|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Rocsana wrote:Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm Felicitari si recuperare rapida! |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Rocsana wrote:Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm Felicitari!sa va traiasca !recuperare usoara! |
|
Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Burticute, ce vitamine prenatale luati sau ce ati luat ce vreti sa luati? De Femibion ce spuneti sau Centrum Materna? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Rocsana, felicitari!!!! Sa fiti sanatoase! Recuperare rapida si laptic mult!!
Lara eu am luat arefam oral pana la urma,si nu mi a fost rau. Iau 4pe zi si cel de seara tot oral. Nu am vomitat de la el. Vitamine iau elevit, si femibion sunt bune, cam aceeasi chestie,si polen de cateva saptamani....cam vreo luna.
Sonya cum mai esti cu greturile?
Noi am trecut la pantaloni de gravidute....sunt divini asa comozi
Weekend placut si relaxant sa aveti |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| lara_plus wrote:Burticute, ce vitamine prenatale luati sau ce ati luat ce vreti sa luati? De Femibion ce spuneti sau Centrum Materna? Eu iau Ogestan |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/2/2016 Mesaje: 49
| Rocsana wrote:Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm Felicitari! Sa fiti sanatoase! Sa vina lapticul cat mai repede! |
|
| Neata fetelor! Am fost azi la eco si ne-am vazut minunea! E implantat bine, s-a vazut si bebe mic, mic. O sa mergem din nou peste 3 saptamani. Va pup si va doresc o duminica frumoasa! |
|
Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Androze wrote:Neata fetelor! Am fost azi la eco si ne-am vazut minunea! E implantat bine, s-a vazut si bebe mic, mic. O sa mergem din nou peste 3 saptamani. Va pup si va doresc o duminica frumoasa!
Felicitari! Cand pui ticker? |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Felicitari Androze, ma bucur mult! Chiar cand vei pune ticker? Mi se pare o prostie faza cu superstitiile (parere personala, nu mi-o luati in nume de rau...dar numai pe la tara se mai obisnuieste cu tot felul de superstitii si fel de fel de vorbe legate de sarcina, am ramas uimita de tot ce mi-au auzit urechile pana acum ) Fiti optimiste, increzatoare si vesele! Totul va fi bine! Bucurati-va de sarcina! Sunt clipe unice in viata! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Salutare Eu vitamine am luat femosun ,parca se numaeau, la inceput si apoi elevit , de la cate am vomat si azi noapte, si astazi continui cu starea de greata, mi- am luat niste telemea mai sarata, sticksuri si acum tocmai am mancat un castron de capsuni nu m.am putut abtine , sper sa nu o dau si in altele , plus nelipsita apa minerala re e ... In rest nici un alt semn ... Androze felicitari , si eu sunt cateodata mai superstitioasa dar îmi trece , prefer sa fac a?a cum cred ca sa fiu cu inima impacata |
|
| Fetelor eu nu am nimic impotriva sa pun ticker, numai ca habar nu am cum. Sincer voiam sa va rog sa ma invatati. Chiar vreau sa-mi pun. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Felicitari rocsana!Recuperare rapida si bebe fara colici! Androze felictari!
|
|
| doinanuta wrote:Felicitari rocsana!Recuperare rapida si bebe fara colici! Androze felictari! Multumesc frumos! |
|
| Gata am reusit sa-mi pun ticker! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Rocsana! Recuperare usoara, bebe mancacios si fara colici si sa ai laptic din plin cat mai curand. Lara eu iau Femibion 2. |
|
|