|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| gummy bear wrote:Cum se simte cand sughite bebe?
Eu am simtit ca si cum imi bate inima,dar se misca si burtica tot în acelasi loc...e o senzatie frumoasa |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Danamat wrote:Buna seara burticute si mamici...nu am mai scris de ceva timp ,dar va citesc in fiecare zi... Noi suntem bine, suntem activi. Fetele mai avansate in sarcina sau deja mamici, voua la cat timp vi s-a intors bebele cu capul in jos? Si cum v-ati dat cu seama ca s-a întors, ce ati simtit? Va pup hello... noi am fost la 28 saptamani la eco si nu era intoarsa puiuca mea ..sper din suflet sa se intoarca sa pot sa nasc natural .. nici nu vreau sa ma gandesc sa nasc altfel :( |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| capsunica wrote: hello... noi am fost la 28 saptamani la eco si nu era intoarsa puiuca mea ..sper din suflet sa se intoarca sa pot sa nasc natural .. nici nu vreau sa ma gandesc sa nasc altfel :( eu cred ca are timp sa se intoarca pana la 40 saptamani! la mine la 20 saptamani era intoarsa,dar probabil ca stau in diferite pozitii si depinde cum il prinzi la eco! |
|
Inregistrat: 5/9/2016 Mesaje: 64
| gummy bear wrote:Eu de la 14 sapt fac doar eco abdominale, in cadrul carora mereu mi se masoara grosimea placentei, lungimea colului (+daca e inchis bine) si lichidul amniotic. Nu stiu daca datorita experientei medicului sau aparaturii utilizate. Si mie tot abdominala mi'a facut.A verificat si bebele si placenta, colul, lichidul E fetitaaaa! ne'a facut cu manutaa!! Vaaai ii o dulceataaaa are 161 de gramee |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Ooooo, ce frumos, sa va traiasca fetita, Anutza!! Sarcina usoara in continuare |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anuta, vad ca ai corectat intre timp ma gandeam si eu cum sa aiba 11 grame E ff bine Eu de la 12 sapt am facut abdominala.
Ooo fetelor ce frumos ...sughite
Mi-a iesit si mie triplu test, cu LOW la toate, nici nu credeam alftel dar de cand mi-a dat biletul in mana vreo ora si ceva si am fost super super agitata. Nici nu stiam unde sa ma uit O sa vb azi cu dra poate as putea sa i le trimit, sa nu mai merg doar cu analizele.
Burticutele mai mici...cum sunteti ?
Lara ,azi e 16, asteptam rezultatele |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| @ capsunica: stai linistita, bebeii se misca in continuu si isi schimba pozitia. Luni am fost si eu la eco (suntem in sapt 28), si bebe era cu capul in jos pozitionat si isi adunase cordonul ombilical in fata nasului dar nu ma stresez deloc, sigur la urmatorea eco va avea cu totul si cu totul alta pozitie. Si eu imi doresc sa pot naste natural, dar nu ma stresez, daca circumstantele nu vor permite o astfel de nastere, nu avem ce face..bebeii nostri sa fie sanatosi, asta e cel mai important |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Fetelor,se pare ca e anul fetitelor! |
|
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| anyta88 wrote: Fetelor,se pare ca e anul fetitelor!
Eu o sa am baietel ... |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Salutare, gravidute ! Asa-i ca ma primiti si pe mine in grupul vostru? Multe dintre voi sigur ma stiti de la aspirici, sunt aia agitata care vorbeste mult
Pe scurt,am avut un an de incercari nereusite, probleme si eu si sotul, dar intr-un final s-a intamplat minunea! Am facut un test (surecheck) in z13 dpo care a iesit pozitiv, si inca unul astazi, z17 dpo, aprox. 3 zile de intarziere (eu in ultima vreme aveam CM neregulat defapt).
