Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
|
La multi ani Eileen!!! Si pt bebelina sa stea frumos acolo pana cand trebuie sa iasa afara!
Nici eu nu am preferinta..dar sotul are, el vrea baietel.
Mai e pana aflam oricum..o luam usurel.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Buna dimineata fetelor! Gaza mica felicitari pt baietel, e minunat!Speram sa-l ocoleasca colicii! Eillen La Multi Ani cu sanatate si fericire! Se pare ca suntem de aceeasi varsta, bine, eu doar in sept fac 28 de ani :), sa-ti creasca mare fetita si sa stea cumintica pana cand ca fi pregatita sa cunoasca lumea! Eu am fost miercuri la eco, e totul bine, peste 3 sapt merg la dublu test! Ammodytes bine ai venit printre noi,sarcina usoara si multa sanatate! Eileen pt tine special am un videoclip, poate l-ai mai vazu dar eu il ador :) https://www.facebook.com/MangoMusicRO/videos/vb.345618295550945/731274950318609/?type=2&theater |
|
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Astazi merg si eu la morfologia fetala pentru primul trimestru. Mamicute, sa-mi tineti pumnii!
Eileen, LA MULTI ANI |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
|
SOnya Multumesc din suflet la fel iti doresc si tie Filmuletul este suuuperb ma uitam la inceputul sarcinii la el
Ti-ai vazut sufletelul? Ai vazut ce activitate are acolo ??
Anastasia , sa ne zici vestile !!! |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| gaza_mica89 wrote:Salutare burtici Sâmbata dimineata am început sa pied dopul si dupa masa am mers la spital , mi s- a spus ca pot naste oricând a?a ca m.au oprit acolo , contractii aveam u?oare si foarte rare, dar bebe a vrut sa o asteptd pe doamna doctor asa ca pana luni am tot pierdut din dop si de duminica noaptea contrac?iile erau un pic mai dureroase ... Luni la 8 : 30 m.a vazut pe masa Dna Dr si mi.a rupt apa ... La 12:30 a venit pe lume a doua mea minune , un baiat minunat de 3 670 g si 52 cm ... Nasterea a fost na ... Ok ... Durerile sunt groaznice dar trec repede si se uita ... Suntem acasa de ieri , dar nedespartiti suntem de marti dimi de când mi l.au adus in salon ... Am avut colostru pana azi cand a aparut lapticul ... Epiziotomia e ok , se reface , hemoroizi ma cam supara , mai ales ca iau ergomed si se inflameaza din nou ... O sa incerc sa pun o poza ... Va poop pe toate Felicitaaari Gaza-mica!!! Ai un baietel tare frumusel! Sa va traiasca! |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Da,da. i-am auzit inimioara si mi-a aratat cum se formeaza, are 2.5 cm :) E foarte tare cand fac baie, sau cand stau linistita pe spate simt cum ii bate inima, imi face burtica bum,bum,bum. Doamne, e incredibil :) |
|
| Sonia, cand faci baie si stai intinsa iar burtica pulseaza, aceea este artera abdomninala. Nu ai cum sa simti inimioara bebeului, este prea mic. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| anasstasia wrote:Sonia, cand faci baie si stai intinsa iar burtica pulseaza, aceea este artera abdomninala. Nu ai cum sa simti inimioara bebeului, este prea mic. Asa e, si mie mi se parea ciudat la inceput Dar nu ai cum sa simti bataile bebelusului. |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| La multi ani, Eileen! Sanatate maxima si sarcina usoara! Felicitari, gaza_mica! Recuperare usoara si multa sanatate! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Anutza wrote:Felicitari si bun venit pe lume pui dr om! Fetelor am o nelamurire: fina mea sapt viit are 7 luni, a fost la eco si bebe e pelvian si doctorul i'a spus ca daca pana la urm.eco nu se intoarce naste cu cezariana. Si acum intrebare: asa repede se hotaraste?? Poate ca suna ciudata si tampita intrebarea, dar eu mai am ceva pana acolo asa ca inca nu am inceput sa caut informatii de acestea. Saptamana trecuta cand am fost la morfo fetala de trim. 3 bebe era pozitionat pelvian si aveam 32 sapt si 5 zile. Medicul mi-a spus ca va fi nevoie de cezariana, dar saptamana asta, miercuri, am fost la control la dr noastra si surpriza...bebe e pozitionat cum trebuie. Nu trebuie sa-si faca griji pt ca are timp bebe sa se intoarca. Pupici |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| La multi ani Eileen! Mihaela,sarcina usoara! Felicitari gaza_mica! Ai un baietel tare dragut! Saptamana trecuta am facut morfologia fetala si mi a spus ca bebe este cu capul în jos si ca placenta este la 1 cm distanta de col. Oare am sanse sa se ridice? Problema este ca luna viitoare avem nunti in fiecare sapt si mai si cununam . Nu stiu cum o sa fac fata! |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Anutza wrote: Multunesc.o sa ii spun sa se intereseze.de la 8 lunu nu isu mai schimba pozitia ?
La 8 luni nu se mai schimba, e mare bebe deja si are prea putin spatiu. |
|
| Suntem bineeeeeeee!
Am plans tot timpul de emotie, s-a miscat si a fost foarte nervoasa ca era impinsa cu sonda prin burtica. Nu a vrut sa stea deloc la masuratori insa la un moment dat a obosit. Si da, pare ca este fetita!
Desi eu am 12 saptamani si 2 zile la masuratori a iesit ca si cand ar avea 13 saptamani si 3 zile, deci suntem bine.
Os nazal prezent
Risc Dawn: 1/5194
Risc trisomia 18: 1/12860
Risc trisomie 13: <1: 20000 |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| gaza_mica89 wrote:Salutare burtici Sâmbata dimineata am început sa pied dopul si dupa masa am mers la spital , mi s- a spus ca pot naste oricând a?a ca m.au oprit acolo , contractii aveam u?oare si foarte rare, dar bebe a vrut sa o asteptd pe doamna doctor asa ca pana luni am tot pierdut din dop si de duminica noaptea contrac?iile erau un pic mai dureroase ... Luni la 8 : 30 m.a vazut pe masa Dna Dr si mi.a rupt apa ... La 12:30 a venit pe lume a doua mea minune , un baiat minunat de 3 670 g si 52 cm ... Nasterea a fost na ... Ok ... Durerile sunt groaznice dar trec repede si se uita ... Suntem acasa de ieri , dar nedespartiti suntem de marti dimi de când mi l.au adus in salon ... Am avut colostru pana azi cand a aparut lapticul ... Epiziotomia e ok , se reface , hemoroizi ma cam supara , mai ales ca iau ergomed si se inflameaza din nou ... O sa incerc sa pun o poza ... Va poop pe toate
mamico,recuperare cat mai rapida,bebe sanatos si mancacios ,sa ai mult laptic sa creasca bebe mare ce durduliu e bebe si frumos |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Fetelor, am trecut doar sa va salut , sa urez bun venit noilor burtici si sarcian usoara si al termen. Gaza mica, bebe e super, sa nu fie de deochi!
|
|
|