Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Wednesday, May 25, 2016 7:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Neata fetele !
Lara, fetele au dreptate cu concediul, si cum ti-a explicat si Raluk, se gaseste o solutie sa stai acasa, mergi si discuta cu medicul.
Sonya, ma bucur ca esti mai bine Cheek Kiss
Gaza_mica, Nasmyne, voi cum sunteti ?
Androze felicitari pt bobita coeur coeur

La mine ploua cu galeata plans plans e bine, numai cand stau inauntru...sa nu trebuiasca sa ies tunete
Sonya
Scris: Wednesday, May 25, 2016 8:58 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Buna dimineata! Eileen si la noi ploua cu galeata de ieri. Ieri a fost rupere de nori, in cartierul unde locuiesc eu , pe o strada invecinata a fost dezastru,ba chiar a dus apa o masina care era parcata.Cumnata mea care sta in aceeasi curte cu noi s-a speriat ca ii intra apa in casa,ea avand intrarea in casa un pic mai jos decat noi,trecuse apa de prima treapta.Eu mi-am gasit covorasele de la intrare prin gradina. A fost dezastru,la altii le-a intrat apa in casa , a rupt garduri de beton,asa ceva eu nu am mai vazut.Doamne apara-ne!
Dea
Scris: Wednesday, May 25, 2016 9:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Neata burtici mici si mari!
Si la noi e aceeasi vreme, dar eu prefer ploaia si racoarea....a cam inceput sa ma streseze fizic caldura...si nu aveam deloc probleme de toleranta la temperaturi mari.acum insa...de unde eram impotriva a.c. , zilele astea caut pe net ofertele la magazinele din zona

Bun venit noilor burticute si o calda imbratisare bebelusei Sara Maria! Love Love Love Rocsana, asteptam noutati si pozuci cu printesaSimplyLove
andreina
Scris: Wednesday, May 25, 2016 9:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Lara poti lua de la medicul de familie CM pt boala obisnuita 10 zile pe luna. Eu am avut asa in ianuarie si martie. Discuta si cu medicul tau, asa cum au spus si fetele si sigur se va gasi o solutie. Nu te stresa pt ca il agiti pe bebe.Cheek Kiss
Androze
Scris: Wednesday, May 25, 2016 9:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/2/2016
[quote=Eileen]Neata fetele !
Lara, fetele au dreptate cu concediul, si cum ti-a explicat si Raluk, se gaseste o solutie sa stai acasa, mergi si discuta cu medicul.
Sonya, ma bucur ca esti mai bine Cheek Kiss
Gaza_mica, Nasmyne, voi cum sunteti ?
Androze felicitari pt bobita coeur coeur

Multumesc frumos!Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Wednesday, May 25, 2016 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Beats burtici,noi astazi ne external,suntem ok si o Sa fin Mai vorbarete cand ajungem acasa.va pupam.
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 25, 2016 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Neata burticute dragute! Cheek Kiss noi suntem bine, colul este inchis, bebe inca nu a coborat, deocamdata nici un semn. Sunt putin cam ocupata cu casa, am pe cineva la lucru si tot ii dam zor sa terminam, adevarul este ca nu stiu cand se vor termina ras Ziua sunt ba cu mancarea ba mai treb ceva materiale si nu prea imi sta gandul la Lucas, asa ca pt mine timpul trece foarte repede, am intrat in saptamana 39, miercuri ce vine intentionez sa ma internez, sa vedem ce mai spune medicul si la urmatorul control, ca pana acum totul e ok.
Inca putin si viata mea va fi complet diferita! coeur coeur
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 25, 2016 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Pup fetelepupici
Noi pe aici , ba prin casa , ba pe afara , maine ar trebui sa merg la control sa vedem ce zice Dr ...
Azi vine patutul , sper sa fie ok topai
capsunica
Scris: Wednesday, May 25, 2016 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
RalukM wrote:
Capsu noi suntem bine. Pitica creste pe zi ce trece. Eu incerc iar sa raman gravida dar cred ca hormonal nu s inca ok. Abia ce am avut 2 menstre la 1 an dupa nastere:) dar nu mi pierd speranta lucrez cu drag si spor poate poate se prinde ceva rapid:) si eu inca alaptez si mi era ca asta ar putea impiedica conceptia.
. Nu stiu ce sa zic ...eu fooooarte repede am ramas... adica a zis sotul sa facem o surioara :))) ..si peste 2 sapt am facut un clear blue digital si a iesit pozitiv :))))))))..si alaptam la greu ..toata noaptea toata ziua :)))) :p
RalukM
Scris: Wednesday, May 25, 2016 12:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
capsunica wrote:
. Nu stiu ce sa zic ...eu fooooarte repede am ramas... adica a zis sotul sa facem o surioara :))) ..si peste 2 sapt am facut un clear blue digital si a iesit pozitiv :))))))))..si alaptam la greu ..toata noaptea toata ziua :)))) :p

