Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Buna seara, fete dragi ! Tocmai ce am sosit de la ultimul control. Luni avem cezariana. Bebe e cuminte, colul e inca sus si inchis. Sper sa apucam ziua de luni. 3500 g cu marja de eroare de 500g pe plus. Doctora apreciaza undeva la 3800 g. Va tin la curent. Pana luni ne luptam cu emotiile. |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| ElenaD94 wrote:Buna seara, fete dragi ! Tocmai ce am sosit de la ultimul control. Luni avem cezariana. Bebe e cuminte, colul e inca sus si inchis. Sper sa apucam ziua de luni. 3500 g cu marja de eroare de 500g pe plus. Doctora apreciaza undeva la 3800 g. Va tin la curent. Pana luni ne luptam cu emotiile.
mai sapt asta si o sa il ti pe bebe grasun in brate ,nici nu vreau sa ma gandeesc ce emotii ai oricum iti doresc nastere usoara si aici si sa fie bebe ok . |
|
| Rocsana wrote: mai sapt asta si o sa il ti pe bebe grasun in brate ,nici nu vreau sa ma gandeesc ce emotii ai oricum iti doresc nastere usoara si aici si sa fie bebe ok .
Multumesc din suflet. Mai e atat de putin si totusi din ce trece , incarcatura emotionala este din ce in ce mai mare. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Neata !!! Bafta fetelor care sunt la termen , inca un pic si gata Eu am luat ieri rez de la analize si am o usoara anemie , iau pe lânga elevit tardiferon ... Legat de analize daca aveti clinica Hipocrat 2000 prin apropiere incercati acolo, ieri mai aveau fonduri , si când am fost la analize era o coada pe doua randuri si m- au primit imediat , fara sa astept , fara programare... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| ElenaD94 wrote:Buna seara, fete dragi ! Tocmai ce am sosit de la ultimul control. Luni avem cezariana. Bebe e cuminte, colul e inca sus si inchis. Sper sa apucam ziua de luni. 3500 g cu marja de eroare de 500g pe plus. Doctora apreciaza undeva la 3800 g. Va tin la curent. Pana luni ne luptam cu emotiile. Nastere usoara! Imi imaginez ce emotii ai, dar sigur totul va fi bine. Incearca sa te linistesti(usor de spus) ca sa nu il agiti si pe bebe. Va pupam si va facem si noi galerie |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Elena ce bebic grasunel!!sa fie sanatos! |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Elena, ce bebelus dolofanel O sa fie bine, ai sa vezi! Va tinem pumnii la amandoi! |
|
| Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Am vorbit cu dr ginecolog referitor la infectia urinara cu streptococ grup b si mi-a dat sa iau augmentin 1 gr/ 12 ore, timp de 7 zile. Ati luat augmentin sau alt antibiotic in sarcina? Sunt panicata rau |
|
| andreina wrote:Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Am vorbit cu dr ginecolog referitor la infectia urinara cu streptococ grup b si mi-a dat sa iau augmentin 1 gr/ 12 ore, timp de 7 zile. Ati luat augmentin sau alt antibiotic in sarcina? Sunt panicata rau
Stai linistita! Augmentin este permis in sarcina. Si eu am luat. De doua ori chiar, tot pt infectie urinara. |
|
| ElenaD94 wrote:
Stai linistita! Augmentin este permis in sarcina. Si eu am luat. De doua ori chiar, tot pt infectie urinara.
Multumesc, Elena! Am tot citit si eu pe net despre augmentin in sarcina, dar sfaturile voastre ma ajuta cel mai mult. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| andreina wrote:Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Am vorbit cu dr ginecolog referitor la infectia urinara cu streptococ grup b si mi-a dat sa iau augmentin 1 gr/ 12 ore, timp de 7 zile. Ati luat augmentin sau alt antibiotic in sarcina? Sunt panicata rau
Si eu am luat antibiotic ptr infectie, e drept ca nu augumentin, dar dr stie ce iti da asa ca stai linistita ca nu se intampla nimic. E mai periculoasa infectia daca nu e tratata. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
Andreina, daca medicul ti-a recomandat ia-l. Si eu am luat augumentin si eram super panicata daca sa il iau, dar dra mi-a zis ca nu da malformatii la bebelus, mai ales ca eu l-am luat in T1. |
|
| Buna dimineata! Va multumesc din suflet pt raspunsuri. Astazi voi merge la medicul de familie pt reteta(asa am vorbit cu dr ginecolog) si o sa incep tratamentul. Trebuie sa iau si uractiv pana la finalul sarcinii. Va pupacim pe toate si va uram sa aveti multa sanatate si sarcini usoare |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Ce faceti fetelor? Cum mai sunteti cele gravidute? Cele care ati nascut ce mai faceti?
Noi trecem prin puseul de 3 luni si suntem agitati rau.
mami cu tati au avut sambata prima petrecere fara mine. M-au imbracat frumos ca sa ma pacaleasca ca merg si eu cu ei, dar nu-i uit eu :)) AndreiutzaEu attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| ce liniste e pe aici fetelor...unde sunteti toate ???? vreau sa va intreb daca stiti cumva vreun remediu pentru dureri de nerv sciatic,deci nu mai pot sa ma misc,daca ma pun in pat acolo intepenesc,il rog pe sot sa ma ridice...am auzit ca e posibil in sarcina inaintata sa ai asemenea dureri caci apasa greutatea pe el si se imflameaza,dar eu la 9 saptamani ce greutate sa am?? mai imi zic babele la munca,vai fata draga daca te-a loat durerea asa devreme ai sa o porti toata sarcina !!! poi inebunesc sa fac inca sapte luni paralizata de sold ca acuma....va pupacesc burtici minunate |
|
|