Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sonya
Scris: Thursday, June 16, 2016 1:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Alexa001 wrote:

Multumesc Sonya ! Cheek Kiss am vazut mesajul tau, dar probabil nu am mai apucat sa raspund la toata lumea sic
mai am putin si cred ca o sa trec si eu prin starile ce le descrii tu mai sus... uff

Sper sa te ocoleasca,sunt groaznice. La mine au inceput de prin sapt 7 parca.
Eileen
Scris: Thursday, June 16, 2016 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela, asa e cand astepti trece greu timpul. Iar cu somnul, ce sa ii faci, stai ca abia incepe Lol Lol O sa rezisti tu ras ras Eu azi am o zi de as dormi pe tastatura,ma simt asa aiurita , nu ma pot concentra deloc, si ma doar si putin capul...de la aer cred uff

Sonya, ce ma bucur ca esti mai bine Cheek Kiss Cheek Kiss La dublu , la 12 sapt iti face morfologia( = un eco mai amanuntit, masoara dr acolo mai multe) , si apoi iti da o hartie cu ceva din masuratorile facute si in max 24 ore trebuie sa ajungi la un laborator sa recoltezi sange.
Eu am dat 250 pe ecograf (+ o pozica 3 D) , iar daca as fi facut dublu inca 150 cred.
Sonya
Scris: Thursday, June 16, 2016 1:14 PM
Nivel

Eileen wrote:
Mihaela, asa e cand astepti trece greu timpul. Iar cu somnul, ce sa ii faci, stai ca abia incepe Lol Lol O sa rezisti tu ras ras Eu azi am o zi de as dormi pe tastatura,ma simt asa aiurita , nu ma pot concentra deloc, si ma doar si putin capul...de la aer cred uff

Sonya, ce ma bucur ca esti mai bine Cheek Kiss Cheek Kiss La dublu , la 12 sapt iti face morfologia( = un eco mai amanuntit, masoara dr acolo mai multe) , si apoi iti da o hartie cu ceva din masuratorile facute si in max 24 ore trebuie sa ajungi la un laborator sa recoltezi sange.
Eu am dat 250 pe ecograf (+ o pozica 3 D) , iar daca as fi facut dublu inca 150 cred.

Aoleu, asa mult? deci sa am pregatiti vreo 500 lei pe putin.
Eileen
Scris: Thursday, June 16, 2016 1:39 PM
Nivel

Sonya wrote:

Aoleu, asa mult? deci sa am pregatiti vreo 500 lei pe putin.

Din pacat da...eu dublu nu am vrut sa-l fac alcool alcool
Alexa001
Scris: Thursday, June 16, 2016 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Pfff...eu habar nu am ce analize trebuie sa fac in sarcina si cat costa...de-abia astept sa ajung la medic sa il intreb, macar sa stiu ce ma asteapta uff
Eileen
Scris: Thursday, June 16, 2016 1:58 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Pfff...eu habar nu am ce analize trebuie sa fac in sarcina si cat costa...de-abia astept sa ajung la medic sa il intreb, macar sa stiu ce ma asteapta uff

Depinde de medic, de cat vrea sa te "scarpine" Lol Torch nu ai mai facut niciodata ?
Momentan se fac doar analizele la sange in trim I, cele uzuale si pe langa Rh-ul, grupa de sange ...
mazdravela
Scris: Thursday, June 16, 2016 2:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
Va salut cu drag pe toate! Sunt noua pe forum , sunt insarcinata in 8 saptamani si 5 zile si mi-e o frica de mor! Eu am mai pierdut o sarcina in februarie la 7 saptamani si acum stau cu o frica de nu mai stiu de mine. De cateva zile nu mai am greturi si asta ma nelinisteste... Sanii sunt in continuare durerosi la atingere dar faptul ca nu mai am greturile de dinainte ma fac sa intru la banuieli. Abia miercurea viitoare am controlul la doctor, acum o saptamana a fost totul perfect, corespundea saptamanii, inima ii batea de la 5+ saptamani. Nu stiu daca resist pana miercuri... Acum sunt si in concediu medical , ma tot gandesc ca poate imi era rau doar cand eram la service si ma stresam... nu stiu ce sa zic... S-a mai confruntat cineva cu asa ceva, ca mai apoi sa fie sarcina in regula? Va pup si scuze ca am scris asa mult! O sarcina usoara va doresc!!!DistanceKiss
Alexa001
Scris: Thursday, June 16, 2016 2:25 PM
Nivel

Eileen wrote:

Depinde de medic, de cat vrea sa te "scarpine" Lol Torch nu ai mai facut niciodata ?
Momentan se fac doar analizele la sange in trim I, cele uzuale si pe langa Rh-ul, grupa de sange ...

