Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| kamytza wrote:Dragelor la 9 dimineata am devenit mamica a doua buburuze mici si dragalase de 2100 si 1600. Sunt bine, sanatoase. Mami e la terapie, se recupereaza. Va pup pe toate felicitari! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Felicitari Kami, felicitari Elena !!!! Recuperare cat mai usoara si muuult laptic !!! Copilasii sa traiasca sanatosi si sa va bucure vietile !!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Kamytza si Elena, felciitari din toata inima! Sa fie bebelusele si bebelinul sanatosi cu totii, si mancaciosi si pofticiosi de laptic! Mamicilor, recuperare rapida! Asteptam poze! |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
|
Ma regasesc in ceea ce spui,am momente cand ma intind numai sa o simt pe bebelusa ,la fel ma apuca paranoia si pe mine dar cand o simt imi trece , emotii am si eu multe dar ma mai linistesc la gandul ca spitalul este peste drum de mine max 5 min si ajung repede in caz de ceva , joi mergem la dr.sa o vedem si abia astept . Una peste alta incerc sa gandesc pozitiv si astept sa treaca sa o tin la piept,o sa fie bn o sa vezi hai ca trece cumva si vine sambata si o sa vezi ca e ok, si cred ca pana la urma urmei este normal sa ne agitam pt bebelusi (eu oricum ma agit cam pt,orice ) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 6
| Felicitari!!!! recuperare rapida si bebelusi sanatosi si fericiti! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ce linisteeeee eeee Ce mai faceti ? Cum va mai simtiti ? Eu abia astept morfologia dupa Paste parca nu mai trece timpul |
|

| Eileen wrote:Ce linisteeeee eeee Ce mai faceti ? Cum va mai simtiti ? Eu abia astept morfologia dupa Paste  parca nu mai trece timpul
Lasa ca trece ,este normal sa nu mai ai rabdare ca asa sunt si eu pana maine la eco pareca e o vesnicie (cred ca toate asteptam cu sufletul la gura urmatorul control sa vedem bebelusi ca sunt ok)Stai linistita pe cat posibil sa fie ok si bebele si profita din plin de perioada asta minunata |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Eileen wrote:Ce linisteeeee eeee Ce mai faceti ? Cum va mai simtiti ? Eu abia astept morfologia dupa Paste  parca nu mai trece timpul
Chiar ca e o liniste aici... si eu tot dupa pasti am vizita de 12 saptamani,si urmeaza sa stabilesc cu medicul ce test vreau sa fac,eu m-am gandit sa incep cu duo test si daca e riscul crescut sa recurg la alte teste... morfologia o faci asa devreme?,sau gresesc eu? nu se face pe la 20 de saptamani? sau aia e alta morfologie? te pupacesc si sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| georgy gya wrote:Chiar ca e o liniste aici...  si eu tot dupa pasti am vizita de 12 saptamani,si urmeaza sa stabilesc cu medicul ce test vreau sa fac,eu m-am gandit sa incep cu duo test si daca e riscul crescut sa recurg la alte teste... morfologia o faci asa devreme?,sau gresesc eu? nu se face pe la 20 de saptamani? sau aia e alta morfologie? te pupacesc si sarcina usoara in continuare
Georgy,la noi in tara se face morfologie in fiecare trimestru, adica si la 12sapt. Eu dublu test nu as vrea sa fac ,mi se pare o prostie, analizele la sange si masuratorile se baga intr-o statistica. Adica nu e ceva sigur, e doar un risc gen 1 la 700 sa aiba bb nu stiu ce malformatie. Vrand sa mai vad pe net ce e cu dublu citeam ca sunt mamici care primesc risc gen 1 la 15 ?i copilul se naste sanatos si invers cand se primeste un risc mic si copilul sa aiba probleme ....cam de aia m-as lipsi de acest stres Rocsana... Daaa asa emotiile se muta de la un ecograf la altul... Mai e putin si e gata azi, si maine iti vezi minunea |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Elena,Kamytza,felicitari! Eu am dureri de dinti destul de mari! Abia reusesc sa mananc. Parca mi e frica sa ma duc la dentist ca sa nu i fac rau bebelusei. |
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Salutare burticute dragi!
Rocsana si eu tot maine merg la control, abia astept sa-mi vad bebelul.
dreams*** stii ca si eu sunt in aceeasi situatie cu drumul pana la spital si daca nu ma insel si gaza_mica89. Eu zic ca va fi bine, inca nu sunt stresata, nu stiu dar sunt asa linistita, stiu ca va fii bine.
Aseara m-am speriat putin, am visat ca mi s-a rupt apa in timp ce dormeam, si ziceam vai nu acum la inceputul celor 34 saptamani, imediat m-am trezit si am rasuflat usurata ca totul e ok
anyta88 si eu am fost la dentist pe perioada sarcinii, mai bine sa mergi sa discuti si sa vezi ce poti face decat sa se agraveze...
Elieen timpul trece repede, parca ieri aveam si eu 10 saptamani si stateam cu sufletul la gura, ma bucuram de fiecare zi care trecea in favoarea minunii mele din burtica...si uite unde am ajuns bucura-te de fiecare moment, sa fii insarcinata este ceva minunat! Fii optimista in fiecare zi!
Va pup pe toate! |
|

