Mihaela1234
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Ultima actualizare: 18.06.2016 |
| Fetele, daca mai este vreo burtica care ar trebui sa fie in listutza, astept un mic semn! Sarcini cat mai usoare cu bebelusi pufosi si sanatosi!!! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Anelise wrote:Fetele, daca mai este vreo burtica care ar trebui sa fie in listutza, astept un mic semn! Sarcini cat mai usoare cu bebelusi pufosi si sanatosi!!!
Vai de mine apar pe listuta!
Ce emotii multumesc Anelise! |
| Cu multa placere, Mihaela! Si sarcina cat mai usoara si la termen! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Doinaaaa esti cap de lista, chiar daca nu esti urmatoarea Mihaela ...asteptam vestile de la medic
Un weekend minunat fetelor...noi suntem liberi si luni
Anelise mulțumim de casuta |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Anelise wrote:Fetele, daca mai este vreo burtica care ar trebui sa fie in listutza, astept un mic semn! Sarcini cat mai usoare cu bebelusi pufosi si sanatosi!!! multumim pentru casuta!0 |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Multumim Anelise!!! Cand ma gandesc ca prima oara am intrat la gravidute prin februarie si eram pe locul 19 sau 20....incredibil!!!!mai e putin pana la intalnirea vietii mele
Mihaela,la ce ora ai eco???asteptam vesti.eu intru sa verific ,am emotii pt tine,e prima oara cand vezi bobita!
Pe la 4 plecam la munte,dar intru de pe tel daca nu dai vestile!!! |
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Dea wrote:Multumim Anelise!!! Cand ma gandesc ca prima oara am intrat la gravidute prin februarie si eram pe locul 19 sau 20....incredibil!!!!mai e putin pana la intalnirea vietii mele Mihaela,la ce ora ai eco???asteptam vesti.eu intru sa verific ,am emotii pt tine,e prima oara cand vezi bobita! Pe la 4 plecam la munte,dar intru de pe tel daca nu dai vestile!!! . Wawwww :x pe locul 2 :x mai umpic si avem 30 saptamani :x ...... ne vedem puiutiiiiiiiiiiiiiiii .... abia astept sa o cunosc pe printesica mea :x |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Anelise wrote:Fetele, daca mai este vreo burtica care ar trebui sa fie in listutza, astept un mic semn! Sarcini cat mai usoare cu bebelusi pufosi si sanatosi!!!
Waw, pe locul 4 Multumim mult.sper sa steie cuminte in burtica pana la termen . Asa des sughite bebele?in fiecare zi il simt cum sughite dragu de el |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Multumim pentru noua casuta ! Si eu vreau pe listuta..dar inca nu am ticker. Am vazut ca toate fetele au. O sa-ni fac si eu cand intru de la PC |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Vai de mine am.ajuns cap de lista .Numai ca eu stiu ca lipseste cineva de pe listuta si e inaintea mea Andreina!!
Nici bagajul nu l-am facut
Multumim anelise pt casuta noua ! |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Ce trebuie repetat pentru toxoplasmoza? IGg sau IGM? |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| anyta88 wrote:Ce trebuie repetat pentru toxoplasmoza? IGg sau IGM? Igm |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| M-am intors de la medic. Dimineata aveam niste emotii de nu puteam sa dorm..nu stiu de ce ma pierd asa..
Am vazut bobita I-am auzit si inimioara..103 bpm :)
Momentan e bine, doctorita a facut niste ochi cand i-am zis ca am fibrom..dar dupa ce l-a vazut s-a linistit..mi-a spus a o sa creasca in sarcina, dar eu stiam deja asta.
Mi-a dat o gramada de analize de facut..cateva si pentru sot.
Am ramas cu un chist pe ovarul drept..am uitat daca mi-a spus sau nu ce se intampla cu el..ramane acolo?..mi-e ciuda ca mereu ma pierd.. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Mihaela!! De acum liniste si relaxare,sa creasca bobita!!!! Dr ti-a placut,te-ai simtit ok?? Ai putea sa iti notezi din timp ce vrei sa discuti cu medicul daca te pierzi,sau sa o suni dupa.interesanta faza cu analizele pt sot...chiar sunt curioasa ce a cerut si de ce. Te-a chemat peste cat timp la control?
La noi a fost BPM mai mare,dar aveam 8 sapt cand am masurat.
Felicitari inca o data si weekend frumos! |
|
|