Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dea
Scris: Friday, June 17, 2016 12:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Mihaela1234 wrote:

Eu maine merg la Rosin si am emotii..daca nu imi da un feeling ok..si imi zice ca fibromul meu nu e o problema sa nasc la privat (eu nu prea cred ca e)..ma duc la doctorita de la Arcadia care imi place (Magaleas). Prefer sa fiu linistita si calma chiar daca dau un ban in plus..sincer..

Deja cred ca hormonii isi fac de cap..adica eu sper ca hormonii sunt de vina pentru irascibilitatea mea din ultimele zile..Ma enervez mai repede ca de obicei si din orice uff

daaaaaa duel disputa1 disputa1 disputa1 duel duel duel hormoneiii sunt! flowers
te Cheek Kiss si astept vestile si impresiile!! dar stiu ca o sa fie totul ffff bine!
Dea
Scris: Friday, June 17, 2016 12:45 PM
Nivel

gummy bear wrote:

Elevit iau si eu, dau 47 lei pe luna..sunt f bune, am citit multe pareri pozitive despre ele pe net..par a fi printre cele mai recomandate vitamine in sarcina angel

Eu am ramas pe femibion + fier (bleahhh) .. Calciu ia vreo burtica (din luna a 7-a) ?? ca mie nu mi s-a recomandat si tare mi-e ca e vorba de o scapare...
Alexa001
Scris: Friday, June 17, 2016 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Hai ca va mai zapacesc cu niste intrebari... Voi va vopsiti sau v-ati vopsit in timpul sarcinii? Parerile pe net sunt impartite...unii spun ca da, altii ca nu e ok. Eu am par alb mai ceva ca baba cloanta...la 27 de ani am par alb ca mama la 56 Cray nu stiu ce o sa ma fac..
Si cu epilatul cu ceara e vreo problema?
Dea
Scris: Friday, June 17, 2016 2:15 PM
Nivel

eu am renuntat la vopseaua chimica de vreo 10 ani...asa ca raspund cu DA pt perioada sarcinii, dar evident: ma vopsesc cu henna 100% naturala si mai si hraneste parul si ma epilez cu ceara rece facuta din miere de albine , deci naturala si bio pe deasupra

Alexa, epilatul cu ceara nu stiu daca dauneaza dar stiu ca doare mai tare in perioada de sarcina, capilarele sunt sensibile si simti durerea mai tare...
Sonya
Scris: Friday, June 17, 2016 2:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Dea wrote:
eu am renuntat la vopseaua chimica de vreo 10 ani...asa ca raspund cu DA pt perioada sarcinii, dar evident: ma vopsesc cu henna 100% naturala si mai si hraneste parul si ma epilez cu ceara rece facuta din miere de albine , deci naturala si bio pe deasupra

Alexa, epilatul cu ceara nu stiu daca dauneaza dar stiu ca doare mai tare in perioada de sarcina, capilarele sunt sensibile si simti durerea mai tare...

La mine e invers,cel putin in primele sapt de sarcina nu m-a durut absolut deloc.
Alexa001
Scris: Friday, June 17, 2016 2:20 PM
Nivel

Dea wrote:

As vrea macar pe brate...pe picioare si axila ma fac cu lama cat sunt gravi si asta e pale zic de brate ca nu doare asa tare...si nici nu as avea cum sa ma rad...ar creste oribil apoi. Pe picioare si axila deja e ingrosat...nu mai conteaza.
Cu vopsitul nu stiu ce sa fac Cray daca m-as vopsi de fitza...ar fi ceva...dar eu ma vopsesc de nevoie, am vreo 35% din par alb, si mai sunt si satena (inchis) culoarea mea naturala.
Sonya
Scris: Friday, June 17, 2016 2:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Alexa001 wrote:

As vrea macar pe brate...pe picioare si axila ma fac cu lama cat sunt gravi si asta e pale zic de brate ca nu doare asa tare...si nici nu as avea cum sa ma rad...ar creste oribil apoi. Pe picioare si axila deja e ingrosat...nu mai conteaza.
Cu vopsitul nu stiu ce sa fac Cray daca m-as vopsi de fitza...ar fi ceva...dar eu ma vopsesc de nevoie, am vreo 35% din par alb, si mai sunt si satena (inchis) culoarea mea naturala.

Alexa te poti epila cu ceara daca suporti durerea si daca esti obisnuita cu durerea. De ex, daca pana acum te faceai cu lama si acum vrei sa te faci cu ceara, nu e ok.Poti sa folosesti vopsea fara amoniac, dar iti recomand in primul trimestru sa eviti.
Mihaela1234
Scris: Friday, June 17, 2016 2:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Dea wrote:

De unde iei ceara Dea? Eu ma facem cu ceara partial, apoi mi-am luat ipl pe care l-am folosit mai muult sub brat si pe picoare. Inghinal foarte rar pt ca imi era frica de pulsurile alea..:D

Sub brat e perfect, imi apar cateva fire..pe picoare mai multisor dar rar. Inghinal insa trebuie sa ma fac macar partial cu ceara..cu lama seara nu e.. si dimineata apare :D.

