Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| A punctat bine Eileen cu apa, filme urmaresc acum Justified, sunt la ultimul sezon iar carti, acum citesc "O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda" - Ioana Chicet Macoveiciuc, este autoarea unui blog pe care il urmaresc de cativa ani, mama a 2 copii, iar cartea este super.
Cat despre uleiul de migdale doar dupa baie se foloseste, asa intra cel mai bine in piele, eu nu ma sterg f f bine de apa si imediat aplic uleiul pe coapse, fund, burtica si sani.
capsunica voi ce mai faceti? Ce scump e baietelul tau |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Capsu noi suntem bine. Pitica creste pe zi ce trece. Eu incerc iar sa raman gravida dar cred ca hormonal nu s inca ok. Abia ce am avut 2 menstre la 1 an dupa nastere:) dar nu mi pierd speranta lucrez cu drag si spor poate poate se prinde ceva rapid:) si eu inca alaptez si mi era ca asta ar putea impiedica conceptia. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/9/2016 Mesaje: 64
| Cu uleiul de migdale te poti da si pe sani?pentru ca mameloanele mele parca se exfoliaza....si apar ca un fel de cosuri , dar nu sunt cosuri( ceva umflaturi).sunt ok toate astea? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Anutza wrote:Cu uleiul de migdale te poti da si pe sani?pentru ca mameloanele mele parca se exfoliaza....si apar ca un fel de cosuri , dar nu sunt cosuri( ceva umflaturi).sunt ok toate astea?
Da ,eu l-am folosit si pe sani si crema la fel ,cosurile care zici tu ca iti apar cred ca sunt tuberculii lui montgomery |
|
| Rocsana wrote:Da ,eu l-am folosit si pe sani si crema la fel ,cosurile care zici tu ca iti apar cred ca sunt tuberculii lui montgomery Multumesc! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| http://www.totuldespremame.ro/bebelusul-tau/ingrijire/alternative-sanatoase-la-servetelele-umede-din-comert Solu?ii de preparat in casa pt fundulete dragalase |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Sonya wrote:Buna dimineata fetelor! De la ce varsta a sarcinii ne putem da cu ulei de migdale?Eu am luat deja 2 kg in plus si am abia 6 sapt. nu stiu ce sa ma fac ca mi-e foame non-stop,de ieri am inceput cu raul de dimineata,care persista pana pe la pranz,nu vomit dar mi-e rau si mi-e si foame in acelasi timp.Sunt ciudata.de dimineata am observat ca mi s-a umflat buza de jos posibil si aia de sus dar nu-mi dau seama, asta de jos o simt ca imi sta putin mai in afara fata de cea de sus.Ati patit si voi asa?Va pup, o zi minunata sa aveti!
eu am patit draga mea ,mie mi sa umflat buzele..asa de mult imi plac zici ca am botox e normal sa te simti asa,ia si papa ce iti face placere incearca sa papi putin si des...iar dimineata la trezire mananca biscuiti sarati..nu stiu de care sunt in romania ,aici sunt crackers....te pupacesc si sarcina usoara |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Va anunt cu draga inima ca o sa avem o minune de fetita,sunt cea mai fericita mamica din lume!!!
