Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Friday, June 17, 2016 9:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Alexa001 wrote:
Incerc sa le pun si poza...sper sa se inteleaga, am facut print-screen. ras

E bun doar ca nu ai anticorpi la toxo cum ai zis si tu, si o sa trebuiasca sa repeti toxo igm indiferent daca tii pisoiul sau nu. Poti vb cu medicul legat de el,sa ti zica daca iti permite sa il pastrezi. Asa poate vei fi mai impacata orice decizie ai lua.
De epilat nu stiu ce sa zic, dar de vopsit eu am o problema cu parul, trebuia si eu sa l fi vopsit...cu toate ca se zice ca asta fara amoniac e ok,eu m am temut sa ma fac....chiar si acum sunt in dubiialcool Henna e 100% sigura pt bebe dar documenteaza te inainte si vezi ce presupune ca nu e tocmai usor ca la cea clasica...fiindca 6luni nu ai voie vopsea chimica dupa Henna.
lara_plus
Scris: Friday, June 17, 2016 9:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/17/2016
Buna fetelor!! Stiti ca nu m-am simtit bine psihic si eram demoralizata. Mi-au venit analizele mult asteptate cu testul de aviditate pentru rubeola igg si igm si se pare ca am avut anterior rubeola si sunt bine cu o probabilitate de 85 la suta. Sunt foarte fericita si ma pot bucura din nou de sarcina, sa visez la patut, biberoane, suzete si scutece. Am fost foarte foarte speriata si nici nu am mai intrat nicaieri pentru ca eram prea trista si cu moralul la pamant. Acum sunt muuuult mai bine si ma bucur ca avem burticute noi si sa vorbim mai multe.

Cat despre vopsit, eu astept sa treaca 4 luni de sarcina si apoi ma fac cu o vopsea cat mai eco, desi acum deja sunt cu parul pe jumate vopsit, jumate natural.

Iau in continuare femibion 1 si o pastila intravaginal seara utrogestan. Nu stiu de ce am greturile astea atat de puternice. Nu vomit in fiecare zi dar am tendinde si ies apoi repede repede la aer curat si imi revin dar cu stari de ameteli. In 4 saptamani ar trebui sa treaca...pana atunci mult mai este parca.... sa treaca primul trimestru sa pot respira si eu de liniste ca totul e bine.

Va multumesc ca ati fost aproape cum ati pututgrup computerlove
Alexa001
Scris: Friday, June 17, 2016 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
anasstasia wrote:
Nu este nicio problema cu pisoiul pe care il ai acasa. Doctorii sunt niste superficiali care nu explica ca doar pisicile care se hranesc cu rozatoare sau au contact cu materiile fecale ale altor pisici infectate se imbolnavesc si te pot imbolnavi la randul lor (insa nu este obligatoriu sa te imbolnavesti). Sunt informatii garla pe net cu privire la acest lucru.
Nici eu nu am imunitate la toxoplasma si de cand ma stiu am avut pisici, m-am jucat cu pisicile si cainii strazii si tot nu am contractat toxoplasma. Nu inseamna ca nu trebuie sa fii prudenta. Daca cureti litiera sa folosesti manusi si sa te speli pe mani.
In realitatea, toxoplasma se ia mai usor de pe legumele insuficient spalate decat de la pisici sau din carnea insuficient tratata termic.

Multumesc mult pentru raspuns ! Parca mi-am mai revenit...tare ma pleostisem la gandul ca trebuie sa duc pisoiul la mama uff
Ma gandesc ca oricum, va trebui sa repet analiza pe tot parcursul sarcinii, nu? Daca nu am anticorpi, pot contacta virusul de la fructe de exemplu, nu neaparat de la pisoi

EDIT: Eileen, acum am vazut ca asta ai spus si tu Cheek Kiss
Alexa001
Scris: Friday, June 17, 2016 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Si legat de vopsea...eu sunt aproape blonda...deci faza cu Henna pica oricum. Nu mai spun ca ar trebui dupa nastere si alaptare sa stau asa 6 luni pana sa ma pot vopsi iarasi cu vopsea obisnuita uff
Eileen
Scris: Friday, June 17, 2016 9:50 PM
Nivel

Lara yes yes yes nici nu credeam ca va fi o problema ....ce bine ca te avem înapoi visand la biberoane ras Gossip