Ieri am fost sa dozez beta HCG, azi dimineata am primit rezultatul : 674 ! :006: Voi ce parere aveti? Eu zic ca e bine...si aspiricile cu experienta au zis la fel (le-am spus mai intai lor, apoi mi-am facut curaj sa intru si aici ) Maine merg din nou sa dozez pentru beta, si pentru profilul TORCH. Asa am fost sfatuita, dat fiind ca am un pisoi acasa... Alexa001 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Hey, Alexaaaa , ce beta frumos ai ...de test frumos ai...ii place si pisoiului Bine ai venit , sarcina usoara Te ai decis cand o sa te programezi la medic? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Eileen wrote:Anuta, vad ca ai corectat intre timp ma gandeam si eu cum sa aiba 11 grame E ff bine Eu de la 12 sapt am facut abdominala. Ooo fetelor ce frumos ...sughite Mi-a iesit si mie triplu test, cu LOW la toate, nici nu credeam alftel dar de cand mi-a dat biletul in mana vreo ora si ceva si am fost super super agitata. Nici nu stiam unde sa ma uit O sa vb azi cu dra poate as putea sa i le trimit, sa nu mai merg doar cu analizele. Burticutele mai mici...cum sunteti ? Lara ,azi e 16, asteptam rezultatele
Eileen eu nu mai am stare pana sambata dimineata. Acum nu stiu ce sa ma fac ca imi cad ochii in gura de somn...nu prea mai sunt eficienta la servici.. Mai nou azi am simtit cred primele semne de greturi..in senul unei usoare senzatii de greata si nimic din meniul de la cantina nu imi suradea..
|
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Salutare burticute! Ce mai faceti? Eu sunt ceva mai bine, se mai domolesc starile de rau, seara uneori ma mai supara,dar de nodul acela din gat nu am scapat.Tot simt ca imi raman resturi de mancare in gat,mai frecvemt in timpul zilei,oricata apa beau nu trece,trece doar cand mananc. Doctorita zice ca o sa treaca dupa sapt 13,vreau sa va intreb,la dublu test de ia si sange sau doar eco se face?Cum se procedeaza? In 4 iulie sunt programata pt dublu test. Alexa bine ai venit la burticute,ti-am scris si la aspirici dar cred ca nu ai vazut mesajul meu.Sarcina usoara iti doresc si sa te ocoleasca greturile. Pisoiul tau e un scump, am vazut la aspirici ca vrei sa-l duci la bunici, o sa-ti fie greu fara el . Va doresc o zi minunata! |
|
| Eileen wrote:Hey, Alexaaaa , ce beta frumos ai ...de test frumos ai...ii place si pisoiului Bine ai venit , sarcina usoara Te ai decis cand o sa te programezi la medic?
Hello ! Pai merg maine sa repet beta si cred ca la medic ma programez vinerea viitoare, e tarziu? Daca beta o sa fie maine peste 1000 cred ca as putea sa ma programez si marti.. |
|
| Sonya wrote:Salutare burticute! Ce mai faceti? Eu sunt ceva mai bine, se mai domolesc starile de rau, seara uneori ma mai supara,dar de nodul acela din gat nu am scapat.Tot simt ca imi raman resturi de mancare in gat,mai frecvemt in timpul zilei,oricata apa beau nu trece,trece doar cand mananc. Doctorita zice ca o sa treaca dupa sapt 13,vreau sa va intreb,la dublu test de ia si sange sau doar eco se face?Cum se procedeaza? In 4 iulie sunt programata pt dublu test. Alexa bine ai venit la burticute,ti-am scris si la aspirici dar cred ca nu ai vazut mesajul meu.Sarcina usoara iti doresc si sa te ocoleasca greturile. Pisoiul tau e un scum, am vazut la aspirici ca vrei sa-l duci la bunici, o sa-ti fie greu fara el . Va doresc o zi minunata! Multumesc Sonya ! am vazut mesajul tau, dar probabil nu am mai apucat sa raspund la toata lumea mai am putin si cred ca o sa trec si eu prin starile ce le descrii tu mai sus... |
|
|