Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Monday, May 16, 2016 8:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
lara_plus wrote:
Dragele mele, astazi am facut un test de sarcina desi sunt in ziua 11DPO am indraznit cu un Barza Ultrasensibil. A doua linie este pala dar este acolo. Abia asteptam sa vin aici. Am urat de atatea ori gravidutelor Sarcina usoara! La termen! Felicitari ca acum nu-mi vine sa cred ca eu sunt in cauza. Inca sunt in stare de soc si am plans de fericire si acum am lacrimi in ochi cand povestesc.

De un an jumate (ian 2015) am incercat. Am facut foarte multe analize si monitorizari. Pare ridicol...dar ma bucuram atat de tare cand auzeam ca am un folicul mare ca radiam si se interpreta diferit.

Acum vin printer voi cu o grija ce ma apasa. Ieri si azi m-a durut burta, mai jos de buric. Este o durere suportabila dar e deranjanta. Ca si cum imi vine cm. Eu asa eram atntionata. Mi-e atat de frica. Maine dimineata o sun pe doctorita si apoi fac beta. Dar intreb aici daca durerea asta poate imi zice altceva. De la aspirante mi-a zis Raluk ca e normal sa te doara putin. Voi ce spuneti?

Ziua cea mare va fi 22 ianuarie 2017 dupa un calculator de sarcina. Sunt atat de fericita!!!!! Acum citesc casutele anterioare de gravidute ca sa invat de la voi. Pana acum am citit la aspirante si am aflat foarte multe. Mi-am cumparat atatea carti si de sarcina si de nastere si alaptare. Nu sunt nebuna, nu? Va imbratisez.

Felicitari! Cum ziceau si Fetele,ia no spa pentru dureri. Eu am luat de la începutul sarcinii cate 3 pe zi de 80 mg. Oricum fa beta si pe la 6 sapt fugi la medic
andreina
Scris: Monday, May 16, 2016 9:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Androze, Lara bine ati venit! Sarcina usoara si la termen! Cheek Kiss
Dea ma bucur ca sunteti bine. Bravoo
Doina ma regasesc in ceea ce povestesti pt ca si eu obisnuiesc sa fac acelasi lucru dimineata: pun mana pe burtica sa-mi salut bebelul.
Burtici scumpe va pupam pe toate si va asteptam cu vesti bunecomputerlove
Anelise
Scris: Monday, May 16, 2016 10:43 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nasmyne
Scris: Monday, May 16, 2016 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Multumesc Anelise pt galerie, cand am vazut m-a trecut un fior prin tot corpul, Doamne nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici, mai am atat de putin pana o sa-mi tin puiul in brate!
Anelise
Scris: Monday, May 16, 2016 12:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nasmyne, cu mult drag! computerlove Nastere cat mai usoara si intalnire de vis cu bebe! coeur
NicoN
Scris: Monday, May 16, 2016 1:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
ElenaD94 wrote:
Va pupam, burticutelor!DistanceKiss Hilar

