Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Mihaela1234 wrote:Eu maine merg la Rosin si am emotii..daca nu imi da un feeling ok..si imi zice ca fibromul meu nu e o problema sa nasc la privat (eu nu prea cred ca e)..ma duc la doctorita de la Arcadia care imi place (Magaleas). Prefer sa fiu linistita si calma chiar daca dau un ban in plus..sincer.. Deja cred ca hormonii isi fac de cap..adica eu sper ca hormonii sunt de vina pentru irascibilitatea mea din ultimele zile..Ma enervez mai repede ca de obicei si din orice
daaaaaa hormoneiii sunt! te si astept vestile si impresiile!! dar stiu ca o sa fie totul ffff bine! |
|

| gummy bear wrote:Elevit iau si eu, dau 47 lei pe luna..sunt f bune, am citit multe pareri pozitive despre ele pe net..par a fi printre cele mai recomandate vitamine in sarcina
Eu am ramas pe femibion + fier (bleahhh) .. Calciu ia vreo burtica (din luna a 7-a) ?? ca mie nu mi s-a recomandat si tare mi-e ca e vorba de o scapare... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Hai ca va mai zapacesc cu niste intrebari... Voi va vopsiti sau v-ati vopsit in timpul sarcinii? Parerile pe net sunt impartite...unii spun ca da, altii ca nu e ok. Eu am par alb mai ceva ca baba cloanta...la 27 de ani am par alb ca mama la 56 nu stiu ce o sa ma fac.. Si cu epilatul cu ceara e vreo problema? |
|

| eu am renuntat la vopseaua chimica de vreo 10 ani...asa ca raspund cu DA pt perioada sarcinii, dar evident: ma vopsesc cu henna 100% naturala si mai si hraneste parul si ma epilez cu ceara rece facuta din miere de albine , deci naturala si bio pe deasupra
Alexa, epilatul cu ceara nu stiu daca dauneaza dar stiu ca doare mai tare in perioada de sarcina, capilarele sunt sensibile si simti durerea mai tare... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Dea wrote:eu am renuntat la vopseaua chimica de vreo 10 ani...asa ca raspund cu DA pt perioada sarcinii, dar evident: ma vopsesc cu henna 100% naturala si mai si hraneste parul si ma epilez cu ceara rece facuta din miere de albine , deci naturala si bio pe deasupra
Alexa, epilatul cu ceara nu stiu daca dauneaza dar stiu ca doare mai tare in perioada de sarcina, capilarele sunt sensibile si simti durerea mai tare... La mine e invers,cel putin in primele sapt de sarcina nu m-a durut absolut deloc. |
|

| Dea wrote:eu am renuntat la vopseaua chimica de vreo 10 ani...asa ca raspund cu DA pt perioada sarcinii, dar evident: ma vopsesc cu henna 100% naturala si mai si hraneste parul si ma epilez cu ceara rece facuta din miere de albine , deci naturala si bio pe deasupra
Alexa, epilatul cu ceara nu stiu daca dauneaza dar stiu ca doare mai tare in perioada de sarcina, capilarele sunt sensibile si simti durerea mai tare...
As vrea macar pe brate...pe picioare si axila ma fac cu lama cat sunt gravi si asta e zic de brate ca nu doare asa tare...si nici nu as avea cum sa ma rad...ar creste oribil apoi. Pe picioare si axila deja e ingrosat...nu mai conteaza. Cu vopsitul nu stiu ce sa fac daca m-as vopsi de fitza...ar fi ceva...dar eu ma vopsesc de nevoie, am vreo 35% din par alb, si mai sunt si satena (inchis) culoarea mea naturala. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Alexa001 wrote:As vrea macar pe brate...pe picioare si axila ma fac cu lama cat sunt gravi si asta e  zic de brate ca nu doare asa tare...si nici nu as avea cum sa ma rad...ar creste oribil apoi. Pe picioare si axila deja e ingrosat...nu mai conteaza. Cu vopsitul nu stiu ce sa fac  daca m-as vopsi de fitza...ar fi ceva...dar eu ma vopsesc de nevoie, am vreo 35% din par alb, si mai sunt si satena (inchis) culoarea mea naturala. Alexa te poti epila cu ceara daca suporti durerea si daca esti obisnuita cu durerea. De ex, daca pana acum te faceai cu lama si acum vrei sa te faci cu ceara, nu e ok.Poti sa folosesti vopsea fara amoniac, dar iti recomand in primul trimestru sa eviti. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
Alexa, epilatul cu ceara nu stiu daca dauneaza dar stiu ca doare mai tare in perioada de sarcina, capilarele sunt sensibile si simti durerea mai tare...
De unde iei ceara Dea? Eu ma facem cu ceara partial, apoi mi-am luat ipl pe care l-am folosit mai muult sub brat si pe picoare. Inghinal foarte rar pt ca imi era frica de pulsurile alea..:D
Sub brat e perfect, imi apar cateva fire..pe picoare mai multisor dar rar. Inghinal insa trebuie sa ma fac macar partial cu ceara..cu lama seara nu e.. si dimineata apare :D.
Ipl-ul nu il mai folosesc, clar. |
|