Oficial sunt invidioasahohot luna asta astept sa vad de se prinde sau nu:)) fiarte rpd ai ramas de cand ati zis si pana ai aflat:))) ma rog sa fie si la mine luna asta. La cat de la nastere ai avut cm?
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 25, 2016 3:34 PM
Nivel

A sosit patutul majoreta majoreta majoreta ... Pare ok si miroase asa frumos, a lemn proaspat , e din lemn de fag dar cred ca trebuie lacuit , am vazut pe net un lac eco pe baza de apa , salteaua e destul de inalta , ma temeam sa nu fie subtire , e de 10cm din cocos ...newclap newclap newclap
Maine merg la control, oare sa pun si bagajul in masina ?NuStiu
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 25, 2016 3:46 PM
Nivel

Rocsana cred ca ati ajuns deja acasa, ce frumos trebuie sa fie computerlove imi aduc aminte fiecare detaliu din prima zi acass hearts hearts hearts

Fetelor eu dupa ce am nascut nu am avut pauza de la menstruatie si am alaptat 4 luni...
Iar la bebe doi am ramas in a doua luna de când ne- am propus ... Eu vroiam neaparat sa nasc in perioada asta , pana in iarna cand incep racelile la scoala la fata sa fie un pic maricel bebe
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 25, 2016 3:47 PM
Nivel

Super! Si eu tot de cocos am luat dar de 12 imi era ca cea de 10 e prea subtire.
Eu zic sa iei bagajul cu tine...si mai ales nu te intoarce imediat acasa...stii ca se intampla de multe ori dupa un control sa inceapa travaliul.

Pe mine ma apasa bebe jos, ma taie burta, simt asa o presiune in vagin cu toate ca burta mea nu a coborat...
gaza_mica89
Scris: Wednesday, May 25, 2016 4:15 PM
Nivel

Nasmyne wrote:
Super! Si eu tot de cocos am luat dar de 12 imi era ca cea de 10 e prea subtire.
Eu zic sa iei bagajul cu tine...si mai ales nu te intoarce imediat acasa...stii ca se intampla de multe ori dupa un control sa inceapa travaliul.

Pe mine ma apasa bebe jos, ma taie burta, simt asa o presiune in vagin cu toate ca burta mea nu a coborat...

Salteaua asa a fost si cea de la fata , sau poate chiar de 8 cm , ori se mai presase , dar nu am avut probleme cu ea, si am folosit.o 4 ani ...
De la medic nu o sa vin acasa , mai avem ceva treaba prin oras, poate ,poate ... Dureri am si eu la fel ca tine , daca sunt in picioare nici nu pot sa merg...
Nasmyne
Scris: Wednesday, May 25, 2016 4:47 PM
Nivel

Eu si daca stau pe scaun ma apasa si mai tare, ziua mai stau in leagan afara la soare (sa iau vit D care apoi se transmite la bebe prin laptic) dar nu pot sta f mult, ma intind imi pun o perna, numai ca treb dupa sa ma ridice cineva ca singura nu pot ras

Tot citesc despre alaptare, atasez mai jos o poza. Este foarte important ca la inceput bebe sa nu i se ofere supliment de lapte praf, bineinteles asta daca vom avea si noi laptic
Cat de micut are stomacelul la inceput..

Nasmyne attached the following image(s):
image.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.