Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Salutare bebici superbi si burtici frumoase Eu inca nu am facut bagajul , saptamana viitoare o sa spal hainutele si apoi fac si eu bagajul, am cumparat in mare parte ce trebuie , ma tot uit pe net la liste cu lucruri necesare ...apropo de net ...am vazut astazi pe fb scutece lavabile , ce parere aveti , eu ma gandesc sa le incerc la toamna, pana atunci cred ca o sa folosesc bamboo nature sau libero , pe amandoua le- am gasit in auchan la un pret bun , diferenta dintre ele era de vreo 2,3 lei |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| gaza_mica89 wrote:Salutare bebici superbi si burtici frumoase Eu inca nu am facut bagajul , saptamana viitoare o sa spal hainutele si apoi fac si eu bagajul, am cumparat in mare parte ce trebuie , ma tot uit pe net la liste cu lucruri necesare ...apropo de net ...am vazut astazi pe fb scutece lavabile , ce parere aveti , eu ma gandesc sa le incerc la toamna, pana atunci cred ca o sa folosesc bamboo nature sau libero , pe amandoua le- am gasit in auchan la un pret bun , diferenta dintre ele era de vreo 2,3 lei
Sa sti ce eu nu am auzit pana acum de scutece lavabile,am gasit acum pe net imagini,ai mai folosit asa ceva ?le folosesti in loc de pampers ?intreb ca habar nu am |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Eileen parca mai ieri eram si eu in locul tau si stateam cu sufletul la gura sa fie totul bine, si uite ca a fost, mai am un hop. Si la tine va fi bine, intotdeauna sa ramai pozitiva si sa ai grija de tine si de bebele tau...apropo nu ti-a zis sexul? Mie de la prima morfologie mi-a zis ca e baiat si asa a ramas.
gaza_mica89 eu am o cunostinta care mi le-a recomandat si le lauda foarte mult...atata ca trebuie sa faci o investitie mai mare la inceput sa ai mai multe de schimb, apoi decat le speli si refolosesti. Nu contin substante daunatoare pt pielea lui bebe cum au spre exemplu cele normale...si eu am sa le incerc macar sa vad cum sunt |
|
| Fetelor daca ma puteti ajuta si pe mine cu ceva informatii despre scutecele astea ,eu sincer nu stiu nimic despre ele (ceva recomandari de marci ) |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Multumesc pt aprecieri fetelor!Nasmyne,va urez tuturor gravidutelor sa aveti copilasi cuminti cum este al meu si sa aveti lapte la fel,mult sa se faca mari si sanatosi! |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Rocsana wrote:Fetelor daca ma puteti ajuta si pe mine cu ceva informatii despre scutecele astea ,eu sincer nu stiu nimic despre ele (ceva recomandari de marci ) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=865857203542575&id=206826622778973
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=860463320748630&substory_index=0&id=206826622778973 Asta am gasit eu azi , 150 de lei 3 bucati , dar eu o sa incep sa iau mai spre toamna , marimea e universala se muta capsa , si ma gandesc sa mai creasca un pic |
|
|
Multumesc,ma apuc de documentat |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| In opinia mea, scutecele lavabile sunt mai bune in sezonul cald....pentru cel rece sunt preferabile cele de unica folosinta. Eu am folosit de ambele feluri cu copiii mei ! |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Salut gagicilor ! ElenaD94 attached the following image(s):
|
|
| ElenaD94 wrote:Salut gagicilor !
Salutari mami si bebe Erik,ce frumos e baietelu ,sa fie sanatos si sa creasca mare ce faceti sunteti ,cum e recuperarea de dupa operatie ? |
|
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| ElenaD94 wrote:Salut gagicilor !
Maaai odor frumos!!!!Inger de copil Sanatate mamicii si tie |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Fetelor,am fost azi la medic si mi a dat 5 zile supozitoare indometacin pentru dureri de burta si de spate Acum sunt în dilema. Nu stiu daca sa le iau sau nu. Voi ce spuneti? |
|
| anyta88 wrote:Fetelor,am fost azi la medic si mi a dat 5 zile supozitoare indometacin pentru dureri de burta si de spate Acum sunt în dilema. Nu stiu daca sa le iau sau nu. Voi ce spuneti?
Eu nu am luat decat no-spa dar daca dr.tau ti le-a dat inseamna ca e ok sa le iei. |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| anyta88 wrote:Fetelor,am fost azi la medic si mi a dat 5 zile supozitoare indometacin pentru dureri de burta si de spate Acum sunt în dilema. Nu stiu daca sa le iau sau nu. Voi ce spuneti?
Buna. Si eu am luat dar doar 2 supozitoare. Indometacinul scade cantitatea de lichid amniotic, asa ca trebuie urmarit ecografic. |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| |
|
|