Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Thursday, June 9, 2016 5:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Ammodytes...ce frumos,bine ai revenit...eu te tin minte de la aspirici,ma bucur tare mult ca in sfarsit s a intamplat minunea coeur Sarcina usoara !!!

Lara,nu mai este asa mult pana la rezultate Cheek Kiss o sa fie bine bebe ...el creste acolo frumos si tu il streseziras ras

Noi azi am fost la eco coeur coeur coeur si se pare ca avem o fetitayes yes yes este totul ok, ne a dat sa facem triplu test...de asta n am mai scapatLol
De acum avem la morfologie urmatoarea ecodance
andreina
Scris: Thursday, June 9, 2016 8:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Eileen felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase, sa ai sarcina usoara si la termen!Cheek Kiss
gaza_mica89
Scris: Thursday, June 9, 2016 9:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare burtici pupici
Sâmbata dimineata am început sa pied dopul si dupa masa am mers la spital , mi s- a spus ca pot naste oricând a?a ca m.au oprit acolo , contractii aveam u?oare si foarte rare, dar bebe a vrut sa o asteptd pe doamna doctor asa ca pana luni am tot pierdut din dop si de duminica noaptea contrac?iile erau un pic mai dureroase ... Luni la 8 : 30 m.a vazut pe masa Dna Dr si mi.a rupt apa ... La 12:30 a venit pe lume a doua mea minune , un baiat minunat de 3 670 g si 52 cm ... Nasterea a fost na ... Ok ... Durerile sunt groaznice dar trec repede si se uita ... Suntem acasa de ieri , dar nedespartiti suntem de marti dimi de când mi l.au adus in salon ... Am avut colostru pana azi cand a aparut lapticul ... Epiziotomia e ok , se reface , hemoroizi ma cam supara , mai ales ca iau ergomed si se inflameaza din nou ...
O sa incerc sa pun o poza ... Va poop pe toate

gaza_mica89 attached the following image(s):
1465280141309.jpg

anasstasia
Scris: Thursday, June 9, 2016 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Sa fii sanatoasa atat tu cat si baietelul. Esti o curajoasa, bebe chiar a fost maricel.
Unde ai nascut?
gaza_mica89
Scris: Thursday, June 9, 2016 9:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
anasstasia wrote:
Sa fii sanatoasa atat tu cat si baietelul. Esti o curajoasa, bebe chiar a fost maricel.
Unde ai nascut?
Mul?umesc !
La Pantelimon , super condi?ii , baie in camera , televizor...
Poza cu bb e de mar?i din spital
lara_plus
Scris: Thursday, June 9, 2016 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Eileen wrote:
Ammodytes...ce frumos,bine ai revenit...eu te tin minte de la aspirici,ma bucur tare mult ca in sfarsit s a intamplat minunea coeur Sarcina usoara !!!

Lara,nu mai este asa mult pana la rezultate Cheek Kiss o sa fie bine bebe ...el creste acolo frumos si tu il streseziras ras

Noi azi am fost la eco coeur coeur coeur si se pare ca avem o fetitayes yes yes este totul ok, ne a dat sa facem triplu test...de asta n am mai scapatLol

Felicitaaaaaari. O mica eileen. Acum poti sa i si cumperi lucrusoare. Felicitari!!!!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta la ce nume te gandesti?
lara_plus
Scris: Thursday, June 9, 2016 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
gaza_mica89 wrote:
Mul?umesc !
La Pantelimon , super condi?ii , baie in camera , televizor...
Poza cu bb e de mar?i din spital

Wooooow ce frumos e cum sta el acolo. Sa fiti sanatosi si sa te faci bine. Un baietel pt fetita lui eileencampfire
Anutza
Scris: Thursday, June 9, 2016 11:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2016
Felicitari si bun venit pe lume pui dr om!SimplyLove
Fetelor am o nelamurire: fina mea sapt viit are 7 luni, a fost la eco si bebe e pelvian si doctorul i'a spus ca daca pana la urm.eco nu se intoarce naste cu cezariana. Si acum intrebare: asa repede se hotaraste?? Poate ca suna ciudata si tampita intrebarea, dar eu mai am ceva pana acolo asa ca inca nu am inceput sa caut informatii de acestea.uff
Roxanine
Scris: Friday, June 10, 2016 12:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Anutza wrote:
Felicitari si bun venit pe lume pui dr om!SimplyLove
Fetelor am o nelamurire: fina mea sapt viit are 7 luni, a fost la eco si bebe e pelvian si doctorul i'a spus ca daca pana la urm.eco nu se intoarce naste cu cezariana. Si acum intrebare: asa repede se hotaraste?? Poate ca suna ciudata si tampita intrebarea, dar eu mai am ceva pana acolo asa ca inca nu am inceput sa caut informatii de acestea.uff

Exista o procedura de intoarcerea bebelusului, direcr pe burtica, insa nu toti medicii au competenta sa o faca. Unii spun ca e riscant, unora li se pare perfect normal. Sa se intereseze daca se poate. Bafta