| O fac eu acasa, Mihaela. E f simplu de facut si se pastreaza la congelator. poate mai greu de utilizat pana te obisnuiesti, dar lasa o piele ca de bebelush! eu cred ca merita. |
|

| Sonya wrote: Alexa te poti epila cu ceara daca suporti durerea si daca esti obisnuita cu durerea. De ex, daca pana acum te faceai cu lama si acum vrei sa te faci cu ceara, nu e ok.Poti sa folosesti vopsea fara amoniac, dar iti recomand in primul trimestru sa eviti.
Pana acum ma faceam cu ceara...si nu mi se parea mare tragedie. Pe picioare ciupea un pic, in jos spre glezne, dar dureaza o secunda, am o cosmeticiana super tare. O sa ma fac numai pe maini atunci...sa nu deranjez cu ceva bobita. Vopsitul ma omoara ! si ce o sa le spun la munca...dupa 3 luni de stat nevopsita? O sa arat ca o batranica "ah, nu-i nimic, m-am hotarat sa adopt un stil mai natural!" |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Dea wrote:
Eu am ramas pe femibion + fier (bleahhh) .. Calciu ia vreo burtica (din luna a 7-a) ?? ca mie nu mi s-a recomandat si tare mi-e ca e vorba de o scapare...
Eu sunt in luna a 7-a, saptamana viit fac analizele pt trim III, in urma carora se va vedea daca am ceva carente.. De ce crezi ca e vb de o scapare? Nu ti-au iesit analizele ok? |
|

| Am primit rezultatele la analize...m-am panicat initial dar am postat la aspirici si m-au ajutat ele..stiam ca sunt mai active si de-asta am apelat la ele
Toxoplasma gondii - Anticorpi IgG - < 0.13 ( interval : <1: Negativ; absenta infectiei ) . Deci nu am anticorpi la toxoplasma? Cray Toxoplasma gondii - Anticorpi IgM - 0.259 (interval : < 0.8 : Negativ) Virusul rubeolei - Anticorpi IgG - 177.4 (interval : <10: Negativ , >=10: Pozitiv) Virusul rubeolei - Anticorpi IgM - 0.28 (interval : < 0.8 : Negativ) Citomegalovirus - Anticorpi IgG - 144.6 (<0.5 : Negativ) Citomegalovirus - Anticorpi IgM - 0.2 (<0.70 : Negativ) Virus herpes simplex tip 1 (HSV1) - Anticorpi IgG - 46.08 (<0.6: Negativ) - adica am virusul asta...herpes simplex?? Virus herpes simplex tip 2 (HSV2) - Anticorpi IgG - 0.08 (<0.51: Negativ)
Am inteles ca nu am imunitate la Toxoplasma...ceea ce e destul de nasol...ca am pisoi acasa...
Beta 2 inca nu s-a afisat...
|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mazdravela ,bine ai venit ! Sarcina usurica E normal sa mai fie pauze de greata, doar daca simti ca e ceva in neregula poti merge la urgente.
Alexa, eu torch il urmaresc mai greu asa, era mai bine poza ...asa trebuie sa vad la al meu comparativ ,vizual stiu cum e ok |
|

| Incerc sa le pun si poza...sper sa se inteleaga, am facut print-screen. Alexa001 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Nu este nicio problema cu pisoiul pe care il ai acasa. Doctorii sunt niste superficiali care nu explica ca doar pisicile care se hranesc cu rozatoare sau au contact cu materiile fecale ale altor pisici infectate se imbolnavesc si te pot imbolnavi la randul lor (insa nu este obligatoriu sa te imbolnavesti). Sunt informatii garla pe net cu privire la acest lucru. Nici eu nu am imunitate la toxoplasma si de cand ma stiu am avut pisici, m-am jucat cu pisicile si cainii strazii si tot nu am contractat toxoplasma. Nu inseamna ca nu trebuie sa fii prudenta. Daca cureti litiera sa folosesti manusi si sa te speli pe mani. In realitatea, toxoplasma se ia mai usor de pe legumele insuficient spalate decat de la pisici sau din carnea insuficient tratata termic. |
|
|