Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Wednesday, May 11, 2016 2:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:
Fetelor, va rog sa ma ajutati! Sunt disperata, azi am facut testul beta si mi-a iesit 13.399 mUI/ml .Eu sunt in sapt 5 de sarcina si rezultatul se incadreaza in sapt 6 de sarcina, intrebare, e posibil sa am gemeni?Va rog fetele cu gemeni ajutati-ma si pe mine cu un raspuns,macar cu o sugestie.

Sonya....la valoarea asta ...e ff posibil sa ai gemeni. mi se pare si mie ff mare pt 5 sapt...cand ai ovulat, in ce zi a cm ?
Dar nu trebuie sa fii disperata ras ras
La valoarea asta se vede la ecograf...deci poti merge sa vezi coeur coeur
Sonya
Scris: Wednesday, May 11, 2016 3:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Eileen wrote:

Sonya....la valoarea asta ...e ff posibil sa ai gemeni. mi se pare si mie ff mare pt 5 sapt...cand ai ovulat, in ce zi a cm ?
Dar nu trebuie sa fii disperata ras ras
La valoarea asta se vede la ecograf...deci poti merge sa vezi coeur coeur

o sa merg chiar azi.
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 11, 2016 4:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare Gossip
Bafta Sonya, sa aduci vesti bune , eu habar nu am ce este aceea beta ...
Fetelor de cateva zile va apar si voua reclamele astea urate in josul paginii ?
Rocsana
Scris: Wednesday, May 11, 2016 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Sonya ,nu stiu daca o valoare asa mare inseamna neaparat gemeni,depinde cat este de mare sarcina defapt,daca nu sti cand ai ovulat ca sa poti aproima tu ,dr.o sa te lamureasca in functie de ultimul cm.Oricum daca sunt gemeni esti o norocoasa ca scapi odata apoi oricum o sa se vada la eco 2 inimioare coeur
Oricum ar fi te asteptam cu vesti bune ,bucura-te ca ai o valoare asa mare,asta indica ca sarcina se dezvolta ok Cheek Kiss

gaza_mica89,daca te referi la cele cu calculator sarcina,teste de fertilitate etc da imi apar si mie dar nu stiu de ce NuStiu

Nasmyne si gaza mica eu abia mai ma misc,obosesc de numa ,voi cum sunteti ?,m-am cantarit am 24 kg luate pana acum (initial 55 acum 79 )Lol

Pup toate mamicile si burticile Cheek Kiss
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 11, 2016 6:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Sonya nu este virgula, nu? Eu la 4 sapt si 5 zile aveam 1279, poate e mai avansata decat crezi sarcina, cel mai probabil un doctor te va lamuri, sa nu fie si o greseala de laborator! Sa ne tii la curent cu vesti!

gaza_mica89 da si la mine apar reclamele alea in josul paginii...

Roxana si eu sunt la fel, abia ma misc ca ma doare f tare intre picioare, si ma apasa burta jos spre vagin, din fericire eu nu am luat foarte multe kg, m-am cantarit si eu azi si am un surplus de 7 kg pana acum. Nu am picioarele umflate, dar in schimb de o saptamana de cand s-au facut corcodusele mananc cate un castronel si culmea e ca nu-mi plac simple ci cu sare (daca ati mai pomenit hohot da stiu ca sarea nu e buna, dar am noroc ca nu se umfla picioarele) imi plac atat de mult ca nu ma pot abtine, cam asa fac in fiecare an pana apar ciresele, apoi trec pe cirese. Vai imi ploua in gura dupa cirese, mi-a promis cineva weekendul asta o sacosa de cirese de mai, abia astept! Pana atunci ma umflu de corcoduse ras ras cateodata mananc atat de multe ca mi se face gura punga abia mai pot musca din alimente, saracul Lucas cred ca l-am acrit de tot...
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 11, 2016 6:42 PM
Nivel

Rocsana , eu ma misc cat de cat , mai greu e cu aplecatul , chiar vreau sa ma cantaresc , acum 2 sapt aveam 55 de kg ... Mâinile mi - se mai umfla si mie cate odată, dar putin, eu beau si muuulta apa si am inteles ca ajuta, dar merg toata ziua la baie , cred ca de 50 de ori :)) , noroc ca noaptea merg doar o data ... Ma tot gandesc ca urmeaza sa merg si toata noapte ...
Nasmyne venim si noi la ciresi love love love love
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 11, 2016 7:23 PM
Nivel

Eu de aplecat ma aplec ca si cum as face genoflexiuni dar cracanata ras ma ridic greu apoi...in sensul ca treb sa ma tin de ceva. Si eu beau multa apa, si merg de multe ori la baie, dar si seara de cel putin 3 ori
Va astept cu drag la cirese! In cativa ani vom avea productie proprie din livada noastra, dar cred ca nici atunci nu ma voi satura de ele ras

Ati luat pe perioada sarcinii Decasept? Am iar rosu in gat si tusesc f tare, cand am mai fost racita doctora de fam mi a dat decasept dar parca era cu propolis, eu mi-am cumparat azi simplu, sper sa fie ok dk il iau. Bineinteles fac si restul de tratamente cu ceai, lamaie, miere, ceapa lasata de seara cu miere, ridichie neagra cu miere, gargara cu sare...ce aiurea e, sper sa treaca tusea pana nasc! uff
Rocsana
Scris: Wednesday, May 11, 2016 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Nasmyne wrote:
Eu de aplecat ma aplec ca si cum as face genoflexiuni dar cracanata ras ma ridic greu apoi...in sensul ca treb sa ma tin de ceva. Si eu beau multa apa, si merg de multe ori la baie, dar si seara de cel putin 3 ori
Va astept cu drag la cirese! In cativa ani vom avea productie proprie din livada noastra, dar cred ca nici atunci nu ma voi satura de ele ras