Alexa, scriu de pe tableta si a fost mai usor sa citez la aspirici hohot fii zen si ai grija de tine. Da,o sa mai repeti toxo cand iti va zice medicul. Sa nu papi carne netratata si lactate nepasteurizate Cheek Kiss
Mihaela1234
Scris: Friday, June 17, 2016 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
lara_plus wrote:
Buna fetelor!! Stiti ca nu m-am simtit bine psihic si eram demoralizata. Mi-au venit analizele mult asteptate cu testul de aviditate pentru rubeola igg si igm si se pare ca am avut anterior rubeola si sunt bine cu o probabilitate de 85 la suta. Sunt foarte fericita si ma pot bucura din nou de sarcina, sa visez la patut, biberoane, suzete si scutece. Am fost foarte foarte speriata si nici nu am mai intrat nicaieri pentru ca eram prea trista si cu moralul la pamant. Acum sunt muuuult mai bine si ma bucur ca avem burticute noi si sa vorbim mai multe.

Cat despre vopsit, eu astept sa treaca 4 luni de sarcina si apoi ma fac cu o vopsea cat mai eco, desi acum deja sunt cu parul pe jumate vopsit, jumate natural.

Iau in continuare femibion 1 si o pastila intravaginal seara utrogestan. Nu stiu de ce am greturile astea atat de puternice. Nu vomit in fiecare zi dar am tendinde si ies apoi repede repede la aer curat si imi revin dar cu stari de ameteli. In 4 saptamani ar trebui sa treaca...pana atunci mult mai este parca.... sa treaca primul trimestru sa pot respira si eu de liniste ca totul e bine.

Va multumesc ca ati fost aproape cum ati pututgrup computerlove

Lara sa stii ca ne-am gandit la tine..Eileen chiar te astepta pe 16 cu rezultatele.

Ma bucur din suflet ca esti ok.newclap

Sper sa nu te tina mult greturile sau macar sa nu fie asa puternice.

Eu momentan nu am nimic.am avut ieri o usoara greata si aversiune fata de ma care, dar cum azi sunt ok, nu cred ca a avut treaba cu sarcina.
Maine dimineata in sfarsit merg la doctor..sper din suflet sa fie bobita bine fixata si ok..E prima intalnire computerlove

Acum ceva mai intim..cand ma epilam acolo jos in seara asta.am observat ca sunt mai vanata :D..mai inchisa la culoare..e normal? M-am speriat putin..am cautat pe google si cica si asta e un semn de sarcina, si poate fi uneori spre albastrui sau visiniu..sper ca ati inteles ce vreau sa zic..
Eileen
Scris: Friday, June 17, 2016 9:53 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Si legat de vopsea...eu sunt aproape blonda...deci faza cu Henna pica oricum. Nu mai spun ca ar trebui dupa nastere si alaptare sa stau asa 6 luni pana sa ma pot vopsi iarasi cu vopsea obisnuita uff

Ma depaseste acest subiect , e greu sa iei o decizie,mai ales la inceput... sunt o gramada de burtici care se fac chiar ?i cu amoniac si nu au nimic bebeii...e decizia fiecareia....
anasstasia
Scris: Friday, June 17, 2016 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Eu nu am luat seama, insa e normal sa fim mai inchise in zona intima, deoarece este mai inervata zona cu sange. Eu sanii in ii am albastri de la vene. Arata oribil dar asta e...Si mameloanele este normal sa se mai inchida la culoare si sa se mareasca.

Cu vopseaua...am mare noroc! La 35 e ani impliniti nu am fir de par alb si nu m-am vopsit niciodata. Si eu stiu ca in primele 4 luni este chiar interzis vopsitul, ulterior se adopta o varianta cat mai naturala si mai putin agresiva.

Lara, am stat cu gandul la tine si ma bucur extrem de mult ca esti bine!

Referitor la analiza de toxoplasma, pentru cele care nu sunt purtatoare este absolut necesar ca analiza sa se repete la un interval de 4-6 saptamani pe tot parcursul sarcinii. Nu astepta sa-ti spuna doctorul ca are zeci de paciente si s-ar putea sa uite acest aspect. Eu am facut aceasta analiza de 3 ori pana acum.

Anelise
Scris: Saturday, June 18, 2016 8:03 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.