|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Oare ce-o fi facut Rocsana, azi s-a internat. Oare e cu bebitza ei? Sau mai sta pana luni..sper sa dea un semn cat mai curand
Eileen burticuta mica! Las ca o sa se faca ea mare si frumoasa! Eu abia astept sa vad cum e fara burta, mi-e asa dor sa ma inconvoi si eu, sa ma aplec, uneori simt nevoia sa fac asta ca ma doare spatele dar nu pot de burta, m-am masurat, circumferinta burtoiului este de 117 cm dar inca e sus nu a coborat, si ma tot impinge in coaste, puiu meu mic! Abia astept sa-l cunosc!
gaza_mica89 tu stii ceva despre braul postnatal? Ai purtat la prima sarcina? Sau daca stie vre-una din voi, si de unde pot cumpara...ma gandesc ca poate si la farmacie gasesc.
Am consumat si eu destula apa minerala toata sarcina si nu am patit nimic, nu cred ca este interzisa in sarcina |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Si eu ma gandeam la Rocsana, asteptam vesti ... Nasmyne eu am avut o burtiera de la mama, era un pic mai larguta si am luat din spital, de la niste tipe , un fel de brau destul de strimt, dar sincer in primele zile nu puteam merge fara ceva pus, ma lua ameteala cand mergeam si simteam ca se misca toate cele din mine, ciudata senzatie , nu o pot uita ... |
| Am comandat in sfarsit patutul , am luat simplu de lemn, nu stiam daca lateralele mici sa fie astupate sau tot gratii , pana la urma am luat tot gratii , asa am avut si la fata , ma gandesc ca se aeriseste mai bine vara cand e cald rau... Nu sunt adepta celor din plasa , nu mi se par practice deloc , mai ales când mai cresc |
| Te referi ca te simteai ametita daca nu aveai braul pus?
Nici mie nu-mi plac patuturile tip plasa, tot lemn am si eu, a fost o intreaga aventura am comandat de pe un site si cand a ajuns am ramas complet dezamagita de patut, era prins cu aracet, dupa ce l-am montat daca il miscai putin se facea precum un puzzle, l-am returnat si pana la urma al meu a vrut sa faca unul pe comanda din lemn masiv (oricum era el fixat cu lemnul masiv si plus mi-am ales un model si o culoare care sa se potriveasca si cu camera) asa cica stie sigur ca bebele lui poate sa joace si sarba in el Maine mergem sa-l luam, sper sa nu avem alta surpriza |
| Nasmyne wrote:Te referi ca te simteai ametita daca nu aveai braul pus? Nici mie nu-mi plac patuturile tip plasa, tot lemn am si eu, a fost o intreaga aventura am comandat de pe un site si cand a ajuns am ramas complet dezamagita de patut, era prins cu aracet, dupa ce l-am montat daca il miscai putin se facea precum un puzzle, l-am returnat si pana la urma al meu a vrut sa faca unul pe comanda din lemn masiv (oricum era el fixat cu lemnul masiv si plus mi-am ales un model si o culoare care sa se potriveasca si cu camera) asa cica stie sigur ca bebele lui poate sa joace si sarba in el Maine mergem sa-l luam, sper sa nu avem alta surpriza Da , daca nu aveam brâul pus ameteam rau cand mergeam ... Upsss sper sa nu imi iau teapa cu patutul ca nu stiu daca mai am timp de returnari :)), cel pe care l- am avut la fata nu a fost unul foarte strong , dar a rezistat cu brio , cam pe la 2 ani i- am scos vreo 4 gratii si avea intrare libera , asa ca nu a fost tentata sa- l escaladeze |
| Iar brâu sigur gasesti la farmacie, sau in hipermarket- uri... Si stiu ca e permis si in caz de cezariana, dar cred ca trebuie un pic mai largut ... |
Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Nu stiu cum sa spun asta...Doctorita mi-a dat utrogestan intravaginal. Azi era a treia zi de administrare. Am stat 2 ore in pat intinsa si apoi m-am dus la calculator. M-am speriat atat de tare ca am fugit la baie simtind ca imi curge ceva exact ca la ciclu si cand colo sa vad urmele de la pastiluta aceea. Dar azi mi-a curs foarte mult din ea. Eu am si degetele micute dar cum imi dau seama ca am impins pana la capat, sau mai bine zis pana unde trebuie impinsa?
Pana la urma o iau oral. Are ceva? Nici nu stiu ce sa fac. Miercuri am programare la doamna doctor. Am vrut luni dar se putea abia la 9 seara si am schimbat. |
| Pai e normal sa curga pastila, ca e doar un ovul, ambii doctori ai mei mi-au spus ca e mai ok sa o pun intravaginal si cel mai bine seara la culcare. Daca o iei oral o sa te simti tare adormita si ametita, eu preferam intravaginal. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| lara_plus wrote:Nu stiu cum sa spun asta...Doctorita mi-a dat utrogestan intravaginal. Azi era a treia zi de administrare. Am stat 2 ore in pat intinsa si apoi m-am dus la calculator. M-am speriat atat de tare ca am fugit la baie simtind ca imi curge ceva exact ca la ciclu si cand colo sa vad urmele de la pastiluta aceea. Dar azi mi-a curs foarte mult din ea. Eu am si degetele micute dar cum imi dau seama ca am impins pana la capat, sau mai bine zis pana unde trebuie impinsa?
Pana la urma o iau oral. Are ceva? Nici nu stiu ce sa fac. Miercuri am programare la doamna doctor. Am vrut luni dar se putea abia la 9 seara si am schimbat. Eu am luat oral si m am simtit oribil. Aveam stari de lesin si ameteala de la ele. Eu trebuie sa iau 3 pe zi pe cale orala pentru ca vaginal se foloseste doar seara la culcare. Dupa vreo doua saptamani mi a schimbat cu duphaston. Pune la seara la culcare. Oricum este normal sa mai si curga dar nu e nici o problema. |
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Rocsana wrote:Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm
Felicitari rocs!sanatate multa va doresc!recuperare rapida! |
|
| Rocsana wrote:Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm Felicitari !!!!! Eram sigura ca ai nascut . Recuperare rapida si sa vina lapticul cat mai repede !!! Va pupam pe amandoua |
|
| Felicitari Rox!! Bine ai venit Sara Maria, mult asteptata fetita! Las ca o sa vina si lapticul, dar sa o mai pui la san sa nu se obisnuiasca numai cu biberonul! Recuperare grabnica! Hai ca doua-trei zile va fi mai greu apoi va fi mai bine! Te pupam! |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Rocsana wrote:Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm Felicitari!!! Recuperare usoara!! |
|
Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Rocsana wrote:Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne simtim Mai bm
Felicitari!!!! Sa ne spui cum a fost totul! Sa fiti sanatoase!!! Ieeeeeee. Ce frumoooos!!!! Abia astept!!!
PS- ma gandesc sa iau utrogestanul oral. Daca ma simt rau o sa il iau cum trebuie atunci. Data trecuta a iesit foarte mult. |
|
|