Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Rocsana wrote:Neata burtici mari si mici Nasmyne  pt bebe Lucas ,pai a vrut sa o prinda repede din urma pe Sara Maria de aia nici nu ai chinuit prea mult  ,ma bucur ca ai avut o nastere usoara si sper sa iti revi cat mai repede ,sa ai mult laptic si fara colici Gaza mica ,iti tin pumnii sa fie bn si la tine Pupici tuturor Multumesc Rocsana , nu mai am rabdare , vreau sa- l vad pe bebe... Ce face iubita ta mica ? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Buna burticutelor.am fost astazi la control ?i bebe Luca e bine, are 748 de grame.a zis dr ca i-a bine în greutate (eu i-au femibion de la începutul sarcinii). Ce m-a "speriat " pe mine a fost ca a vazut ca am placenta joasa, dar dr zicea ca nu e problema ca se poate ridica.Dupa ce am citit eu pe net la placenta joasa se recomand cezariana ?i eu as vrea sa nasc natural. Sper sa fie totul bine pana la urma.
Va doresc sarcina usoara tuturor burticilor |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Danamat si mie pe la 27 saptamani mi a zis ca e placenta jos si ca imi recomanda cezariana...dar uite ca a fost ok, si medicul de garda care era cand am venit la spital mi a zis doar stii ca placenta e putin cam coborata? Si uite ca am nascut natural, nu-ti fa probleme deocamdata!
lara_plus nu am facut deloc miscare pe perioada sarcinii tocmai pt faptul ca colul meu intotdeauna a fost scurtat si doctorul ma speria ca se poate deschide si sa pierd sarcina, am stat mai mult la pat, treaba faceam doar mancare si curat nimic mai mult, nu am mers pe jos, f mult cu masina am mers, pana am nascut aproape.
Sa va povestesc experienta nasterii. Miercuri pe 25, am avut pe cineva la lucru si tocmai a terminat cu baia, seara m-am apucat cu soacra sa sterg faianta si sa facem curat, eu faceam ce puteam ea restul...toate bune si frumoase, mi-am facut dus si seara pe la 21 mi-am sunat medicul ca ramasese sa ne auzim la telefon si sa ma programez pt luni, adica azi, la control. Mi-a zis sa fiu cuminte zilele astea ca el urmeaza sa plece la o conferinta si ca ne vedem luni.
Am inceput sa am asa dureri de spate si contractiile Braxton Hicks, care le-am avut toata sarcina. La inceput nu le-am bagat in seama, dar incepusera sa fie mai dese si m-am pus pe monitorizat, nu erau dureroase doar spatele ma durea. Am avut parte de doua masaje, cu diclofenac si tot nu a disparut durerea, apoi am luat 2 pastile no-spa, tot nu a trecut durerea, am inceput sa intreb in stanga in dreapta pe toata lumea, chiar nu stiam ce poate fi dureri genul mai avusesem in ultima luna, nu era nimic de speriat. Nu am putut adormi bineinteles, mergeam f des la pipi si pe la 00 cand am fost la baie si m-am sters am vazut pe hartie sange maroniu, dopul gelatinos. Atunci m-am speriat, am inceput sa tremur toata, nici sa ma imbrac nu puteam, in fine intr un final am reusit mi-am luat bagajele de langa usa si am fugit la spital. Contractiile erau din 5 in 5 minute dar nu ma dureau, decat f putin.
Pana am ajuns la spital, pana mi-au facut internarea, si m-a vazut doctorul care era de garda mi se pare ca se facuse ceasul 2 dimineata. La ecograf totul arata ok, cranian, lichid suficient, membranele intacte, iar la controlul pe capra dilatatie 2-3 cm. Nu stiam ce sa fac...sa anunt doctorul sau nu...pana la urma i-am dat doar un bip, ca oricum imi zisesera ca abia pe la pranz am sa nasc.
M-au bagat in sala de travaliu cu doua moase care ma monitorizau, mi-au facut clisma, durerile au inceput sa se intensifice. Pe la 5 dimineata parca aveam dilatatie 5-6. Am inceput sa ma plimb pe palier, tot faceam ture. Pe la 7 si ceva dimineata dilatatie 7-8, imediat dupa m-a sunat si medicul sa ma intrebe ce s-a intamplat...i-am povestit ca Lucas nu mai are rabdare si vrea sa vina, mi-a zis sa stau linistita, ca ajunge si el imediat si vom naste impreuna.
