Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sonya
Scris: Tuesday, May 10, 2016 10:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Rocsana wrote:

Bine ai venit,sarcina usoara si la termen Cheek Kiss

Eu am luat acid folic 1/zi (5 mg)si Arefam de 200 1/zi seara ,la rec.dr.Oricum acidul folic e recomandat sa il iei o sa iti rec.si tie dr. iar arefamul (progesteron)este pt.sustinerea sarcinii ,la fel se recomanda.Oricum va trebui sa mergi la dr. si o sa vezi ce spune ,ce iti rec,ca fiecare dr.e cu recomandarile lui ,oricum poti acontinua cu acidul folic ca e f.bun iar pt.sustinere ar fi bn sa te vada un dr.sau cel putin sa ceri o parerea avizata (parerea mea )Cheek Kiss

Multumesc,normal ca o sa merg la medic, dar sincer eu nu vreau sa iau nimic pt sustinere. Am incredere in organismul meu, daca Doamne Fereste ceva nu e bine si eu il oblig sa sustina sarcina?Acid folic iau, dar arefam nu.Am luat prin ian si februarie arefam si nu m-a ajutat. Asa mi-a zis atunci medicul ca v-a sustine o eventuala sarcina.
Sonya
Scris: Tuesday, May 10, 2016 10:08 AM
Nivel

Eileen wrote:

Cheek Kiss Cheek Kiss
Da continua ! Sau poti sa ti iei direct vitamine, si neaparat no-spa sa ai in casa, de 40, cum te doare burtica sa iei .
Cand mergi la beta ? Beta hcg nu free trebuie sa faci, dar daca mergi la laborator si spui ca vrei sa faci beta hcg stiu ei care e buna Lol

Eu am luat no-spa forte ca nu am stiu ca sunt insarcinata si am crezut ca vine menstra. Ca am avut usoare dureri de burta cam ca la menstra in ziua in care trebuia sa vina si a doua zi. Acum nu ma doare nimic.Eu nu am avut sangerare la implantare,voi ati avut?Eu niciodata nu am avut spotting cum le auzeam pe unele fete ca au inainte de menstra, oare era obligatoriu sa am si eu sangerarea de nidatie?Eu una cred ca nu, dar parerile sunt impartite.
Sonya
Scris: Tuesday, May 10, 2016 10:09 AM
Nivel

Analiza beta hcg se deconteaza de cas?sau nu?
Eileen
Scris: Tuesday, May 10, 2016 10:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:
Analiza beta hcg se deconteaza de cas?sau nu?

Nop....nu ti poate da bilet de trimitere pt beta.
Nasmyne
Scris: Tuesday, May 10, 2016 10:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Felicitari pt sarcina Sonya si bine ai venit pe aici! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Cheek Kiss

Acidul folic il poti lua linistita, progesteronul normal cum iti recomanda medicul, la noi in tara se da pe banda progesteron fara a face un set de analize inainte, sunt persoane care au deficit de progesteron si chiar trebuie luat, altele care nu au nevoie si tot iau.
Cel mai important acum fa un beta HCG cu repetare la 48 ore si apoi pe la 6 saptamani poti merge si la un control (mai inainte de 6 sapt nu prea ai ce vedea la eco).
Sonya
Scris: Tuesday, May 10, 2016 11:27 AM
Nivel

Multumesc Nasmyne.Asa m-am gandit si eu ca pe la 6-7 sapt sa merg la medic.Deocamdata sunt in cautare de medici ca nu stiu la care sa merg :( Cel la care am fost pana acum nu-mi place pt ca nu comunica,trebuie sa trag cu clestele de la el si e mereu obosit si nu sta la programul de consultatii,mereu pleaca mai repede si plus de asta ma infunda cu arefam, ca mi-a recomadat sa iau 3 luni chiar inainte sa fiu insarcinata.Nu sunt incapatanata dar cred ca organismul omului este complex si nu are nevoie de atatea toxine. ca luam destule din alimentatie.
anyta88
Scris: Tuesday, May 10, 2016 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Sonya wrote:
Multumesc Nasmyne.Asa m-am gandit si eu ca pe la 6-7 sapt sa merg la medic.Deocamdata sunt in cautare de medici ca nu stiu la care sa merg :( Cel la care am fost pana acum nu-mi place pt ca nu comunica,trebuie sa trag cu clestele de la el si e mereu obosit si nu sta la programul de consultatii,mereu pleaca mai repede si plus de asta ma infunda cu arefam, ca mi-a recomadat sa iau 3 luni chiar inainte sa fiu insarcinata.Nu sunt incapatanata dar cred ca organismul omului este complex si nu are nevoie de atatea toxine. ca luam destule din alimentatie.

