Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Juwy ai o bebita superba. Multa sanatate amandurora si recuperare usoara tie. Imi pare rau ca ai avut o experienta urata cu nasterea, dar important e ca sunteti amandoua bine. Va pupam dulce Dea imi pare rau ca ai ajuns la spital. Stai cumintica si asculta sfatul medicului si va fi totul bine. Noi am scapat de stresul cu placenta joasa care acopera colul. Acum doua saptamani cand am fost la morfologia de trim. 2 mi-a spus medicul ca placenta e sus si e ok, lucru confirmat saptamana trecuta si de medicul meu ginecolog. Mi-a spus ca pot naste natural, dar mai avem un hop: recomandarea oftalmologului pt ca sufar de miopie. Sper sa nu fie nicio problema dpdv oftalmologic Astazi ne confruntam cu o durere sacaietoare de burtica, undeva in zona buricului, dar mai spre partea dreapta. Ma gandesc la fiere pt ca eu am mai avut probleme din cauza oboselii. Am luat un no-spa si sper sa treaca. E cam aiurea pt ca sunt la birou si abia pot sta pe scaun. Va pupicesc pe toate si va doresc sa aveti sarcini usoare si fara peripetii |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Zambila,eu am vb cu Andreiutza pt.pompa,dar daca ai nevoie poate sa ti-o trimita tie ca eu nu ma supar,tu oricum alaptezi deja . Inteleg ca nu e ok cea manuala ?eu tot manuala mi-am luat si la fel ziceau si alte pers.ca sunt mai ok cele electrice ,acum nu stiu . |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Oh, Doamne, Rocs , no way. Eu nu am apucat sa citesc tot forumul azi ca am intrat de pe mobil si merge ca un...trei litere si nu stiam daca ii raspunsese careva Andreiutzei. Cred ca la mine e mai greu cu alaptatul exclusiv ca inca is la regim si laptele nu are cum sa il sature pe Tudux, dar incet-incet incep sa ma intorc la hrana normala. SIngura teama e ca am citit ca unele alimente provoca bebelusilor colici Are careva o lista completa cu alimente nerecomandate pe timpul alaptarii? Va pup pe toate si astept sa citesc numai vesti bune! |
|
| Zambila wrote:Oh, Doamne, Rocs , no way. Eu nu am apucat sa citesc tot forumul azi ca am intrat de pe mobil si merge ca un...trei litere si nu stiam daca ii raspunsese careva Andreiutzei. Cred ca la mine e mai greu cu alaptatul exclusiv ca inca is la regim si laptele nu are cum sa il sature pe Tudux, dar incet-incet incep sa ma intorc la hrana normala. SIngura teama e ca am citit ca unele alimente provoca bebelsuilor colici Are careva o lista completa cu alimente nerecomandate pe timpul alaptarii? Va pup pe toate si astept sa citesc numai vesti bune!
Zambila,acum tu ai mare nevoie de ea,poate te ajuta macar incearca,pana o sa nasc mai am un pic si poate ti se va regla intre timp lactatia si daca nu ma descurc cu ce am uite promit ca o sa apelez la tine atunci .Pana atunci daca intra Andreiutza sa vada ce am vb noi aici si vrea sa ti-a trimita tie ca nu nici o suparare din contra ,daca nu scrie un mes privat Andreiutzei,eu o sa o tin inca ceva timp nefolosita si nu are rost sigur tu ai acum nevoie de ea (si eu vreau sa fac tot ce pot ca sa o alaptez pe bebelusa la san exclusiv ) Iti recomand sa te inscri pe Sarcina mamici si pitici si Alaptez si sunt mandra,sunt grupuri pe facebook si alapteaza exclusiv,sigur te ajuta mamicile de acolo cu sfaturi
|
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Buna fetelor! Cateodata am.dureri jos ca si cum m ar durea ovarele.e o durere care tine cateva secunde dar e destul de puternica. Am observat ca apare mai ales cand tusesc. Vi s a intamplat si voua? Sa fie din cauza ca se mareste uterul? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Neata Referitor la pompe de san eu am din aia tip cilindru , si eram foarte mul?umita de ea (atunci când aveam deja lapte ) ... Dar m.au pus in maternitate la una performanta electrica, apoi am avut din aia para si cand am ajuns acasa am luat alta ... Acum nu stiu ce o sa fac , a nascut o colega marti la Pantelimon si i.au spus ca nu au pompa electrica :( ... Anyta ai grija , Dr mea mi.a spus ca tusea provoaca contractii , asa ca incearca sa scapi de ea , multa sanatate :* |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| .....si o poza cu toata familia.... Cu cine credeti ca seamana ? ca toata lumea zice ca "cu amandoi" AndreiutzaEu attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Important saa fie sanatos ca are timp sa semene. ma bucur sa va cunosc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Ana wrote:Important saa fie sanatos ca are timp sa semene. ma bucur sa va cunosc.
Asa zicem si noi, dar intrebam ca idee ca nici noi nu ne dam seama :))) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mie imi pare ca seamana mai mmult cu tine |
|
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
|
Cu tineee!!!!!! Pup nasucul dulce!!! Ahhh,si ce blugi areeeeeee |
|
|
Andreiutza,este un sump ,sunteti o familie frumoasa si va doresc sa ramaneti la fel mereu,bebe smekeru seamana mai mult pe mami desi cred ca are ceva si de la tati ,oricum cu cat va creste se va vedea mai bine
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sa va traiasca flacaul! Mie mi se pare ca seaman cu mami! |
|
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Fetelor am nascut ieri un bebe grasan de 3,550 kg si 52,5 cm. Suntem bine amândoi. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari!!!! Mult laptic si un bebe cuminte! Recuperare rapida! |
|
|