Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Eileen wrote:Anyta, am inceput sa simt cate putin, chiar si acum ma gadila putin De ceva zile ma "gadila" Eu la morfo nu am vrut sa stiu sexul ca e prea devreme, dar dra mea nu s-a abtinut si s-a uitat intre picioare ...si cum am vazut toata ecografia am vazut si eu ...si nu avea nimic proeminent intre picioare :)) oricum inca pt noi este bebe, nici el, nici ea. Vedem la urmatorul eco..daca va mai vrea sa ne arate Sanatos/oasa sa fie Cum ai placenta, anterioara sau posterioara? ca am inteles ca si asta conteaza cat de repede simti bebe, apoi mai conteaza si constitutia noastra, daca avem ceva grasime pe burtica am inteles ca se simte mai greu. Dar este perfect normal sa simti miscarile la 16-18-20 saptamani, nu e regula. Eu sunt suspecta de placenta praevia. Probabil e si asta o cauza..vinerea viitoare am.morfologia fetala si o sa o fac la iasi. O sa vad ce spune si medicul de acolo |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| anyta88 wrote: Eu sunt suspecta de placenta praevia. Probabil e si asta o cauza..vinerea viitoare am.morfologia fetala si o sa o fac la iasi. O sa vad ce spune si medicul de acolo
Si asta poate fi o cauza. La ce medic mergi? Eu tot din Iasi sunt. |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Sonya lecocitele indica o infectie.Poti avea si o masea cariata.Mie mi-au oesit asa mari leucocitele cand m-am operat de chist. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/2/2016 Mesaje: 49
| Androze, esti ieseanca de-a mea! si eu am fost la fel pana in sapt 12-13, chiar si dupa, mai ales ca la mine au fost si probleme, aveam spotting, placenta jos peste col, si la fiecare pata pe protejslip imi boceam soarta si tremura inima in mine, dadeam fuga la medic sau chiar la spital am mers la camera de garda...sper ca ai un medic care te sustine si iti insufla optimism, o sa vezi ca in fiecare zi vei deveni mai fericita , minunea din burtica are puterea de a-ti transmite multa multa fericire! cu intepaturile in vagin, ar fi bine sa intrebi medicul, eu din ce am citit pot fi provocate de col, doar medicul iti poate spune daca semnaleaza o problema sau nu (ca pana la urma pot fi si simple spasme musculare)
PS: eu ma simt pur si simplu ca un butoi...mare si lenta. si imi vin nervii cand mi se zice ca-s dragalasa [/quote]
Hey! Merg la dr. Galearschi, nu stiu daca il stii. Pana acum am colaborat foarte bine. Azi nu am mai avut nicio intepatura, nimic, nici macar crampe abdominale. Sunt ok, posibil sa fi fost niste spasme musculare. Sarcina usoara si sa fiti sanatosi! |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Eileen wrote: Si asta poate fi o cauza. La ce medic mergi? Eu tot din Iasi sunt.
La doctorul Mihalcea Dan. Eu nu sunt din iasi dar acolo mi s a recomandat sa merg. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Mul?umesc mult fetelor La noi nici un semn, dar nu mai pot sta in picioare, ma apasa rau ...asteptam, sunt f stresata , urmaresc tot timpul mi?carile lui bebe, noaptea nu e asa activ, doarme si daca a trezesc si nu imi da macar o mi?care nu mai pot adormi |
|
| anyta88 wrote: La doctorul Mihalcea Dan. Eu nu sunt din iasi dar acolo mi s a recomandat sa merg.
M-am exprimat aiurea, am vazut ca esti din Galati. Nu stiu nimic despre el. Ce de mamici suntem din Iasi...4!!! |
|
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| De Galearschi am auzit lucruri bune, am o colega care ii era pacienta inainte de sarcina, ar fi renuntat la el cica din cauza aparaturii depasite, insa l-a laudat ca e foarte bun medic si chiar ii parea rau ca a schimbat dr in sarcina. acum e in luna a 8-a si a schimbat a doua oara medicul... Si Mihalcea are recenzii bune, dar nu il cunosc personal.
eu merg la dr Socolov D., la avicena
Eileen, tu ce medic ai? nasti la privat sau in spital de stat? chiar ca suntem multe iesence cu burtica, observasem si pe strada treaba asta, dar e placut sa fim si aici
|
|
| Dea wrote:Eileen, tu ce medic ai? nasti la privat sau in spital de stat? chiar ca suntem multe iesence cu burtica, observasem si pe strada treaba asta, dar e placut sa fim si aici aaa da Dea si tu esti din Iasi, vazusem la aspirante...deci suntem 5 si toate cinci la alti medici Eu sunt la dna. Holicov , si o sa nasc la Cuza. |
|
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| asa e, Eileen..poate fi util ca avem medici diferiti, avem parte de abordari diferite in urmarirea sarcinii. Nu o cunosc personal nici pe Holicov, am auzit ca ar fi pe lista medicilor mega-ocupati , sper ca se ocupa bine de tine si esti multumita. pupici Gaza_mica,mai ai putinnnnn,suntem alaturi de tine,bebe se pregateste si el |
|
| Dea wrote:asa e, Eileen..poate fi util ca avem medici diferiti, avem parte de abordari diferite in urmarirea sarcinii. Nu o cunosc personal nici pe Holicov, am auzit ca ar fi pe lista medicilor mega-ocupati , sper ca se ocupa bine de tine si esti multumita. pupici E super dra, cel putin eu sunt multumita. Oricand am avut o problema ma chema urgent oriunde era la cabinet sau la spital. Am trecut cu ea prin pierdere de sarcina si a fost profi... nu m a umplut cu hormoni ca aspiranta...speram sa fie la fel de bine in continuare ca si pana acum. |
|
| Multumesc Dea , chiar ne pregatim, am terminat camera , azi curatenie generala in toata casa (facuta de mama) si gata poate veni ... Eu ma fatai pe aici , ma ocup de intins si strans rufe si de papa ... Bebe meu e destul de activ ziua , foarte activ seara pana pe la 11 si noaptea si dimineata doarme , la 5 cand merg la baie nu vrea deloc sa se trezeasca , dar face asa de cateva zile asa ca m- am obisnuit, sper sa isi mentina obiceiul si dupa ce se naste, am inteles ca in general asa se intampla |
|
| Ce frumos gaza_mica si eu vizualez cum o sa arate patutul,mi ar placea sa ii pun niste desene pe perete deasupra lui...sau un stiker, am vazut asa frumoase pe net iar langa patut un covoras crosetat...vazusem ceva crosetat pe net din pom pom-uri si mi a ramas in gand dar cine stie daca voi avea timp |
|
| Eileen wrote:Ce frumos gaza_mica si eu vizualez cum o sa arate patutul,mi ar placea sa ii pun niste desene pe perete deasupra lui...sau un stiker, am vazut asa frumoase pe net iar langa patut un covoras crosetat...vazusem ceva crosetat pe net din pom pom-uri si mi a ramas in gand dar cine stie daca voi avea timp n Daaa covor , covor, covor ... dar din ce materiale se fac oare ? Am si eu cateva modele gaza_mica89 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Neata burtici mari si mici Nasmyne pt bebe Lucas ,pai a vrut sa o prinda repede din urma pe Sara Maria de aia nici nu ai chinuit prea mult ,ma bucur ca ai avut o nastere usoara si sper sa iti revi cat mai repede ,sa ai mult laptic si fara colici Gaza mica ,iti tin pumnii sa fie bn si la tine Pupici tuturor |
|
|