| Nasmyne wrote:Salutare burticute dragi! Rocsana si eu tot maine merg la control, abia astept sa-mi vad bebelul. dreams*** stii ca si eu sunt in aceeasi situatie cu drumul pana la spital si daca nu ma insel si gaza_mica89. Eu zic ca va fi bine, inca nu sunt stresata, nu stiu dar sunt asa linistita, stiu ca va fii bine. Aseara m-am speriat putin, am visat ca mi s-a rupt apa in timp ce dormeam, si ziceam vai nu acum la inceputul celor 34 saptamani, imediat m-am trezit si am rasuflat usurata ca totul e ok anyta88 si eu am fost la dentist pe perioada sarcinii, mai bine sa mergi sa discuti si sa vezi ce poti face decat sa se agraveze... Elieen timpul trece repede, parca ieri aveam si eu 10 saptamani si stateam cu sufletul la gura, ma bucuram de fiecare zi care trecea in favoarea minunii mele din burtica...si uite unde am ajuns  bucura-te de fiecare moment, sa fii insarcinata este ceva minunat! Fii optimista in fiecare zi! Va pup pe toate!
Inseamna ca maine seara venim cu pozici amandoua sa fie totul ok e tot ce conteaza si hai ca mai avem un pic si ne tinem minunile mult dorite la piept,dupa Dreams suntem cap de lista .
Anyta 88 ,cel mai ok e sa te vada un dr.nu e de joaca nici cu dintii.
Pupici tuturor |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Elena si Kamitza! Recuperare usoara! Cred ca toate suferim de paranoia cand vine vorba de miscarile bebeilor. Si eu obisnuiesc sa ma intind ca sa-l simt. Noi avem program mai mult seara, face valuri burtica Saptamana viitoare avem si noi control, exact de ziua lui tati. Abia asteptam sa-l vedem. Maine terminam si tratamentul cu antibiotic si sper sa iasa bine analizele cand le vom repeta. Pupici dulci pt toate burticile |
|

| Buna mamici si burtici ,am fost astazi la eco si am vazut-o pe bubulina ce se mai juca ea cu degetelele ,este intoarsa cranian ,a crescut bine avem 2300 kg,43cm lungime si suntem inainte cu vreo 2-3 zile .Dr zice ca e ok ,o sa fie grasuta si lunguta daca o tinem tot asa el este multumint de cum evoluam si o sa ne reintalnim in 9 mai pt a vedea si colul si cum am evoluat pana atunci ,daca nu se grabeste bebelusa si sta cuminte ne pregatim de marea intalnire in 23.05. a zis ca e bn .sa ma odihnesc cat mai mult ca sa o ajut sa stea cuminte (nu vrea sa nasc decat dupa 38 de sapt )Sper sa fie totul ok si sa stea cuminte bubulina asa ca o sa stau si eu cat mai mult linistita si in pat ca sa o ajut . O iubesc de nu mai pot si la prima vedere e toata tati Va pupacesc pe toate si astept si de la voi numai vesti bune . |
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Rox ma bucur ca totul e ok sigur va sta cuminte in burtica ca si pana acum.
Am fost si eu la control, totul este bine si la mine, are 2500 g bebe, placenta nu e imbatranita, fluxurile sunt ok, cordonul nu e in jurul gatului, este cranian ?? colul este inchis si ferm, din pacate nu i-am putut vedea fatzuca, statea cu fata spre spate, doar urechile i le-am putut vedea na poate data viitoare ne va arata si fata. Eu parca am spus ca am mers in paralel cu doi doctori, unul in orasul meu iar altul la 100 de km; in drum spre locul unde lucram cu al meu sot. Acum cel din orasul meu, care am fost astazi, ma sustine sa nasc natural, a zis ca vrea sa ma urmareasca pana la sfarsit si bineinteles sa ma asiste la nastere numai ca spitalul este jalnic iar celalalt doctor unde spitalul este nou si conditii f bune ultima oara la control sustinea sa nasc prin cezariana din cauza drumului (ceea ce nu e motiv pt cezariana) acum merg la el la 36 sapt si sincer nu stiu la care sa ma duc, pana la urma doctorul e cel mai important...nu stiu ce decizie sa iau... |
|
|