Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela1234
Scris: Friday, June 10, 2016 9:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:

Te primiiim DistanceKiss DistanceKiss

Mihaela, de la 12 s-a vazut ca e fetita...eu la 12 nu am vrut sa stiu, dar dra s-a uitat si deh...am vazut si eu ca nu era niciun cuc...dar pana la acest eco tot bebe a fost pt noi, acum dra mi-a zis ca nu-i mai creste nimic Lol adica nu se mai schimba.
Pt mine tot ce conteaza e sa fie sanatoasa...nu am avut preferinta de sex.

Astazi e cea mai frumoasa zi din viata mea de pana acum coeur coeur ...implinesc 28 ani, iar bebita mea 18 saptamani yes yes yes yes hearts hearts topai topai topai

La multi ani Eileen!!!floare3 Si pt bebelina sa stea frumos acolo pana cand trebuie sa iasa afara!

Nici eu nu am preferinta..dar sotul are, el vrea baietel.

Mai e pana aflam oricum..o luam usurel.topai
Sonya
Scris: Friday, June 10, 2016 9:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Buna dimineata fetelor! Gaza mica felicitari pt baietel, e minunat!Speram sa-l ocoleasca colicii!
Eillen La Multi Ani cu sanatate si fericire! Se pare ca suntem de aceeasi varsta, bine, eu doar in sept fac 28 de ani :), sa-ti creasca mare fetita si sa stea cumintica pana cand ca fi pregatita sa cunoasca lumea! Eu am fost miercuri la eco, e totul bine, peste 3 sapt merg la dublu test!
Ammodytes bine ai venit printre noi,sarcina usoara si multa sanatate!
Eileen pt tine special am un videoclip, poate l-ai mai vazu dar eu il ador :)
https://www.facebook.com/MangoMusicRO/videos/vb.345618295550945/731274950318609/?type=2&theater
anasstasia
Scris: Friday, June 10, 2016 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Astazi merg si eu la morfologia fetala pentru primul trimestru.
Mamicute, sa-mi tineti pumnii!

Eileen, LA MULTI ANI birthday
Eileen
Scris: Friday, June 10, 2016 9:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:

Eillen La Multi Ani cu sanatate si fericire! Se pare ca suntem de aceeasi varsta, bine, eu doar in sept fac 28 de ani :), sa-ti creasca mare fetita si sa stea cumintica pana cand ca fi pregatita sa cunoasca lumea! Eu am fost miercuri la eco, e totul bine, peste 3 sapt merg la dublu test!
Eileen pt tine special am un videoclip, poate l-ai mai vazu dar eu il ador :)
https://www.facebook.com/MangoMusicRO/videos/vb.345618295550945/731274950318609/?type=2&theater

SOnya iloveyou iloveyou Multumesc din suflet la fel iti doresc si tie coeur coeur Filmuletul este suuuperb love love ma uitam la inceputul sarcinii la el coeur coeur

Ti-ai vazut sufletelul? Ai vazut ce activitate are acolo ??love love

Anastasia , sa ne zici vestile !!!
Elena7
Scris: Friday, June 10, 2016 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
gaza_mica89 wrote:
Salutare burtici pupici
Sâmbata dimineata am început sa pied dopul si dupa masa am mers la spital , mi s- a spus ca pot naste oricând a?a ca m.au oprit acolo , contractii aveam u?oare si foarte rare, dar bebe a vrut sa o asteptd pe doamna doctor asa ca pana luni am tot pierdut din dop si de duminica noaptea contrac?iile erau un pic mai dureroase ... Luni la 8 : 30 m.a vazut pe masa Dna Dr si mi.a rupt apa ... La 12:30 a venit pe lume a doua mea minune , un baiat minunat de 3 670 g si 52 cm ... Nasterea a fost na ... Ok ... Durerile sunt groaznice dar trec repede si se uita ... Suntem acasa de ieri , dar nedespartiti suntem de marti dimi de când mi l.au adus in salon ... Am avut colostru pana azi cand a aparut lapticul ... Epiziotomia e ok , se reface , hemoroizi ma cam supara , mai ales ca iau ergomed si se inflameaza din nou ...
O sa incerc sa pun o poza ... Va poop pe toate

Felicitaaari Gaza-mica!!! Ai un baietel tare frumusel! Sa va traiasca!coeur
Sonya
Scris: Friday, June 10, 2016 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Eileen wrote:

SOnya iloveyou iloveyou Multumesc din suflet la fel iti doresc si tie coeur coeur Filmuletul este suuuperb love love ma uitam la inceputul sarcinii la el coeur coeur

Ti-ai vazut sufletelul? Ai vazut ce activitate are acolo ??love love

Da,da. i-am auzit inimioara si mi-a aratat cum se formeaza, are 2.5 cm :) E foarte tare cand fac baie, sau cand stau linistita pe spate simt cum ii bate inima, imi face burtica bum,bum,bum. Doamne, e incredibil :)
anasstasia
Scris: Friday, June 10, 2016 9:32 AM
Nivel

Sonia, cand faci baie si stai intinsa iar burtica pulseaza, aceea este artera abdomninala. Nu ai cum sa simti inimioara bebeului, este prea mic.
Eileen
Scris: Friday, June 10, 2016 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
anasstasia wrote:
Sonia, cand faci baie si stai intinsa iar burtica pulseaza, aceea este artera abdomninala. Nu ai cum sa simti inimioara bebeului, este prea mic.

