Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rocsana
Scris: Wednesday, May 18, 2016 10:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
doinanuta wrote:
Felicitari pt fetita!Anul acesta se pare ca e anul fetitelor!Peste tot aud numai de fetite.
Voua v-au iesit alunite in sarcina?

Eu una m-am umplut de alunite ,in special pe gat si piept , sunt de alea mici,dr a zis ca sunt de la hormoni si sa nu imi fac griji dar sa nu le rup.Cheek Kiss
Sonya
Scris: Wednesday, May 18, 2016 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Multumesc fetelor!Chiar speram sa ma ocoleasca greturile. Beau apa cu lamaie,fara zahar ca mie imi place asa,dar fara efect. Eileen si mie imi plac rosiile,as manca orice cu rosii. De ex de dim am mancat o jumatate de rosie cu balmos. Nu stiu daca stiti ce e balmosul, e ca o mamaliga acra, se face din faina de malai si jintuiala (asta este ca un zer ce ramane dupa ce se stoarce casul de oaie), mie imi place tare mult, noroc ca a avut tati o sticla la frigi si mi-a adus repede,aseara nu m-am culcat pana nu mi-am facut si am mancat cu supa de salata verde, supa rece si balmosul cald,vai ce mi-a priit. In general eu mananc cereale integrale de la fitness cu iaurt natur dimineata, asta pot manca ca sa nu-mi fie rau!
Eileen
Scris: Wednesday, May 18, 2016 10:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:
Multumesc fetelor!Chiar speram sa ma ocoleasca greturile. Beau apa cu lamaie,fara zahar ca mie imi place asa,dar fara efect. Eileen si mie imi plac rosiile,as manca orice cu rosii. De ex de dim am mancat o jumatate de rosi cu balmos. Nu stiu daca stiti ce e balmosul, e ca o mamaliga acra, se face din faina de malai si jintuiala (asta este ca un zer ce ramane dupa ce se stoarce casul de oaie), mie imi place tare mult, noroc ca a avut tati o sticla la frigi si mi-a adus repede,aseara nu m-am culcat pana nu mi-am facut si am mancat cu supa de salata verde, supa rece si balmosul cald,vai ce mi-a priit. In general eu mananc cereale integrale de la fitness cu iaurt natur dimineata, asta pot manca ca sa nu-mi fie rau!

Sonya eu cu rosiile sunt la fel, tot timpul vara le pap ca "desert", umplu o farfurie si pun sare grunjoasa, uneori si ulei de masline.
Stiu si eu ce e balmosul numai ca nu cu acreala....dar ai mila si nu mai enumera felurite mancaruri...nu de alta, dar mananc monitorul de la birou si nu am pe ce sa lucrez hohot hohot
Oricum asta ziceam sa gasesti mancaruri care iti priesc si te fac sa te simti bine la stomac.

Acum stiu ce pap diseara Lol Lol Lol balmos Hilar Hilar
Sonya
Scris: Wednesday, May 18, 2016 10:28 AM
Nivel

Eileen wrote:

Sonya eu cu rosiile sunt la fel, tot timpul vara le pap ca "desert", umplu o farfurie si pun sare grunjoasa, uneori si ulei de masline.
Stiu si eu ce e balmosul numai ca nu cu acreala....dar ai mila si nu mai enumera felurite mancaruri...nu de alta, dar mananc monitorul de la birou si nu am pe ce sa lucrez hohot hohot
Oricum asta ziceam sa gasesti mancaruri care iti priesc si te fac sa te simti bine la stomac.

Acum stiu ce pap diseara Lol Lol Lol balmos Hilar Hilar

Cheek Kiss sa vezi numai ce bun ii :P
Eileen
Scris: Wednesday, May 18, 2016 10:30 AM
Nivel

Sonya wrote:

Cheek Kiss sa vezi numai ce bun ii :P

Pai stiu...de aia zic Cheek Kiss esti din Moldova ?ras
Sonya
Scris: Wednesday, May 18, 2016 10:50 AM
Nivel

Eileen wrote:

Pai stiu...de aia zic Cheek Kiss esti din Moldova ?ras

Nu, sunt ardeleanca din inima Transilvaniei. Din Cluj :)
lara_plus
Scris: Wednesday, May 18, 2016 10:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/17/2016
Nasmyne wrote:
Androze tu in loc sa fii bucuroasa esti panicata? E foarte bine, sarcina se dezvolta cum trebuie si este in uter!

lara_plus parca azi mergeai si la doctora. Vezi ce iti recomanda, probabil iti va da utrogestan. Cand ziceai ca ai facut beta? Neaparat sa repeti la 48 ore!

Rocsana ce burtica mare ai! La mine nu e chiar atat de mare dar stii ca eu nici nu m-am ingrasat deloc

gaza_mica89 da natural nasc! Mersi de sfat, chiar nu-mi luasem apa...stiam ca parca nu te lasa sa bei.

doinanuta eu am luat carucior 3 in 1 modelul Kerttu wow, sunt f multumita de el, are toate functiile care mi le doream. Intr-adevar ocupa mai mult spatiu ca sun 3 dar la mine nu e problema ca stau la casa si am destul spatiu

Hey capsunica ce mai faci? Nu ai mai trecut de mult pe la noi! Ce face bebe din burtica?