Ipl-ul nu il mai folosesc, clar.
Dea
Scris: Friday, June 17, 2016 2:43 PM
Nivel

O fac eu acasa, Mihaela.
E f simplu de facut si se pastreaza la congelator. poate mai greu de utilizat pana te obisnuiesti, dar lasa o piele ca de bebelush! eu cred ca merita.
Alexa001
Scris: Friday, June 17, 2016 3:28 PM
Nivel

Sonya wrote:

Alexa te poti epila cu ceara daca suporti durerea si daca esti obisnuita cu durerea. De ex, daca pana acum te faceai cu lama si acum vrei sa te faci cu ceara, nu e ok.Poti sa folosesti vopsea fara amoniac, dar iti recomand in primul trimestru sa eviti.

Pana acum ma faceam cu ceara...si nu mi se parea mare tragedie. Pe picioare ciupea un pic, in jos spre glezne, dar dureaza o secunda, am o cosmeticiana super tare. O sa ma fac numai pe maini atunci...sa nu deranjez cu ceva bobita.
Vopsitul ma omoara ! Big Surprise si ce o sa le spun la munca...dupa 3 luni de stat nevopsita? O sa arat ca o batranica hohot "ah, nu-i nimic, m-am hotarat sa adopt un stil mai natural!" Haha
gummy bear
Scris: Friday, June 17, 2016 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Dea wrote:

Eu am ramas pe femibion + fier (bleahhh) .. Calciu ia vreo burtica (din luna a 7-a) ?? ca mie nu mi s-a recomandat si tare mi-e ca e vorba de o scapare...

Eu sunt in luna a 7-a, saptamana viit fac analizele pt trim III, in urma carora se va vedea daca am ceva carente..
De ce crezi ca e vb de o scapare? Nu ti-au iesit analizele ok?
Alexa001
Scris: Friday, June 17, 2016 4:51 PM
Nivel

Am primit rezultatele la analize...m-am panicat initial dar am postat la aspirici si m-au ajutat ele..stiam ca sunt mai active si de-asta am apelat la ele ras

Toxoplasma gondii - Anticorpi IgG - < 0.13 ( interval : <1: Negativ; absenta infectiei ) . Deci nu am anticorpi la toxoplasma? Cray
Toxoplasma gondii - Anticorpi IgM - 0.259 (interval : < 0.8 : Negativ)
Virusul rubeolei - Anticorpi IgG - 177.4 (interval : <10: Negativ , >=10: Pozitiv)
Virusul rubeolei - Anticorpi IgM - 0.28 (interval : < 0.8 : Negativ)
Citomegalovirus - Anticorpi IgG - 144.6 (<0.5 : Negativ)
Citomegalovirus - Anticorpi IgM - 0.2 (<0.70 : Negativ)
Virus herpes simplex tip 1 (HSV1) - Anticorpi IgG - 46.08 (<0.6: Negativ) - adica am virusul asta...herpes simplex??
Virus herpes simplex tip 2 (HSV2) - Anticorpi IgG - 0.08 (<0.51: Negativ)

Am inteles ca nu am imunitate la Toxoplasma...ceea ce e destul de nasol...ca am pisoi acasa... pale

Beta 2 inca nu s-a afisat...
Eileen
Scris: Friday, June 17, 2016 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mazdravela ,bine ai venit ! Sarcina usuricamajoreta E normal sa mai fie pauze de greata, doar daca simti ca e ceva in neregula poti merge la urgente.

Alexa, eu torch il urmaresc mai greu asa, era mai bine poza ...asa trebuie sa vad la al meu comparativ ,vizual stiu cum e ok ras ras
Alexa001
Scris: Friday, June 17, 2016 8:08 PM
Nivel

Incerc sa le pun si poza...sper sa se inteleaga, am facut print-screen. ras

Alexa001 attached the following image(s):
1.jpg2.jpg

anasstasia
Scris: Friday, June 17, 2016 9:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Nu este nicio problema cu pisoiul pe care il ai acasa. Doctorii sunt niste superficiali care nu explica ca doar pisicile care se hranesc cu rozatoare sau au contact cu materiile fecale ale altor pisici infectate se imbolnavesc si te pot imbolnavi la randul lor (insa nu este obligatoriu sa te imbolnavesti). Sunt informatii garla pe net cu privire la acest lucru.
Nici eu nu am imunitate la toxoplasma si de cand ma stiu am avut pisici, m-am jucat cu pisicile si cainii strazii si tot nu am contractat toxoplasma. Nu inseamna ca nu trebuie sa fii prudenta. Daca cureti litiera sa folosesti manusi si sa te speli pe mani.
In realitatea, toxoplasma se ia mai usor de pe legumele insuficient spalate decat de la pisici sau din carnea insuficient tratata termic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.