Asa e, si mie mi se parea ciudat la inceput ras ras Dar nu ai cum sa simti bataile bebelusului.
andreina
Scris: Friday, June 10, 2016 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
La multi ani, Eileen! Sanatate maxima si sarcina usoara!Cheek Kiss computerlove
Felicitari, gaza_mica! Recuperare usoara si multa sanatate!Cheek Kiss
andreina
Scris: Friday, June 10, 2016 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Anutza wrote:
Felicitari si bun venit pe lume pui dr om!SimplyLove
Fetelor am o nelamurire: fina mea sapt viit are 7 luni, a fost la eco si bebe e pelvian si doctorul i'a spus ca daca pana la urm.eco nu se intoarce naste cu cezariana. Si acum intrebare: asa repede se hotaraste?? Poate ca suna ciudata si tampita intrebarea, dar eu mai am ceva pana acolo asa ca inca nu am inceput sa caut informatii de acestea.uff

Saptamana trecuta cand am fost la morfo fetala de trim. 3 bebe era pozitionat pelvian si aveam 32 sapt si 5 zile. Medicul mi-a spus ca va fi nevoie de cezariana, dar saptamana asta, miercuri, am fost la control la dr noastra si surpriza...bebe e pozitionat cum trebuie. Nu trebuie sa-si faca griji pt ca are timp bebe sa se intoarca. Pupici
anyta88
Scris: Friday, June 10, 2016 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
La multi ani Eileen!Clap
Mihaela,sarcina usoara!
Felicitari gaza_mica! Ai un baietel tare dragut!
Saptamana trecuta am facut morfologia fetala si mi a spus ca bebe este cu capul în jos si ca placenta este la 1 cm distanta de col.
Oare am sanse sa se ridice?
Problema este ca luna viitoare avem nunti in fiecare sapt si mai si cununam . Nu stiu cum o sa fac fata!
Roxanine
Scris: Friday, June 10, 2016 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Anutza wrote:

Multunesc.o sa ii spun sa se intereseze.de la 8 lunu nu isu mai schimba pozitia ?

La 8 luni nu se mai schimba, e mare bebe deja si are prea putin spatiu.
anasstasia
Scris: Friday, June 10, 2016 3:31 PM
Nivel

Suntem bineeeeeeee!

Am plans tot timpul de emotie, s-a miscat si a fost foarte nervoasa ca era impinsa cu sonda prin burtica. Nu a vrut sa stea deloc la masuratori insa la un moment dat a obosit. Si da, pare ca este fetita!

Desi eu am 12 saptamani si 2 zile la masuratori a iesit ca si cand ar avea 13 saptamani si 3 zile, deci suntem bine.

Os nazal prezent

Risc Dawn: 1/5194

Risc trisomia 18: 1/12860

Risc trisomie 13: <1: 20000
Rocsana
Scris: Friday, June 10, 2016 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
gaza_mica89 wrote:
Salutare burtici pupici
Sâmbata dimineata am început sa pied dopul si dupa masa am mers la spital , mi s- a spus ca pot naste oricând a?a ca m.au oprit acolo , contractii aveam u?oare si foarte rare, dar bebe a vrut sa o asteptd pe doamna doctor asa ca pana luni am tot pierdut din dop si de duminica noaptea contrac?iile erau un pic mai dureroase ... Luni la 8 : 30 m.a vazut pe masa Dna Dr si mi.a rupt apa ... La 12:30 a venit pe lume a doua mea minune , un baiat minunat de 3 670 g si 52 cm ... Nasterea a fost na ... Ok ... Durerile sunt groaznice dar trec repede si se uita ... Suntem acasa de ieri , dar nedespartiti suntem de marti dimi de când mi l.au adus in salon ... Am avut colostru pana azi cand a aparut lapticul ... Epiziotomia e ok , se reface , hemoroizi ma cam supara , mai ales ca iau ergomed si se inflameaza din nou ...
O sa incerc sa pun o poza ... Va poop pe toate

Bravoo mamico,recuperare cat mai rapida,bebe sanatos si mancacios ,sa ai mult laptic sa creasca bebe mare Bravoo ce durduliu e bebe si frumos Cheek Kiss
Zambila
Scris: Friday, June 10, 2016 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Fetelor, am trecut doar sa va salutBuddy1 , sa urez bun venit noilor burtici si sarcian usoara si al termen. Gaza mica, bebe e super, sa nu fie de deochi!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.