Edit: uite si burtica mea!

wooooow. abia astept sa am si eu o burtica asa!!!!! E atat de frumoasa!!!! Cate saptamani ai?Simti cum misca bebe?
lara_plus
Scris: Wednesday, May 18, 2016 11:04 AM
Nivel

georgy gya wrote:
Va anunt cu draga inima ca o sa avem o minune de fetita,sunt cea mai fericita mamica din lume!!!topai iloveyou coeur hearts

draga mea Lara am vazut analizele care ti le-a dat medicul tau sa le faci,sincer nu ma pricep la analize si cu atat mai putin care se fac in romania caci eu le-am facut aici...ceea ce am observat si te rog din suflet sa nu te superi pe mine,e ca mi se pare prea devreme sa iti dea sa faci aceste analize,fiecare lucru se face la timpul ei...iti dau ca exemplu cum se face in italia....faci testul e pozitiv,te duci la medicul de familie iti da direct 2 trimiteri la beta hcg cu repetare la 48 de ore si o trimitere la ginecolog...dar inainte de 6-7 saptamani nici nu se merge....la 7 saptamani iti constata ca e bebe in uter ca e sarcina viabila cu embrion bla bla bla,ca are batai inima o vezi cum bate dar nu te pune so asculti caci e prea devreme zic ei ,deabea dupaia iti da analize de facut....e ok ca iei progesteron de sustinere,eu l-am loat de capul meu singura si am intrebat ginecologul in ziua cand am avut test pozitiv daca sa continui asa sau sa maresc doza ,si a zis sa iau 200 mg pe zi pana la 7 saptamani cand sa merg la el...in caz de complicatii sa merg in urgenta...
cu siguranta sarcina ta e ok si bebe e bine si va fi totul bine,dar eu nu inteleg ce e graba asta cu analizele si plus ca ai zic ca si costa atatia bani....te pupacesc si iti doresc sarcina usoara in continuare si te rog sa ma scuzi inca o data,sper ca ai inteles ce am vrut sa iti ziccomputerlove

georgy gya felicitari pentru fetita ta! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare pana la termen. Felicitari! Sa stii ca nu ma supar pentru cuvintele tale. Imi plac persoanele care spun direct ceva. Graba asta e din cauza mea. Dupa aproape 2 ani de incercari de bebe si toata lumea spunea ca sunt sanatoasa si bine a venit in sfarsit barza. Si fac asa repede analizele in cazul in care se depisteaza ceva sa se intervina imediat. Azi am fost si le-am facut si mi-am facut si beta si progesteron in plus. Este intr-adevar un cost mare pentru buzunar. Dar am facut asta ca sa stau linistita primul trimestru in care se intampla atatea nenorociri. Sunt atat de fericita incat imi vine sa explodez. Nu-mi vine sa cred ca sunt atat de norocoasa. Poate sunt putin nebuna, dar azi mi-am mai facut un test de sarcina doar ca sa vad si a doua linie cum apare. Atatea luni am stat cu testele la lumina in geam doar doar poate apare ceva. Sper ca sentimentul asta de …explozie interioara sa se mai domoleasca. Am inceput sa ma uit la filme sa citesc carti…zambesc mereu… Mersi frumos pentru grija ta pentru mine!!!! Inseamna multcomputerlove computerlove computerlove campfire
lara_plus
Scris: Wednesday, May 18, 2016 11:12 AM
Nivel

Sonya imi pare rau pentru starea ta. La mine e prea devreme ca sa spun ceva de simptome. Nu am nici unul. Tu parca ai 6 saptamani nu? Cand iti pui ticketul? Incearca sa bei apa cu lamaie si sa mananci paine prajita. Am citit ca asa trece dar nu stiu din experienta.

Si fetelor, vroiam sa va intreb. In luna in care ati ramas insarcinate cand ati bebelit in comparatie cu ovulatia? Asta daca v-ati monitorizat ovulatia. As vrea sa vad daca este precum am citit. Bebelit inainte de ovulatie cu 1,2,3 zile e fata. Bebelit exact la ovulatie este baiat topai sa vedem daca se potriveste in cazul de fata. Oricum exista si exceptii :D
Sonya
Scris: Wednesday, May 18, 2016 11:39 AM
Nivel

lara_plus wrote:
Sonya imi pare rau pentru starea ta. La mine e prea devreme ca sa spun ceva de simptome. Nu am nici unul. Tu parca ai 6 saptamani nu? Cand iti pui ticketul? Incearca sa bei apa cu lamaie si sa mananci paine prajita. Am citit ca asa trece dar nu stiu din experienta.