RH-ul si grupa le-am facut...TORCH-ul nu. "cele uzuale" care sunt? ras
Apropo, eu am facut analize de secretii, chlamidia, trichomonas etc prin octombrie 2015. O sa trebuiasca sa le repet?
Dea
Scris: Thursday, June 16, 2016 3:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Alexa001computerlove , fain rezultat!!!dance dance dance dance toata lumea te felicita, eu va felicit pe amandoi! are si tati meritul lui, nu??? hohot

iti spun care au fost primele analize cerute mie (la 7 sapt) :
-hemoleucograma
-rh si grupa sanguina
-VSH
-VDRL
-ac. anti toxoplasma gondi IGG si IGM
-ac. anti virus hepatic
-glucoza
-TGO
-TGP
-uree serica
-creatinina serica

Fetelor, bebelul meu nu stiu ce se tot foieste de aseara, cred ca isi cauta un loc mai bun pt el, dar e mai aiurea pt mine, il simt f jos si din picioruse cand da....tot jos il simt, azi-noapte a stat pe partea dreapta adunat tot, aveam burta stramba, pe la 3 a coborat si azi ma chinuie senzatia asta de presiune...oare se aseaza cranian? sau daca se aseaza in pozitie o sa raman cu presiunea asta??am avut si vreo 2 intepaturi pe laterale, f ciudat....

pe 10/06 era pelvin, cu capul sub stomacul meu si picioarele peste ficat DistanceKiss DistanceKiss
Alexa001
Scris: Thursday, June 16, 2016 4:33 PM
Nivel

Multumesc Dea Cheek Kiss sunt ceva de facut...sper sa nu ma usuce rau de tot de bani ras
Sonya
Scris: Thursday, June 16, 2016 4:53 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Multumesc Dea Cheek Kiss sunt ceva de facut...sper sa nu ma usuce rau de tot de bani ras

Alexa eu le-am facut cu bilet de trimitere de la med de fam, inclusiv torch.Analizele uzuale la Synevo si Torch la infectioase.
anyta88
Scris: Thursday, June 16, 2016 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Alexa001 wrote:

Le poti face cu trimitere de la medicul de familie. Cele uzuale le am.facut la sante și torch la infectioase
Alexa001
Scris: Thursday, June 16, 2016 8:05 PM
Nivel

Multumesc fetelor Cheek Kiss torch-ul trebuie sa ik fac repede, ca sa scap de grija cu pisoiul. Iar pentru celelalte sper sa mai aiba plafon...ca a trecut deja de jumatatea lunii uff pana merg la ginecolog...apoi la medicul de familie...nu stiu daca mai prind. Eu o sa incerc totusi..
Eileen
Scris: Thursday, June 16, 2016 8:40 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Multumesc fetelor Cheek Kiss torch-ul trebuie sa ik fac repede, ca sa scap de grija cu pisoiul. Iar pentru celelalte sper sa mai aiba plafon...ca a trecut deja de jumatatea lunii uff pana merg la ginecolog...apoi la medicul de familie...nu stiu daca mai prind. Eu o sa incerc totusi..

Torch e bine sa il faci,mai ales cu pisoiul,oricum î?i iese ok,insa ar fi super sa ai anticorpi sa l pastrezi pe Tomita!
Cat despre celelalte de care ti au zi si fetele ai timp...eu le am facut cam tarziu ras Crazy
Iar la medic poti merge dupa ce trece de 1000, pt confirmare. Apoi dupa6sapt pt coeur
anyta88
Scris: Thursday, June 16, 2016 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Alexa001 wrote:

Daca nu ai anticorpi pentru toxoplasmoza oricum îl poti pastra cu conditia sa nu schimbi tu litiera.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.