Ai o scumpete de bebe!!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!computerlove
Rocsana
Scris: Monday, May 16, 2016 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Buna burtici,
Doina si Dea ma bucur ca sunteti bine si voi si bebelusii ,Dea eu abia dupa 35 de sapt am inceput sa ma umflu in special la picioare ,cred ca este normal in sarcina .Doina sa sti ca si eu cand deschid ochii primul lucru pun mana pe burtica si normal ca si bebelusa ma simte si se misca sub mana mea ,nici nu ma ridic din pat pana nu o simt coeur
Burticile noi sa stea cat mai linistite si sa nu faca efort ,dr.o sa le recomande tratamentele necesare dar trebuie sa aiba si ele grija de ele mai ales ca s-au chinut mult pana au vazut 2 liniute ,asa ca fiti linistite si menajativa cat mai mult macar in prima perioada ca este cea mai importanta majoreta
Nasmyne si Gaza mica,eu de azi mi-am facut bagajul asa cu strictul necesar sa le am pregatite ,o simt pe bebelusa ca ma apasa tot mai tare insa burtica nu o vad sa fie coborata mult ,acum pana vineri asteptam ,sper sa stea si ea cumintica pana atunci coeur
Anelise ,multumesc de casuta si de urari ,sper sa ai grija de noi si cand ne mutam la mamiciCheek Kiss
Pupacesc toate mamicile si burticile mari si mici Cheek Kiss
lara_plus
Scris: Monday, May 16, 2016 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Nasmyne wrote:
Bun venit lara_plus ce ma bucur ca se mai strang gravidute. Si eu am experimentat durerile care le ai si tu, si fugeam fuguta la baie speriata sa nu vad vreo pata de sange (si am avut obiceiul asta mult timp hohot ) deja cand simteam durerile imi ziceam gata imi vine menstruatia, dar nu a fost asa si uite unde am ajuns. Mergi fa un beta cu repetare la 48 ore si poti lua no-spa de 40 mg, mie mi-a prescris doctorul inca de la inceput unul seara si altul dimineata pt a preveni avortul spontan, acidul folic si bineinteles ce iti va recomanda ginecologul. La eco abia dupa 6 sapt, pt linistea ta, asa ii auzi si inimioara!
Oricum va fi bine...eu iti urez sa ai o sarcina usoara!

Va multumesc mult fetelor ca imi explicati. Eu am luat profertil si myo sun inainte si acum iau doar profertil. Azi am fost sa fac beta si progesteron, asa mi a zis dooctorita. Si azi am programare la ea. La ce sa ma astept acum?ce intrebari ar trebui sa am sau analize sa mai fac. Si i am zis de dureri dar nu mi a zis nimic de no spa si sunt putin speriata ca nu mai pune pasiune in munca ei si nu vreau sa sufar sa pierd mogaldeata pentry ca ea nu a avut chef sa mi zica de no spa. Acum in cazul asta stiu de no spa ca mi ati spus,dar daca o sa vina momentul cand ea ar fi trebuit sa mi spuna sau sa mi dea sa fac o analiza importanta si nu mi spune ca acum? Am mari emotii cand ma vad cu ea. De atatea ori am plans in cabinetul ei si ea era mereu o draguta. Cu unele exceptii...ma transform in godzilla. Cate temeri...
Nasmyne
Scris: Monday, May 16, 2016 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Lara poate iti va spune de no spa cand mergi la ea la control, eu am schimbat doi ginecologi la inceput de sarcina pana am gasit pe cineva de care sa fiu cat de cat multumita. Eu la inceput am facut profilul Torch iar prin sapt 7 analizele din primul trimestru.

Din fericire nu stiu ce inseamna sa am picioarele si mainile umflate, beau si multa apa, nu am avut arsuri, decat de 3-4 ori

Rox...bagajele le am facute de cateva saptamani, unul pt mine celalalt pt Lucas. Si la mine burta e f sus, inca nu a coborat, deci nu cred ca vine prea curand la mine.
Mai ai atat de putin pana vineri cand te internezi! Abia asteptam sa-ti cunoastem printesa!
Rocsana
Scris: Monday, May 16, 2016 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Nasmyne wrote:
Lara poate iti va spune de no spa cand mergi la ea la control, eu am schimbat doi ginecologi la inceput de sarcina pana am gasit pe cineva de care sa fiu cat de cat multumita. Eu la inceput am facut profilul Torch iar prin sapt 7 analizele din primul trimestru.

Din fericire nu stiu ce inseamna sa am picioarele si mainile umflate, beau si multa apa, nu am avut arsuri, decat de 3-4 ori

Rox...bagajele le am facute de cateva saptamani, unul pt mine celalalt pt Lucas. Si la mine burta e f sus, inca nu a coborat, deci nu cred ca vine prea curand la mine.
Mai ai atat de putin pana vineri cand te internezi! Abia asteptam sa-ti cunoastem printesa!

