Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Thursday, May 12, 2016 9:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:

Trebuie sa astepti,este totul bine,nu ai de ce sa iti faci griji. Cu cat faci eco mai rar cu atat e mai bine,inseamna ca totul decurge bine si nu necesita monitorizare permanenta. Eu asa vad lucrurile :)

Dupa o sarcina pierduta in jur de 6~7 saptamani aveam de ce sa imi fac grijiras ras ...vroiam sa ii aud inimioara coeur coeur
Acu m-am linistit...doar ca abia astept sa -mi vad bebelul din nou...si abia astept sa miste....sa-l simt cum se joaca...de vazut l-am vazut cum se joaca Hilar Hilar
Nasmyne
Scris: Thursday, May 12, 2016 10:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
georgy gya a iesit foarte bine dublul test yes cum mai esti cu greturile? Nu ai mai trecut de mult pe la noi, si eu eram atasata de aspirante si mi-a fost greu sa vin la gravidute, dar in primul rand m-am gandit ca nu le fac bine...in sensul ca toate fetele asteapta cu disperare doua liniute pe test iar eu sa vin sa le spun despre sarcina mea...m-am gandit ca le deprim si mai tare asa ca incet incet m-am retras. Multe de aici te cunoastem de cand eram la aspirante, poate tu ne-ai uitat pe noi! Cheek Kiss

Sonya care a fost faza cu beta? Vreo greseala de laborator?
Si eu la fel ca Eileen eram speriata dupa o sarcina pierduta, am fost la 6 sapt la eco, nu i-am auzit inimioara, abia se vedea ceva mic acolo, am stat stresata pana la 8 saptamani ca daca e sarcina fara embrion, daca nu e bine si la eco la 8 sapt am auzit si inimioara, era mult mai maricel, chiar i-am vazut si membrele mainilor si picioruselor! Am plans de fericire si eu si al meu avea lacrimi in ochi.
Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 10:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Nasmyne wrote:
georgy gya a iesit foarte bine dublul test yes cum mai esti cu greturile? Nu ai mai trecut de mult pe la noi, si eu eram atasata de aspirante si mi-a fost greu sa vin la gravidute, dar in primul rand m-am gandit ca nu le fac bine...in sensul ca toate fetele asteapta cu disperare doua liniute pe test iar eu sa vin sa le spun despre sarcina mea...m-am gandit ca le deprim si mai tare asa ca incet incet m-am retras. Multe de aici te cunoastem de cand eram la aspirante, poate tu ne-ai uitat pe noi! Cheek Kiss

Si eu la fel ca Eileen eram speriata dupa o sarcina pierduta, am fost la 6 sapt la eco, nu i-am auzit inimioara, abia se vedea ceva mic acolo, am stat stresata pana la 8 saptamani ca daca e sarcina fara embrion, daca nu e bine si la eco la 8 sapt am auzit si inimioara, era mult mai maricel, chiar i-am vazut si membrele mainilor si picioruselor! Am plans de fericire si eu si al meu avea lacrimi in ochi.

Faza cu beta era ca e mai mare bebelul,are peste 5 sapt, deci se incadreaza intre sapt 5 si 6.A zis ca la Synevo se face beta total (beta +hcg)exact asa imi scrie pe analiza si de aceea e asa de mare,a zis ca e normal si sa nu-mi fac griji pt ca totul e perfect, exact asa a zis PERFECT.A zis sa nu mai repet beta ca numai ma sperie valorile si ca eco e cea mai buna solutie.eu m-am bucurat si regret ca l-am facut de capul meu fara sa ma trimita careva.Acuma asta este am tras o sperietura sa simt si eu ca traiesc ;)). Am un bebeloi mare,cred ca de aceea mi-e si foame non-stop.
Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 10:53 AM
Nivel

Patty cum mai esti? Pe tine te tin minte de la aspirici :)Chiar cand a intrat eu anuntai testul pozitiv Cheek Kiss
Eileen
Scris: Thursday, May 12, 2016 10:55 AM
Nivel

Sonya wrote:

Faza cu beta era ca e mai mare bebelul,are peste 5 sapt, deci se incadreaza intre sapt 5 si 6.A zis ca la Synevo se face beta total (beta +hcg)exact asa imi scrie pe analiza si de aceea e asa de mare,a zis ca e normal si sa nu-mi fac griji pt ca totul e perfect, exact asa a zis PERFECT.A zis sa nu mai repet beta ca numai ma sperie valorile si ca eco e cea mai buna solutie.eu m-am bucurat si regret ca l-am facut de capul meu fara sa ma trimita careva.Acuma asta este am tras o sperietura sa simt si eu ca traiesc ;)). Am un bebeloi mare,cred ca de aceea mi-e si foame non-stop.

