Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nasmyne
Scris: Monday, May 9, 2016 2:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Eu nu stiam ce-i aia sa fii racita pana am ramas insarcinata am avut doua episoade f urate asta-iarna in care a trebuit sa iau antibiotic...asta dupa ce incercasem toate metodele naturiste, nu cred ca imi scapase nici una, tuseam pana vomitam, atat de rau a fost. Acum sper sa fiu ok, sa nu avanseze mai mult boala, doar ma doare in gat si tusesc, incerc doar cu naturiste.
O sa vedeti ca sistemul imunitar e mult mai scazut in sarcina si de-aceea treb sa va ingrijiti mai mult!

Rox ma bucur ca auzim vesti bune! Mai ai atat de putin! Si pe mine ma sperie faza cu placenta imbatranita, se poate schimba de la o zi la alta totul, urmaresc in fiecare zi miscarile lui Lucas, cateodata sunt slabe alta data f puternice aseara de ex m-am trezit speriata simteam ca imi iese prin burta atat de tare a impins, era asa tuguiata burta.

Ce vroiam sa va intreb...pe mine ma dor f tare oasele dintre picioare si osul pubian, si parca ii simt ca are capul chiar in vagin, abia mai ma misc, ma ridic greu, ma intorc greu de pe o parte pe alta; asa e si la voi?...cand e al meu langa mine ma ridica el, cand sunt singura mai greu ras

Apropo Rocsana esti cap de lista!!majoreta
Apoi gaza_mica89 si urmatoarea eu... Doamne ajuta sa fie bine!
Rocsana
Scris: Monday, May 9, 2016 2:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
Nasmyne wrote:
Eu nu stiam ce-i aia sa fii racita pana am ramas insarcinata am avut doua episoade f urate asta-iarna in care a trebuit sa iau antibiotic, dupa incercasem toate metodele naturiste, nu cred ca imi scapase nici una, tuseam pana vomitam, atat de rau a fost. Acum sper sa fiu ok, sa nu avanseze mai mult boala, doar ma doare in gat si tusesc, incerc doar cu naturiste.
O sa vedeti ca sistemul imunitar e mult mai scazut in sarcina si de-aceea treb sa va ingrijiti mai mult!

Rox ma bucur ca auzim vesti bune! Mai ai atat de putin! Si pe mine ma sperie faza cu placenta imbatranita, se poate schimba de la o zi la alta totul, urmaresc in fiecare zi miscarile lui Lucas, cateodata sunt slabe alta data f puternice aseara de ex m-am trezit speriata simteam ca imi iese prin burta atat de tare a impins, era asa tuguiata burta.

Ce vroiam sa va intreb...pe mine ma dor f tare oasele dintre picioare si osul pubian, si parca ii simt ca are capul chiar in vagin, abia mai ma misc, ma ridic greu, ma intorc greu de pe o parte pe alta...cand e al meu langa mine ma ridica el, cand sunt singura mai greu ras

Apropo Rocsana esti cap de lista!!majoreta
Apoi gaza_mica89 si urmatoarea eu... Doamne ajuta sa fie bine!

La fel ma simt si eu ,cateodata simt ca apasa asa tare de am impresia ca vrea sa iasa,altadata cred ca sunt contractiile
braxton hicks ca nu dureaza si nu se repeta dar cum spui si tu sa ma ridic din pat mai ales noaptea e o aventura ca e greu si ma rostogolesc tot mai greu daca ma fortez din muschi ma apuca dureri de numa .
Pai urmarim miscarile si secretiile,daca apar contractii sau se modifica secretiile sau miscarile bebelui sunam dr.Speram sa ajungem cat mai aproape de termen.
Wow sunt cap de lista ,ce diferenta mica o sa fie intre noi 3 iloveyou bubulina mea o sa le faca cu ochiu bubuletilor vostri(asa stiu ca si gaza mica asre tot baiat sper sa nu gresesc )hai ca mai avem un pic majoreta majoreta majoreta majoreta
Anutza
Scris: Monday, May 9, 2016 3:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2016
Multumim frumos de urari!
Eu abia acuma incep sa mananc mai bine, pana acuma eram prietena doar cu fructele. Am slabit 9 kg deja :))
Vaai ce frumos..
Astept si eu sa ajung la sfarsit sa imi strang minunea in brate!
Apropo de dureri de oase, pe minea dor incheieturile de la maini si picioare.oare ce as putea sa fac sa le mai diminuez?
Anutza
Scris: Monday, May 9, 2016 3:31 PM
Nivel

Alinuka wrote:

Daca vrei sa iti apara cate saptamani mai ai cand scrii un mesaj, trebuie sa il copiezi la tine la profil la semnatura, salvezi si gata. Cand vei scrie urmatorul mesaj iti va aparea.

Am dat copy la minunea aia de cod si paste la semnatura si tot nu imi iese....
Albinuta
Scris: Monday, May 9, 2016 3:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Anutza wrote:

Am dat copy la minunea aia de cod si paste la semnatura si tot nu imi iese....