Si fetelor, vroiam sa va intreb. In luna in care ati ramas insarcinate cand ati bebelit in comparatie cu ovulatia? Asta daca v-ati monitorizat ovulatia. As vrea sa vad daca este precum am citit. Bebelit inainte de ovulatie cu 1,2,3 zile e fata. Bebelit exact la ovulatie este baiat topai sa vedem daca se potriveste in cazul de fata. Oricum exista si exceptii :D

Lara am avut ticker dar l-am scos, o sa-l pun dupa 10 sapt
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 18, 2016 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare fete Cheek Kiss
La greturi si pe mie m- au ajutat rontaielile sarate, si telemeaua cu masline , in schimb apa cu lamaie eu nu o suport pt ca ma roade stomacul , si eu stiu ca lamaia provoaca voma...
Mare grija la rosii , ieri la Vorbeste lumea a fost Monica Amghel si povestea ca sapt trecuta a fost cu baiatul la urgente dupa ce a mancat rosii bio , i jectate cu colorant , zicea ca era camasa sotului, pe care a vomat copilu patata rau, parca i-ar fi dat cu vopsea de oua ... A?a ca mare mare grija , intr.adevar rosiile sunt bune pt ca au acid folic ...
Si daca tot suntem la capitolul asta , am vomat si eu de dimineata , sa ma panichez sau nuuff uff uff plans , de obicei luam elevitul seara la culcare , dar azi l- am luat dimi si eu cred ca e de la el uff uff uff
doinanuta
Scris: Wednesday, May 18, 2016 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Rocsana wrote:

Eu una m-am umplut de alunite ,in special pe gat si piept , sunt de alea mici,dr a zis ca sunt de la hormoni si sa nu imi fac griji dar sa nu le rup.Cheek Kiss

Eu tot pe gat :(
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 18, 2016 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
georgy_gya felicitari pt printesica majoreta sa stea cumintica pana la termen!

gaza_mica89 imi pare rau sa aud ca sunt cazuri de scarlatina, dar cel mai bine tine fetita acasa, asa o feresti si pe ea si pe bebe. E aiurea cand ai un bebe nou nascut si altul la gradi, ca de la gradi ia toate bolile uff
Interesant articolul cu servetelele ecologice

Sonya exact asa pateam si eu, numai ca la mine era doar seara, mancam in sacarba orice, ca era salata, fruct sau friptura, dar mancam, iar in timpul zilei eram lesinata de foame, daca nu mancam la timp parca ma lua ameteala. Disperarea mea in primul trim erau lamaile cu apa si in loc de zahar puneam sare hohot asa un varf de cutit la pahar...mmm mi-a venit apa in gura, acum sunt la capitolul corcoduse cu sare, dar bine nu exagerez, imi multumesc lui D-zeu ca nu am probleme cu umflarea picioarelor.
Ah iaurt rece de la frigider ai incercat? Cica ar ajuta, dar pe mine nici iaurtul nu imi taia greata...oricum dupa 13 sapt nu le vei mai avea, este din cauza hormonului beta HCG care creste f mult acum in primul trim apoi va scadea...si vor disparea si greturile

doinanuta mie nu mi-au aparut alunite. Daca era vara ziceam ca poate de la soare dar abia acum se face si la noi mai cald...

Eileen si eu diminetile, aproape intotdeauna mananc rosie cu sare si ulei masline plus branza, avocado (care este f complex si recomandat gravidelor: apropo, stiati ca la avocado dureaza 9 luni pana se coace? Exact cat sta si un bebe in burtica)

lara_plus am intrat in saptamana 38 ras in poza aveam 36 sapt si cateva zile. Si da misca bebe, uneori ma trezeste si din somn computerlove
Analizele e pacat ca nu ai facut cu trimitere de la medicul de familie, multe din ele sunt acoperite de casa de asigurari!
Iti pot spune eu cu exactitate, ca imi monitorizam ovulatia ecografic, dupa extrauterina nu am mai ovulat 6 luni si in luna a 7 a de la operatie am ovulat, eu bebeleam o zi da una nu, am bebelit luni, miercuri si miercuri am si ovulat (chiar pe partea cu ovarul unde nu mai am trompa!)- am baietel, am facut si spalaturile cu bicarbonat inainte de contact. Da se zice ca spermatozoizii care dau baiat traiesc doar o zi fetitele mai multe zile si ai probabilitate mai mare sa faci baiat dk bebelesti chiar in ziua cu ovulatia.

Eileen
Scris: Wednesday, May 18, 2016 11:59 AM
Nivel

gaza_mica89 wrote:

Mare grija la rosii ,........

Gaza mica , asa e, acum nu sunt tocmai bio , dar le-am consumat cu masura stiind ca sunt cum sunt in perioada asta.
Apoi ies rosiile in gradina la mama si atunci veselie yes yes
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 18, 2016 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
gaza_mica89 vezi ca astea ar fi semne ca ai putea intra in travaliu ras dureri de cap ai? Sau ai piedut dopul gelatinos? Te-ai stricat la stomac?
Poate ne dai vestea ca pleci spre spital! Urmareste toate semnele! Macar tu mai ai o experienta in trecut eu nici nu stiu ce ma asteapta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.