Ati luat pe perioada sarcinii Decasept? Am iar rosu in gat si tusesc f tare, cand am mai fost racita doctora de fam mi a dat decasept dar parca era cu propolis, eu mi-am cumparat azi simplu, sper sa fie ok dk il iau. Bineinteles fac si restul de tratamente cu ceai, lamaie, miere, ceapa lasata de seara cu miere, ridichie neagra cu miere, gargara cu sare...ce aiurea e, sper sa treaca tusea pana nasc! uff

Nu mai pomeni de cirese ca ma apuca poftele Lol abia le astept si eu ca sunt fructele mele de sezon preferate ,la noi nu sunt inca dar ii dau cu capsuni yes
Cand am fost racita am luat sirop de platagina pt tuse ,cu gatul nu am avut probleme Cheek Kiss
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 11, 2016 10:42 PM
Nivel

Si noi avem cire?i (pomi) dar inca nu fructe si sunt un pic maricei , cred ca au trei ani NuImiPasa Cray Cray , cap?unile deabia acum încep ... Trebuie sa mâncam acum ca dupa nu mai avem voie ...
Nasmyne eu de tuse am luat sirop de muguri de pin cu miere si propolis parca ... Ai grija ca tusea poate provoca contrac?ii , a?a zicea Dr mea de familie ...
Si ceapa eu am tot citit ca trebuie consumata imediat ( la fel si usturoiul ) daca sta taiata absoarbe microbii din aer , eu când este fata racita ii pun in camera o ceapa taiata in patru peste noapte , miroase groaznic dar intr- o juma de ora respira bine si doarme lini?tita ...
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 11, 2016 11:47 PM
Nivel

Da stiu de faza cu ceapa si usturoiul, asa este, eu am pus-o intr-un recipient dupa care am pus miere si l-am inchis f bine, nu are cum sa intre nici aerul. In general nu las nimic descoperit afara si nici mancarea mai mult de o ora-doua in afara frigiderului..fixuri de-ale mele ras

Dupa 5 ani dau roade ciresii newclap

Am auzit ca nu e bine sa mancam fructe pe perioada alaptarii, eu nu stiu cum o sa rezist mai ales cand vor fi cirese peste tot, apoi pepenele rosu plans Stiu si persoane care mananca fructe si nu au patit nimic bebeii, sper sa fie ok si la mine
georgy gya
Scris: Thursday, May 12, 2016 1:27 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
buna dragele mele,ce mai faceti ?nu prea am scris eu pe aici caci nu prea cunosc fete si am mai stat putin la aspirici hearts vroiam sa va zic ca astazi mi-a venit rezultatul prin e-mail la dublu test..ecografia am facut-o vineri cand aveam 12sapt+3 zile si prelevarea de sange luni dimineata...si imi da valorile astea
MASURA ECOGRAFICA NT: 1.30 mm MoM :0.86
FREE BETA-HCG: 26.19 iu/L MoM :0.76
PAPP-A : 5.7030 iu/L MoM :2.41
rezultatul de interpretare RISC SCAZUT
risc pentru varsta materna 1:1136
risc combinat down : minor de 1:20 000
risc combinat edwards&patau : minor de 1:20 000

Scuzati scrisu dar incerc sa reproduc din italiana,din ce imi dau seama pare ok rezultatul...voi ce parere aveti? va pup si va imbratisez cu drag pe voi si pe bebei..computerlove
Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 5:42 AM
Nivel

Buna dimineata fetelor. Am fost la eco, am 5 sapt si 5 zile azi, nu sunt gemeni e unul singur si totul arata ff bine. A zis doctorita ca ma incadrez cu valoarea intre sapt 5 si 6.nu stiu cum a calculat pt ca eu avut ciclu pe 7 aprilie, ea zice ca am ovulat mai repede. Eu ma bucur ca m-a linistit si ca e totul bine. Peste 10 zile a zis sa merg sa ii asculte inimioara dar o sa merg doar la 8 sapt ca e mai sigur asa. Va multumesc pt vorbele frumoase
Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 8:39 AM
Nivel

Buna dimineata fetelor. Am fost la eco, am 5 sapt si 5 zile azi, nu sunt gemeni e unul singur si totul arata ff bine. A zis doctorita ca ma incadrez cu valoarea intre sapt 5 si 6.nu stiu cum a calculat pt ca eu avut ciclu pe 7 aprilie, ea zice ca am ovulat mai repede. Eu ma bucur ca m-a linistit si ca e totul bine. Peste 10 zile a zis sa merg sa ii asculte inimioara dar o sa merg doar la 8 sapt ca e mai sigur asa. Va multumesc pt vorbele frumoase
Eileen
Scris: Thursday, May 12, 2016 9:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:

Eu nu am putut rabda pana la 8sapt,fierbeam in suc propriu Lol Lol

Georgy ti-a iesit f bine dublu test. Eu nu l-am mai facut, doar morfologia.
De acum ne-a chemat la 6 saptamani....oare pot astepta o luna jumatate ? Lol Lol
Sonya
Scris: Thursday, May 12, 2016 9:29 AM
Nivel

Eileen wrote:

Eu nu am putut rabda pana la 8sapt,fierbeam in suc propriu Lol Lol

Georgy ti-a iesit f bine dublu test. Eu nu l-am mai facut, doar morfologia.
De acum ne-a chemat la 6 saptamani....oare pot astepta o luna jumatate ? Lol Lol

Trebuie sa astepti,este totul bine,nu ai de ce sa iti faci griji. Cu cat faci eco mai rar cu atat e mai bine,inseamna ca totul decurge bine si nu necesita monitorizare permanenta. Eu asa vad lucrurile :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.