Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ElenaD94
Scris: Tuesday, April 12, 2016 8:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
Buna seara, fete dragi ! Tocmai ce am sosit de la ultimul control. Luni avem cezariana. Bebe e cuminte, colul e inca sus si inchis. Sper sa apucam ziua de luni. 3500 g cu marja de eroare de 500g pe plus. Doctora apreciaza undeva la 3800 g. Va tin la curent. Pana luni ne luptam cu emotiile.
Rocsana
Scris: Tuesday, April 12, 2016 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
ElenaD94 wrote:
Buna seara, fete dragi ! Tocmai ce am sosit de la ultimul control. Luni avem cezariana. Bebe e cuminte, colul e inca sus si inchis. Sper sa apucam ziua de luni. 3500 g cu marja de eroare de 500g pe plus. Doctora apreciaza undeva la 3800 g. Va tin la curent. Pana luni ne luptam cu emotiile.

majoreta mai sapt asta si o sa il ti pe bebe grasun in brate Lol ,nici nu vreau sa ma gandeesc ce emotii aicoeur oricum iti doresc nastere usoara si aici si sa fie bebe ok .Cheek Kiss
ElenaD94
Scris: Tuesday, April 12, 2016 10:48 PM
Nivel

Rocsana wrote:

majoreta mai sapt asta si o sa il ti pe bebe grasun in brate Lol ,nici nu vreau sa ma gandeesc ce emotii aicoeur oricum iti doresc nastere usoara si aici si sa fie bebe ok .Cheek Kiss

Multumesc din suflet. Mai e atat de putin si totusi din ce trece , incarcatura emotionala este din ce in ce mai mare. uff
gaza_mica89
Scris: Wednesday, April 13, 2016 9:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Neata !!!majoreta
Bafta fetelor care sunt la termen , inca un pic si gata hearts newclap
Eu am luat ieri rez de la analize si am o usoara anemie , iau pe lânga elevit tardiferon ...
Legat de analize daca aveti clinica Hipocrat 2000 prin apropiere incercati acolo, ieri mai aveau fonduri , si când am fost la analize era o coada pe doua randuri si m- au primit imediat , fara sa astept , fara programare...
andreina
Scris: Wednesday, April 13, 2016 9:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
ElenaD94 wrote:

Nastere usoara! Imi imaginez ce emotii ai, dar sigur totul va fi bine. Incearca sa te linistesti(usor de spus) ca sa nu il agiti si pe bebe. Va pupam si va facem si noi galeriemajoreta majoreta majoreta
moa
Scris: Wednesday, April 13, 2016 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Elena ce bebic grasunel!!sa fie sanatos!computerlove
Zambila
Scris: Wednesday, April 13, 2016 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Elena, ce bebelus dolofanel Hilar O sa fie bine, ai sa vezi! Va tinem pumnii la amandoi! Buddy1 majoreta grup
andreina
Scris: Wednesday, April 13, 2016 8:04 PM
Nivel

Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Am vorbit cu dr ginecolog referitor la infectia urinara cu streptococ grup b si mi-a dat sa iau augmentin 1 gr/ 12 ore, timp de 7 zile. Ati luat augmentin sau alt antibiotic in sarcina? Sunt panicata rauplans
ElenaD94
Scris: Wednesday, April 13, 2016 8:49 PM
Nivel

andreina wrote:
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Am vorbit cu dr ginecolog referitor la infectia urinara cu streptococ grup b si mi-a dat sa iau augmentin 1 gr/ 12 ore, timp de 7 zile. Ati luat augmentin sau alt antibiotic in sarcina? Sunt panicata rauplans

Stai linistita! Augmentin este permis in sarcina. Si eu am luat. De doua ori chiar, tot pt infectie urinara.
andreina
Scris: Wednesday, April 13, 2016 9:10 PM
Nivel

ElenaD94 wrote:

Stai linistita! Augmentin este permis in sarcina. Si eu am luat. De doua ori chiar, tot pt infectie urinara.

Multumesc, Elena!Cheek Kiss
Am tot citit si eu pe net despre augmentin in sarcina, dar sfaturile voastre ma ajuta cel mai mult. iloveyou
kamytza
Scris: Wednesday, April 13, 2016 10:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
andreina wrote:

Si eu am luat antibiotic ptr infectie, e drept ca nu augumentin, dar dr stie ce iti da asa ca stai linistita ca nu se intampla nimic. E mai periculoasa infectia daca nu e tratata.
Eileen
Scris: Thursday, April 14, 2016 7:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
andreina wrote:

Andreina, daca medicul ti-a recomandat ia-l. Si eu am luat augumentin si eram super panicata daca sa il iau, dar dra mi-a zis ca nu da malformatii la bebelus, mai ales ca eu l-am luat in T1.
andreina
Scris: Thursday, April 14, 2016 8:40 AM
Nivel

Buna dimineata!Cheek Kiss Va multumesc din suflet pt raspunsuri. Astazi voi merge la medicul de familie pt reteta(asa am vorbit cu dr ginecolog) si o sa incep tratamentul. Trebuie sa iau si uractiv pana la finalul sarcinii. Va pupacim pe toate si va uram sa aveti multa sanatate si sarcini usoareiloveyou
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, April 14, 2016 10:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Ce faceti fetelor? Cum mai sunteti cele gravidute? Cele care ati nascut ce mai faceti?

Noi trecem prin puseul de 3 luni si suntem agitati rau.

mami cu tati au avut sambata prima petrecere fara mine. M-au imbracat frumos ca sa ma pacaleasca ca merg si eu cu ei, dar nu-i uit eu :))

AndreiutzaEu attached the following image(s):
cam01191.jpg

georgy gya
Scris: Thursday, April 14, 2016 6:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
ce liniste e pe aici fetelor...unde sunteti toate ???? vreau sa va intreb daca stiti cumva vreun remediu pentru dureri de nerv sciatic,deci nu mai pot sa ma misc,daca ma pun in pat acolo intepenesc,il rog pe sot sa ma ridice...am auzit ca e posibil in sarcina inaintata sa ai asemenea dureri caci apasa greutatea pe el si se imflameaza,dar eu la 9 saptamani ce greutate sa am?? mai imi zic babele la munca,vai fata draga daca te-a loat durerea asa devreme ai sa o porti toata sarcina !!!Hilar Crazy banghead poi inebunesc sa fac inca sapte luni paralizata de sold ca acuma....va pupacesc burtici minunate Cheek Kiss SimplyLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.