Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| In seara asta am fost si eu la control. Bebe este cranian ca si data trecuta, are 2500 g, lichidul amniotic e destul (si eu care credeam ca bebe abia mai are loc acolo ) si sunt bucuroasa ca doctorul mi-a zis ca dupa cum arata sarcina putem incerca si nastere naturala. A zis ca nu incape indoiala, ma va asista la nastere, iar ca drumul de 1 h si putin nu va fi o problema. Acum sa vedem cand se va hotari sa vina, abia asteptam sa ne cunoastem puiul
Anyta eu la fel ca Rox doar no spa am luat, si am luat f mult...
Elena ce dragut e Erik mai ales cu papionul e un dulce!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Nasmyne wrote:In seara asta am fost si eu la control. Bebe este cranian ca si data trecuta, are 2500 g, lichidul amniotic e destul (si eu care credeam ca bebe abia mai are loc acolo ) si sunt bucuroasa ca doctorul mi-a zis ca dupa cum arata sarcina putem incerca si nastere naturala. A zis ca nu incape indoiala, ma va asista la nastere, iar ca drumul de 1 h si putin nu va fi o problema. Acum sa vedem cand se va hotari sa vina, abia asteptam sa ne cunoastem puiul Anyta eu la fel ca Rox doar no spa am luat, si am luat f mult... Elena ce dragut e Erik mai ales cu papionul e un dulce! Si eu iau mult no spa.cate 3 de 80 pe zi si de azi încep injectii cu algifen si no spa. |
|
| ElenaD94 wrote:
Buna. Si eu am luat dar doar 2 supozitoare. Indometacinul scade cantitatea de lichid amniotic, asa ca trebuie urmarit ecografic.
Am inteles. M am hotarat sa nu-l iau. O sa fac injectii cu amestec litic. Multumesc pentru raspunsuri! |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Nasmyne wrote:In seara asta am fost si eu la control. Bebe este cranian ca si data trecuta, are 2500 g, lichidul amniotic e destul (si eu care credeam ca bebe abia mai are loc acolo ) si sunt bucuroasa ca doctorul mi-a zis ca dupa cum arata sarcina putem incerca si nastere naturala. A zis ca nu incape indoiala, ma va asista la nastere, iar ca drumul de 1 h si putin nu va fi o problema. Acum sa vedem cand se va hotari sa vina, abia asteptam sa ne cunoastem puiul Anyta eu la fel ca Rox doar no spa am luat, si am luat f mult... Elena ce dragut e Erik mai ales cu papionul e un dulce!
Ce ma bucur ca aduci vesti bune si ca dr.te ajuta la nasterea naturala ,este f.important sa sti ca ai dr.alaturi si ca te susutine (iti doresc sa ai o nastere usoara usoara ),hai ca mai ai un pic si o sa te intalnesti cu bebe.
In 9 mai merg si eu la control sa vad ce face bebelusa ,la mine data trecuta incepea sa imbatraneasca lichidul,sper sa nu ne grabim prea tare oricum si eu abia astept sa o vad pe bebelusa dar ma gandesca ca cu cat sta mai mult cu atat mai bn pt.ea asa ca asteptam |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna! Anyta, eu am luat pt dureri de burtica si contractii no-spa si supozitoare uscosin. Sper sa fii bine si sa scapi de dureri. Te pupam dulce Elena ai un puiut frumos foc. Sanatate maxima amandurora! Noi nu ne simtitm prea bine de vreo 2 zile. Parca as fi la incepututl sarcinii cu dat la boboci, nu suport mirosuile, nu prea mancam. Azi am stat un pic mai mult in pat de dimineata si parca ne este mai bine. Cred ca oboseala isi spune cuvantul. Mai avem putin si intram si noi in prenatal. Va pupam pe toate |
|
| Buna! Anyta, eu am luat pt dureri de burtica si contractii no-spa si supozitoare uscosin. Sper sa fii bine si sa scapi de dureri. Te pupam dulce Elena ai un puiut frumos foc. Sanatate maxima amandurora! Noi nu ne simtitm prea bine de vreo 2 zile. Parca as fi la inceputul sarcinii cu dat la boboci, nu suport mirosurile, nu prea mancam. Azi am stat un pic mai mult in pat de dimineata si parca ne este mai bine. Cred ca oboseala isi spune cuvantul. Mai avem putin si intram si noi in prenatal. Va pupam pe toate |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Neata Superp bb Erik , deabia astept si eu marea intalnire... Nasmyne ne bucuram ca aduci vesti bune , sigur o sa fie totul bine , mai ales acum ca te-a linistit si medicul ... Eu nu am luat deloc no Spa si nici supozitoare , in schimb la mine paracetamol a fost la putere asta iarna , eu marti cred ca o sa merg la control, pe voi acum va cheama saptamanal ? |
|
| Normal asa ar trebui sa mergem saptamanal incepand cu sapt 36, dar pe mine nu ma cheama asa, stie ca vin si de la 100 km, a ramas ca ne auzim saptamanal la telefon sa-i spun cum ma simt. Dar eu merg si la alt doctor aici in orasul meu, dar si el la fel nu m a chemat saptamanal... am sa incerc sa merg macar la doua sapt la un control. Intr-adevar se pot intampla multe in perioada asta, Doamne fereste! |
|
| gaza_mica89 bluzita care o ai in poza de la profil e crosetata de tine? Daca da e superba
Tu ce ai in burtica? ca am uitat...si parca mai ai un baietel acasa, nu? |
|
| Nasmyne wrote:gaza_mica89 bluzita care o ai in poza de la profil e crosetata de tine? Daca da e superba Tu ce ai in burtica? ca am uitat...si parca mai ai un baietel acasa, nu? Da , la profil este un bolero facut de mine , nu stiu cum sa pun poze , eu intru dupa tel si nu am reusit sa pun ... Daca vreti sa vedeti ce lucrez va invit pe fb la Tina Toma ... Baie?el am in burtica , si o fetita de 6 ani jumate ... Mi- e de vreo luna mi- a zis sa ne vedem la 2/sapt si ma gandeam ca urmeaza la o sapt |
|
| Voi la cate saptamani ?i unde ati facut morfologia fetala? Mie mi a facut programare la 20 sapt si 5 zile. |
|
| anyta88 wrote:Voi la cate saptamani ?i unde ati facut pmorfologia fetala? Mie mi a facut programare la 20 sapt si 5 zile. Eu am mers la 23 de sapt ( trebuia la 22 dar atunci luam salariul si a zis ca e ok ) la clinica provita parca se numeste |
|
| gaza_mica89 wrote: Eu am mers la 23 de sapt ( trebuia la 22 dar atunci luam salariul si a zis ca e ok ) la clinica provita parca se numeste Imi spui te rog si cat te a costat? |
|
| anyta88 wrote:Voi la cate saptamani ?i unde ati facut morfologia fetala? Mie mi a facut programare la 20 sapt si 5 zile. Eu am facut la 21 s si 4 z la medicover. A costat 500 lei. |
|
| anyta88 wrote: Imi spui te rog si cat te a costat? 550 de lei , am fost la un medic mai cu mot , seful sectiei de la spitalul unde nasc, la el m.a trimis |
|
|