Tot faceam ture erau dureroase contractiile, tot din 5 in 5 minute, durau cam 1 min si ceva....sincer nici nu mai stateam sa le monitorizez, cu fiecare contractie ma gandeam ca se apropie momentul sa-l cunosc pe Lucas. Erau dureroase intr-adevar dar nu atat cat sa ma puna la pamant, durerile dupa operatia de extrauterina au fost mai mari...si plus durerea de travaliu nu e continua, te ia te lasa, ai timp sa-ti recuperezi fortele.
La 8 fara 10 a venit doctorul, m-a suit pe capra, s-a uitat la col, dilatatie aproape completa, mi-a pus o perfuzie de oxitocina, atunci am inceput sa simt nevoia sa imping....mi-a rupt membranele, nu am simtit nimic decat ceva cald ca a iesit din mine, cand am avut prima contractie m-a pus sa imping...nu stiam cum, am impins dar nu cu forta, la a doua contractie am impins cu toata puterea, mi a zis ca incepe sa i se vada capul, a treia oara cand am vrut sa imping mi-a zis sa ma opresc, atunci m-a taiat...mi-a facut epiziotomia, nu am simtit nimic, si ultima oara cand am impins a iesit cu totul, am simtit asa o usurare si burta dintr-o data s-a facut atat de mica. La expulzie nu am avut nici o durere, nici cand am impins simteam doar o presiune jos, nu am tipat, dar cred ca faza cu tipatul e atunci cand impingi ca daca tipi simti ca ai mai multa putere.
Apoi ce a urmat, e ceva ce nu se poate exprima in cuvinte, veti simti si voi pe pielea voastra. La 8 fix a iesit bebe, cand am vazut ca e intreg, ca e atat de mic si frumos m-a apucat un plans, e un sentiment unic si sunt niste emotii puternice in momentele alea...
Apoi a urmat coaserea, asta a fost partea urata a nasterii naturale, am avut anestezie locala, dar simteam cand ma cusea, cand lega firele, a fost o senzatie urata, dar a trecut, bebe a fost maricel si a avut de cusut in interior, la exterior am patru copci.
Eu de fel, si la celelalte operatii am pierdut mult sange...si acum la fel, a durat mai mult coaserea pt ca de fiecare data se umplea de sange si nu vedea f bine, dar a trecut, apoi alta chestie nu stiu de ce...m-am blocat si nu am mai putut face pipi, asa am patit si la operatia de la picior...a trebuit sa-mi bage sonda. Dupa ce am ajuns in salon, m am instalat, la ceva timp am fost sa-l vad si pe bebe, cu toate ca au trecut atatea zile inca ma minunez de ce minune s a format la mine in burtica, mi-e atat de drag de el.
As mai face inca un bebe si tot natural, mie nu mi s a parut ingrozitoare nasterea. Cred ca am povestit tot daca mai aveti ceva intrebari va raspund cu mare placere.
Am urmat staful lui gaza_mica si mi am luat apa la 750 ml cu tatana, aveam gatul uscat si m-a ajutat mult.
Si imediat dupa nastere ar fi trebuit sa mananc, ca nu mai mancasem de pe la 19, seara trecuta si am fost cam slabita, si dupa nastere am mai stat cateva ore bune nemancata, m-am simtit mai anemica dincauza asta...plus sangele pierdut. Ca sfat sa aveti ceva la voi de mancare, ceva la indemana, in bagajul de maternitate.
Acum astept sa ma externez si sa ajungem acasa, am emotii, cu toate ca am avut un bebe mare mie mi se pare atat de micut. Il ador, e un scump, in primele zile ma uitam la el si imi dadeau lacrimile de bucurie.