Buna Anutza trebuie sa iei codul de pe "pagina 3" --> "Blogger"
Anutza
Scris: Monday, May 9, 2016 4:19 PM
Nivel

Albinuta wrote:

Buna Anutza trebuie sa iei codul de pe "pagina 3" --> "Blogger"

Multumesc frumos:)
Zambila
Scris: Monday, May 9, 2016 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Nasmyne, sa te faci bine! Buddy1 o sa vezi ca in lehuzie e si mai greu. din cauza oboselii, a mancarii pe spongi (fara multe daca alapyezi) sistemul imunitar cade brusc. chiar daca tu zii ca esti pe val, organismul se resimte. si da semnale. eu am facut un furuncul pe fond de oboseala si imunitate praf si am ametit pana aprpape de lesin, desi eu aveam impresia ca is ok. acum is pe vitamine intensiv.
aveti grija de voi si continuati cu vitaminele si dupa nastere.
Albinuta
Scris: Monday, May 9, 2016 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2016
Anutza wrote:

Multumesc frumos:)

Nu stiu de ce nu merge la tine. Mai incearca sa alegi din "paginile acelea" poate merge pana la urma o varianta Buddy1
gaza_mica89
Scris: Monday, May 9, 2016 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare hearts si bun venit noilor burtici , eu greturi am avut cam tot timpul , sper voi sa fiti mai norocoase si sa ave?i o sarcina usoara ...
Nasmyne multa sanatate, chiar acum pe ultima suta de metrii...
Si eu fetelor il simt foarte jos pe bebe , asa a fost mereu , dar de joi , când face cate o miscare ma doare rau, nici nu pot sa merg si ma doare pur si simplu intre picioare ,in special cand stau in pat , cred ca din cauza presiunii foarte mare si fiindca nu circula sangele
gaza_mica89
Scris: Monday, May 9, 2016 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Rocsana tu faci cezariana ? Eu termenul il am pe 4 iunie , si am o vaga impresie ca ajungem pana acolo , dar cred ca o sa fie vai de burtica mea , contractii parca am mai putine decat la fata , cred ca pe joi ajung la doctora, deabia astept sa vad ce zice si cat a mai luat in greutate
Rocsana
Scris: Monday, May 9, 2016 11:21 PM
Nivel

gaza_mica89 wrote:
Rocsana tu faci cezariana ? Eu termenul il am pe 4 iunie , si am o vaga impresie ca ajungem pana acolo , dar cred ca o sa fie vai de burtica mea , contractii parca am mai putine decat la fata , cred ca pe joi ajung la doctora, deabia astept sa vad ce zice si cat a mai luat in greutate
Da fac cezariana,termenul ar fi 1 iunie ,dar ne pregatim pt.20/23 Sa vedem acum cand o fi ,in 20 ne internam sper sa stea cuminte pana atunci.coeur
Nasmyne
Scris: Tuesday, May 10, 2016 9:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Iar eu termenul il am pe 8 Iunie ras ce mi-ar placea sa vina pe 1 iunie AngelNot

Zambila mersi de sfaturi, eu sper sa ma pun pe picioare si sa fiu ok si atunci. Voi ce faceti? Cheek Kiss
Sonya
Scris: Tuesday, May 10, 2016 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Salutare fetelor! Sper sa ma primiti si pe mine in cuibusorul vostru. De dimineata mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si sunt insarcinata in 4 sapt si 5 zile (dupa calculele mele).
Vreau sa va intreb voi de cat luati, sau ati luat acidul folic?Eu am inceput sa iau de luna trecuta acifol 5 mg 1/zi si nu stiu daca sa continui asa sau sa iau o doza mai mica?
Eileen
Scris: Tuesday, May 10, 2016 9:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sonya wrote:
Salutare fetelor! Sper sa ma primiti si pe mine in cuibusorul vostru. De dimineata mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si sunt insarcinata in 4 sapt si 5 zile (dupa calculele mele).
Vreau sa va intreb voi de cat luati, sau ati luat acidul folic?Eu am inceput sa iau de luna trecuta acifol 5 mg 1/zi si nu stiu daca sa continui asa sau sa iau o doza mai mica?

Cheek Kiss Cheek Kiss
Da continua ! Sau poti sa ti iei direct vitamine, si neaparat no-spa sa ai in casa, de 40, cum te doare burtica sa iei .
Cand mergi la beta ? Beta hcg nu free trebuie sa faci, dar daca mergi la laborator si spui ca vrei sa faci beta hcg stiu ei care e buna Lol
Rocsana
Scris: Tuesday, May 10, 2016 10:00 AM
Nivel

Sonya wrote:

Bine ai venit,sarcina usoara si la termen Cheek Kiss

Eu am luat acid folic 1/zi (5 mg)si Arefam de 200 1/zi seara ,la rec.dr.Oricum acidul folic e recomandat sa il iei o sa iti rec.si tie dr. iar arefamul (progesteron)este pt.sustinerea sarcinii ,la fel se recomanda.Oricum va trebui sa mergi la dr. si o sa vezi ce spune ,ce iti rec,ca fiecare dr.e cu recomandarile lui ,oricum poti acontinua cu acidul folic ca e f.bun iar pt.sustinere ar fi bn sa te vada un dr.sau cel putin sa ceri o parerea avizata (parerea mea )
Oricum sa faci un beta si apoi sa il repeti sa vezi cum evolueaza sarcina este cel mai sigur Cheek Kiss si clar fuguta la dr.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.