Pe mine m a ajutat enorm progesteronul. Probabil ca n as fi ajuns pana aici fara el. Asa ca asculta medicul ca el stie mai bine. Nu face de capul tau ca sa nu ti para rau mai tarziu. Eu iau vitamine.no spa de 80 mg cate 3 pe zi,duphaston si am luat ?i acid folic pana în sapt 14.
Rocsana
Scris: Tuesday, May 10, 2016 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Sonya, eu am zis ce mi-a rec.mie dr.,in cazul meu Arefamul si-a facut treaba fara el nu stiu ce ar fi fost ,dar cum am scris si anterior toate au fost luate la rec.medicului ,de aceea am zis sa mergi la dr .ca e cel mai bine ,cum spun si fetele fiecare org .are nevoile lui ,daca nu e ok dr.la care ai mers cauta altul si incearca sa nu te bizui numai pe org.tau de multe ori si org.are nevoie de sustinere ca sa fie totul ok .Te asteptam cu un beta baban majoreta
gaza_mica89
Scris: Tuesday, May 10, 2016 12:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare mamici si burtici hearts
Bun venit Sonya , bafta sa fie totul bine pana la final pupici
Nasmyne ce frumos ar fi sa nastem pe 1 iunie , nu m- am gandit la varianta asta , fata nu a stat pana la termen, a venit la 39 si 1 zi , dar am inteles ca baietii vin mai tarziu ...
Rocsana daca nasti pe 21 mai ii pui numele Elena ?
Rocsana
Scris: Tuesday, May 10, 2016 12:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
gaza_mica89 wrote:
Salutare mamici si burtici hearts
Bun venit Sonya , bafta sa fie totul bine pana la final pupici
Nasmyne ce frumos ar fi sa nastem pe 1 iunie , nu m- am gandit la varianta asta , fata nu a stat pana la termen, a venit la 39 si 1 zi , dar am inteles ca baietii vin mai tarziu ...
Rocsana daca nasti pe 21 mai ii pui numele Elena ?

Buna intrebare ,oricum o sa nasc pe 20 sau 23 in 21 nu ca e sambata (numai daca nu ne face o surpriza )si ne-am decis pe Sara Maria ,nu ne gandeam ca va fi in jur de Constantin si Elena adica initial a zis ca prin 25 -27 mai ,acum nu cred ca o sa mai schimbam ceva dar cine stie (Sara e preferinta amandoura si Maria ca sunt si eu Mariana )Cheek Kiss
Voi va-ti decis la nume ?a fost greu cu alesul ?
gaza_mica89
Scris: Tuesday, May 10, 2016 3:56 PM
Nivel

Rocsana wrote:

Buna intrebare ,oricum o sa nasc pe 20 sau 23 in 21 nu ca e sambata (numai daca nu ne face o surpriza )si ne-am decis pe Sara Maria ,nu ne gandeam ca va fi in jur de Constantin si Elena adica initial a zis ca prin 25 -27 mai ,acum nu cred ca o sa mai schimbam ceva dar cine stie (Sara e preferinta amandoura si Maria ca sunt si eu Mariana )Cheek Kiss
Voi va-ti decis la nume ?a fost greu cu alesul ?
Noi am ales de la nasi Claudiu Ioan , imi place mult cum suna , si am zis ca daca se intampla sa nasc pe 21 ii punem Claudiu Constantin (sotul e născut pe 21 si fata tot pe 21, dar e cam devreme totusi )
Nasmyne
Scris: Tuesday, May 10, 2016 8:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Da ar fi fain sa nastem pe 1 iunie, nu e o regula faza ca baietii vin mai tarziu, am 2 prietene care au venit baieteii pe la 38 si 39 sapt. Eu incerc sa fiu mai activa de acum incolo, ca nu mai am nici un stres daca vrea sa vina puiul meu.

La noi a fost greu cu numele, primul l-am ales eu (Lucas) ehh si al meu vroia Ianis chiar nu mergeau plus ca Ianis nu-mi placea, dupa ne-am gadit la Cosmin, adica mai mult eu m-am gandit ras si intr-un final am reusit sa-l conving pe al meu sa nu-i mai punem Ianis si ne-am hotarat la Constantin, tot e aproape de Constantin si Elena, plus si pe bunicul meu si al lui tot Constantin ii cheama...asa pastram numele mai departe ras
gaza_mica89
Scris: Tuesday, May 10, 2016 11:16 PM
Nivel

Nasmyne wrote:
Da ar fi fain sa nastem pe 1 iunie, nu e o regula faza ca baietii vin mai tarziu, am 2 prietene care au venit baieteii pe la 38 si 39 sapt. Eu incerc sa fiu mai activa de acum incolo, ca nu mai am nici un stres daca vrea sa vina puiul meu.

La noi a fost greu cu numele, primul l-am ales eu (Lucas) ehh si al meu vroia Ianis chiar nu mergeau plus ca Ianis nu-mi placea, dupa ne-am gadit la Cosmin, adica mai mult eu m-am gandit ras si intr-un final am reusit sa-l conving pe al meu sa nu-i mai punem Ianis si ne-am hotarat la Constantin, tot e aproape de Constantin si Elena, plus si pe bunicul meu si al lui tot Constantin ii cheama...asa pastram numele mai departe ras

Frumos nume pe nepotul meu il cheama Cosmin si il serbam de Constantin si Elena ...
Si eu sunt destul de activa, dar vreau sa mai stea bb un pic acolo , acum daca ar veni ar avea cam 2,400 g si ar fi cam mititel , daca se poate pana pe 9 la salariul urmator ar fi perfect ras , glumesc , dar macar sa facem 38 de sapt
Anelise
Scris: Wednesday, May 11, 2016 1:50 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sonya
Scris: Wednesday, May 11, 2016 2:39 PM
Nivel

Fetelor, va rog sa ma ajutati! Sunt disperata, azi am facut testul beta si mi-a iesit 13.399 mUI/ml .Eu sunt in sapt 5 de sarcina si rezultatul se incadreaza in sapt 6 de sarcina, intrebare, e posibil sa am gemeni?Va rog fetele cu gemeni ajutati-ma si pe mine cu un raspuns,macar cu o sugestie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.