Aveti grija de burticile voastre! Eu si Lucas va pupam |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Nasmyne...am ochii plini de lacrimi...atata fericire ai simtit si ai impartasit cu noi..... iti multumesc!!!sa fiti sanatosi amandoi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Nasmyne wrote:Danamat si mie pe la 27 saptamani mi a zis ca e placenta jos si ca imi recomanda cezariana...dar uite ca a fost ok, si medicul de garda care era cand am venit la spital mi a zis doar stii ca placenta e putin cam coborata? Si uite ca am nascut natural, nu-ti fa probleme deocamdata!
lara_plus nu am facut deloc miscare pe perioada sarcinii tocmai pt faptul ca colul meu intotdeauna a fost scurtat si doctorul ma speria ca se poate deschide si sa pierd sarcina, am stat mai mult la pat, treaba faceam doar mancare si curat nimic mai mult, nu am mers pe jos, f mult cu masina am mers, pana am nascut aproape.
Sa va povestesc experienta nasterii. Miercuri pe 25, am avut pe cineva la lucru si tocmai a terminat cu baia, seara m-am apucat cu soacra sa sterg faianta si sa facem curat, eu faceam ce puteam ea restul...toate bune si frumoase, mi-am facut dus si seara pe la 21 mi-am sunat medicul ca ramasese sa ne auzim la telefon si sa ma programez pt luni, adica azi, la control. Mi-a zis sa fiu cuminte zilele astea ca el urmeaza sa plece la o conferinta si ca ne vedem luni.
Am inceput sa am asa dureri de spate si contractiile Braxton Hicks, care le-am avut toata sarcina. La inceput nu le-am bagat in seama, dar incepusera sa fie mai dese si m-am pus pe monitorizat, nu erau dureroase doar spatele ma durea. Am avut parte de doua masaje, cu diclofenac si tot nu a disparut durerea, apoi am luat 2 pastile no-spa, tot nu a trecut durerea, am inceput sa intreb in stanga in dreapta pe toata lumea, chiar nu stiam ce poate fi dureri genul mai avusesem in ultima luna, nu era nimic de speriat. Nu am putut adormi bineinteles, mergeam f des la pipi si pe la 00 cand am fost la baie si m-am sters am vazut pe hartie sange maroniu, dopul gelatinos. Atunci m-am speriat, am inceput sa tremur toata, nici sa ma imbrac nu puteam, in fine intr un final am reusit mi-am luat bagajele de langa usa si am fugit la spital. Contractiile erau din 5 in 5 minute dar nu ma dureau, decat f putin.
Pana am ajuns la spital, pana mi-au facut internarea, si m-a vazut doctorul care era de garda mi se pare ca se facuse ceasul 2 dimineata. La ecograf totul arata ok, cranian, lichid suficient, membranele intacte, iar la controlul pe capra dilatatie 2-3 cm. Nu stiam ce sa fac...sa anunt doctorul sau nu...pana la urma i-am dat doar un bip, ca oricum imi zisesera ca abia pe la pranz am sa nasc.
M-au bagat in sala de travaliu cu doua moase care ma monitorizau, mi-au facut clisma, durerile au inceput sa se intensifice. Pe la 5 dimineata parca aveam dilatatie 5-6. Am inceput sa ma plimb pe palier, tot faceam ture. Pe la 7 si ceva dimineata dilatatie 7-8, imediat dupa m-a sunat si medicul sa ma intrebe ce s-a intamplat...i-am povestit ca Lucas nu mai are rabdare si vrea sa vina, mi-a zis sa stau linistita, ca ajunge si el imediat si vom naste impreuna.
Tot faceam ture erau dureroase contractiile, tot din 5 in 5 minute, durau cam 1 min si ceva....sincer nici nu mai stateam sa le monitorizez, cu fiecare contractie ma gandeam ca se apropie momentul sa-l cunosc pe Lucas. Erau dureroase intr-adevar dar nu atat cat sa ma puna la pamant, durerile dupa operatia de extrauterina au fost mai mari...si plus durerea de travaliu nu e continua, te ia te lasa, ai timp sa-ti recuperezi fortele.
La 8 fara 10 a venit doctorul, m-a suit pe capra, s-a uitat la col, dilatatie aproape completa, mi-a pus o perfuzie de oxitocina, atunci am inceput sa simt nevoia sa imping....mi-a rupt membranele, nu am simtit nimic decat ceva cald ca a iesit din mine, cand am avut prima contractie m-a pus sa imping...nu stiam cum, am impins dar nu cu forta, la a doua contractie am impins cu toata puterea, mi a zis ca incepe sa i se vada capul, a treia oara cand am vrut sa imping mi-a zis sa ma opresc, atunci m-a taiat...mi-a facut epiziotomia, nu am simtit nimic, si ultima oara cand am impins a iesit cu totul, am simtit asa o usurare si burta dintr-o data s-a facut atat de mica. La expulzie nu am avut nici o durere, nici cand am impins simteam doar o presiune jos, nu am tipat, dar cred ca faza cu tipatul e atunci cand impingi ca daca tipi simti ca ai mai multa putere.