draga mea Lara am vazut analizele care ti le-a dat medicul tau sa le faci,sincer nu ma pricep la analize si cu atat mai putin care se fac in romania caci eu le-am facut aici...ceea ce am observat si te rog din suflet sa nu te superi pe mine,e ca mi se pare prea devreme sa iti dea sa faci aceste analize,fiecare lucru se face la timpul ei...iti dau ca exemplu cum se face in italia....faci testul e pozitiv,te duci la medicul de familie iti da direct 2 trimiteri la beta hcg cu repetare la 48 de ore si o trimitere la ginecolog...dar inainte de 6-7 saptamani nici nu se merge....la 7 saptamani iti constata ca e bebe in uter ca e sarcina viabila cu embrion bla bla bla,ca are batai inima o vezi cum bate dar nu te pune so asculti caci e prea devreme zic ei ,deabea dupaia iti da analize de facut....e ok ca iei progesteron de sustinere,eu l-am loat de capul meu singura si am intrebat ginecologul in ziua cand am avut test pozitiv daca sa continui asa sau sa maresc doza ,si a zis sa iau 200 mg pe zi pana la 7 saptamani cand sa merg la el...in caz de complicatii sa merg in urgenta... cu siguranta sarcina ta e ok si bebe e bine si va fi totul bine,dar eu nu inteleg ce e graba asta cu analizele si plus ca ai zic ca si costa atatia bani....te pupacesc si iti doresc sarcina usoara in continuare si te rog sa ma scuzi inca o data,sper ca ai inteles ce am vrut sa iti zic
|
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Felicitari pt fetita!Anul acesta se pare ca e anul fetitelor!Peste tot aud numai de fetite. Voua v-au iesit alunite in sarcina? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Felicitari Georgy !!! Sa stea cumintica pana la termen ... Doina mie nu mi- au aparut alunite , in schimb de doua sapt au început sa îmi apara pete pe fata ... Fetelor eu simt ca o iau razna , la noi la scoala sunt cazuri de scarlatina, nu mai pot am o stare ... mâine cred ca o ?in acasa , in seara asta mi s- a parut ca ii miroase gurita , si asta s- a mai întâmplat cand a avut vreo viroza ceva uffffff ... Camera noasta este in renovare si acum dormim cu fata , sotul jos pe saltea si eu in pat cu fata |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Georgy, felicitari pentru printesa...dar iar ai fost la eco ? Cred ca sunt 2 sapt de la ultimul, nu ? Si la noi tot probabilitate de dar eu mai astept putin sa-mi zica sigur Cat despre analize , asa se dau la noi, dupa ce afli ca esti insarcinata...dar depinde si de medic. Oricum daca Lara le face acum , unele din ele se repeta abia in trim II. Aaaa, am uitat, gaza_mica e super articolul , multumim...inca o utilizare pentru uleiul de migdale. Vrei sa iti faci ? Daca da sa ne zici si noua cum sunt pentru bebe. |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| doinanuta wrote:Felicitari pt fetita!Anul acesta se pare ca e anul fetitelor!Peste tot aud numai de fetite. Voua v-au iesit alunite in sarcina? da, mie mi au iesit pe burta alunite!! Georgyy ,felicitari pentru fetita. si eu tot fetita am! Analizele se dau asa devreme pentru ca teoretic trebuie sa iei trimitere de la med de fam si dureaza pana se gasesc fonduri sa ti le faca. plus ca de obicei trebuie sa i le duci cam in 2-3 saptamani. deci nu e asa devreme!! Se fac cam 8 sapt |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Buna dimineata fetelor! Georgy felicitari pentru fetita!Eu am mers la med de fam dupa ce am avut testul pozitiv si rezultatul de la beta.Am fost la eco pt ca m-am speriat ca era beta prea mare, dar e totul ok,si mi-a zis c dupa urmatorul eco sa ma reintorc la ea sa-mi dea analizele de facut.Mie imi este tare rau dim, mi-e ciuda ca nu pot sa vomit,cred ca asa m-as simti mai bine.Simt ca mi se pune in nod in stomac si mananc asa in scarba,in scimb,peste zi mor de foame,imi vine sa plang cand simt ca mi-e rau tare,patiti si voi asa? |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Sonya e mai bine ca nu vomiti ...pentru ca asa se absoarbe tot ce papi in organism si se duce la bebe. Incearca sa gasesti anumite mancaruri si gustari care te fac sa te simti mai bine. Eu chiar acum am papat o rosie cu sare...mai ales daca e de la frigider imi revin din nodul de la stomac. Eu nu mai am asa stari accentuate in schimb tot mi-e putin cu nod in gat. Mai aveam biscuti tuc care la fel imi faceau bine , alune sarate am mancat din cand in cand si maslinele verzi preferatele mele ...ideea e cam tot ce e sarat...macar am dupa ce sa beau apa |
|
| Sonya wrote:Buna dimineata fetelor! Georgy felicitari pentru fetita!Eu am mers la med de fam dupa ce am avut testul pozitiv si rezultatul de la beta.Am fost la eco pt ca m-am speriat ca era beta prea mare, dar e totul ok,si mi-a zis c dupa urmatorul eco sa ma reintorc la ea sa-mi dea analizele de facut.Mie imi este tare rau dim, mi-e ciuda ca nu pot sa vomit,cred ca asa m-as simti mai bine.Simt ca mi se pune in nod in stomac si mananc asa in scarba,in scimb,peste zi mor de foame,imi vine sa plang cand simt ca mi-e rau tare,patiti si voi asa?
Stai linistita ca da a vomiti nu e mai bine, e doar o impresie...eu am vomat mult de la inceputul sarcinii si cu cat vomam ma simteam mai slabita.incearca sa iti faci limonada( mie mi'a mai taiat din greata).ai grija de tine |
|
|