Eileeen felicitari pentru gazuca!!!!! SimplyLove computerlove hearts hearts
Eileen
Scris: Friday, June 10, 2016 5:46 AM
Nivel

Gaza mica am zis noi ca ai nascutyes
Bine ca sunteti acasa,ca ti a venit lapticuldance dance Bebe sa fie sanatos ,e un dulce Love Love si sa nu aiba colicibounce bounce

Multumesc fetelor de uraricomputerlove computerlove
La fel va doresc si vouaDistanceKiss

Lara,nu ne am gandit la nume chiar deloc, iar de hainute mai incolo coeur
Anutza
Scris: Friday, June 10, 2016 8:28 AM
Nivel

Roxanine wrote:

Exista o procedura de intoarcerea bebelusului, direcr pe burtica, insa nu toti medicii au competenta sa o faca. Unii spun ca e riscant, unora li se pare perfect normal. Sa se intereseze daca se poate. Bafta

Eileeen felicitari pentru gazuca!!!!! SimplyLove computerlove hearts hearts

Multunesc.o sa ii spun sa se intereseze.de la 8 lunu nu isu mai schimba pozitia ?
Mihaela1234
Scris: Friday, June 10, 2016 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:

Felicitari pt fetita! Ce frumos! DistanceKiss Deci la cam la 18 saptamani se vede ce ascunde burtica? :)

Fetelor, sper ca ma primiti oficial si pe mine la burtici. Am mai postat in paginile anterioare pt ca m-am plans de dureri de burtica si nu stiam cat e de normal..acum sunt ok..:).

Sper sa decurga totul fara probleme si sa ne vedem toate bebelinii sanatosi la termen :)

Va pup si o zi frumoasa!
Anutza
Scris: Friday, June 10, 2016 8:49 AM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Felicitari pt fetita! Ce frumos! DistanceKiss Deci la cam la 18 saptamani se vede ce ascunde burtica? :)

Fetelor, sper ca ma primiti oficial si pe mine la burtici. Am mai postat in paginile anterioare pt ca m-am plans de dureri de burtica si nu stiam cat e de normal..acum sunt ok..:).

Sper sa decurga totul fara probleme si sa ne vedem toate bebelinii sanatosi la termen :)

Va pup si o zi frumoasa!

Nu neaparat...mie la 11 sapt si 5 zile mi'a zis ca ea e singura ca am fetita si ca la ecografia urmatoare( 16 sapt si 4 zile) ne spune sigur.
Am auzit cum ca la fete se vede mai repede apai nu stiu ce sa zic :))
Doamne ajuta sa fie totul bine!! Sa fi optimista pentru ca si eu la inceput am fost un pic panicata legat de avort spontan si de alea, pentru ca multe apropiate de ale mele au avut...si uite'ma ca maine am 4 luni si sunt bine:).te puppupici
Eileen
Scris: Friday, June 10, 2016 8:52 AM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Va pup si o zi frumoasa!

Te primiiim DistanceKiss DistanceKiss

Mihaela, de la 12 s-a vazut ca e fetita...eu la 12 nu am vrut sa stiu, dar dra s-a uitat si deh...am vazut si eu ca nu era niciun cuc...dar pana la acest eco tot bebe a fost pt noi, acum dra mi-a zis ca nu-i mai creste nimic Lol adica nu se mai schimba.
Pt mine tot ce conteaza e sa fie sanatoasa...nu am avut preferinta de sex.

Astazi e cea mai frumoasa zi din viata mea de pana acum coeur coeur ...implinesc 28 ani, iar bebita mea 18 saptamani yes yes yes yes hearts hearts topai topai topai
Mihaela1234
Scris: Friday, June 10, 2016 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Anutza wrote:

Nu neaparat...mie la 11 sapt si 5 zile mi'a zis ca ea e singura ca am fetita si ca la ecografia urmatoare( 16 sapt si 4 zile) ne spune sigur.
Am auzit cum ca la fete se vede mai repede apai nu stiu ce sa zic :))
Doamne ajuta sa fie totul bine!! Sa fi optimista pentru ca si eu la inceput am fost un pic panicata legat de avort spontan si de alea, pentru ca multe apropiate de ale mele au avut...si uite'ma ca maine am 4 luni si sunt bine:).te puppupici

Am inteles. Am sa fiu optimista..sincer eu eram cam naiva la inceput.nu stiam mare lucru.si tot citind de pe forumuri am intels ca nu e chiar asa usor..Te stresezi pana ce vezi liniutele..te bucuri..si apoi iar incepi sa te stresezi pana ce treci de 12 sapt..si tot asa :)...Eu sunt optimista, si ma rog sa fie totul bine..Eu nu stiu pe nimeni cu avort spontan, de fapt nu am auzit cel putin. Eu am avut un avort menstrual luna tercuta, cand am avut test slab pozitiv la vreo 4 zile inainte de menstra..am facut beta, era 20, deja simteam ca nu e ok..si la al doilea 18..Tot m-a afectat putin..de asta imi era si frica de rezultatul la beta de acum.

4 luni.yey...sa fie totul bine si de acum inainte!DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.