Sonya,da, mai bine nu mai fa beta , ca din sapt 6 nu se mai dubleaza valorile la 48ore...si apoi vb ta te panichezi degeaba. Eu am facut 3 beta ...tot din astea totale ca si tineLol Lol ...e beta normal, asta pana in sapt a6-a, apoi nu am mai facut. Plus ca daca ecografic e ok, la tine s-a vazut si embrion...ce sa mai vrei bounce bounce computerlove computerlove

Edit....oricum nu mai conteaza...dar ti-am pus sa vezi analiza la beta ...sigur si a ta e la fel DistanceKiss DistanceKiss

Eileen attached the following image(s):
11111.png

Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 10:59 AM
Nivel

Eileen wrote:

Sonya,da, mai bine nu mai fa beta , ca din sapt 6 nu se mai dubleaza valorile la 48ore...si apoi vb ta te panichezi degeaba. Eu am facut 3 beta ...tot din astea totale ca si tineLol Lol ...e beta normal, asta pana in sapt a6-a, apoi nu am mai facut. Plus ca daca ecografic e ok, la tine s-a vazut si embrion...ce sa mai vrei bounce bounce computerlove computerlove

Da asa este.Sa mai scri ca asa ma linistesc postarile tale,imi dau o stare de bine. Si ieri cand am fost agitata ai fost singura care mi-a dat o luminita de speranta,si uite ca nu ai gresit Cheek Kiss .Si burticile m-au incurajat,doar aspiricile au pus gaz pe foc, dar le inteleg saracutele ca au trecut prin multe.Am invatat multe lucruri de la ele.
Eileen
Scris: Thursday, May 12, 2016 11:02 AM
Nivel

Sonya wrote:

Da asa este.Sa mai scri ca asa ma linistesc postarile tale,imi dau o stare de bine. Si ieri cand am fost agitata ai fost singura care mi-a dat o luminita de speranta,si uite ca nu ai gresit Cheek Kiss .Si burticile m-au incurajat,doar aspiricile au pus gaz pe foc, dar le inteleg saracutele ca au trecut prin multe.Am invatat multe lucruri de la ele.

Ma bucur tare mult computerlove computerlove Buddy1 Buddy1 Si eu am invatat multe de la aspirici...altele...care-s mamici mai toate acum coeur coeur
Anelise
Scris: Thursday, May 12, 2016 11:18 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Rocsana

2. gaza_mica89

3. Nasmyne

4. Elena7

5. Doinanuta

6. Dea

7. Anyta88

8. Eileen

9. Georgy Gya

10. Sin

11. Anutza

12. Sonya
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida

Ultima actualizare: 12.05.2016
Anelise
Scris: Thursday, May 12, 2016 11:20 AM
Nivel

Fetele, un pic de ajutor cu listutza - daca mai sunt burtici care lipsesc... gravida Va pup! flowers
Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 11:40 AM
Nivel

Anelise wrote:
Fetele, un pic de ajutor cu listutza - daca mai sunt burtici care lipsesc... gravida Va pup! flowers

As dori si eu pe listuta,te rog, am plecat de la aspirici.
doinanuta
Scris: Thursday, May 12, 2016 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Anelise si capsunica parca are tiker.
Anelise
Scris: Thursday, May 12, 2016 12:52 PM
Nivel

Sonya wrote:

As dori si eu pe listuta,te rog, am plecat de la aspirici.

Cu mare drag, doar ca trebuie sa-ti faci ticker cu varsta sarcinii. Cum au fetele la semnatura. pupici

doinanuta wrote:
Anelise si capsunica parca are tiker.

Mersi mult! pupici Sa vad daca dau de ea...
Anutza
Scris: Thursday, May 12, 2016 1:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2016
Fetelor, tineti-mi pumnii azi spre seara ca merg la eco si am un ghimpe, ca am visat tare urat de vreo 2 ori cu bebeul:(.
Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 1:22 PM
Nivel

Bafta Anuta o sa fie totul bine,nu-ti face griji.Am citit ca, cosmarurile sunt normale in sarcina,plus de asta in realitate e cam invers a ceea ce visezi Cheek Kiss
georgy gya
Scris: Thursday, May 12, 2016 1:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Nasmyne wrote:

Nasmyne ai mare dreptate in tot ceea ce zici si imi cer scuze,nu e vorba ca nu va cunosc sau ca v-am uitat dar la aspirici le-am urmarit zilnic povestea si la gravidute doar de cand sunt insarcinata,in fine,o sa scriu mai mult aici caci e asa cum zici tu poate ca le fac mai mult rau aspiricilor..computerlove te imbratisez cu drag si sarcina usoara in continuarecoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.