Nivel: Membru
Inregistrat: 5/9/2016 Mesaje: 64
| Multumesc mult pentru sustinere Vin cu vesti tare bune.Bebeul e foarte bine,are 5 cm Si va fi o fetita(cam asa vede doctorita, data viit.ne ca spune 100% sigur) Va puuup!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Hihi felicitari pt rezultatele bune si pt fetita! Dar intr-adevar mai sigur e data viitoare, mie la 13 sapt mi-a zis ca e baiat si asa a ramas Dar vrem si o fetita! Se zice ca de obicei fetitele raman in trompa, asa mi-a spus doctorul dupa operatia de extrauterina...sper sa-mi mai daruiasca Doamne Doamne inca un bebe, nu-mi vad viata fara cel putin doi copii |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetele ! Anutza....vezi , bb este super bine, se joaca in burtica nu te mai stresa . Ti-a facut morfologie ? Rocsana, daa esti cap de lista Cred ca e f emotionant dar bucura-te de ultimele momente pe care numai tu le poti trai cu minunea in burtica Doina pai intelegeam si atunci, dar eu nefiin implicata emotional mi se parea ca trece timpul f repede Sonya poti trece la 6 ore, dar asa cum a zis gaza mica iti trebuie hartie de la medic pt sarcina cu risc.Nu trebuie sa ai un anume nr de saptamani. Nasmyne, totul are un sens pe lumea asta, o sa vina si fetita Ti am mai zis ca tin minte perfect cand iti zicea toata lumea ca nu poti fi insarcinata ca ai ovulat pe partea unde nu ai trompa. Cand e sa fie este Noi trecem in trimestrul II |
|
| Nasmyne, stai linistita ca vine si fetita...nu sta mult pe ganduri dupa ce vine piticul Eileen da stiu m'am stresat degeaba, dar naah acuma vad in jurul meu( ca mai am vreo 3 prietene insarcinate) ca nu sunt singura .sa stiti chiar trece repede timpul..parca numa ieri am vazut 2 liniute pe test si de sapt viit intram in trim.2 :)) |
|

| Anutza wrote:Nasmyne, stai linistita ca vine si fetita...nu sta mult pe ganduri dupa ce vine piticul  Eileen da stiu m'am stresat degeaba, dar naah acuma vad in jurul meu( ca mai am vreo 3 prietene insarcinate) ca nu sunt singura  .sa stiti chiar trece repede timpul..parca numa ieri am vazut 2 liniute pe test si de sapt viit intram in trim.2 :))
Asa este....zboara timpul. Numai ca in trim II se intra la sfarsitul saptamanii a 14-a |
|
| Eileen wrote:Asa este....zboara timpul. Numai ca in trim II se intra la sfarsitul saptamanii a 14-a Mie mi'a spus doctorita ca din sapt a 13-a sunt in trim.2.pentru ca eu din trim 2 trebuie sa iau magnerot( am o valva mitrala si tensiunea cam mica)... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| ElenaD94 wrote:Va pupam, burticutelor! Wow ce bebe frumos! Sa ii dea Dumnezeu santate sa creasca mare si voinic si sa le aduca bucurii parintilor! |
|
| Eileen abia astept sa treaca inca 2 sapt sa merg sa-i vad inimioara,si apoi sa trec in trm 2 sa pot rasufla putin mai usurata. Fetele oare e obligatoriu sa-ti fie rau, sa ai greturi si sa fii constipata?Eu nu sunt asa, mie mi-e rau daca nu mananc,mi-e foame din 2 in 2 ore,dar mananc putin sa nu ma fac cat casa.Mai multe fructe si iaurturi,am 3 mese principale pe zi, in rest doar iaurturi si fructe. Stiu ca nici matusa mea nu a avut greturi si are o fata superba de 15 ani :). Poate e prea devreme avand in vedere ca am doar 6 sapt maine :) dupa ecograf,ca de la ultimul cm am mai putin cu cateva zile |
|