Apoi ce a urmat, e ceva ce nu se poate exprima in cuvinte, veti simti si voi pe pielea voastra. La 8 fix a iesit bebe, cand am vazut ca e intreg, ca e atat de mic si frumos m-a apucat un plans, e un sentiment unic si sunt niste emotii puternice in momentele alea...
Apoi a urmat coaserea, asta a fost partea urata a nasterii naturale, am avut anestezie locala, dar simteam cand ma cusea, cand lega firele, a fost o senzatie urata, dar a trecut, bebe a fost maricel si a avut de cusut in interior, la exterior am patru copci.
Eu de fel, si la celelalte operatii am pierdut mult sange...si acum la fel, a durat mai mult coaserea pt ca de fiecare data se umplea de sange si nu vedea f bine, dar a trecut, apoi alta chestie nu stiu de ce...m-am blocat si nu am mai putut face pipi, asa am patit si la operatia de la picior...a trebuit sa-mi bage sonda. Dupa ce am ajuns in salon, m am instalat, la ceva timp am fost sa-l vad si pe bebe, cu toate ca au trecut atatea zile inca ma minunez de ce minune s a format la mine in burtica, mi-e atat de drag de el.
As mai face inca un bebe si tot natural, mie nu mi s a parut ingrozitoare nasterea. Cred ca am povestit tot daca mai aveti ceva intrebari va raspund cu mare placere.
Am urmat staful lui gaza_mica si mi am luat apa la 750 ml cu tatana, aveam gatul uscat si m-a ajutat mult.
Si imediat dupa nastere ar fi trebuit sa mananc, ca nu mai mancasem de pe la 19, seara trecuta si am fost cam slabita, si dupa nastere am mai stat cateva ore bune nemancata, m-am simtit mai anemica dincauza asta...plus sangele pierdut. Ca sfat sa aveti ceva la voi de mancare, ceva la indemana, in bagajul de maternitate.
Acum astept sa ma externez si sa ajungem acasa, am emotii, cu toate ca am avut un bebe mare mie mi se pare atat de micut. Il ador, e un scump, in primele zile ma uitam la el si imi dadeau lacrimile de bucurie.
Aveti grija de burticile voastre! Eu si Lucas va pupam Ce frumos ai.povestit! Esti norocoasa ca ai avut parte de na?tere usoara! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Vai ce frumos ai povestit nasmyne! Si.eu vreau natural,dar inca imi este frica :)))) |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Nasmyne wrote:Danamat si mie pe la 27 saptamani mi a zis ca e placenta jos si ca imi recomanda cezariana...dar uite ca a fost ok, si medicul de garda care era cand am venit la spital mi a zis doar stii ca placenta e putin cam coborata? Si uite ca am nascut natural, nu-ti fa probleme deocamdata!
Aveti grija de burticile voastre! Eu si Lucas va pupam Ce frumos ai povestit, am absorbit fiecare informatie pentru ca urmez si eu cat de curand! Sa fiti sanatosi si sa te recuperezi repede! O sa te rog si eu sa-mi spui ce anume ai folosit din bagajul tau si al lui bebita. Multumesc anticipat! Pupici |
|

Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Sin sa ne spui daca ai o bombonica sau un bombonel. Eu stiam ca la 20 de saptamani se vede sexul. Imi dai speranta ca se poate si mai devreme. Inimioara la cat ai auzit-o? Eileen, Sin voi faceti eco normale sau si 3d? Apropo, eu cand ma duc la 7 saptamani la eco o sa fie intravaginal sau pe abdomen? Cum iau utrogestanul intravaginal si se tot scurge ala…nu prea cred ca s-ar putea…
Sonya cum mai esti cu camera? E mai bine? Androze acum stiu prin ce ai trecut. De cateva zile mor de greata. Dar o greata permanenta. Mie care imi plac pastele acum imi vine sa vomit numai la gandul lor. Daca simt un miros puternic de mancare imi vine sa vomit. Macar pot sa mananc cat de cat si sper sa-mi treaca. Imi doream atat de mult si acum sunt la cealalta extrema. Tu cum mai esti?
