Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, June 8, 2016 9:56 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Elena7 wrote:

Multumesc frumos Anelise!coeur

Cu multa placere! DistanceKiss Nastere cat mai usoara si bebe sanatos tun! coeur
anasstasia
Scris: Wednesday, June 8, 2016 1:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Buna fete dragi!
Ma bucur sa va fiu alaturi. Sunt o graviduta in 12 saptamani implinite astazi.
Sarcina pana acum a fost relativ usoara, mari probleme am avut si am cu coloana din cauza unei fracturi vechi. Din cauza aceasta acum sunt in concediu medical si fac kinetoterapie.

Vinerea trecuta am facut analiza de sange pentru bitest Kriptor iar vinerea aceasta voi face ecografie morfofetala. Sunt cu emotii deoarece am 35 de ani impliniti, iar rezultatele la sange nu au iesit bine, respectiv valoarea la free betahcg a iesit mai mare decat parametrii "de normalitate".... Desi va iesi un risc de sindrom Dawn....
Sper sa nu ajung la amniocenteza, insa daca este musai....

Lara, la ce analiza ti-a iesit pozitiv igm? Este foarte important sa vorbesti cu medicul. De ex. la toxoplasma se face un test de aviditate din serul initial pentru a descoperi daca este o infectie recenta sau una mai veche.

La mine torch-ul mi-a aratat ca am imunitate la tot mai putin la toxoplasma, de aceea va trebui sa repet analiza aceasta din 6 in 6 saptamani pana la sfarsitul sarcinii.
Sonya
Scris: Wednesday, June 8, 2016 1:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Bine ai venit Anasstasia! Sarcina usoara in contnuare iti doresc.
anasstasia
Scris: Wednesday, June 8, 2016 1:51 PM
Nivel

Multumesc Sonya! Ma bucur ca m-am alaturat voua!
lara_plus
Scris: Wednesday, June 8, 2016 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Eileen wrote:

Lara, la ce-i iesit pozitiv?
Cel mai bine la torch e cand iese IGG pozitiv si IGM negativ, asta inseamna ca ai anticorpi. Ai sunat medicul? Nu citi pe net toate prostiile suna direct medicul sa te lamureascaCheek Kiss Cheek Kiss

Eu acum doar toxo Igm am facut-o, la fel, pentru ca nu aveam anticorpi cand am facut torch-ul mai demult.

E vorba de rubeola igm. Mi-a iesit la primul test pozitiv (peste 1000 era pozitiv si eu aveam 1030) am mers la un infectionist si mi-a dat sa repet testele igg si igm si sa fac si teste suplimentare. Am refacut igg si igm la doua clinici separate. La amandoua igm rubeola rezultatul este neconcludent, echivoc- pentru ca cifra finala igm era intre negativ si pozitiv. Astept rezultatele de la testele suplimentare. Am intrebat si la mamici pe forum dar nu sunt bagata in seama.....ele sunt preocupate de copiii lor, e normal...sper sa apuc sa am si eu unul. Oricum, apreciez ca macar ai incercat sa vorbesti cu mine...
lara_plus
Scris: Wednesday, June 8, 2016 10:04 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Buna fete dragi!
Ma bucur sa va fiu alaturi. Sunt o graviduta in 12 saptamani implinite astazi.
Sarcina pana acum a fost relativ usoara, mari probleme am avut si am cu coloana din cauza unei fracturi vechi. Din cauza aceasta acum sunt in concediu medical si fac kinetoterapie.

Vinerea trecuta am facut analiza de sange pentru bitest Kriptor iar vinerea aceasta voi face ecografie morfofetala. Sunt cu emotii deoarece am 35 de ani impliniti, iar rezultatele la sange nu au iesit bine, respectiv valoarea la free betahcg a iesit mai mare decat parametrii "de normalitate".... Desi va iesi un risc de sindrom Dawn....
Sper sa nu ajung la amniocenteza, insa daca este musai....

Lara, la ce analiza ti-a iesit pozitiv igm? Este foarte important sa vorbesti cu medicul. De ex. la toxoplasma se face un test de aviditate din serul initial pentru a descoperi daca este o infectie recenta sau una mai veche.

La mine torch-ul mi-a aratat ca am imunitate la tot mai putin la toxoplasma, de aceea va trebui sa repet analiza aceasta din 6 in 6 saptamani pana la sfarsitul sarcinii.

Bine ai venit intre noi! Sper sa fii bine. Pana la urma o sa faci si amniocenteza pentru certitudine si linistea ta. Oricum, in legatura cu asta multe mamici au spus ca exista si fals pozitiv. Sa fii tare!

