Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Aaa, si daca vrei cd cu filmarea ecografiei costa in jur de 40 de lei ... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Ohoo. Ati dat ceva banuti. Eu o sa fac la iasi la un medic recomandat de doctorul meu. Nu mi a trecut prin cap sa întreb si pretul cand am facut programare. Din ce am inteles este mai scump la Bucuresti |
|
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Anyta,la Iasi e intre 200 si 400.eu la avicena am dat 350. |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Dea wrote:Anyta,la Iasi e intre 200 si 400.eu la avicena am dat 350. Tu la cate saptamani ai facut? |
|
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| anyta88 wrote: Tu la cate saptamani ai facut?
La 12 sapt prima,pt dublu test,apoi la 18 sapt si ultima ieri,la 23 sapt. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2016 Mesaje: 6
| Neata
Sunt noua pe site si acum mi-am facut curaj sa scriu. Pe 28 aprilie am fost la control si i-am auzit cum bate inima, deci totul e bine pentru inceput. Iau elevit si acid folic. Vineri merg sa-mi faca analizele de sange si alte analize care trebuie la inceput de sarcina. Deja de vreo 2 zile am inceput cu greturile matinale. Deocamdata sunt suportabile. Ce ma sfatuiti sa fac mai departe? Va pup. |
|
Inregistrat: 5/9/2016 Mesaje: 64
| Buna:) Sunt cam noua pe site.:) Sunt insarcinata in 11 saptamani si abia astept sa merg joi la control. Tuturor gravidelor le urez sarcina usoara! |
|
| Anelise wrote:Asteptam burticile care mai doresc pe listutza sa dea un semn! Pupici! Vreau si pe listutza. Pupici. |
|
Inregistrat: 5/9/2016 Mesaje: 64
| Vreau si eu pe listuta! |
|
| Anutza wrote:Vreau si eu pe listuta! Daca vrei sa iti apara cate saptamani mai ai cand scrii un mesaj, trebuie sa il copiezi la tine la profil la semnatura, salvezi si gata. Cand vei scrie urmatorul mesaj iti va aparea. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Bine ati venit Alinuka si Anutza La mine greturile au fost doar pana in a 12-13 a saptamana, din fericire nu am vomitat. Sa aveti grija sa nu raciti cu vremea asta schimbatoare. Eu am reusit sa racesc tusesc si ma doare in gat |
|
| Nasmyne wrote:Bine ati venit Alinuka si Anutza La mine greturile au fost doar pana in a 12-13 a saptamana, din fericire nu am vomitat. Sa aveti grija sa nu raciti cu vremea asta schimbatoare. Eu am reusit sa racesc tusesc si ma doare in gat Bine te-am gasit si sper sa se adune cat mai multe burtici. Doamne ajuta sa nu vomit. Este cam greu sa nu racesc cu vremea asta schimbatoare si mai ales ca circul cu autobuzul si aud lume tusind si atunci ma mut sau imi tin respiratia. Imi pare rau ca esti racita. Un remediu bun este laptele cald cu o lingurita sau doua de miere. Eu beau macar de 2 ori pe saptamana preventiv, iar foarte buna este ridichea neagra scobita, pui un pic de zahar si iei cu o lingura zeama. Sper sa iti revii repede. Sanatate multa.
|
|
| Uitati ce site am descoperit in acest weekend. http://forum.clubulbebelusilor.ro/viewtopic.php?f=7&t=712 Intrati neaparat azi si inscrieti-va, e ULTIMA zi. Eu m-am inscris si abia astept sa merg. |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Bun venit noilor gravidute ,sarcini usoare si la termen va doresc Burticute noi ,fiecare sarcina si organism e unic ,unele femei au simptome specifice mai puternice altele nu ,eu de ex.pana pe la 5 luni m-am simtit tare rau,am varsat de numa ,am facut si perfuzii ,acum sunt altele specifice varstei sarcinii :arsuri,ameteli,carceii,oboseala ,dar sunt alte gravidute care o duc mai greu sau mai usor ca mine depinde ,sper sa aveti sarcini usoare pe tot parcursul.
Am fost de dimineata la dr.bebelusa e ok,cu cordonelul dupa gat si manutele in gurita placenta usor inbatranita ,lichidul e ok,ritmul cardiac a bebelusei e ok .Ne revedem cu dr.in 20 mai cand o sa imi faca internarea pt analize si sa vedem daca va fi marea intalnire in 20 mai sau in 23 .Pana atunci stam cumintele si ne pregatim ,oricum daca apare ceva orice sunam dr.Asa ca am intrat in uktima linie ,pregatim bagajul si patutul si asteptam cumintele Pupici tuturor mamici si burtici |
|
| Rocsana wrote:Bun venit noilor gravidute ,sarcini usoare si la termen va doresc Burticute noi ,fiecare sarcina si organism e unic ,unele femei au simptome specifice mai puternice altele nu ,eu de ex.pana pe la 5 luni m-am simtit tare rau,am varsat de numa ,am facut si perfuzii ,acum sunt altele specifice varstei sarcinii :arsuri,ameteli,carceii,oboseala ,dar sunt alte gravidute care o duc mai greu sau mai usor ca mine depinde ,sper sa aveti sarcini usoare pe tot parcursul. Am fost de dimineata la dr.bebelusa e ok,cu cordonelul dupa gat si manutele in gurita placenta usor inbatranita ,lichidul e ok,ritmul cardiac a bebelusei e ok .Ne revedem cu dr.in 20 mai cand o sa imi faca internarea pt analize si sa vedem daca va fi marea intalnire in 20 mai sau in 23 .Pana atunci stam cumintele si ne pregatim ,oricum daca apare ceva orice sunam dr.Asa ca am intrat in uktima linie ,pregatim bagajul si patutul si asteptam cumintele Pupici tuturor mamici si burtici Bine te-am gasit si asteptam vesti de la tine. Bafta multa. Sunteti pe ultima suta, aveti grija, poate acum ii vine pe chelie lu' bebe si vrea sa vina. |
|
|