gaza_mica89 imediat o sa iti tii minunea in brate! Sa profiti de ajutorul tuturor ca ai nevoie. Sa ne anunti cum e cu nasterea. Tin pumnii sa fie usoara. Si mie imi place covor gri – banuiesc ca este un model pufoooos. Dar din pacate in genul asta de covoare se aduna cei mai multi microbi.
Nasmyne m-a emotionat atat de tare povestea ta!!! Iti multumesc ca ai dat atatea detalii. Aveam nevoie de ele ca sa imi fac o idee cum este nasterea. Ma bucur ca sunteti bine si Lucas, un bebe, s-a nascut bucatica din tine. Cand stai si te gandesti ca de la un bob de mazare cat am eu acum la un pepenas destul de marisor este cale lunga. Sa te bucuri de rolul de mamica!! Felicitari.
|
|

| Nu pot spune ca am avut in bagaj ceva care n-am folosit, toate mi au fost de un real folos, chiar am mai adus de acasa prosoape curate ca se murdaresc la baie dupa dus, camasile le-am tot dat acasa la spalat pt ca la fel le am mai patat de sange, chiar am folosit tot, a trebuit sa mai cumpar un pachet de vata ca cel de 200g nu mi-a ajuns, eu nu le-am facut de acasa ci in spital cand aveam timp imi faceam mai multe si puneam cate unul peste absorbant. Chiar am folosit si uscatorul, cum am stat mai multe zile de doua ori m-am spalat si pe cap. Si foarte important dupa epiziotomie, zona trebuie curatata f des cu apa si sapun, mai ales ca vin caldurile si sangele in contact cu aerul oxideaza...
Am mai folosit la recomandarea medicului spray Cicatridina pt epiziotomie si cicatridina ovule pt cusaturile din interior. Din bagajul la bebe doar suzeta nu am folosit-o, poate maine pe drum dar inca nu vreau sa-l obisnuiesc cu ea... Si un bax mic de pampersi de 42 bucati mi-a ajuns de joi pana astazi Lucas are pielea sensibila si imediat se irita.
Altceva ce sa va mai spun...sa nu va fie frica, nasterea naturala nu e atat de ingrozitoare, pt mine a fost foarte important si sprijinul doctorului meu, la inceput eram speriata ca nu va veni...dar Doamne Doamne le-a aranjat frumos pe toate...si cred ca perfuzia cu oxitocina, avand dilatatie aproape completa, m-a ajutat mult.
La inceput am fost f suparata cu lapticul, doua zile nu a iesit nimic din sani, am plans si suparat, cu toate astea il atasam pe bebe la san sa se obisnuiasca cu sanul, acum am niste rani de toata frumusetea, primul minut la san e un chin pt mine, o sa treaca si astea, ma tot dau cu garmastan. Acum e putin mai bine cu lapticul, dar am f mari emotii cand ajung acasa ca va fi doar san si atat, in spital li se mai dau supliment de lapte praf.
Doctorul neonatolog mi-a recomandat de azi pliculete de galactogil de trei ori pe zi timp de 8 zile...vom vedea cum va fi acasa, va tin la curent, dar ma rog sa fie bine.
Va pup pe toate! Am momente cand inca mai pun mana pe burtica, imi e dor putin de ea sa pretuiti fiecare moment si fiecare zi cu burtica Ah si daca va gandeati ca dp nastere puteti dormi pe burta (eu abia asteptam) sa va luat gandul ca dupa nu veti putea de sani |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| lara_plus wrote:Sin sa ne spui daca ai o bombonica sau un bombonel. Eu stiam ca la 20 de saptamani se vede sexul. Imi dai speranta ca se poate si mai devreme. Inimioara la cat ai auzit-o? Eileen, Sin voi faceti eco normale sau si 3d? Apropo, eu cand ma duc la 7 saptamani la eco o sa fie intravaginal sau pe abdomen? Cum iau utrogestanul intravaginal si se tot scurge ala…nu prea cred ca s-ar putea…
Sonya cum mai esti cu camera? E mai bine? Androze acum stiu prin ce ai trecut. De cateva zile mor de greata. Dar o greata permanenta. Mie care imi plac pastele acum imi vine sa vomit numai la gandul lor. Daca simt un miros puternic de mancare imi vine sa vomit. Macar pot sa mananc cat de cat si sper sa-mi treaca. Imi doream atat de mult si acum sunt la cealalta extrema. Tu cum mai esti?
