Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
|
Eileen eu acuma am observat ca tu esti insarcinata in 13+6 eu am 13+2 doar 4 zile e diferenta intre bebei nostri eu pana acuma am facut 5 ecografii si daca as putea m-as muta in spital sub un ecograf acu o sa merg zilele astea sa ii duc analizele medicului si duo testu si o sa mai fac o ecografie sa vedem daca bebelinu meu vrea sa ne arate putulica...te pupacesc tare de tot |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anutza, iti tinem pumnii nu te lua dupa vise...grija se duce in subconstient si face figuri pe acolo. Ai 11 sapt ? nu ai pus corect tickerul...trebuia sa copii ce scrie la BBCode. Succes la ecograf Georgy eu te stiu de la aspirici...nu scriam dar citeam din cand in cand cat se putea....ca acolo se scriu cate 20 pag/zi Eu 4 eco pana acum...am incercat sa fiu super zen si sa nu ma agit, primele au fost apropiate ,dar intre asta de la 12 sapt am stat o luna....un secol in minute de-ale noastre Sonya, ti-ai facut ticker...eheee verde, unisex |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
|
Ce scumpa esti draga mea Zen.. eu la prima sarcina pierduta nu aveam habar de nimic,tot am invatat de la fete aici,si in anul de incercari eram disperata pur si simplu nu se mai intelegea nimeni cu mine,sa precizez ca sunt o leoaica si verbul meu preferat e ''vreau'' si daca vreau trebuie sa am,pana nu am vazut 2 linii nu m-am linistit...acum sunt de o calmitate rara,stiu fiecare pas care trebuie sa-l fac,merg la medic si ii zic io dinainte ce vrea el sa-mi zica mai ales ca sunt si in maternitate am tot timpul din lume sa dedic acestei sarcini deci si eu ma pot numi mini ZEN .... te pupacesc |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Daa,ador verdele imi da o stare de bine :) |
|
| Georgy, ce mare e bebelul tau deja, parca numai ieri ai postat ca iti sunt pozitive testele de ovulatie in faza luteala ;))) |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Sonya wrote:Georgy, ce mare e bebelul tau deja, parca numai ieri ai postat ca iti sunt pozitive testele de ovulatie in faza luteala ;))) Sonya cand e vb de altcineva asa este...dar cand ajungi tu sa numeri zi dupa zi, sa treci o data de trim I, nu mai trec asa repede Oricum in principiu timpul trece f repede, serviciu, acasa, treburi, ziua se termina f repede...dar vine nerabdarea aia ca nu mai trec zilele pana la eco, pana misca...si tot asa...dar e ff frumos. Dupa ce incepe sa miste o sa vreau un buton maaaaaareeee de stooooppp Asa pateam eu cu doinanuta ...numai cand o auzeam iar avea eco...mie mi se parea ca trece repede si cand am ajuns eu mi se parea un secol intre ecografii. Eu o intrebam...dar iar ai eco ??
Georgy,mda...sa zicem "try to be" Zen ...oricum avand in vedere ca si eu am pierdut o sarcina sunt mandra de mine ca nu am fost chiar paranoia Oricum dupa fiecare beta, eco care o faceai comparam cu ce imi iesea mie Stiu ca ti-ai luat maternitate, si mi se pare superb, eu nu pot sa mi iau.... am incercat sa ma mai detasez de probleme si sa nu ma mai stresez cum o faceam inainte, macar atat. E f devreme dar eu pandesc o miscare de a bebelului
|
|
| Ei, ei, cum grabesti tu lucrurile :) Stiti careva ce conditii trebuie sa indeplinesc sa trec de la 8 h la 6?Si cam la cate sapt de sarcina se poate face mutarea? |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Va pupam, burticutelor! ElenaD94 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/9/2016 Mesaje: 64
| Multumesc frumos si pt sustinere si pt ticker .sunt constienta ca visele vin din gandurile care imi tot zboara peste tot ( mai ales spre rau),dar nah :))) .Doamne ajuta sa fie ok bebeul! Si pentru fetele care sunt pe ultima 100 de metri: nastere usoara si putere multa! P.s. abia astept sa imi vad si eu puiul in brate! |
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Chiar ca Patty nu a mai trecut deloc pe aici...