| Sonya wrote:Eileen abia astept sa treaca inca 2 sapt sa merg sa-i vad inimioara,si apoi sa trec in trm 2 sa pot rasufla putin mai usurata. Fetele oare e obligatoriu sa-ti fie rau, sa ai greturi si sa fii constipata?Eu nu sunt asa, mie mi-e rau daca nu mananc,mi-e foame din 2 in 2 ore,dar mananc putin sa nu ma fac cat casa.Mai multe fructe si iaurturi,am 3 mese principale pe zi, in rest doar iaurturi si fructe. Stiu ca nici matusa mea nu a avut greturi si are o fata superba de 15 ani :). Poate e prea devreme avand in vedere ca am doar 6 sapt maine :) dupa ecograf,ca de la ultimul cm am mai putin cu cateva zile
Aha....deci cine zicea ca dau eu pe repede inainte Nu e obligatoriu sa ti fie rau. Noi nu am dat la bobocei nici macar o data, ce-i drept am avut o stare asa usoara de rau,greturile pot aparea mai tarziu...dar poate te sar si pe tine Nu e bine sa fii constipata, ai grija din alimentatie sa nu te constipi ca apoi e rau pt tine pana iti revii...si papa tot ce iti cere corpul. Eu nu prea am papat carne...cel putin fata de inainte...am avut ceva placeri nevinovate pe care mi le satisfaceam si gata. Eu nu mancam chipsuri inainte, dar cum le vedeam la raft cum imi curgeau ochii luam o punguta de aia mica mica, asa ca de pofta si apoi gata. M-am abtinut neaparat de la prosciuto crudo...de care mancam inainte ca stiam ca chiar poate face rau ( fiind carne neprocesata termic).
Aaaaaa si apa muuuulta muuulta sa bei, 2l obligatoriu. |
|
| Sonya wrote:Eileen abia astept sa treaca inca 2 sapt sa merg sa-i vad inimioara,si apoi sa trec in trm 2 sa pot rasufla putin mai usurata. Fetele oare e obligatoriu sa-ti fie rau, sa ai greturi si sa fii constipata?Eu nu sunt asa, mie mi-e rau daca nu mananc,mi-e foame din 2 in 2 ore,dar mananc putin sa nu ma fac cat casa.Mai multe fructe si iaurturi,am 3 mese principale pe zi, in rest doar iaurturi si fructe. Stiu ca nici matusa mea nu a avut greturi si are o fata superba de 15 ani :). Poate e prea devreme avand in vedere ca am doar 6 sapt maine :) dupa ecograf,ca de la ultimul cm am mai putin cu cateva zile Nu e neaparat sa iti fie rau.uite de exemplu : mie din saptamana a 5a mi'a fost rau( dadeam la ratuste de 7-8ori pe zi, cu stari se ameteala si de alea, si acuma inca mai dau 1-2 pe zi la rate si mi greata de numa) si fina mea care e cu 1 luna jumate inaintea mea( nu i'a fost rau deloc, a dat la rate de max 5 ori toata sarcina, singura ei greata a fost ca nu putea manca praji).deci stai linistita ca totul e ok! Fiecare are corp e diferit si de asemenea si sarcina. |
|
| Multumesc fetelor! Doamne da sa nu am treaba cu greturile,azi am mancat de dim paine cu unt si miere de salcam, mi-a placut de numa si nu e nimic ciudat pana aici, dar...cum se face ca mie inainte de sarcina imi era greata de miere,numai cand o vedeam cum se intinde imi intorcea stomacul,si acum am savurat-o de numa ;)) Lichide eu beau multe,mananc ciorbita, beau lapte (mai putin acum ca ma baloneaza de numa), apa o beau cu lamaie cat sunt la lucru ca sa nu ma apuce greturile ca inca nu vreau sa stie colegii. Apropo, voi cand ati anuntat la servici?Eu ma gandeam sa anunt dupa sapt 8, sa ii aud inimioara aia scumpa lui, si apoi sa fac o notificare scrisa si anexata cu rezultatele de la eco. |
|

| Sonya, esti obligata de lege sa anunti in primul trimestru angajatorul...deci ai timp. Eu am anuntat aproape de 9 sapt cand stiam ca bebe e bine |
|
| Eileen wrote:Sonya, esti obligata de lege sa anunti in primul trimestru angajatorul...deci ai timp. Eu am anuntat aproape de 9 sapt cand stiam ca bebe e bine Asa m-am gandit si eu,desi la mine la munca se stie ca vreau sa fac bebe,nu constituie o pb, numai ca sunt ceva pb financiare la firma si sper sa nu ma afecteze. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Mie de exemplu nu mi-a fost greata, decat f putin, nu am vomitat, din sapt 6 a inceput doar seara sa-mi fie greata, mancam asa dar cu sila si beam multe lamai cu apa si cu sare si prin sapt 12-13 au disparut de tot. Singurele dati cand am vomitat din cauza unei raceli puternice pe la 19 sapt in care tuseam pana vomitam.
Eu pierzand prima sarcina, mi-a fost teama sa spun...persoanele apropiate au stiut de la inceput, in schimb celelalte persoane...cand a inceput sa se vada burta...si cum a fost iarna si ascunsa sub haine groase multe persoane m-au vazut acum cateva saptamani ca am burtica. La munca am anuntat din trim 2
Uitati mai jos un tabel poate va ajuta Nasmyne attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Mie mi-a fost rau cam din sapt 5 pana pe la 5 luni ,am facut 2 ture de perfuzii ca m-am deshidratat de la atata varsat,nu am putut asocia asta cu ce am mancat ,pur si simplu si din senin imi era greata +misrosurile care ma terminau ,eram slabita ,ametita si varsam cam din orice ,asa ca din sapt 16 am intrat in sarcina cu risc si am ramas acasa .La serviciu am anuntat sarcina in sapt 7 |
|
|