Lara ,daca dr.tau nu e ok cauta altul ,este imp.sa te simti in siguranta si sa ai incredere in dr tau .
Nasmyne ,esti o norocoasa ca nu ai trecut prin starile astea cu umflaturi si arsuri ,lasa ca am avut eu si pt tine Lol
Punem o ultima pozica cu burtica ,apoi ii facem cunostinta lui bebe Lucas cu bebelusa Sara .

Rocsana attached the following image(s):
13243734_1195572237149785_3699726538138887483_o.jpg13247935_1195592100481132_2695869079001512779_o.jpg13248574_1195592137147795_7057650849203257213_o.jpg

doinanuta
Scris: Monday, May 16, 2016 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Fetelor voi ce carucioare aveti?Eu mi-am luat carucior fara landou si se foloseste de la nastere.Citeam undeva ca e obligatoriu landoul.Eu am cautat un carcior care sa intre si in lift si sa fie si usor.M-am luat dupa o prietena sa nu iau 3 in 1 ca e foarte incomod si greu :(
lara_plus
Scris: Monday, May 16, 2016 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Mi-au venit analizele!!!! Hcg 92 si Progesteron 17. Hcg ul corespunde sarcinii de 4 saptamani cum am si calculate eu. Dar nu sunt multumita de Progesteron. E mic...

lara_plus attached the following image(s):
prog.jpghcg.jpg

Androze
Scris: Monday, May 16, 2016 6:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/2/2016
Fetelor ajutor! Iar sunt panicata! Am fost vineri (4 saptamani si 2 zile de sarcina) si am facut beta hcg, rezultatul 648 mUI, astazi am repetat beta hcg (4 saptamani si 5 zile de sarcina) valoare 1997 mUI. Practic valoarea s-a triplat la 48 de ore. E grav? la primul beta hcg valoare corespunde varstei sarcinii, acum cu valoarea de azi deja intru la valorile de saptamana 5. Ce parere aveti? Stiti care sunt situatiile cand se tripleaza beta hcg-ul la 48 de ore?
gaza_mica89
Scris: Monday, May 16, 2016 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare Cheek Kiss
Bafta noilor burtici , ganditi pozitiv si stati cat mai cumintele pupici
Rocsana , cred ca la mine si Nasmyne mai dureaza un pic , si eu am bagajul facut , mai am de adaugat doar pu?ine lucruri , nu am reusit sa spal hainele lui bebe , cred ca tocmai sambata o sa le spal... Nici burtica mea nu e lasata , dar parca totusi doar un pic , ori din cauza ca a mai crescut... A si Nasmyne daca nasti natural, neaparat sa iti iei sticla de apa , se gaseste si la 1 l , cu ?â?âna , la prima na?tere nu am avut , dar mi- ar fi trebuit , când eram pe masa mi se usca rau gatul , si m.am inecat cand mi-a dat cineva sticla si am si varsat pe mine ...
Eileen
Scris: Monday, May 16, 2016 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
lara_plus wrote:
Mi-au venit analizele!!!! Hcg 92 si Progesteron 17. Hcg ul corespunde sarcinii de 4 saptamani cum am si calculate eu. Dar nu sunt multumita de Progesteron. E mic...

Lara, si eu am facut prog imediat dupa test, dra nu voia sa ma indoape degeaba cu hormoni. Mi a iesit 71 ?i a zis ca e f bun si nu a vrut sa mi mai dea de sustinere. In schimb la eco cand am fost nu vazuse sarcina cat vroia ea de mare si apoi m a bagat pe doza maxima de arefam (4*200 pe zi) ,eu avand una pierduta....si culmea e ca nu mi a fost rau de la atata progesteronNuStiu NuStiu NuStiu O sa mergi la medic si daca o sa considere ca trebuie de sustinere o sa iti dea. DistanceKiss DistanceKiss

Androze si mie la dozarea de hcg a iesit cu mult mai mare decat ma asteptam, vineri aveam 821 iar luni 3779... A crescut mai mult decat dublu, ceea ce e bine .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.