Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
HOPE
Scris: Sunday, April 17, 2016 3:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
ElenaD94 wrote:

Maine e ultima zi cu burtica Cray offf cate griji, cate sentimente si ganduri...

Nastere usoara, Elena! DistanceKiss
Zambila
Scris: Sunday, April 17, 2016 4:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Capul sus! Va fi totul bine! Pupici!
Elena7
Scris: Sunday, April 17, 2016 4:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
gaza_mica89 wrote:
Salut mamici :*
Felicitari Paula , sarcina usoara !!!
Elena asa e emotiile sunt coplesitoare ...
Fetelor mie nu mi- a zis nimic de vaccinul asta , la ce ajuta ?

Buna Cheek Kiss mie mi l-a recomandat dr. de familie si mi-a spus ca este impotriva infectiilor si inca ceva. Intreaba la medicul de familie ca se face in trimestrul al 3-lea. Sarcina usoara in continuare computerlove
anyta88
Scris: Sunday, April 17, 2016 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Elena,Kamytza,nastere usoara! Va asteptam cu vesti!
Fetelor,voi pana la cate saptamani ati avut dureri de burta si greturi?
Eu cred ca sunt paranoia. Am fost la medic sapt trecuta si mi a spus ca este posibil sa am placenta praevia, sa mai asteptam putin sa vedem daca se mai ridica.
Rocsana
Scris: Sunday, April 17, 2016 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
In legatura cu vaccinul dr.meu a zis ca ajuta si mama in cazul unor infectii (taieturi ,zgarieturi si tot felu de chestii care pot da o ifectie )si ajuta si bebele la fel pana pe la 1 an ,bebe ia de la mama anticorpii pt infectiile astea din vaccinul facut mamei ..
Rocsana
Scris: Sunday, April 17, 2016 5:59 PM
Nivel

anyta88 wrote:
Eu cred ca sunt paranoia. Am fost la medic sapt trecuta si mi a spus ca este posibil sa am placenta praevia, sa mai asteptam putin sa vedem daca se mai ridica.

Dureri de burta mai am si acum cateodata,greturi pana pe la 6 luni (in general de mirosuri sau anumite mancaruri ),
fiecare organism e unic Cheek Kiss
Elena7
Scris: Sunday, April 17, 2016 6:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
Rocsana wrote:
In legatura cu vaccinul dr.meu a zis ca ajuta si mama in cazul unor infectii (taieturi ,zgarieturi si tot felu de chestii care pot da o ifectie )si ajuta si bebele la fel pana pe la 1 an ,bebe ia de la mama anticorpii pt infectiile astea din vaccinul facut mamei ..

Foarte bine ai explicat, eu atunci nu am fost atenta la explicatii pentru ca imi este frica de vaccinuri si orice informatie atunci trecea pe langa urechile mele, dar acum l-am intrebat pe sotul meu si mi-a spus la fel cum ai scris si tu. Cheek Kiss
Zambila
Scris: Sunday, April 17, 2016 11:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
anyta88 wrote:

Anyta, eu greturi nu am avut. Doar ragaieli...si inca le mai am. Dureri am avut cam pana prin saptamanile 12-13, ca al emnstruatie, dai mai light, mai suportabile.
nko
Scris: Monday, April 18, 2016 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Buna burticute frumoase! Nu stiu daca ma mai tineti minte: am fost o aspiranta panicata de 4 luni si o graviduta stresataras
Bebelina mea are acum aproape 4 lunite jumate si este o minunatie de copil care imi ocupa tot timpul.hearts
Va doresc sa aveti sarcini usoare, sa fiti relaxate si sa dormiti cat mai mult.newclap
Va pupacesc si va doresc o saptaman minunata!
Rocsana
Scris: Monday, April 18, 2016 10:13 AM
Nivel

nko wrote:
Buna burticute frumoase! Nu stiu daca ma mai tineti minte: am fost o aspiranta panicata de 4 luni si o graviduta stresataras
Bebelina mea are acum aproape 4 lunite jumate si este o minunatie de copil care imi ocupa tot timpul.hearts
Va doresc sa aveti sarcini usoare, sa fiti relaxate si sa dormiti cat mai mult.newclap
Va pupacesc si va doresc o saptaman minunata!

Eu te tin minte ,dar cred ca aveai o alta poza la profil ,sa fiti sanatosi si sa cresteti mariBravoo ,ce a trecut timpu ....mai un pic si o sa nasc si eu(tot fetita ) coeur si pareca nu imi vine sa cred cand ma gandesc cat de mult am dorit bebele yes si m-am stresat si eu pe la aspirante dar uite ca Doamne Doamne are grija de noi de fiecare AngelNot
Pupici si sa auzim numai de bn Cheek Kiss
nko
Scris: Monday, April 18, 2016 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Rocsana wrote:

Eu te tin minte ,dar cred ca aveai o alta poza la profil ,sa fiti sanatosi si sa cresteti mariBravoo ,ce a trecut timpu ....mai un pic si o sa nasc si eu(tot fetita ) coeur si pareca nu imi vine sa cred cand ma gandesc cat de mult am dorit bebele yes si m-am stresat si eu pe la aspirante dar uite ca Doamne Doamne are grija de noi de fiecare AngelNot
Pupici si sa auzim numai de bn Cheek Kiss

Nastere usoara si bebe sanatos si frumos iti doresc!Angel
PaulaS
Scris: Monday, April 18, 2016 12:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2016
Buna! Am avut test pozitiv din prima zi cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia 07 aprilie :) si am avut doar o scurgere rozalie love Am fost la eco pe 12 pt confirmare si mi-a dat tratament preventiv cu Arefam si Aspenter.Ma duc iar vineri...am niste emotiiHilar
anyta88
Scris: Monday, April 18, 2016 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
PaulaS wrote:
Buna! Am avut test pozitiv din prima zi cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia 07 aprilie :) si am avut doar o scurgere rozalie love Am fost la eco pe 12 pt confirmare si mi-a dat tratament preventiv cu Arefam si Aspenter.Ma duc iar vineri...am niste emotiiHilar

Felicitari! DE ce ?i a dat aspenter? Esti fumatoare?
Eileen
Scris: Monday, April 18, 2016 1:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
anyta88 wrote:
DE ce ?i a dat aspenter? Esti fumatoare?

Si eu iau aspenter, preventiv, ca nu am facut profilul de trombo, si fiindca am si o sarcina pierduta.
Se da pt sustinerea sarcinii, fiindca fluidizeaza sangele si ajuta la fixarea mai buna a sarcinii.
PaulaS
Scris: Monday, April 18, 2016 2:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2016
anyta88 wrote:

Felicitari! DE ce ?i a dat aspenter? Esti fumatoare?

Nu sunt fumatoare, mi-a dat preventiv...din cauza sarcinii pierdute! Mi-a zis ca voi lua tratamentul pana in sapt 10-12 in principiu! Intradevar fluidizeaza sangele si previne efectele unei eventuale trombofilii(Doamne fereste!!) .Sper sa fie totul ok la eco urmatoare Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.