Parca mai ieri eram si eu la inceput aveam 5 saptamani si imi era frica sa-mi fac si ticker, ma uitam la fetele care acum sunt mamici si ziceam Doamne cand o sa ajung si eu sa am atatea saptamani...ma bucuram pentru fiecare zi care trecea in avantajul lui bebe, pt fiecare saptamana adaugata, apoi am trecut si de primul trimestru, am rasuflat usurata, dar tot cu frica in san, apoi a fost o bucurie cand am inceput sa-l simt pentru prima oara. Si uite ca acum mai am cateva saptamani, loviturile lui sunt acum atat de puternice cateodata, aseara de ex m-am trezit speriata aveam burta asa tuguiata parca voia sa iasa prin burta asa tare impingea puiul meu mic abia astept sa-l cunosc!
Anutza o sa fie bine la eco! Asteptam vestile!
Elena va pupam!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Sonya wrote:Ei, ei, cum grabesti tu lucrurile :) Stiti careva ce conditii trebuie sa indeplinesc sa trec de la 8 h la 6?Si cam la cate sapt de sarcina se poate face mutarea? Da eu am trecut , teoretic , practic am trecut de la 10/h la 8 h , Nu mai stiu, aveam parca 24 de sapt , dupa ce am facut varicela , dar putea sa îmi dea si mai devreme , medicul ginecolog iti da o hartie , semnata si cu stampila , ca ai sarcina cu risc , si la serviciu ,ia la cuno?tin?a medicul de medicina muncii si face la fel , niste hartii împreuna cu comisia Ssm |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Eu am inceput sa fac bagajul , ceva sfaturi ? Pt bebe sambata o sa spal , dar nu prea stiu cate hainute sa iau la mine. Mie nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul , si cat de linistita sunt, singurul gand este sa il vad, si sa stiu ca este bine , de nastere nu imi e teama , deocamdata |
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Uite de aici mai m-am inspirat eu pentru bagajul de maternitate( http://forum.7p.ro/plecam-la-maternitate---bagajul-pentru-spital-si-nu-numai.aspx?g=posts&t=30 ) multe dintre ele nu cred ca sunt utile la spital, la mine de ex nu trebuie hainute la bebe decat la iesirea din spital...
|
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Wow burtici am ajuns si ziua in care sa ma vad cap de lista asa de mult mi-am dorit sa treaca timpu sa fie totul bine si sa ajung si eu in capul listei .Ma gandesc acum cat de mult am sperat,am plans si mi-am dorit sa ajung si eu burticuta (pe vremea cand eram la aspirante si nu numai) si uite ca am ajuns atat de aproape de momentul in care o sa imi tin bebelusa mea draga in brate .Nu pot sa spun cate emotii ma napadesc pe zi ce trece cu cat se apropie mai mult ziua cea mare si incerc sa imi ocup timpul cu cate ceva numai sa treca mai repede
Nasmyne si gaza mica ,in legatura cu bagajul eu am pregatit de toate pt mine si bebelusa dar initial o sa iau doar strictul necesar (camasa de noapte ,produse igiena pt mine ,papucei,tampoane vata ,prosop,cana ,perinita de acasa pe care dorm si cam atat pt mine cred )pentru bebelusa am pregatit sticluta ,pampers nr 1 ,servetele umede pampers ,pompa de san care normal o folosesc eu si un prosopel sa il pun sub ea cand o aduce ,restul sunt toate pregatite dar nu le duc initial pt ca stau peste drum de spital si e mai igienic sa mi le duca cand imi trebuie cate ceva decat sa le tin prin salon,la mine e mai simplu .Oricum daca ar fi sa le iau cu mine toate as avea o valiza ca am pregatit de toate sa fie
Sonya si GeorgY ,ma bucur ca aduceti vesti bune va doresc sa ajungeti la termen cu un bebelusi sanatosi si sarcini usoare
Anutza o sa fie bn ,gandeste pozitiv sa nu stresezi bebele
Eilen si restul burticilor va pupacesc de numa
|
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Eilene acum sper ca intelegi vat de mare era dorinta mea de a-mi vedea iubirea! |
|
|