Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| georgy gya wrote:multumim frumos de casuta,as vrea si eu pe lista te rog frumos...te pup Rezolvat! Pup! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| AndreiutzaEu wrote:
Nup eu am de la Tompee manuala. Dc vrei ti-o trimit... si vezi cum e . Mie mi se pare mai usor de folosit cea manuala. Plus ca eu ma muld f rar doar cand plec pe undeva ca in rest are grija bebe :))
Daca vrei sa mi-o trimiti e ok,dar te rog sa o pui sapt viitoare ca sa fiu in Deva sa o pot ridica(mai merg si la tara langa Deva la socrii ca ei stau la casa ) .Iti dau datele daca pot pe mesaj privat pana atunci si sa imi spui cat vrei pe ea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Multumim de casuta noua anelise! |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Anelise wrote:Asteptam burticile care mai doresc pe listutza sa dea un semn! Pupici! Si eu vreau pe listuta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Anelise wrote:Asteptam burticile care mai doresc pe listutza sa dea un semn! Pupici!
Si eu! Multumim pentru casuta! Sa fie cat mai primitoare. |
|
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Casuta noua si primitoare pentru gravidute. Sarcina usoara sa aveti burticutelor! O intrebare pt mamici, cand v-a venit menstruatia? Eu credeam ca in timpul alaptarii nu vine, dar se pare ca nu e asa. Eu cred ca la mine s-a cam instalat exact dupa 7 sapt. Sa vad daca e ea sau altceva... Pupici! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rezolvat, burtici! Cu mare drag! |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Multumim! |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| )(Marina)( wrote:Casuta noua si primitoare pentru gravidute. Sarcina usoara sa aveti burticutelor! O intrebare pt mamici, cand v-a venit menstruatia? Eu credeam ca in timpul alaptarii nu vine, dar se pare ca nu e asa. Eu cred ca la mine s-a cam instalat exact dupa 7 sapt. Sa vad daca e ea sau altceva... Pupici! Si mie mi-a venit odata tot cam pe la 7-8 sapt si de atunci pauza.Eu iau si anticonceptionale Cerazette. |
|
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| inna19 wrote:Si mie mi-a venit odata tot cam pe la 7-8 sapt si de atunci pauza.Eu iau si anticonceptionale Cerazette.
Deci e posibil sa vina odata si gata, interesant...Sa vad luna viitoare Iti multumesc pentru raspuns |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| )(Marina)( wrote:Deci e posibil sa vina odata si gata, interesant...Sa vad luna viitoare Iti multumesc pentru raspuns
Asa a fost si la mine... si eu astept luna viitoare sa vedem |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| )(Marina)( wrote:Casuta noua si primitoare pentru gravidute.,-ina usoara sa aveti burticutelor! O intrebare pt mamici, cand v-a venit menstruatia? Eu credeam ca in timpul alaptarii nu vine, dar se pare ca nu e asa. Eu cred ca la mine s-a cam instalat exact dupa 7 sapt. Sa vad daca e ea sau altceva... Pupici! Si eu am crezut la fel,dar dupa ce s-a terminat perioada cu lohiile la trei zile mi-a venit menstrutia tot cam pe la 7 saptamani.Acum stau si eu linistita ca stiu ca nu sunt singura |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Anelise wrote:Asteptam burticile care mai doresc pe listutza sa dea un semn! Pupici! Vreau si eu pe listuta, te rog |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| AndreiutzaEu wrote:Neatza.
Fetelor pt o mamica chiar chiar are nevoie. Donez o pompa electrica de san de la primii pasi. Doar transportul va fi suportat de mamica. Este luata acum o saptamana. Doar probata. Eu nu m-am descurcat cu ea. Am una manuala si imi place mai mult ca cea electrica. Asa ca o donez pt cineva care chiar are nevoie poate ii este de folos Daca nu s-a inscris nimeni la pompa (sunt pe telefon si nu reusesc sa citesc foarte bine), ma inscriu eu. Eu am manuala de la Primii Pa?i, dar nu ma descurc de nicio culoare. Am impresia ca nu trage :(
|
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Rocsana wrote:Daca vrei sa mi-o trimiti e ok,dar te rog sa o pui sapt viitoare ca sa fiu in Deva sa o pot ridica(mai merg si la tara langa Deva la socrii ca ei stau la casa ) .Iti dau datele daca pot pe mesaj privat pana atunci si sa imi spui cat vrei pe ea.
Am reusit sa iti trimi mesajul |
|
|