gaza_mica89 imediat o sa iti tii minunea in brate! Sa profiti de ajutorul tuturor ca ai nevoie. Sa ne anunti cum e cu nasterea. Tin pumnii sa fie usoara. Si mie imi place covor gri – banuiesc ca este un model pufoooos. Dar din pacate in genul asta de covoare se aduna cei mai multi microbi.
Nasmyne m-a emotionat atat de tare povestea ta!!! Iti multumesc ca ai dat atatea detalii. Aveam nevoie de ele ca sa imi fac o idee cum este nasterea. Ma bucur ca sunteti bine si Lucas, un bebe, s-a nascut bucatica din tine. Cand stai si te gandesti ca de la un bob de mazare cat am eu acum la un pepenas destul de marisor este cale lunga. Sa te bucuri de rolul de mamica!! Felicitari.
Sexul se vede de la 12 saptamani daca are un ecograf performant. La mine a vazut la 12 saptamani . Pana pe la 3 luni se face ecografie intravaginala. Utrogestan se foloseste pe cale vaginala doar seara înainte de culcare. Ziua se ia oral. Este normal sa se mai scurga dar el oricum isi face efectul. |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Nasmyne lanolina e mai bun decat garmastanul. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nasmyne , ce frumos ai povestit...dar acu vin si eu cu o intrebare, cand te taie, nu e nasol? Recuperarea, durerile si toate alea Eu sunt ingrozita cand aud de taiat...dar cand am vazut cum ai povestit tu, pare din poveste Lara , fac eco normala, 2D, doar la morfo de 12 sapt ne-a dat si una 3D dar cum piticutul se misca non stop nu l-a prins bine-bine. Oricum poZicile cu ei sunt cele mai frumoase La 7 saptamani se poate face si pe burtica, dar trebuie sa ai vezica plina...daca nu face vaginal. Eu asa ma nimeream ca pana la 8 sapt , incluiv cea de la 8, le-am facut toate vaginal. La 12 a fost prima pe burtica. Daca vrei, in ziua in care ai eco, iei oral , si cu o seara inainte la fel, si scapi de stres, oricum ti ar face |
|

| Eileen taietura cand a facut-o nu a durut, nu am simtit! Recuperearea...hmm a fost putin jenant in primele 3 zile, gen ma ustura, ma durea cand stateam in fund, dar acum nu mai ma doare asa rau, doar ustura putin din cauza firelor care trebuiesc scoase si ele peste doua zile (se strange pielea si de-asta cred). M am spalat f des jos cu apa si sapun, spray-ul Cicatridina poate mai m-a ajutat.
Am vrut sa nasc natural, asa cum au nascut si mamele noastre, ele nu au avut conditile de acum, poate nasteau cu moase nu cu doctori, oricum este o experienta minunata a vietii. Sunt dureri si asa, dar dureri in urma carora lacrimile sunt dulci, dureri in urma carora te definesti ca femeie in intreaga fiinta. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nasmyne, banuiesc ca taietura se face cu anestezei...dar ma gandesc ce-o fi dupa...sa ne mai povestesti cum te recuperezi dupa, ca unele din noi suntem inspaimantate de complicatiile ce pot aparea la nastere naturala. Pe mine si epiziotomia ma sperie
Fetelor voi ati avut accese de furie necontrolate? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Multumesc pentru raspuns, sper sa am si eu norocul sa nasc natural.
Acuma am o alta problema, ma inteapa in partea dreapta jos( in zona ovarului) dar nu tot timpul, depinde in ce pozitie stau.m-a durut umpic ?i spatele si am luat un nospa de 80.durerea de spate mi-a trecut ,dar în partea dreapta nu. Sper sa nu fie ceva grav. In rest bebele se misca
|
|
|