Mersi si de sprijinul tau! Si eu la taxoplasmoza nu am antivirusi si trebuie sa ma feresc.
gummy bear
Scris: Wednesday, June 8, 2016 10:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Nici eu nu am anticorpi pt virusul herpetic 2 si toxoplasmoza..sper sa fie bine, sunt la sfarsitul trimestrului II.
@lara_plus: ti-am citit postarile si la aspirante, iti inteleg ingrijorarea, e normal, dar din pacate nu te-as putea ajuta nici macar cu un sfat uff . E f bine ca ai refacut analizele, doar medicii te pot indruma in cazul asta..ramai pozitiva! Sa dea Dumnezeu sa fie bebe bine!
Eileen
Scris: Thursday, June 9, 2016 7:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
lara_plus wrote:

E vorba de rubeola igm. Mi-a iesit la primul test pozitiv (peste 1000 era pozitiv si eu aveam 1030) am mers la un infectionist si mi-a dat sa repet testele igg si igm si sa fac si teste suplimentare. Am refacut igg si igm la doua clinici separate. La amandoua igm rubeola rezultatul este neconcludent, echivoc- pentru ca cifra finala igm era intre negativ si pozitiv. Astept rezultatele de la testele suplimentare. Am intrebat si la mamici pe forum dar nu sunt bagata in seama.....ele sunt preocupate de copiii lor, e normal...sper sa apuc sa am si eu unul. Oricum, apreciez ca macar ai incercat sa vorbesti cu mine...

Lara, de rubeola ai mai zis, credeam ca e altceva acum uff uff cat mai dureaza pana iti vin analizele alea suplimentare sa vezi ce si cum ? Sper sa fie totul bine si sa ramai doar cu stresul suferit, iar bebe sa creasca mare si voinic coeur coeur

Anastasia, bine ai venit !! Sarcina usoara in continuare !!dance

Gaza-mica...a venit bebe , nu-i asa ? topai topai
Anutza
Scris: Thursday, June 9, 2016 8:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2016
Sonya wrote:
Salutare fetelor! Ce faceti,cum sunteti? Eu m-am reintors la serviciu dar nu sunt bine deloc. Vineri noaptea am avut un episod urat de voma (am vomitat de cel putin 10 de pe la 18.30 pana pe la 6 dim)+ ca am avut si diaree (scuzati expresia). Am fost sambata dim la urgente si mi-a dat ceva tratament. Nu mai vomit excesiv dar acum sunt constipata, de atunci nu am mai fost la baie, e groaznic. Vreau sa va intreb pe voi v-a durut stomacul in primele luni de sarcina?Pe mine ma doare destul de tare si nu prea pot sa mananc ,plus ca tot simt ca am ceva in gat, am senzatia ca mancarea imi ramane in gat si nu imi trece oricata apa beau. Va rog sa-mi spuneti daca ati patit si voi asa, macar sa stiu daca e ceva normal. Multumesc! Sper ca voi sunteti toate bine,va pup!

Ii normal :).si partea cu raul si partea cu constipatia...la mine pana saptamana asta a fost groaznic cu mersul la toaleta.( faceam treaba mare o data la o sapt-o sapt jumate, si am incercat sa mananc de toate ca sa ma ajute) Doctora mea a spus ca ii normal, sa ma gandesc ca am 100000000000 de hormonii care isi fac de cap.dar dupa primul trimestru incep si hormonii astia sa isi vada de treaba lor :))
anasstasia
Scris: Thursday, June 9, 2016 8:41 AM
Nivel

Lara, cate luni ai de sarcina? Riscurile sunt mari daca contractezi virusul in primele luni de sarcina.
Testul de aviditate cred ca va lamuri lucrurile, mai ales ca desi rezultatul este unul pozitiv, nu ai valori mari.
Eileen
Scris: Thursday, June 9, 2016 8:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Anastasia, Lara are 7 saptamani, are ticker la semantura.
anasstasia
Scris: Thursday, June 9, 2016 9:15 AM
Nivel

Imi cer scuze, asa se intampla cand scriu fara ochelari.
Sonya
Scris: Thursday, June 9, 2016 10:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Anutza wrote:

Ii normal :).si partea cu raul si partea cu constipatia...la mine pana saptamana asta a fost groaznic cu mersul la toaleta.( faceam treaba mare o data la o sapt-o sapt jumate, si am incercat sa mananc de toate ca sa ma ajute) Doctora mea a spus ca ii normal, sa ma gandesc ca am 100000000000 de hormonii care isi fac de cap.dar dupa primul trimestru incep si hormonii astia sa isi vada de treaba lor :))

Ma bucur ca esti mai bine. Eu mi-am mai revenit cu constipatia, am mers dar doar o data pe zi, e bine si asa decat deloc, cu raul, sunt mai ok, mi-e rau seara ,uneori vomit,alteori nu.Ieri am fost la doctorita, am ascultat inimuta, vai ce frumos batea.Totul e ok pana in prezent. Va pupic burtici sa aveti grija de voi.Fetele eu vreau sa merg la mare in august,voi fiu in 5 luni,credeti ca as avea ceva contraindicatii?Stiu de faza cu soarele pe la amiaz, oricum eu nu suport caldura,sunt alba ca branza telemea :)
ammodytes
Scris: Thursday, June 9, 2016 10:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2013
DistanceKiss
Va salut dragi burtici dance
Va tot urmaresc de ceva vreme, si am zis ca am sa va scriu sa mai cer cate-un sfat, considerând ca în tara unde locuiesc înca nu mi-au facut vreo analiza, desi sunt în 10 saptamâni. Locuiesc în Irlanda, iar aici primele analize se fac abia dupa saptamâna 14.plans
Vreau sa va întreb voi cum stati cu raul si greata? La mine e non stop, mai putin cu voma, dar greata nu dispare mai deloc. Ma mai ajuta biscuitii cu ghimbir.

O alta intrebare fetelor, cate kilograme ati luat in greutate? Pana acum eu as zice 1,5-2 kg, dar sincer, nu ma mai incap blugii peste burtica (desi nu e mare, poate fi din cauza faptului ca toti pantalonii mei sunt cu talie inalta)ras

Pe de alta parte faptul ca am ramas insarcinata este un miracol, in sensul ca anul trecut in martie mi s-a spus ca nu prea am sanse. Eu am avut fibroame uterine si spun am avut, deoarece mi s-a facut embolizare, iar dupa aceasta procedura s-au resorbit. Daca sunt fete care vor sa stie mai multe, cu mare drag. Miomectomia nu era o procedura sigura pentru mine, deoarece ar fi taiat mai bine de 50% din uter.

Va pup si sarcina usoara tuturor, frumoase burticidance
lara_plus
Scris: Thursday, June 9, 2016 2:32 PM
Nivel

ammodytes wrote:
DistanceKiss
Va salut dragi burtici dance
Va tot urmaresc de ceva vreme, si am zis ca am sa va scriu sa mai cer cate-un sfat, considerând ca în tara unde locuiesc înca nu mi-au facut vreo analiza, desi sunt în 10 saptamâni. Locuiesc în Irlanda, iar aici primele analize se fac abia dupa saptamâna 14.plans
Vreau sa va întreb voi cum stati cu raul si greata? La mine e non stop, mai putin cu voma, dar greata nu dispare mai deloc. Ma mai ajuta biscuitii cu ghimbir.

O alta intrebare fetelor, cate kilograme ati luat in greutate? Pana acum eu as zice 1,5-2 kg, dar sincer, nu ma mai incap blugii peste burtica (desi nu e mare, poate fi din cauza faptului ca toti pantalonii mei sunt cu talie inalta)ras

Pe de alta parte faptul ca am ramas insarcinata este un miracol, in sensul ca anul trecut in martie mi s-a spus ca nu prea am sanse. Eu am avut fibroame uterine si spun am avut, deoarece mi s-a facut embolizare, iar dupa aceasta procedura s-au resorbit. Daca sunt fete care vor sa stie mai multe, cu mare drag. Miomectomia nu era o procedura sigura pentru mine, deoarece ar fi taiat mai bine de 50% din uter.

Va pup si sarcina usoara tuturor, frumoase burticidance

Bine ai venit. Si mie imi este greata toata ziua dar pana acum am vomitat doar de 2 ori. Stau cu geamurile deschise in casa si mananc covrigi dar nu sar peste mese. Am si limonada cu bidoanele si la discretie imi pun un pahar micut cand simt ca nu mai resist. In privinta kg eu nu pot spune nimic, sunt inca la inceput. Nu am luat nimic.

Fetelor va multumesc!!! Testul de aviditate pentru rubeola il primesc pe 16 iunie. Am trimis un mail doctoritei infectioniste cu rezultatele partiale (repetarea igg si igm) dar aviditatea isi va spune cuvantul... O sa incerc sa nu ma mai gandesc la asta. Hai! spuneti-mi povesti frumoase de sarcina.campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.